2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar Ela Sare nasıl ?? ya da sacede Sare mi olsun ..... puff
ilke ismide çok güzel ama yakın arkadaşım koydu !
güzel isim ikiside ama ben iki isim taraftarı değilim o yüzden sare den yana oyum.. bu arada kuzenimin eşi hamile onlarda sayra koyacak değişik geldi bana anlamıda değişikti ama unuttum

ilke ismini erkeklere daha çok yakıştırıyorum ben..
elada güzel sarede..tekte olabilir sare...eşinle ortak alın bence..ikinizinde gönlü olsun..

canım bende bizimki için Ali Ersan istiyordum eşim ersanı beğenmedi tamam o zaman dedim Ali nin yanına güzel bi isim bul anında Muhammed i yapıştırdı. önce yok mok dedim ama sonra bitli iyimisin sen Muhammed den güzel ismmi olur dedim. eşine isim bulmasını söyleyebilirsin onun seçtiklerinden beğendiğini koyabilirsin tabi tutup annesinin falan adıyla gelmiycekse

canım hele ki normal doğum olursa aynen kimse gelmesin. sonrasında evin toplanması ve yemek için yardım gerekebilir o durumda da kardeşlerin gelsinler. 1 hafta zaten sonrasında herşeyini kendin yaparsın.
ona bile gerek yok şekerim. bizim kaygana öyle bi yetiştirmişki sağolsun temizlikte yemekte yapar benimkieşime güvendiğim için kimseyi istemiyorum ya zaten

güzel isim ikiside ama ben iki isim taraftarı değilim o yüzden sare den yana oyum.. bu arada kuzenimin eşi hamile onlarda sayra koyacak değişik geldi bana anlamıda değişikti ama unuttum

Anlamı çok güzelmiş
Sayra : Cennette akan suyun çıkardığı ses, cıvıldaşan, ötüşen.
Sare içinde o ne hastalık ismi gibi deyip soğutmuşlardı beni o yüzden kafam da karışık bilemdim !!
Sare nin anlamıda saf temiz topluluk ve Hz. İbrahim (a.s) in eşinin adı

ilke ismini erkeklere daha çok yakıştırıyorum ben..
elada güzel sarede..tekte olabilir sare...eşinle ortak alın bence..ikinizinde gönlü olsun..
o da esila olmasında diyor yabancı isim gibiymiş bana bırakıyor ya sare ya ela ya da ikisi ama ikisi güzel durur mu karar veremedim ama büyük ihtimalle Sare tek olacak gibi

o da esila olmasında diyor yabancı isim gibiymiş bana bırakıyor ya sare ya ela ya da ikisi ama ikisi güzel durur mu karar veremedim ama büyük ihtimalle Sare tek olacak gibi
esilayı bende sevmedim ne yalan söyleyeyim..içine sinmediyse sare biraz daha düşün istersen

evet sayranın anlamı bu çok hoşuma gitmişti bnm.. bu arada kızım olsaydı ben lina koyacaktım oda cennette bir meyveydi galiba yada meyve bahçesi, çok hoşuma gitmişti lina adı.. bence milleti boşver içine sinen ismi koy gitsin alışırlar..

Kızlar bugün kontrole gittim .doğum seklim kesinleşti sezeryan olcm tarihide bi aksilik çıkmazsa 22 ağustos bebis 2450 olmuş.Dr cokiyi beslemissn ne yiyosun dedi. Halbuki bn aşırı istahszm .bunu da Dr a söyledim .o zamn demk bedenin bebeği besleyebiliyo dedi.kızlar ya doğuma daha 6 hafta var.bu bebek bu hızla gelişirmi kaç kg olur biraz korktm acikcasi

lina yı bende duydum cennette hurma ağacı diye biliyorum .. ne çok isim araştırdım gerçekteden zor isim koymak

benimki de hala tersmiş, oturuyor dedi doktor:) ama dönermiş daha zaman var dedi, ters olduklarında oturmak hakkaten zor oluyor, dimdik durmak zorunda kalıyorum hele oğlumla oyun oynarken halıda oturmak vs işkence
Aynen canım yere oturamıyorum artık zaten otursam kalkamıyorum; yemekten sonra dümdüz uzanmam gerekiyor; yan bile yatamıyorum tokken kaburga ağrısından, ilk oğlumda o ters değildi hiç böyle şikayetlerim olmamıştı, sağlıklı olsun bıdıklar idare ederiz inş biraz daha, ben de Perşembe Dr a gidicem bakalım Dönme ihtimali için bana ne dicek canım

32 . haftda söylüyorlar mı ya ben geçen hafta doplerr çekilmiştim bana da istersen normal çok kolay yapabilirsin demişti doktor .. ama sezeryan mı yoksa normal doğum mu 37 de söyleriz dedi doktorum bakalım nasip artık

canım seninki 32 de 2400müş benimki 28de 2400 çıktı doğum şeklide belli değil doktor alışveriş yap dedide öyle başladım çok korkuyorum bu belirsizlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…