cnm zaten hastaneler online işliyor sisteme rapor verince ayrıca muhasebeye vermene gerek yok bilgin olsun sadece haber ver kontrol etsinler yeterli.. 37+0 da verilecek rapor tarihiyle izne başlama tarihi zaten sistemde ayrı ayrı görülüyor dr ayarlamasını yapar onun..hastaneyi aradım , 37+0 da gelin raporu verelim dedi.
çook güzel olmuş, eline sağlık :) bn de buna çok benzer bi tane yaptırdım oğluşuma, ama henüz elime ulaşmadı.. fotodakinin aynısı sadece bnde baştaki e taçlı harf ve efe yazıyorEki Görüntüle 1583181 Şükür kapı süsünü tamamladım ama büyük ihtamal Kapıya degil de duvara asacağım nasıl olmuşEki Görüntüle 1583180
tatlım satımız aynı, bn de 27 temmuzda çalışabilir raporu alıcam inş@miskamber benim 32+0 26 temmuz pazara geliyor, 27 temmuzda gel veririz dediler hastaneden.
cnm bu oyun parkı yatağı yani günlük kullanacağın beşik için çok uygun görünmüyor inanılmaz ince, sünger gibi bişey bu visco olmalı en kötü oda olmadı sıradan ortapedik bir bebek yatağı al.. bu işini görmez çok sağlıklı görünmüyor..Canım bundan almıştım cok mu ince oldu acaba , standardı bu demişlerdi :s
http://www.kraftbaby.com/tr-TR/cate.../yatas-pamuk-oyun-parki-yatagi-60x120-cm.aspx
çok şık olmuş eline sağlık cnm.. beşiğin duvarına as güzel durur..kapı süsünü tamamladım ama büyük ihtamal Kapıya degil de duvara asacağım nasıl olmuş
cnm ben magvital kullanıyorum gece yatmadan önce gün aşırı alıyorum..kızlar,
hem magnezyum hem kalsiyum içen var mı? bna doktorum sadece kalsiyum verdi ama bugün bi arkadaşım kemiklere magnezyum ii gelir dedi.. malum bnm de ayak burkuldu, iileşme sürecini de hızlandırır belki diye magnezyum da içsem mi diorum?
içenler hangi ilacı kullandığını da yazarsa çok sevinirim
aynı zmnda kalsiyum da alıyo musun katticim?cnm ben magvital kullanıyorum gece yatmadan önce gün aşırı alıyorum..
Darisi basima canim))bendede badana boya olcak sonra yardimci ablamiz gelcek ayyy ev bastan sona temizlenmeli evden kacasim varrrKızlar büyük temizlik vardı badana boya vs çok yoruldum ama mis gibi oldu evim.
Geçmişi çok okuyamadım ama ne var ne yok inş herkes iyidir kaçırdığımız bişey yoktur kızımla
Ellerıne sağlık canım oh mıs gıbıdır her taraf...Kızlar büyük temizlik vardı badana boya vs çok yoruldum ama mis gibi oldu evim.
Geçmişi çok okuyamadım ama ne var ne yok inş herkes iyidir kaçırdığımız bişey yoktur kızımla
Canım ben forever diye bir markanin kalsiyum magnezyum d vitamini karışımını kullaniyorum doktorum bu markayi önerdi solgar gibi birsey. Solgarin magnezyum kalsiyumu var bir bak istersenkızlar,
hem magnezyum hem kalsiyum içen var mı? bna doktorum sadece kalsiyum verdi ama bugün bi arkadaşım kemiklere magnezyum ii gelir dedi.. malum bnm de ayak burkuldu, iileşme sürecini de hızlandırır belki diye magnezyum da içsem mi diorum?
Ben şimdi raporluyum, bayram sonrası bitiyor, ne zamandır kanamam yok bakalım izin verirlerse ben de çalışabilir raporu alcam. Adliyede çalışıyorum, adli tatile giriyoruz, işler rahat olur, doğum sonrasına ne aktarsam kardır diye düşünüyorum ama bakalım nolacak :)tatlım satımız aynı, bn de 27 temmuzda çalışabilir raporu alıcam inş
Tamam canım teşekkürler :)cnm bu oyun parkı yatağı yani günlük kullanacağın beşik için çok uygun görünmüyor inanılmaz ince, sünger gibi bişey bu visco olmalı en kötü oda olmadı sıradan ortapedik bir bebek yatağı al.. bu işini görmez çok sağlıklı görünmüyor..
Ben sadece magnezyum iciyorum canm magnezyum diasporal diye bisi sadece uc kez kramp girdi bacagima ama bn 10. Haftadan beri iciyorum etki eder tabinkullan derimkızlar,
Canım kapı süsün cok güzelmiş, nerden aldın. Ben bulamiyorum içime sinen birseyler...çook güzel olmuş, eline sağlık :) bn de buna çok benzer bi tane yaptırdım oğluşuma, ama henüz elime ulaşmadı.. fotodakinin aynısı sadece bnde baştaki e taçlı harf ve efe yazıyor
Sağol katticimöyle yapıcam zaten birini ütüledim diğeri kurusun onu ütülerken 3.makinayı atarım ve biter inşallah.. eşini de takma kafaya bizim kadar ince düşünemiyorlar malesef sen oğlunla keyfine bak
Çook teşekkürler tatlım :) benim bi arkadaşım yapıyor, instagramda satıyor.. Küçük mucizeler dükkanı adı ama arkadaşımın tayini çıktı, ev taşıyor, ancak önceki siparişleri yetiştirebiliyor, yeni sipariş alamıyor..Canım kapı süsün cok güzelmiş, nerden aldın. Ben bulamiyorum içime sinen birseyler...
yok cnm sadece bol süt yoğurt ve peynir tüketiyorum..aynı zmnda kalsiyum da alıyo musun katticim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?