2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hastaneyi aradım , 37+0 da gelin raporu verelim dedi.
cnm zaten hastaneler online işliyor sisteme rapor verince ayrıca muhasebeye vermene gerek yok bilgin olsun sadece haber ver kontrol etsinler yeterli.. 37+0 da verilecek rapor tarihiyle izne başlama tarihi zaten sistemde ayrı ayrı görülüyor dr ayarlamasını yapar onun..

Eklentiler

• image.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 115
kızlar,
hem magnezyum hem kalsiyum içen var mı? bna doktorum sadece kalsiyum verdi ama bugün bi arkadaşım kemiklere magnezyum ii gelir dedi.. malum bnm de ayak burkuldu, iileşme sürecini de hızlandırır belki diye magnezyum da içsem mi diorum?
içenler hangi ilacı kullandığını da yazarsa çok sevinirim

cnm ben magvital kullanıyorum gece yatmadan önce gün aşırı alıyorum..

Kızlar büyük temizlik vardı badana boya vs çok yoruldum ama mis gibi oldu evim.
Geçmişi çok okuyamadım ama ne var ne yok inş herkes iyidir kaçırdığımız bişey yoktur kızımla
Darisi basima canim))bendede badana boya olcak sonra yardimci ablamiz gelcek ayyy ev bastan sona temizlenmeli evden kacasim varrr

Canım ben forever diye bir markanin kalsiyum magnezyum d vitamini karışımını kullaniyorum doktorum bu markayi önerdi solgar gibi birsey. Solgarin magnezyum kalsiyumu var bir bak istersen

tatlım satımız aynı, bn de 27 temmuzda çalışabilir raporu alıcam inş
Ben şimdi raporluyum, bayram sonrası bitiyor, ne zamandır kanamam yok bakalım izin verirlerse ben de çalışabilir raporu alcam. Adliyede çalışıyorum, adli tatile giriyoruz, işler rahat olur, doğum sonrasına ne aktarsam kardır diye düşünüyorum ama bakalım nolacak :)
Bu arada ben magvital kullanıyorum geceleri yatmadan önce her gün.
Kalsiyum ayrıca içmiyorum ama decavit kullanıyorum, onda olabilir belki.

Tamam canım teşekkürler :)

Ben sadece magnezyum iciyorum canm magnezyum diasporal diye bisi sadece uc kez kramp girdi bacagima ama bn 10. Haftadan beri iciyorum etki eder tabinkullan derim

çook güzel olmuş, eline sağlık :) bn de buna çok benzer bi tane yaptırdım oğluşuma, ama henüz elime ulaşmadı.. fotodakinin aynısı sadece bnde baştaki e taçlı harf ve efe yazıyor
Canım kapı süsün cok güzelmiş, nerden aldın. Ben bulamiyorum içime sinen birseyler...

Canım kapı süsün cok güzelmiş, nerden aldın. Ben bulamiyorum içime sinen birseyler...
Çook teşekkürler tatlım :) benim bi arkadaşım yapıyor, instagramda satıyor.. Küçük mucizeler dükkanı adı ama arkadaşımın tayini çıktı, ev taşıyor, ancak önceki siparişleri yetiştirebiliyor, yeni sipariş alamıyor.. sen yine de sayfasına bak, beğenirsen benzer bşiler yapıcak birilerini bulursun

Burda bi arkadas buzluga kiraz atmıştı bozulur demişler di.
Ben de buzluga kiraz atmistim yakin zaman da bozulur muhabbet i duyunca bugun cikardim kaynattim biraz şeker koyup bakalim soğuyunca nasil olacak.
Kış icin vişne çilek ve erik atacağım meyve suyu nu yaparim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…