2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ali büyüklerden birinin ismimi...aman boşver..onlarda ali desinler zorlanıyorlarsa

ya o bende de var. dün özellikle otobüste o kadar çok hissettim ki , bağıracaktım neredeyse , bazen bende geliyor bu galiba diye panik oluyorum. normal mi acaba ?

slm cnm ben yataştan aldım yataşın her çeşiti makbul 4 çeşit bebek yatağı var ben ne en ucuzunu ne en pahalısını aldım visco sünger hepsi bak içine sineni al derim..

Sen gene iyisin senin koyduğum isme yorum yapiyolar benim kaynana takmış dedesinin ismi olsun diye onun yüzünden koca la aram bozuldu herşeye bir yorumları var işinize bakin yaa rahat bırakın bizi

evet cnm kesinlikle klima çarpmıştır dikkat et kendine

ali büyüklerden birinin ismimi...aman boşver..onlarda ali desinler zorlanıyorlarsa

yok canım değil iki isim koymak istiyordum ben cok uzun olmasın istedik seçenekler arasında efe can ali falan vardı ali hoşumuza gitti artık öyle ne derlerse kayınvalideme kalsa bayramda doguyo adı bayram olsun diyo yok artıkın daha neler dedimm

Sen gene iyisin senin koyduğum isme yorum yapiyolar benim kaynana takmış dedesinin ismi olsun diye onun yüzünden koca la aram bozuldu herşeye bir yorumları var işinize bakin yaa rahat bırakın bizi
isim çok hassas bır konu..neden karışırlar anlamamkı ..bu çocuk bızım onu bız karnımızda tasıyoruz bız bu kadar sıkıntılarla dunyaya getırıyoruz...bu hak da dogal olarak bızım...
hele ölmüş birinin isminin konması da pek dogru bulmuyorum ..bu konuda ıstek olabılır ama dırekmek çok saçma

aynen biz o kadar zahmetini çekiyoruz bu hakkı kimselere bırakmam eşim dalga geçiyor bazen diyorum koy karnına bi kırlent bir hafta onla dolaş ne istersen o ismi koycamm...

bana gün yeni aydın oldu kızlar gece hiç uyuyamadım saat başı kalmaya başladım dün dr bile erken dedi son ay olurmuş bu durum.. bu arada bebişin çamaşırlarını yıkamaya başladım şaka maka baya bişey almışım bnm makina 10 kg düşünün 3 makina çıktı 1 tanesi yıkandı onu ütülemeye başlıcam birazdan biri yıkanıyor birinide akşam atarım artık beşiğini falanda sereceğim odasının kapısını kapatırım tozlanmasın diye.. sizler ne yaptınız başlayan var mı yıkamaya..

Bahsettiğin arkadaşı tanımıyorum tabi günahını almayayım ama genelde öyle tipler fesat oluyor.. Aklı çıkıyodur senin işin yolunda gidicek bebişinle dha çok zaman geçiriceksin diye.. Hadi kadın olsa kadın kadını dha çok kıskanır da bu adama ne oluyor kraldan çok kralcılık yapıyor anlamak imkansız gerçekten
Neyse tatlım canını sıkmamaya çalış, hele bi bebişlerimiz sağlıkla gelsin, gerisi rapor fln halledilir.. Hele sen sezeryan olucaksın ya, o zmn kendi jinekologun baya bir rapor yazabilir malum ameliyat sonuçta..

aynen biz o kadar zahmetini çekiyoruz bu hakkı kimselere bırakmam eşim dalga geçiyor bazen diyorum koy karnına bi kırlent bir hafta onla dolaş ne istersen o ismi koycamm...
kesinlikle haklısın cnm kızımın adını da ben koymuştum bunuda ben koydum gerçi oğlumun adı rüyama girdi ama olsun ben koydum sonuçta isim hakkı sende bırakma

ya sorma bizim de isim sıkıntımız var takmıyorum ama ben. yalnız benim işim 10 gün izin aldı. perşembe halama gideceğim kalmaya annemlerde bayramda oraya gelecek, eşim de çanakkaleye gidecek ben izin alamadığım için ben gidemiyorum bir de doktor izin vermezdi zaten her hafta nst var . ve ben ailemle yalnız kalacağım 1 hafta kadar, eşime o kadar dedim evimde tek kalayım diye olmaz diyor. pufffffff iyice geriliyorum.

En komedi benim kayinvalidem durdu durdu bombayi patlatdi olduk gulmekden biz cinar deniz dusunuyoruz kulagina da dini isim okutmayi dusunuyoruz neyse gecenlerde durdu durdu dediki rahmetli cok iyi bi dedem vardi adi mehmet olsun tovbe tovbe hem sinirlendik hemde esim anne ne mehmeti Allah askina dedi sonra vazgecdi bakdi olmuyo en baslardada kayinbabamin ismini koyun diyodu anladi karismamasi saygi duymasi gereken bi ko nu artik bisey demiyo

kesinlikle haklısın cnm kızımın adını da ben koymuştum bunuda ben koydum gerçi, oğlumun adı rüyama girdi ama olsun ben koydum sonuçta isim hakkı sende bırakma

hiç öyle bi niyetim yok zaten oğlumuz olacağını öğrendiğimizde oturduk eşimle su mu olsun bu mu olsun kararı verdik simdi anasının etkisinde kalıyo biraz ama daha cok kalır burnundan getiririm hergün onu göze alamaz ahhh kaynanalar ahhh .... cadı bunlar

Selam katticim.. Ben haftasonu ayağımı burktum, sen okuyamadın heralde hala üstüne basamıyorum o yüzden hiiç bişi yapmıcam bu hafta.. İnş bayram sonrası ağustos başı biz de yıkamaya başlıcaz ben de yerleştiricem :)

Hazır izindeyim bütün gün uzanıyorum, ben de instagramdan bşiler bakıyorum.. Yenidoğan hediyelikleri lohusa terlik tacı gibi gibi şeyler , kendimi eğlendiriorum :)

bende yıkadım once nevresımler,çarşaflar falan..sonra kıyafetlerını attım...serdım odaya dalın aldım azcıkda yumusatıcı koydum...dıger aldıgım marka frıendyly hıc kokmuyor ıstıyorumkı evım bıraz bebek koksun...yumusatıcı koymayın dıyorlar ama ben bıraz koklattım valla

canım daha 30 dayım bana bile doktor ne işin var otur evinde dedi dedim 2 saatlik bi mesafe cok değil iyi o zaman git dedi

evet cnm haberim olmadı çook g.olsun Allahtan daha kötü sonuçlar olmamış dikkat et kendine.. bende sıkıntıdan erken başladım aslında 2-3 hafta sonra başlasam da olurdu ama bütün gün evde uğraşı arıyor insan..

canım trde olsam yine ikisi de gelirdi haklısın kimseye gelme diyemezsin. mecburen doğumda düğünde büyük olaylarda biraraya geliniyor. çoğu ailede oluyor bu canım, üzülme. illa ki bir imtihan olacak bırak böylesi olsun. sağlığın aile huzurun yerinde olsun da aileler bir yerde artık dış etmen.

bende dalin kullanıyorum cnm hem yumuşatıcı hem sıvı detarjan haklısın mis gibi kokuyor evin içi.. bnm kuzenim hemşire ona sormuştum bebeğe özel yumuşatıcı da bir sakınca görmemişti o yüzden kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…