- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
bi arkadaşın kvalidesi illa benim adım olacak dedimişti..arkadaşımda tmm kabul yanınada benim istediğim isim olsun demişti..kvalide napmış ne etmiş oğluna illa benim ismin tek olacak demiş..sen tut kadın doğumdan sonra evde dinlenirken gizlice çıkar kimliği ve anasının adı..arkadaşım yaklaşık ongün sonra tesatüf çamaşırlar arsında buluyor kimliği..şok tabii..büyük kavgalar çıkmıştı....düşman başına vermesin böyle kayınvalide
öylemi bakmadılar sanırım ona..eve geçince bakayım bi tahlilerime..bakıldıysa bile ben farkında değilim..bikaç değere bakıyordum demire falancanım nefes darlığına b12 eksikliği de neden oluyormuş baktılar mı?
dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısı kullanıyorum cnm..Mrb kati ohh miss gozun aydin alisverisler bitmis yikama islemine gecmissin canim hsngi deterjani kullaniyorsun
Bu daha kötüymüş. İlla tutturuyor sa zaten vardır onda bir şey !! Yazık yagünah ya böyle de yapılmaz ki. resmen zulüm. benim bi komşu anlattı, kocası illa bi isim istemiş meğer eski nişanlısının adıymış. kadın bunu bir zaman sonra öğrenmiş ve mahkeme kararıyla çocuğunun ismini değiştirtmiş. isim meselesi hakkaten resmen bi aşama yani :) ben de kerem ismini çok seviyorum eşim de beğendi. kerem olacak gibi duruyor bayadır açmadık bu konuyu:)
öylemi bakmadılar sanırım ona..eve geçince bakayım bi tahlilerime..bakıldıysa bile ben farkında değilim..bikaç değere bakıyordum demire falan
bi arkadaşın kvalidesi illa benim adım olacak dedimişti..arkadaşımda tmm kabul yanınada benim istediğim isim olsun demişti..kvalide napmış ne etmiş oğluna illa benim ismin tek olacak demiş..sen tut , doğumdan sonra evde dinlenirken gizlice çıkar kimliği ve anasının adı..arkadaşım yaklaşık ongün sonra tesadüf çamaşırlar arsında buluyor kimliği..şok tabii..büyük kavgalar çıkmıştı....düşman başına vermesin böyle kayınvalide
artık nasıl bi baskı uyguladıysa oğluna..arkadaşıma zehir olmuştu ..hala der tadına varamadım doğumumun..boşanma seviyesine geldiler büyükler araya girince artık normalleştiler...düşünsene doğum yapmışsın ama evin içi zehir sanaBenim başıma böyle bir şey gelecek kıyameti kopartırdım bende haftasına değişirdi kimlik .. Gerçi böyle bir şeye cesaret edebilir miydi bilmiyorum .. 9 ay taşıyoruz acısıyla tatlısıyla artı durumumuz var iğne vuruluyoruz bence isim bizim hakkımız anne babaya düşerrr . Nokta
kokusu çok güzel arkadaşlarımda onu kullanıyor bende dalin taraftarıyım bayramdan sonra inşAllah başlıcam yıkamayadalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısı kullanıyorum cnm..
Bu daha kötüymüş. İlla tutturuyor sa zaten vardır onda bir şey !! Yazık ya
cnm gece uyku tutmuyor kaçta yatarsam yatayım mutlaka saat başı uyanıyorum ya susuyorum ya wc giriyorum ya da göbeğimi nereye koyacağımı şaşırdığım için uyanıyorumAkşam cok mu geç yiyorsun ben iftara eşimle yiyodum sabaha kadar nefesin darlaniyodu uyuyamiyodum kaç kere kalkıyorum şimdi çok az bi tabak yemek yiyorum başımı koyup sabaha kadar uyuyorum bende kıyafetlerin bi kısmını alıp oturarak utuledim uzun sürüyor ayakta sende öyle yap istersen
ben daha eşya bile almadım ki yıkayayım. ağustos başı alacağım ama ..dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısı kullanıyorum cnm..
