- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 53
- 39
Ben kirkini bekleyecegimi sanmiyorum ozel bi durum olmadikca. Ilk bi hafta on gun cikmayiz heralde ama sonrasinda ben de bunalirim hem annemle kizkardesim de gelmis olacaklar gezeriz diye dusunuyorum ama tabii bilemiyorum durum nasil olcakBayram konusu açılmış kızlar bayramda daha 40 çıkmamış olucak yani evden çıkmak pek iyi değil diyorlar siz ne yapmayı düşünüyorsunuz gezicek misiniz ben daha bu konuyu sormadm kimseye şimdi aklıma geldi
Hafif sizi bende de oluyor cnm. Dun sabah karsi oldu mesela. Yatinca falan da bebegin basini hissediyorum hatta bazen yan duruyor ve bildigin ayagini karnimin en sag kisminda hissediyorum bel oyugu olur ya taa orda. Hareketler sertlesti artik can yakmaya basliyor.Sıcaktan hekes biyerlere dağılmış herhalde ne tarafa yatsam kasık kemiklerimde bebişin kafasını hissediyorum artık çok garip oluyo bide adet sancısı gibi sızı şeklinde ağrım var sizlerde de var mı böle şikayeti olan
inşaallah bu saat oldu hala terliyorum ya ağlıcam artıkEvet bugun annemle konustum o da oyle dedi. Daha bi uc dort derece daha sicaklayacakmis maalesef. Evden cikmamaya calis aksam serinligine kadar. Agustos sonundan itibaren serinler ama merak etme.
Benim doktorum medstar yıldızdaydı iki ay önce Anadolu hastanesine geçti hastanenin kendi doktoru yani. Dışarıdan nasıl olur bilmiyorum ama iki hafta sonra için randevum var istersen sorarım. Ancak hastane bira Vasat geldi bana yani doktorları hizmeti iyi ama çok kalabalık küçük apartman gibi sanki hastane için değil otel için tasarlanmış gibi medstar yıldız hastaneside 1500 civarındaydı ve çpk güEl bir hastanedir. İmkanın varsa uzak demezsrn orayı düşün derim. Anadolu hastane burhanettin onat cad üstünde ben Konyaaltındayım çok bilmiyorum lara tarafını ama sanırım orası lara diye geçiyor işte doktorumuz çok iyi o yüzden takıldık peşine bizde hastane değiştirdik inşallah iyi olur herşey yardımcı olabileceğim birşey olursa lütfen söyle elimden geleni yaparımnil-07- benim doktor antalyada memorial ile anlaşmalı 2500 tl istiyorlar, hastane her ne kadar güzel olsa da bana cok pahali geldi. Anadolu hastanesi lara tarafında mi?1750 tl hastanenin kendi doktoruna gidersek mi gecerli? Yardimci olursan sevinirim. Anadolu hastanesini bende düşünüyorum
Varis corabi kullandim ben ama uzun bi yolculuktu ucakta 10 saat. Ve hic sislik olmadi . Kisaysa bisey olcani sanmiyorum azcik hareket et bol su ic yeter cnmçok teşekkur ederım canım ya akşam serınlıgınde gıdıcem zaten trende ayagada kalkabılırım sarsıntılı olmazsa şunuda atlatsam rahatlıcam inşallh
İnşallah canım çok teşekkür ederim :)Varis corabi kullandim ben ama uzun bi yolculuktu ucakta 10 saat. Ve hic sislik olmadi . Kisaysa bisey olcani sanmiyorum azcik hareket et bol su ic yeter cnm
hmmm. Zaten hamile kaldığımdan beri hep bu konulardaki yorumları okudum. En son herşeyini bubchen almaya karar vermiştim. Hatta yurtdışındaki blogları falanda okumuştum. En çok tavsiye edilen markalar bubchen sebamed mustela ve sudocrem di. Sudokremin sadece pişik kremini biliyorum. Pişik kremini losyonunu falan bubchen aldım şampuanı gorumcemden hediye geldi. Sebamedi Oğluma kullandım hiç konak yapmadı sende defneye kullan dedi. En büyük boyundan almış getirmiş sağolsun.Dogru haklisin. Valla ben de tam bilmiyorum dedigim gibi. Ama sebamed mesela kozmetik bi firma aslinda ya da burda oyle. Ama bu kotu demek degil. Trdeki dermatologim bna demisti hatta sebamed kullanma diye. Ama ben seviyorum ve faydasini gordum. Bence cok takilma kendi arastirmani yap yorumlarini oku, icine sineni al cnm.
Günaydın, doktorum cumartesi yaptıkızlar son doktor randevumuzda 37. haftada çatı muayenesi yapcam dedi:SSS sizde durumlar ne???
günaydın cnm.. öyle bir durumda iznin doğum yaptığın günden sonrasına aktarılıyor..günaydın güzel hamişler,
izin konusu konuşulmuş baya ama soruma cvp bulamadım konuşulduysa affola ben göremedim.
Sorum şu ; ben nasipse perşembe günü gidip erteleteceğim iznimi 37. haftaya. peki bu süreçte örneğin 36. haftada doğum yaptım. o zaman ne oluyor?
günaydın cnm.. öyle bir durumda iznin doğum yaptığın günden sonrasına aktarılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?