canım ben ozelde calısmıyorum belkı farklılık olabılır ben aldıgım raporu dırek kurumuma verdim.Bir de bir şey diyeceğim 32+0 da çalışabilir raporu aldık ya. bize sgk internet sayfasının bir kopyasını verdiler orada işten ayrılma tarihin yazıyor baktın mı hiç. sana dediğim tarihe denk geliyor. benim yanımda değil kağıt evde kaldı istersen akşam görüntüsünü atarım.
ben 11 ağustosta çıkıyorum o gün tam 37+0 oluyorum içeriye de öyle bilgi verdi muhasebecim .. yine de katti yazsın bakalım nasılmış.insallah 36 dolunca alınıyordur..valla oyleyse bende cok sevınıcem:)ben 37 dolunca sanıyordum cunku hep kendımı 14 agustos son dıe alıstırmıstım:)
benımde bahsettıgın o ekran goruntusu olarak verılen raporda 18/08/2015 yazıyorben 11 ağustosta çıkıyorum o gün tam 37+0 oluyorum içeriye de öyle bilgi verdi muhasebecim .. yine de katti yazsın bakalım nasılmış.Larimar bir de akşam görüntüyü atayım sana sgk görüntüsünü. ben 32+0 da değil de 32+4 de rapor aldım o dört günü ileri tarihe atmış 32+0 da almadığım için. 11.08.2015 yazacağına 4 gün geç aldığım için raporu 15.08.2015 işten ayrılma tarihim görünüyor , bir fikir olur.
hamilelik takvimine baktım da aşağıdaki takvim var ya . doğum tarihin 12.09.2014 - izne ayrılma tarihin de 18.08.2015 36+3 görünüyor. raporunu erken mi almıştın ? öyleyse bu durumda 36+3 de izne ayrılacak mısın yoksa 36+6 yı bekleyeceksin işgörememezlik raporu için .kafam karıştıbenımde bahsettıgın o ekran goruntusu olarak verılen raporda 18/08/2015 yazıyor
Buldum :))) çekmecenin arkasından dolap boşluğuna düşmüş olacak iş değil ama tüm evi talan ettim bulana kadar gerçekten sinir bozucu insan kendinden şüphe ediyor:)))Aaaa yer yarıldı içine mi girdi?? Bn de aradığım biişi bulamadım mı deliriorum, başka bi iş yapamıorm onu bulup rahat etmeden :) inş en kısa zmnda bi yerlerden çıkar cnm
Canım internetten alışveriş yaptığım, tavsiye edebileceğim siteleri yazayım. Ben de alacağım ürünleri belirleyip sonra en ucuz nerede bulduysam oradan aldım.V. Kizlar bisey sorcm özellikle internetten alışveriş yapanlara..bebis için emzik biberon ve kıyafetleri hangi siteden aldınız.bide emzik ve biberon olarak hangi marka ve özelliktealdinz.hhiç bilgim yok.ve almk istyrm artık.son olarak tulum altlar ustlere zibinlar bedenleri ni kaç beden aldınız ve kaçar tane.internetten mi alayim yoksa magazadanmi bilmym.ve kaçar tane almaliym.lütfen fikirlerinizi beklym
hastaneyi aradım , 37+0 da gelin raporu verelim dedi.benımde bahsettıgın o ekran goruntusu olarak verılen raporda 18/08/2015 yazıyor
Canım bundan almıştım cok mu ince oldu acaba , standardı bu demişlerdi :scnm şimdi baktım bnm aldığım bebiş serisi 22 cnm yükseklik 70*130 yatak ebatı.. ben incesini görmedim agu - yumurcak - miniko ve bebiş vardı ama hiç biri o kadar ince değildi cnm..
Canım sen bu pozitif enerjiyle maşallah halledersin tüm işleri: )deli düğüne gitmiş burası bizim evden güzel demiş misali dosya önümde yapılacak iş var ben burda dır dır dırrrrrrrr....oyhhhhhhhhh iş yapasım yoğğğğğğ..hem bayram geliyor..bayramdan sonra yaparımki...yaparım dımı
canım benımde kafamı karıştırdınhamilelik takvimine baktım da aşağıdaki takvim var ya . doğum tarihin 12.09.2014 - izne ayrılma tarihin de 18.08.2015 36+3 görünüyor. raporunu erken mi almıştın ? öyleyse bu durumda 36+3 de izne ayrılacak mısın yoksa 36+6 yı bekleyeceksin işgörememezlik raporu için .kafam karıştı
:) aşağıda yazan 12.09.2015 tarihine göre hesapladım ben o yüzden öyle çıktı. meğersem sat ın 09/09/2015 miş. aşağı değiştirsene canımmcanım benımde kafamı karıştırdın
sat a gore buıgun 32+0 ım
tahmını dogum tarıhımde yıne sat a gore 09/09
yaptım galiba:) aşağıda yazan 12.09.2015 tarihine göre hesapladım ben o yüzden öyle çıktı. meğersem sat ın 09/09/2015 miş. aşağı değiştirsene canımmneyse hastaneyi aradım 37+0 da gel dedi bana , o zaman vereceğiz dedi .yine katti falan bilgisi olan yazar bir şeyler o gün gelsin de bir .
çok güzel olmuş canım....oyyyyyEki Görüntüle 1583181 Şükür kapı süsünü tamamladım ama büyük ihtamal Kapıya degil de duvara asacağım nasıl olmuşEki Görüntüle 1583180
belmacım bu arada en azından hastane cıkısınla gecelıgını tamamla almadın bişiler bılıyorumevet oldu
ama 37+0 dmek 37 dolmus demek.
kızlar 37+ da çalışamaz raporu yazılacak.. yani 36+6 bitince oluyor.. mesela bnm alttaki imzamda 33. haftamdayım ama aslında 32+2 bugün, raporu dün aldım 32+1 de çünkü 32+0 pazara denk geldi.. 32 de çalışır raporu 37 de çalışamaz raporu alınıyor çünkü dün dr sordu çalışabilir rapor mu çalışamaz rapormu istiyorsun diye..kattiye soralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?