2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

günah ya böyle de yapılmaz ki. resmen zulüm. benim bi komşu anlattı, kocası illa bi isim istemiş meğer eski nişanlısının adıymış. kadın bunu bir zaman sonra öğrenmiş ve mahkeme kararıyla çocuğunun ismini değiştirtmiş. isim meselesi hakkaten resmen bi aşama yani :) ben de kerem ismini çok seviyorum eşim de beğendi. kerem olacak gibi duruyor bayadır açmadık bu konuyu:)

canım nefes darlığına b12 eksikliği de neden oluyormuş baktılar mı?
öylemi bakmadılar sanırım ona..eve geçince bakayım bi tahlilerime..bakıldıysa bile ben farkında değilim..bikaç değere bakıyordum demire falan

Bu daha kötüymüş. İlla tutturuyor sa zaten vardır onda bir şey !! Yazık ya

öylemi bakmadılar sanırım ona..eve geçince bakayım bi tahlilerime..bakıldıysa bile ben farkında değilim..bikaç değere bakıyordum demire falan

bak canım, blogcuannede bi gebenin günlüğünde okumuştum nefes darlığı çok çekiyordu b12sine baktılar o baya düşükmüş. oradan kalmış aklımda

ne k.v var cnm yaa ama kocam öyle bişey yapsa burnundan getiririm kocama şükürler olsun

artık nasıl bi baskı uyguladıysa oğluna..arkadaşıma zehir olmuştu ..hala der tadına varamadım doğumumun..boşanma seviyesine geldiler büyükler araya girince artık normalleştiler...düşünsene doğum yapmışsın ama evin içi zehir sana

ayy kızlaaarrr bu sıkıntılar sadece bende var sanıyodum ağlayıp duruyodum. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
daha ortada fol yok yumurta yokken eltim ben kaynanam oturuyoruz herhalde eltim kızın olursa adını kaynanamın adını koyarsın dedi kaç sene önce. hiiiçç kusura bakmayın dedim ne sizin isminizi koyarım ne kendi annemin babamın ismini koyarım. hanginizinkini koysam öbür taraf alınacak koymam dedim. kaynanam biraz afalladı bozuldu canım senin koyacağın isimler zaten belli hatice ayşe fatma. bunlar büyüklerimizin isimleri olduğu için bişey demedim sus bitli dedim nolur nolmaz

doğumdada annemler hacca gitmiş olcak 3 adet kız kardeşim bulunmakta biri bu sene üni.ye başlıcak onu saymıyorum. diğer ikisi tutturdular doğumu gel burda yap diye. siz gelin diyorum biz orda tek başımıza napcaz diyolarannem babam bile bişey demiyo bunlar konuşup duruyo ikiside cahil bişey bildikleri yok.kırılmasınlar diye bişeyde diyemiyorum. kaç kez bunlar yüzünden oturup ağladım. doktorumda eşini doğuma bile alabilirim sancı çekerken bile yanında olcak refakatçi olarakta kalabilir deyince eşimde sağolsun annesini dahi istemediğim halde bana destek olunca tamam dedik ikimiz beraber burda doğuruyoruz kimseye haberde vermiyoruz zaten doktor bir ay erken gelebilir deyince herşey karıştıdoğumdan sonra isteyen gelsin istemeyen gelmesin diyo sağolsun
ay çok uzattım kusura bakmayın ama nasıl doldum bilemezsiniz

Bu daha kötüymüş. İlla tutturuyor sa zaten vardır onda bir şey !! Yazık ya

ben de olsam ben de çok üzülürdüm. eski nişanlısını hala unutamadığına mı yanayım o ismi çocuğuma koymasına mı..
birileri isim konusuna illa ki karışıyor, karışmasa yorum yapıyor. boşverin herkes konuşsun dursun. eşinize durumu güzelce anlatın ikna olurlar. benim de eşimin kardeşi kendisinin kullanmadığı 2. bir adı var onu öneriyor iki seferdir bize:) hey allahım:)

cnm gece uyku tutmuyor kaçta yatarsam yatayım mutlaka saat başı uyanıyorum ya susuyorum ya wc giriyorum ya da göbeğimi nereye koyacağımı şaşırdığım için uyanıyorum bu arada hala başlamadım ütüye gözümde büyüyor vallahi koca 1 sepet var önümde bide minnak minnak

bende kararsızlar arasındayım..iki ismi olacak..yekta ilk sırada benim için..sence nasıl?

Ne karışırlar anlamam bırakın gençler düşünsün şu baskıcı kvler evlerden uzak olsun evlerden!!! Çok şükür bizde öyle bir dert yok Rabbim kimseyede göstermesinn herkesin yuvası dertsiz tasasızz mutlu huzurlu olsunn

bak canım, blogcuannede bi gebenin günlüğünde okumuştum nefes darlığı çok çekiyordu b12sine baktılar o baya düşükmüş. oradan kalmış aklımda
doktorum demire bağlamıştı ama b12'de önemli..olmadı tahlil yaptırayım ben hiç bakılmamışsa..Allah korusun ,unutkanlık falanda var ondanmı yoksa

kokusu çok güzel arkadaşlarımda onu kullanıyor bende dalin taraftarıyım bayramdan sonra inşAllah başlıcam yıkamaya
evet cnm çok güzel kokuyor.. aslında ne kadar geç yıkarsan o kadar iyiben sıkıntıdan erken başladım 35-36 haftada yıkasam yeriydi ama boş boş oturmaktan sıkıldım..

canım hele ki normal doğum olursa aynen kimse gelmesin. sonrasında evin toplanması ve yemek için yardım gerekebilir o durumda da kardeşlerin gelsinler. 1 hafta zaten sonrasında herşeyini kendin yaparsın.

evet cnm çok güzel kokuyor.. aslında ne kadar geç yıkarsan o kadar iyiben sıkıntıdan erken başladım 35-36 haftada yıkasam yeriydi ama boş boş oturmaktan sıkıldım..
Bende duramıyorum ki zor tutuyorum kendimi :) boş ver yaptım kurtuldun sıcaklarda zor oluyor zaten yavaştan halletmek de fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…