2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Mrb kati ohh miss gozun aydin alisverisler bitmis yikama islemine gecmissin canim hsngi deterjani kullaniyorsun

sen normal düşündüğün için bol bol hareket etmen lazım..birazda ben ondan tembelliğede vuruyorum kendimi
miskciim normal düşünüyorum ama bunun için yürüyüş yapmam gerek kolay olsun diye ama yapamıyorum eve gidip direk dinlenme moduna geçiyorum. merdive3n iniyorum iki kat sadece sürekli araba kullanıyorum o işe yarar mı acaba

belmacım belki o an yanında olmalarını istersen sonuçta doğum farklı bi durum. bence bunu kafana takma her şeyi oluruna bırak , onlarda ne yaparsa yapsın bana yansıtmayın diye eşini uyar. süt gelmesi vs açısından önemli gerginlik olmaması. zaten bu hormon için ses gürültü stres uzak durulmalı

Canim ben mesela sezeryan dusunduyum icin tum gun yatiyorum uzaniyorum ev kedisi modundayimama normal dusunuyorsan yuruyus yapmalisin en az 15dakika hergun hatta daha fazla

canım trde olsam yine ikisi de gelirdi haklısın kimseye gelme diyemezsin. mecburen doğumda düğünde büyük olaylarda biraraya geliniyor. çoğu ailede oluyor bu canım, üzülme. illa ki bir imtihan olacak bırak böylesi olsun. sağlığın aile huzurun yerinde olsun da aileler bir yerde artık dış etmen.

Ayy kızlar vallahi aklı başında olan hiç kimse bizim bebeklerimize koyacağımız adlara karışmaz.. Biz eşimle ailelerimize ayıp olmasın diye sorduk, fikirlerini aldık.. Çok şükür iki tarafta bize bıraktı, biz de bikaç isimde gidip gelioduk en son efe dedik herkes beğendi koyduk..

evet canım aslında, burada hemşireler hep filipinli, para konusu işe yarayabilir valla hiç belli olmaz:)

canım nefes darlığına b12 eksikliği de neden oluyormuş baktılar mı?

çok uyumlu ismi..eşinde sıkıntı etmedikten sonra salla gittsin onları...bayrammmmmm

slm cnm ben yataştan aldım yataşın her çeşiti makbul 4 çeşit bebek yatağı var ben ne en ucuzunu ne en pahalısını aldım visco sünger hepsi bak içine sineni al derim..
Visco yatağı bizde çok duyduk visco aldık canım en iyisi oymuş

günaydın katticim..ben inş 32. haftadan sonra nasipse yıkamaya başlıcam

adam neredeyse son adet tarihimi hesaplıyacak doğrumu söylüyorum diyeannemde tanıyor bu arkadaşı..aynen senin dediklerini oda diyor...hep sen yüz verdin buna ,bir iki ters cevap ver bak bakalım didikliyormu böyle herşeyi diyorhayırlısı artık...doktorumdan umutluyum bakalım

kesinlikle haklısın cnm kızımın adını da ben koymuştum bunuda ben koydum gerçi oğlumun adı rüyama girdi ama olsun ben koydum sonuçta isim hakkı sende bırakma
bi arkadaşın kvalidesi illa benim adım olacak dedimişti..arkadaşımda tmm kabul yanınada benim istediğim isim olsun demişti..kvalide napmış ne etmiş oğluna illa benim ismin tek olacak demiş..sen tut , doğumdan sonra evde dinlenirken gizlice çıkar kimliği ve anasının adı..arkadaşım yaklaşık ongün sonra tesadüf çamaşırlar arsında buluyor kimliği..şok tabii..büyük kavgalar çıkmıştı....düşman başına vermesin böyle kayınvalide

Son düzenleme:
sabah dr gittik kese görmeye ışte biz biletleri aldık doğumda burda olamicaz kizimdada yoktu BiDe ailede çocuk olma problemu var ilk torundu kızım aksam bize geliyor ışte çocukların adını ne koyacaksınız dedi bende cildirdim h biraz sert çıktım bu sefer eşimle aram bozuldu sonra eltimde bi daha konu açıldı yine girdik birbirimize hala daha köyde kaynima dedenin adı konması lazim diyo ne maddi ne manevi kıymet vermek yok boş konuşmaya gelince çenesi durmuyor sanki ona sorduk kayinpeder istemiyor oğlanlar istemiyorum kadının dili durmuyor yüzünü görmek istemiyorum ne zorluklarla hamile kaldım bi keyfini yasatmiyolar

Benimde isim konusu sıkıntılı yaa yardımcı olun bana da ben ilk Esila Sare istiyordum ama esilayı eşim istemiyor o yüzden vazgeçmiştim ve Ela olsun demiştim şimdide Sare koyabilirsin sadece diyor . Sizde Ela Sare mi olsun sadece Sare mi olun ??? Kuzucumun kıyafetleri bayramdan sonra yıkanıp ütülencek inşAllah valizde nerdeyse hazır bebeğimin kıyafetlerini koyunca tam olcak inşAllah

ses çıkaramıyorsa no problem bence...

Benim başıma böyle bir şey gelecek kıyameti kopartırdım bende haftasına değişirdi kimlik .. Gerçi böyle bir şeye cesaret edebilir miydi bilmiyorum .. 9 ay taşıyoruz acısıyla tatlısıyla artı durumumuz var iğne vuruluyoruz bence isim bizim hakkımız anne babaya düşerrr . Nokta

iki kat merdiven kurtarmaz seni canım.artık işten çıktıktan sonra biraz dinlen yedi gibi havada serin olur enaz yarım saat yürü bence..

Akşam cok mu geç yiyorsun ben iftara eşimle yiyodum sabaha kadar nefesin darlaniyodu uyuyamiyodum kaç kere kalkıyorum şimdi çok az bi tabak yemek yiyorum başımı koyup sabaha kadar uyuyorum bende kıyafetlerin bi kısmını alıp oturarak utuledim uzun sürüyor ayakta sende öyle yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…