2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İstah aninda kesildi zaten.dunden beri cok az yiyorum zorla o da.aksam yemeginden sonra rennie duo ictim bi kasik.dedigin gibi yastigi da ikiye cikardim.pek uyuyamadim ama midem iyiydi en azindan.
Hic yememek de tetikler canim. Mide asidini basibos birakma ... Rennienin icinde patates nisastasi vardi ben bakmistim. Haslanmis patates yiyebilirsin gun icinde asidi dengeler. Bos birakma mideni bende de arada olmaya basladi ozellikle aksam gec saatte bisey yersem falan yanyor midem.

Bende Bursadayim bayram icin sarosa gidicem gokcetepeye annemin yanina yazliga.doktora da sormadim acikcasi cunku dinlenmeye cok ihtiyacim var.orasi da sessiz sakin.4-4,5 saatte variyoruz arada da gemi oldugu icin orda da biraz yururum sorun olmaz diye dusundum.Kismet artik kesan devlet hastanesinde almasak solugu bari

Ben dun sordum onu canim bebek ordaki sinirlerden birinin ustune baski yapiyormus bir an korkma dedi ... Aynenn ben de resmen tutasim geliyo o bolgeyi hatta evdeysem tutuyorum :) refleks napayimmm

Aaaaa Kattinaaaa :) Ben de baslamaliyim ben deeee.... Dedigin gibi bissuru sey var aslinda carsafi kundagibbattaniyesi kiyafeti.... Bugun mutfak dolaplarimla basliycam ben... Size de foto atayim bitirince. Biri kontrol ediyo gibi olunca insan daha bi gaza geliyo. Ama enerjim cok dusuk gercekten.

Da
Masalllahhhhhhh gercekten kiz ne yiyosun soyle biz de yiyelimmm :)

Eki Görüntüle 1583181 Şükür kapı süsünü tamamladım ama büyük ihtamal Kapıya degil de duvara asacağım nasıl olmuş Eki Görüntüle 1583180
Çok güzel olmuş
Bende attım walla artık kışın bakıcaz nasıl oluyor kiraz ilk defa denedim ama vişne çok güzel oluyor vişneyi komposto haricinde biraz erittiktten sonra da tüketebilirsnz ben kışın yazdan daha çok vişne yiyorum ekşi tatlı baya Güzel gidiyor tavsiye ederim

Doktorum magnezyumun anneye de bebeğe de pek bir faydası yok Demişti. Kuzu kemiği kaynatıp Çorba yaparsan inan ki daha faydasını görürsün. Belki de ben biraz gelenekçiyim.

çook güzel olmuş, eline sağlık :) bn de buna çok benzer bi tane yaptırdım oğluşuma, ama henüz elime ulaşmadı.. fotodakinin aynısı sadece bnde baştaki e taçlı harf ve efe yazıyor
Evet canım bende böyle kurdaleli Yapıcaktım fakat malzememe alırken kurdele almamışım artık böyle olsun dedim Kapıya aşamıcam polyester çerçeve kapı sert örtülürse kırılabilir birde Kapıya Çivi Çakmak zoru da kalacağım duvara asmaya karat verdim

Kızlar bugün 32+4 oldum. 2 gündür benim kız gene az hareket etmeye başladı. Zaten baştan beri aşırı hareketli bi bebek değildi. Benim gibi olan var mı aranızda?

Cnm ben de bunu hastane odası kapısı için düşündüm, hayırlısıyla eve gelince duvara asarım dedim sen de istersen sonradan kurdele eklersin çok kolay ama bence böle de çok güzel

Doktorum magnezyumun anneye de bebeğe de pek bir faydası yok Demişti. Kuzu kemiği kaynatıp Çorba yaparsan inan ki daha faydasını görürsün. Belki de ben biraz gelenekçiyim.

Evet canım dediğin gbi dana kuzu kemiği kaynatıp suyuna çorba içiyorum 3 gündür inş işe yarar, saol

Canim yesil erikse hic iyi olmuyor camur gibi oluyor dondurucuda ama olgun kirmizi erikse italyan yada anjelik turu dondurucuda olur. Çilegi ise hic tavsiye etmem direk çürüyor.

kapıya asmak için çift taraflı bant kullanabilirsin ben evde tablolarımı öyle astım çok sağlam tutuyor. İyi bir marka alman lazim bantı ama.

Kızlar bugün 32+4 oldum. 2 gündür benim kız gene az hareket etmeye başladı. Zaten baştan beri aşırı hareketli bi bebek değildi. Benim gibi olan var mı aranızda?
slm cnm 32+2 deyim bende ama maşallah hareketleri gayet net dr da söyledi takip et diye özellikle günde 1 kere çok hareketli olmalı yemeklerden sonrada ben burdayım diyecek kadar tekmeler vermeli dedi.. soğuk su veya süt içmek tatlı veya mevye yemek bnm oğlanı hareketlendiriyor öyle dene istersen..

bugün benimki de az hareketli. çok şükür yaşam belirtisi veriyor. pozisyonundan kaynaklanıyor sanırım. mesela şuan hıçkırıyor
normalde aşırı hareketli olunca az hareket etmesi telaşlandırmıyor değil tabi.

Hafta sonu benimkide cok az hareket etti.Simdi msallah yine ben burdayim dio.telaslanmadan kendini dinle,ayaklarini uzat otur veya soluna yat yada sevdigi birseyler ye.Sen bilirsin nelere tepki verdigini.benimki asagilara inmisti yumurtaliklarimda hissediyordum ve cok az kipirti vardi.Simdi yine yukarilara cikti daha net hissetmeye basladim.

Merhaba kızlar ben de epeydir yazamıyorum herkes iyidr umarım
Sıcaklar beni mahvetti ve uykusuzluk. Bildiğin ölü gibi yaşıyorum. Ayaklarım şişiyor... hiç keyfim yok yani. Bugün doktor randevumuz vardı. Çok şükür oğlum 42 cm 1800 gr. Olmuş herşey yolunda çok şükür.. burnum kanamıştı trombosit değerine bakılmasını istedi doktorum..şükürler olsun o da temiz. Çok stresli günler bu aralar :) tatile izin aldım ama kendi arabanız varsa dedi. Deniz ve havuz yasak dedi ben de üstelemedim. Maksimum 4 saat uzaklık olsun dedi. Biz de karasuya gidicez zaten o konuda anlaştık..bizden haberler böyle. :) herkese hayırlı geceler.

Canım benim nabız 100 çıktı bu arada doktor gayet normal 100 ve 120 arası olur dedi. Endişelenme yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…