- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 53
- 39
Hic yememek de tetikler canim. Mide asidini basibos birakma ... Rennienin icinde patates nisastasi vardi ben bakmistim. Haslanmis patates yiyebilirsin gun icinde asidi dengeler. Bos birakma mideni bende de arada olmaya basladi ozellikle aksam gec saatte bisey yersem falan yanyor midem.İstah aninda kesildi zaten.dunden beri cok az yiyorum zorla o da.aksam yemeginden sonra rennie duo ictim bi kasik.dedigin gibi yastigi da ikiye cikardim.pek uyuyamadim ama midem iyiydi en azindan.
Bende Bursadayim bayram icin sarosa gidicem gokcetepeye annemin yanina yazliga.doktora da sormadim acikcasi cunku dinlenmeye cok ihtiyacim var.orasi da sessiz sakin.4-4,5 saatte variyoruz arada da gemi oldugu icin orda da biraz yururum sorun olmaz diye dusundum.Kismet artik kesan devlet hastanesinde almasak solugu bariBende kırıldım aslında eşime; hamile olmasam tamam haklı, ailesiyle bayaramlaşıp gelsin, ama karnım burnumda ve büyük oğlumuz için buradayım keyfi değil, üstelik tatil süresi çok kısa, normalde bencil olmam ama şuan ekstra bi durumumuz var; Canım sizin yolda uzakmış, bizimki 4 saat Saroz da Enezdeyiz ama ona da onay vermedi Meltem Hn gidiyorsanız kendi insiyatifinizle dedibiran önce git gel dedi artık Allah'a emanet çıktım yola
Ben dun sordum onu canim bebek ordaki sinirlerden birinin ustune baski yapiyormus bir an korkma dedi ... Aynenn ben de resmen tutasim geliyo o bolgeyi hatta evdeysem tutuyorum :) refleks napayimmmay canım ben de aynı. merdiven bitiriyor beni. dün milli eğitimde Çığlık atacaktım az Kalsın. bazen vajinamda öyle değişik bir his oluyor ki tamam şimdi çıkacak bebiş diyorum. Bıçak saplanır gibi bir şey anlatabildim mi bilmiyorum;S
bana gün yeni aydın oldu kızlar gece hiç uyuyamadım saat başı kalmaya başladım dün dr bile erken dedi son ay olurmuş bu durum.. bu arada bebişin çamaşırlarını yıkamaya başladım şaka maka baya bişey almışım bnm makina 10 kg düşünün 3 makina çıktı 1 tanesi yıkandı onu ütülemeye başlıcam birazdan biri yıkanıyor birinide akşam atarım artık beşiğini falanda sereceğim odasının kapısını kapatırım tozlanmasın diye.. sizler ne yaptınız başlayan var mı yıkamaya..
he iyi bari valla ben de korkuyorum bebiş erken gelecek diyeBen dun sordum onu canim bebek ordaki sinirlerden birinin ustune baski yapiyormus bir an korkma dedi ... Aynenn ben de resmen tutasim geliyo o bolgeyi hatta evdeysem tutuyorum :) refleks napayimmm
Masalllahhhhhhh gercekten kiz ne yiyosun soyle biz de yiyelimmm :)Kızlar bugün kontrole gittim .doğum seklim kesinleşti sezeryan olcm tarihide bi aksilik çıkmazsa 22 ağustosbebis 2450 olmuş.Dr cokiyi beslemissn ne yiyosun dedi. Halbuki bn aşırı istahszm .bunu da Dr a söyledim .o zamn demk bedenin bebeği besleyebiliyo dedi.kızlar ya doğuma daha 6 hafta var.bu bebek bu hızla gelişirmi kaç kg olur biraz korktm acikcasi
Çok güzel olmuşEki Görüntüle 1583181 Şükür kapı süsünü tamamladım ama büyük ihtamal Kapıya degil de duvara asacağım nasıl olmuşEki Görüntüle 1583180
Bende attım walla artık kışın bakıcaz nasıl oluyor kiraz ilk defa denedim ama vişne çok güzel oluyor vişneyi komposto haricinde biraz erittiktten sonra da tüketebilirsnz ben kışın yazdan daha çok vişne yiyorum ekşi tatlı baya Güzel gidiyor tavsiye ederimBurda bi arkadas buzluga kiraz atmıştı bozulur demişler di.
Ben de buzluga kiraz atmistim yakin zaman da bozulur muhabbet i duyunca bugun cikardim kaynattim biraz şeker koyup bakalim soğuyunca nasil olacak.
