2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tıkanıyorum ve oturarak çıkmak zorunda kalıyorum aralarda..hep hareketsizlikten : ((
ay canım ben de aynı. merdiven bitiriyor beni. dün milli eğitimde Çığlık atacaktım az Kalsın. bazen vajinamda öyle değişik bir his oluyor ki tamam şimdi çıkacak bebiş diyorum. Bıçak saplanır gibi bir şey anlatabildim mi bilmiyorum;S

bende direk nefes gidiyor ardından dediğin gibi aşağı baskı oluşuyor gibi oluyor...evet anladım ben : )

Canım sonuçlar temiz çıktı ama her hafta kontrol ve nst ye giriyorum. Bizim aileler de bir araya gelince hoş şeyler olmuyor. ortalık geriliyor, bende özellikle kendi ailemi istemiyorum ama nasıl gelme diyeceğim bilmiyorum. sen bak bu sefer kimseyi almayacaksın da yine de ailen hiç gelmeyecek mi ? Nasıl yapacaksın , çağırmayınca da geriliyorlar .

gücüm yettiğince çalışacam inşş..işyerinde merdiven sorunu olmasa sıkıntım yok aslında.Rabbim kolaylığını verir inşş..

normal doğum olacak olsa merdiven süper egzersiz.. kaç kişi son gün merdiven indim çıktım ertesi gün doğurdum dedi:) asansör yoksa zor hakkaten bu haftalarda.. ya işte üzülüyorum bizi böyle bebeğimiz ve dinlenmemiz arasında bırakıyorlar. çok az doğum izni gerçekten..

evet bende duydum çok faydalıymış merdiven..aslında kabul edilse çok güzel şeyler olacaktı izinler konusunda vs. ama her zamanki gibi kaldı

evet bende duydum çok faydalıymış merdiven..aslında kabul edilse çok güzel şeyler olacaktı izinler konusunda vs. ama her zamanki gibi kaldı
Ah miskcim ya.. Bizim personel göz yumuyor, ben izne ayrıldım, önümüzdrki hafta izindeyken çalışır raporu alıcam.. Tam 37. Haftamda da izin bitiyor doğum iznimi başlatıcam inş..
Keşke bu çifte standart olmasa hepimiz bebişlerimizle bol bol gerekli vakti geçirebilsek.. Allah yardımcın olsun tatlım şu günler hemen geçsin 37. Hafta gelsin inş :)

Bende bayramdan sonraki hafta pazar günü alcam çalışabilir raporumu inşAllah . Ama 37 yi iple çekiyorum son zamanlar gerçekten hiç geçmiyorr sankiii

Bi yat bakalım inş güzel şeyler görürsün, için ferahlar canım ama yine sölüyorum bence en önemlisi bebişine sağlıkla kavuşman.. Buna odaklan, diğer konularda eşin ve yardımcın açsın gözlerini bebişi takip etsinler :) eşin kıdemli birilerine ufak hediye versin, belki dha erken getirirler bebişini yanına ya da yıkamazlar :))

aman ya zaten sıcaklarda seçilmiyor hamilelik birde ailelerle uğraşıyoruz benimde eşimin ailesi isim konusuna takmış durumda çınar isminin nesi var anlamıyorum zormuş sölemek allah allah ya zaten uzaktayız bayramdan bayramada azıcık zorlanıverseler yani alcam başımı gitcem doğurup gelcem kendi kendime cocugumu...

canım bende nefes problemi 5 6 haftalıkken başladı zaten. o zaman sen son ayda ne yapacaksın diyorlardı.
aynen bende de başından beri var..hatta ilk dönemler rapor alıyordum..daha kötüydüm başlarda...babam her telefonunda yürüyüş yap diye baskı yapıyordu..halim olmuyordu ki yürümeye..kalp doktoruna falan gitmiştim..sıkıntımı var diye.şükür bişey yoktu ama hala nefesim daralıyor

6 ay olsaydı bari

aynen canım ya..her kurum ayrı uygulama yapıyor..yapacak bişey yok.sizinkiler anlayışlılarmış ne güzel..eşim dün pers.işl çalışan arkadaşı görmüş,(arada görüşürler) bayram sonrası için bi haftalık rapor alıcaz demiş sıkıntı olmazsa..hemen 32. haftaya girdimi diyormuş.dert oldu ona benim 32. haftam..biz biliyoruz heralde ne zaman 32. haftamız ...sormaktan usanmadı. eşimede kızıyorum ne diye soruyorsunki ona. raporumu alır veririm yani ki amirimde değil..o sadece işlemleri yapar

canım kolay değil nefesimizi yavrularımızla paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…