2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ben ozelde calısmıyorum belkı farklılık olabılır ben aldıgım raporu dırek kurumuma verdim.

insallah 36 dolunca alınıyordur..valla oyleyse bende cok sevınıcem:)ben 37 dolunca sanıyordum cunku hep kendımı 14 agustos son dıe alıstırmıstım:)
ben 11 ağustosta çıkıyorum o gün tam 37+0 oluyorum içeriye de öyle bilgi verdi muhasebecim .. yine de katti yazsın bakalım nasılmış. Larimar bir de akşam görüntüyü atayım sana sgk görüntüsünü. ben 32+0 da değil de 32+4 de rapor aldım o dört günü ileri tarihe atmış 32+0 da almadığım için. 11.08.2015 yazacağına 4 gün geç aldığım için raporu 15.08.2015 işten ayrılma tarihim görünüyor , bir fikir olur.

benımde bahsettıgın o ekran goruntusu olarak verılen raporda 18/08/2015 yazıyor

benımde bahsettıgın o ekran goruntusu olarak verılen raporda 18/08/2015 yazıyor
hamilelik takvimine baktım da aşağıdaki takvim var ya . doğum tarihin 12.09.2014 - izne ayrılma tarihin de 18.08.2015 36+3 görünüyor. raporunu erken mi almıştın ? öyleyse bu durumda 36+3 de izne ayrılacak mısın yoksa 36+6 yı bekleyeceksin işgörememezlik raporu için .kafam karıştı

Aaaa yer yarıldı içine mi girdi?? Bn de aradığım biişi bulamadım mı deliriorum, başka bi iş yapamıorm onu bulup rahat etmeden :) inş en kısa zmnda bi yerlerden çıkar cnm
Buldum :))) çekmecenin arkasından dolap boşluğuna düşmüş olacak iş değil ama tüm evi talan ettim bulana kadar gerçekten sinir bozucu insan kendinden şüphe ediyor:)))

Canım internetten alışveriş yaptığım, tavsiye edebileceğim siteleri yazayım. Ben de alacağım ürünleri belirleyip sonra en ucuz nerede bulduysam oradan aldım.
www.444emarket.com
www.minimoda.com.tr
www.sevimlipatik.com
Daha vardı sanki ama aklıma gelince yazarım.

Kızlar e bebek ten emzirme atleti almıştım okadar memun kaldımki şimdiden çok rahat ve goğusleri sıkı tutuyor alttan destekliyor lastiğiyle ,,biriki tane daha alıcam inş

Canım sen bu pozitif enerjiyle maşallah halledersin tüm işleri: )

canım benımde kafamı karıştırdın
sat a gore buıgun 32+0 ım
tahmını dogum tarıhımde yıne sat a gore 09/09

canım benımde kafamı karıştırdın
sat a gore buıgun 32+0 ım
tahmını dogum tarıhımde yıne sat a gore 09/09
:) aşağıda yazan 12.09.2015 tarihine göre hesapladım ben o yüzden öyle çıktı. meğersem sat ın 09/09/2015 miş. aşağı değiştirsene canımm neyse hastaneyi aradım 37+0 da gel dedi bana , o zaman vereceğiz dedi .yine katti falan bilgisi olan yazar bir şeyler o gün gelsin de bir .

yaptım galiba

belmacım bu arada en azından hastane cıkısınla gecelıgını tamamla almadın bişiler bılıyorum
ama mınık prenses saglıkla doğacak sen kendıne bu kadar ezıyet ettıgın ıcın pişman olacaksın
o yuzden al yıka koy kenara enınde sonunda bebegıne bişiler alacaksın

ama 37+0 dmek 37 dolmus demek.

kattiye soralım
kızlar 37+ da çalışamaz raporu yazılacak.. yani 36+6 bitince oluyor.. mesela bnm alttaki imzamda 33. haftamdayım ama aslında 32+2 bugün, raporu dün aldım 32+1 de çünkü 32+0 pazara denk geldi.. 32 de çalışır raporu 37 de çalışamaz raporu alınıyor çünkü dün dr sordu çalışabilir rapor mu çalışamaz rapormu istiyorsun diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…