Kış icin vişne çilek ve erik atacağım meyve suyu nu yaparim diye
Doktorum magnezyumun anneye de bebeğe de pek bir faydası yok Demişti. Kuzu kemiği kaynatıp Çorba yaparsan inan ki daha faydasını görürsün. Belki de ben biraz gelenekçiyim.kızlar,
hem magnezyum hem kalsiyum içen var mı? bna doktorum sadece kalsiyum verdi ama bugün bi arkadaşım kemiklere magnezyum ii gelir dedi.. malum bnm de ayak burkuldu, iileşme sürecini de hızlandırır belki diye magnezyum da içsem mi diorum?
içenler hangi ilacı kullandığını da yazarsa çok sevinirim
Evet canım bende böyle kurdaleli Yapıcaktım fakat malzememe alırken kurdele almamışım artık böyle olsun dedim Kapıya aşamıcam polyester çerçeve kapı sert örtülürse kırılabilir birde Kapıya Çivi Çakmak zoru da kalacağım duvara asmaya karat verdimçook güzel olmuş, eline sağlık :) bn de buna çok benzer bi tane yaptırdım oğluşuma, ama henüz elime ulaşmadı.. fotodakinin aynısı sadece bnde baştaki e taçlı harf ve efe yazıyor
Teşekkür ederim CNm Beşik gelince duvara ayarlarım artıkçok şık olmuş eline sağlık cnm.. beşiğin duvarına as güzel durur..
Evet canım bende böyle kurdaleli Yapıcaktım fakat malzememe alırken kurdele almamışım artık böyle olsun dedim Kapıya aşamıcam polyester çerçeve kapı sert örtülürse kırılabilir birde Kapıya Çivi Çakmak zoru da kalacağım duvara asmaya karat verdim
Doktorum magnezyumun anneye de bebeğe de pek bir faydası yok Demişti. Kuzu kemiği kaynatıp Çorba yaparsan inan ki daha faydasını görürsün. Belki de ben biraz gelenekçiyim.
Burda bi arkadas buzluga kiraz atmıştı bozulur demişler di.
Ben de buzluga kiraz atmistim yakin zaman da bozulur muhabbet i duyunca bugun cikardim kaynattim biraz şeker koyup bakalim soğuyunca nasil olacak.
Kış icin vişne çilek ve erik atacağım meyve suyu nu yaparim diye
kapıya asmak için çift taraflı bant kullanabilirsin ben evde tablolarımı öyle astım çok sağlam tutuyor. İyi bir marka alman lazim bantı ama.Evet canım bende böyle kurdaleli Yapıcaktım fakat malzememe alırken kurdele almamışım artık böyle olsun dedim Kapıya aşamıcam polyester çerçeve kapı sert örtülürse kırılabilir birde Kapıya Çivi Çakmak zoru da kalacağım duvara asmaya karat verdim
slm cnm 32+2 deyim bende ama maşallah hareketleri gayet net dr da söyledi takip et diye özellikle günde 1 kere çok hareketli olmalı yemeklerden sonrada ben burdayım diyecek kadar tekmeler vermeli dedi.. soğuk su veya süt içmek tatlı veya mevye yemek bnm oğlanı hareketlendiriyor öyle dene istersen..Kızlar bugün 32+4 oldum. 2 gündür benim kız gene az hareket etmeye başladı. Zaten baştan beri aşırı hareketli bi bebek değildi. Benim gibi olan var mı aranızda?
bugün benimki de az hareketli. çok şükür yaşam belirtisi veriyor. pozisyonundan kaynaklanıyor sanırım. mesela şuan hıçkırıyorslm cnm 32+2 deyim bende ama maşallah hareketleri gayet net dr da söyledi takip et diye özellikle günde 1 kere çok hareketli olmalı yemeklerden sonrada ben burdayım diyecek kadar tekmeler vermeli dedi.. soğuk su veya süt içmek tatlı veya mevye yemek bnm oğlanı hareketlendiriyor öyle dene istersen..
Hafta sonu benimkide cok az hareket etti.Simdi msallah yine ben burdayim dio.telaslanmadan kendini dinle,ayaklarini uzat otur veya soluna yat yada sevdigi birseyler ye.Sen bilirsin nelere tepki verdigini.benimki asagilara inmisti yumurtaliklarimda hissediyordum ve cok az kipirti vardi.Simdi yine yukarilara cikti daha net hissetmeye basladim.Kızlar bugün 32+4 oldum. 2 gündür benim kız gene az hareket etmeye başladı. Zaten baştan beri aşırı hareketli bi bebek değildi. Benim gibi olan var mı aranızda?
Canım benim nabız 100 çıktı bu arada doktor gayet normal 100 ve 120 arası olur dedi. Endişelenme yani :)Hafta sonu benimkide cok az hareket etti.Simdi msallah yine ben burdayim dio.telaslanmadan kendini dinle,ayaklarini uzat otur veya soluna yat yada sevdigi birseyler ye.Sen bilirsin nelere tepki verdigini.benimki asagilara inmisti yumurtaliklarimda hissediyordum ve cok az kipirti vardi.Simdi yine yukarilara cikti daha net hissetmeye basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?