2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok teşekkür ederim çok büyük soru işaretiydi aklımda :) sanki biri bana doğum izni yanıyor falan dedi de ondan korkuyordum
kesinlikle yok öyle bişey cnm ister özelde ol ister kamuda doğum yaptığın gün itibariyle aktarılır iznin, için rahat olsun..

Âmin canım...oglusunla güzel haberlerini bekliyoruz...

Biz de bugün Eminönü'ne gideceğiz kapı süsü almaya umarım güzel bir şey bulurum içime sinen...nerelere baksam tavsiyesi olan var mi zaten çok gezemiyorum...

inşallah güzel haberlerle dönersin :)

günaydın canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah. bende şuan Ağrı yok ama resmen yanıyorum. Mersin çocuğuyum ve şuan çok daha serin bi yerdeyim ama bu kadar yandığımı terlediğimi hatırlamıyorum. puff

buarada dün doğum günümü kızlar. güzel bir gündü. 30umdan gün aldım ve bunalıma girerim sanıyordum. hiiiç öyle olmadı. bu bebiş bana farklı bakış açıları kazandırdı sanki
sabah arkadaşlarla kahvaltı yaptık. akşam Amasra'ya gidip bebişimin odasına deniz konseptimizi tamamlayıcı çerçeveler süsler aldık sakin ve mutlu bir Gündü ve sonuç olarak artık 30'um

Biz de bugün Eminönü'ne gideceğiz kapı süsü almaya umarım güzel bir şey bulurum içime sinen...nerelere baksam tavsiyesi olan var mi zaten çok gezemiyorum...
Canim havuzlu handa sonuncu katta asansor tarafda magaza var cok hos seyler satiliyo bakabilirsinnn

Günaydın, bebeklerin akciğerleri 37. haftada gelişiyormuş canım, bu haftadan önce doğarsa küvezde kalıyorlarmış, doktorum söyledi.

Cnm bende istanbuldayim resmen sicakdan yaniyoruzzz dun 3defa dusa girdim bugunde ayni olcak cooook sicak daysnamiyorum

günaydın cnm.. öyle bir durumda iznin doğum yaptığın günden sonrasına aktarılıyor..

günaydınnn.. peki mesela 37de çıktık,42de doğum yaptık, o aradaki 2 hafta boşa geçmiş mi oluyor yoksa 13 haftaya ekleniyor mu?

doktor kontrolüm vardı cumartesi, bebeğimin gelişimi hep haftasıyla uyumluydu, şimdi bir hafta geri çıktı
çok üzülüyorum
doktor normal dedi, bir haftalık sapma olabilir dedi, 2 hafta sonra tekrar gideceğim, umarım düzelir yoksa nolur bilemiyorum...

ay noluyor bize yahuuuu
Benimde aynı çıktı canım cuma günü 5 gün falan geriye atmış kendini(

Günaydınlar herkese. Şu doğum izni herkesin kafasını karıştırıyo sanırım. Benim de bi sorum olucak bilenlere. Şimdi benim olası normal doğum tarihim 15 eylül görünüyor. Peki olur da atıyorum sezeryan derse ve 38. Haftada bebişi alırsa o iki hafta doğum sonrasına ekleniyor değil mi mutlaka???ekleniyo deyin nolur nolur nooolur

Kizlarrrr nazarlar degmesin doktordan cok mutlu ciktik bugun...1 hafta geriden gelen oglum haftasini yakalamis prreeklampsiye ragmen....suyu ve kordon kani iyi dedi. Nst de iyi cikti cok sukur bu cts tekrar kontrole cagirdi...tansiyon takibi ve sık kontrollerle devam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…