bende kararsızlar arasındayım..iki ismi olacak..yekta ilk sırada benim için..sence nasıl?günah ya böyle de yapılmaz ki. resmen zulüm. benim bi komşu anlattı, kocası illa bi isim istemiş meğer eski nişanlısının adıymış. kadın bunu bir zaman sonra öğrenmiş ve mahkeme kararıyla çocuğunun ismini değiştirtmiş. isim meselesi hakkaten resmen bi aşama yani :) ben de kerem ismini çok seviyorum eşim de beğendi. kerem olacak gibi duruyor bayadır açmadık bu konuyu:)
Ne karışırlar anlamam bırakın gençler düşünsün şu baskıcı kvler evlerden uzak olsun evlerden!!! Çok şükür bizde öyle bir dert yok Rabbim kimseyede göstermesinn herkesin yuvası dertsiz tasasızz mutlu huzurlu olsunnartık nasıl bi baskı uyguladıysa oğluna..arkadaşıma zehir olmuştu ..hala der tadına varamadım doğumumun..boşanma seviyesine geldiler büyükler araya girince artık normalleştiler...düşünsene doğum yapmışsın ama evin içi zehir sana
doktorum demire bağlamıştı ama b12'de önemli..olmadı tahlil yaptırayım ben hiç bakılmamışsa..Allah korusun ,unutkanlık falanda var ondanmı yoksabak canım, blogcuannede bi gebenin günlüğünde okumuştum nefes darlığı çok çekiyordu b12sine baktılar o baya düşükmüş. oradan kalmış aklımda
evet cnm çok güzel kokuyor.. aslında ne kadar geç yıkarsan o kadar iyiben sıkıntıdan erken başladım 35-36 haftada yıkasam yeriydi ama boş boş oturmaktan sıkıldım..kokusu çok güzel arkadaşlarımda onu kullanıyor bende dalin taraftarıyım bayramdan sonra inşAllah başlıcam yıkamaya
ayy kızlaaarrr bu sıkıntılar sadece bende var sanıyodum ağlayıp duruyodum. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
daha ortada fol yok yumurta yokken eltim ben kaynanam oturuyoruz herhalde eltim kızın olursa adını kaynanamın adını koyarsın dedi kaç sene önce. hiiiçç kusura bakmayın dedim ne sizin isminizi koyarım ne kendi annemin babamın ismini koyarım. hanginizinkini koysam öbür taraf alınacak koymam dedim. kaynanam biraz afalladı bozulducanım senin koyacağın isimler zaten belli hatice ayşe fatma. bunlar büyüklerimizin isimleri olduğu için bişey demedim sus bitli dedim nolur nolmaz
doğumdada annemler hacca gitmiş olcak 3 adet kız kardeşim bulunmakta biri bu sene üni.ye başlıcak onu saymıyorum. diğer ikisi tutturdular doğumu gel burda yap diye. siz gelin diyorum biz orda tek başımıza napcaz diyolarannem babam bile bişey demiyo bunlar konuşup duruyo ikiside cahil bişey bildikleri yok.kırılmasınlar diye bişeyde diyemiyorum. kaç kez bunlar yüzünden oturup ağladım. doktorumda eşini doğuma bile alabilirim sancı çekerken bile yanında olcak refakatçi olarakta kalabilir deyince eşimde sağolsun annesini dahi istemediğim halde bana destek olunca tamam dedik ikimiz beraber burda doğuruyoruz kimseye haberde vermiyoruz zaten doktor bir ay erken gelebilir deyince herşey karıştı doğumdan sonra isteyen gelsin istemeyen gelmesin diyo sağolsun
ay çok uzattım kusura bakmayın ama nasıl doldum bilemezsiniz
yavaş yavaş başla belmacım bayram sonu almaya başla.. zaten izne de geç ayrılıyorsun yıkayıp ütülemeye vaktin dar olacak sen zorlanacaksın kuzum ya..ben daha eşya bile almadım ki yıkayayım. ağustos başı alacağım ama ..
Bende duramıyorum ki zor tutuyorum kendimi :) boş ver yaptım kurtuldun sıcaklarda zor oluyor zaten yavaştan halletmek de fayda varevet cnm çok güzel kokuyor.. aslında ne kadar geç yıkarsan o kadar iyiben sıkıntıdan erken başladım 35-36 haftada yıkasam yeriydi ama boş boş oturmaktan sıkıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?