tıkanıyorum ve oturarak çıkmak zorunda kalıyorum aralarda..hep hareketsizlikten : ((canım ya merdiven olmasını dert etme hareket bence her zaman iyi olur hamile için çok hırpalanmadıktan sonra
ay canım ben de aynı. merdiven bitiriyor beni. dün milli eğitimde Çığlık atacaktım az Kalsın. bazen vajinamda öyle değişik bir his oluyor ki tamam şimdi çıkacak bebiş diyorum. Bıçak saplanır gibi bir şey anlatabildim mi bilmiyorum;Stıkanıyorum ve oturarak çıkmak zorunda kalıyorum aralarda..hep hareketsizlikten : ((
tıkanıyorum ve oturarak çıkmak zorunda kalıyorum aralarda..hep hareketsizlikten : ((
bende direk nefes gidiyor ardından dediğin gibi aşağı baskı oluşuyor gibi oluyor...evet anladım ben : )ay canım ben de aynı. merdiven bitiriyor beni. dün milli eğitimde Çığlık atacaktım az Kalsın. bazen vajinamda öyle değişik bir his oluyor ki tamam şimdi çıkacak bebiş diyorum. Bıçak saplanır gibi bir şey anlatabildim mi bilmiyorum;S
herkese günaydın......bugun çalışabilir raporumu alıcimmm32+0 oldukm bakalım hadi hayırlısı
Canım sonuçlar temiz çıktı ama her hafta kontrol ve nst ye giriyorum. Bizim aileler de bir araya gelince hoş şeyler olmuyor. ortalık geriliyor, bende özellikle kendi ailemi istemiyorum ama nasıl gelme diyeceğim bilmiyorum. sen bak bu sefer kimseyi almayacaksın da yine de ailen hiç gelmeyecek mi ? Nasıl yapacaksın , çağırmayınca da geriliyorlar .belma canım sonuç nasıl çıktı geçmişe bakamadım. heyet sonucu da iyi çıktı dimi?
ben de yanmda kimseyi istemiyorum ailelerle uğraşmak çok zor oluyor. ikisi de ayrı ayrı iyi oluyor ama biraraya gelince ben yoruluyorum. kv m annemle kıyaslıyor kendini, bi kıskançlık durumu oluyor falan doğumda kötü olmuştu bizim. bu yüzden bu sefer kimseyi istemiyorum ben yorulurum ama kafam rahat olur dedim. hayırlısı bakalım
bende hep oturarak çalışıyorum ve doktorum her gittiğim de hareket çok önemli bol bol hareket et sabit olma diyor iyi mi
sen normal düşündüğün için bol bol hareket etmen lazım..birazda ben ondan tembelliğede vuruyorum kendimibende hep oturarak çalışıyorum ve doktorum her gittiğim de hareket çok önemli bol bol hareket et sabit olma diyor iyi mi
gücüm yettiğince çalışacam inşş..işyerinde merdiven sorunu olmasa sıkıntım yok aslında.Rabbim kolaylığını verir inşş..
evet bende duydum çok faydalıymış merdiven..aslında kabul edilse çok güzel şeyler olacaktı izinler konusunda vs. ama her zamanki gibi kaldınormal doğum olacak olsa merdiven süper egzersiz.. kaç kişi son gün merdiven indim çıktım ertesi gün doğurdum dedi:) asansör yoksa zor hakkaten bu haftalarda.. ya işte üzülüyorum bizi böyle bebeğimiz ve dinlenmemiz arasında bırakıyorlar. çok az doğum izni gerçekten..
Ah miskcim ya.. Bizim personel göz yumuyor, ben izne ayrıldım, önümüzdrki hafta izindeyken çalışır raporu alıcam.. Tam 37. Haftamda da izin bitiyor doğum iznimi başlatıcam inş..evet bende duydum çok faydalıymış merdiven..aslında kabul edilse çok güzel şeyler olacaktı izinler konusunda vs. ama her zamanki gibi kaldı
canım bende nefes problemi 5 6 haftalıkken başladı zaten. o zaman sen son ayda ne yapacaksın diyorlardı.bende direk nefes gidiyor ardından dediğin gibi aşağı baskı oluşuyor gibi oluyor...evet anladım ben : )
çok geçmiş olsun canım Allah kötüsünden korumuş.
gitmek çok zor, gidersem bilmediğim bir ortama gitmiş olacağım. 2 çocukla dönmenin sıkıntısından bahsetmiyorum bile. eşime muhtemelen izin vermezler. türkiyede de bebeği hemen vermeyebilirler. aman hakkaten düşünmek istemiyorum istihareye yatacağım
Canım sonuçlar temiz çıktı ama her hafta kontrol ve nst ye giriyorum. Bizim aileler de bir araya gelince hoş şeyler olmuyor. ortalık geriliyor, bende özellikle kendi ailemi istemiyorum ama nasıl gelme diyeceğim bilmiyorum. sen bak bu sefer kimseyi almayacaksın da yine de ailen hiç gelmeyecek mi ? Nasıl yapacaksın , çağırmayınca da geriliyorlar .
aynen bende de başından beri var..hatta ilk dönemler rapor alıyordum..daha kötüydüm başlarda...babam her telefonunda yürüyüş yap diye baskı yapıyordu..halim olmuyordu ki yürümeye..kalp doktoruna falan gitmiştim..sıkıntımı var diye.şükür bişey yoktu ama hala nefesim daralıyorcanım bende nefes problemi 5 6 haftalıkken başladı zaten. o zaman sen son ayda ne yapacaksın diyorlardı.
normal doğum olacak olsa merdiven süper egzersiz.. kaç kişi son gün merdiven indim çıktım ertesi gün doğurdum dedi:) asansör yoksa zor hakkaten bu haftalarda.. ya işte üzülüyorum bizi böyle bebeğimiz ve dinlenmemiz arasında bırakıyorlar. çok az doğum izni gerçekten..
aynen canım ya..her kurum ayrı uygulama yapıyor..yapacak bişey yok.sizinkiler anlayışlılarmış ne güzel..eşim dün pers.işl çalışan arkadaşı görmüş,(arada görüşürler) bayram sonrası için bi haftalık rapor alıcaz demiş sıkıntı olmazsa..hemen 32. haftaya girdimi diyormuş.dert oldu ona benim 32. haftam..biz biliyoruz heralde ne zaman 32. haftamız ...sormaktan usanmadı. eşimede kızıyorum ne diye soruyorsunki ona. raporumu alır veririm yani ki amirimde değil..o sadece işlemleri yaparAh miskcim ya.. Bizim personel göz yumuyor, ben izne ayrıldım, önümüzdrki hafta izindeyken çalışır raporu alıcam.. Tam 37. Haftamda da izin bitiyor doğum iznimi başlatıcam inş..
Keşke bu çifte standart olmasa hepimiz bebişlerimizle bol bol gerekli vakti geçirebilsek.. Allah yardımcın olsun tatlım şu günler hemen geçsin 37. Hafta gelsin inş :)
canım kolay değil nefesimizi yavrularımızla paylaşıyoruzaynen bende de başından beri var..hatta ilk dönemler rapor alıyordum..daha kötüydüm başlarda...babam her telefonunda yürüyüş yap diye baskı yapıyordu..halim olmuyordu ki yürümeye..kalp doktoruna falan gitmiştim..sıkıntımı var diye.şükür bişey yoktu ama hala nefesim daralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?