ali büyüklerden birinin ismimi...aman boşver..onlarda ali desinler zorlanıyorlarsaaman ya zaten sıcaklarda seçilmiyor hamilelik birde ailelerle uğraşıyoruz benimde eşimin ailesi isim konusuna takmış durumda çınar isminin nesi var anlamıyorum zormuş sölemek allah allah ya zaten uzaktayız bayramdan bayramada azıcık zorlanıverseler yani alcam başımı gitcem doğurup gelcem kendi kendime cocugumu...
ya o bende de var. dün özellikle otobüste o kadar çok hissettim ki , bağıracaktım neredeyse , bazen bende geliyor bu galiba diye panik oluyorum. normal mi acaba ?ay canım ben de aynı. merdiven bitiriyor beni. dün milli eğitimde Çığlık atacaktım az Kalsın. bazen vajinamda öyle değişik bir his oluyor ki tamam şimdi çıkacak bebiş diyorum. Bıçak saplanır gibi bir şey anlatabildim mi bilmiyorum;S
slm cnm ben yataştan aldım yataşın her çeşiti makbul 4 çeşit bebek yatağı var ben ne en ucuzunu ne en pahalısını aldım visco sünger hepsi bak içine sineni al derim..katticim ya sen bebek yatağının nasıl olması gerektiğini anlatmıştın. sana zahmet tekrar edermisin? park yatak aldım içine yatak alcam bi dünya çeşit var visko pamuk sünger yün ortopedik yarı ortopedik. yün çöküyomuş onu eledik. ya diğerleri
Sen gene iyisin senin koyduğum isme yorum yapiyolar benim kaynana takmış dedesinin ismi olsun diye onun yüzünden koca la aram bozuldu herşeye bir yorumları var işinize bakin yaa rahat bırakın biziaman ya zaten sıcaklarda seçilmiyor hamilelik birde ailelerle uğraşıyoruz benimde eşimin ailesi isim konusuna takmış durumda çınar isminin nesi var anlamıyorum zormuş sölemek allah allah ya zaten uzaktayız bayramdan bayramada azıcık zorlanıverseler yani alcam başımı gitcem doğurup gelcem kendi kendime cocugumu...
evet cnm kesinlikle klima çarpmıştır dikkat et kendineteşekkür ederim KATTİNACIM iyi ki aynı ay doğum yapacaklardanız, her zaman destek oluyorsun ihtiyacı olanlara :) inşallah grip başlangıcı değildir sıcak tutmaya çalışıyorum boğazımı. Bursa geçen hafta çok sıcaktı gece kalkıp kalkıp elimi kolumu boynumu yıkayıp yattım belki ondandır diyorum, belki de son günlerde kayınvalidemlerde klima çarpmıştır diye düşünüyorum. Biraz daha zorlarsa giderim zaten doktora
ali büyüklerden birinin ismimi...aman boşver..onlarda ali desinler zorlanıyorlarsa
isim çok hassas bır konu..neden karışırlar anlamamkı ..bu çocuk bızım onu bız karnımızda tasıyoruz bız bu kadar sıkıntılarla dunyaya getırıyoruz...bu hak da dogal olarak bızım...Sen gene iyisin senin koyduğum isme yorum yapiyolar benim kaynana takmış dedesinin ismi olsun diye onun yüzünden koca la aram bozuldu herşeye bir yorumları var işinize bakin yaa rahat bırakın bizi
Sen gene iyisin senin koyduğum isme yorum yapiyolar benim kaynana takmış dedesinin ismi olsun diye onun yüzünden koca la aram bozuldu herşeye bir yorumları var işinize bakin yaa rahat bırakın bizi
aynen canım ya..her kurum ayrı uygulama yapıyor..yapacak bişey yok.sizinkiler anlayışlılarmış ne güzel..eşim dün pers.işl çalışan arkadaşı görmüş,(arada görüşürler) bayram sonrası için bi haftalık rapor alıcaz demiş sıkıntı olmazsa..hemen 32. haftaya girdimi diyormuş.dert oldu ona benim 32. haftam..biz biliyoruz heralde ne zaman 32. haftamız ...sormaktan usanmadı. eşimede kızıyorum ne diye soruyorsunki ona. raporumu alır veririm yani ki amirimde değil..o sadece işlemleri yapar
aynen biz o kadar zahmetini çekiyoruz bu hakkı kimselere bırakmam eşim dalga geçiyor bazen diyorum koy karnına bi kırlent bir hafta onla dolaş ne istersen o ismi koycamm...
ya sorma bizim de isim sıkıntımız var takmıyorum ama ben. yalnız benim işim 10 gün izin aldı. perşembe halama gideceğim kalmaya annemlerde bayramda oraya gelecek, eşim de çanakkaleye gidecek ben izin alamadığım için ben gidemiyorum bir de doktor izin vermezdi zaten her hafta nst var . ve ben ailemle yalnız kalacağım 1 hafta kadar, eşime o kadar dedim evimde tek kalayım diye olmaz diyor. pufffffff iyice geriliyorum.aman ya zaten sıcaklarda seçilmiyor hamilelik birde ailelerle uğraşıyoruz benimde eşimin ailesi isim konusuna takmış durumda çınar isminin nesi var anlamıyorum zormuş sölemek allah allah ya zaten uzaktayız bayramdan bayramada azıcık zorlanıverseler yani alcam başımı gitcem doğurup gelcem kendi kendime cocugumu...
En komedi benim kayinvalidem durdu durdu bombayi patlatdi olduk gulmekden biz cinar deniz dusunuyoruz kulagina da dini isim okutmayi dusunuyoruz neyse gecenlerde durdu durdu dediki rahmetli cok iyi bi dedem vardi adi mehmet olsun tovbe tovbe hem sinirlendik hemde esim anne ne mehmeti Allah askina dedi sonra vazgecdi bakdi olmuyo en baslardada kayinbabamin ismini koyun diyodu anladi karismamasiali büyüklerden birinin ismimi...aman boşver..onlarda ali desinler zorlanıyorlarsa
kesinlikle haklısın cnm kızımın adını da ben koymuştum bunuda ben koydum gerçi, oğlumun adı rüyama girdi ama olsun ben koydum sonuçta isim hakkı sende bırakma
Selam katticim.. Ben haftasonu ayağımı burktum, sen okuyamadın heraldebana gün yeni aydın oldu kızlar gece hiç uyuyamadım saat başı kalmaya başladım dün dr bile erken dedi son ay olurmuş bu durum.. bu arada bebişin çamaşırlarını yıkamaya başladım şaka maka baya bişey almışım bnm makina 10 kg düşünün 3 makina çıktı 1 tanesi yıkandı onu ütülemeye başlıcam birazdan biri yıkanıyor birinide akşam atarım artık artık beşiğini falanda sereceğim odasının kapısını kapatırım tozlanmasın diye.. sizler ne yaptınız başlayan var mı yıkamaya..
bende yıkadım once nevresımler,çarşaflar falan..sonra kıyafetlerını attım...serdım odaya dalın aldım azcıkda yumusatıcı koydum...dıger aldıgım marka frıendyly hıc kokmuyor ıstıyorumkı evım bıraz bebek koksun...yumusatıcı koymayın dıyorlar ama ben bıraz koklattım vallabana gün yeni aydın oldu kızlar gece hiç uyuyamadım saat başı kalmaya başladım dün dr bile erken dedi son ay olurmuş bu durum.. bu arada bebişin çamaşırlarını yıkamaya başladım şaka maka baya bişey almışım bnm makina 10 kg düşünün 3 makina çıktı 1 tanesi yıkandı onu ütülemeye başlıcam birazdan biri yıkanıyor birinide akşam atarım artık artık beşiğini falanda sereceğim odasının kapısını kapatırım tozlanmasın diye.. sizler ne yaptınız başlayan var mı yıkamaya..
ya sorma bizim de isim sıkıntımız var takmıyorum ama ben. yalnız benim işim 10 gün izin aldı. perşembe halama gideceğim kalmaya annemlerde bayramda oraya gelecek, eşim de çanakkaleye gidecek ben izin alamadığım için ben gidemiyorum bir de doktor izin vermezdi zaten her hafta nst var . ve ben ailemle yalnız kalacağım 1 hafta kadar, eşime o kadar dedim evimde tek kalayım diye olmaz diyor. pufffffff iyice geriliyorum.
evet cnm haberim olmadı çook g.olsun Allahtan daha kötü sonuçlar olmamış dikkat et kendine.. bende sıkıntıdan erken başladım aslında 2-3 hafta sonra başlasam da olurdu ama bütün gün evde uğraşı arıyor insan..Selam katticim.. Ben haftasonu ayağımı burktum, sen okuyamadın heraldehala üstüne basamıyorum o yüzden hiiç bişi yapmıcam bu hafta.. İnş bayram sonrası ağustos başı biz de yıkamaya başlıcaz ben de yerleştiricem :)
Hazır izindeyim bütün gün uzanıyorum, ben de instagramdan bşiler bakıyorum.. Yenidoğan hediyelikleri lohusa terlik tacı gibi gibi şeyler , kendimi eğlendiriorum :)
Canım sonuçlar temiz çıktı ama her hafta kontrol ve nst ye giriyorum. Bizim aileler de bir araya gelince hoş şeyler olmuyor. ortalık geriliyor, bende özellikle kendi ailemi istemiyorum ama nasıl gelme diyeceğim bilmiyorum. sen bak bu sefer kimseyi almayacaksın da yine de ailen hiç gelmeyecek mi ? Nasıl yapacaksın , çağırmayınca da geriliyorlar .
bende dalin kullanıyorum cnm hem yumuşatıcı hem sıvı detarjan haklısın mis gibi kokuyor evin içi.. bnm kuzenim hemşire ona sormuştum bebeğe özel yumuşatıcı da bir sakınca görmemişti o yüzden kullanıyorum..bende yıkadım once nevresımler,çarşaflar falan..sonra kıyafetlerını attım...serdım odaya dalın aldım azcıkda yumusatıcı koydum...dıger aldıgım marka frıendyly hıc kokmuyor ıstıyorumkı evım bıraz bebek koksun...yumusatıcı koymayın dıyorlar ama ben bıraz koklattım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?