kesinlikle yok öyle bişey cnm ister özelde ol ister kamuda doğum yaptığın gün itibariyle aktarılır iznin, için rahat olsun..çok teşekkür ederim çok büyük soru işaretiydi aklımda :) sanki biri bana doğum izni yanıyor falan dedi de ondan korkuyordum
Âmin canım...oglusunla güzel haberlerini bekliyoruz...musmutlu, ağrısız sızısız, bereketli, dualı ve ülkemiz için hayırlı bir hafta olsun inşallahgünaydın kızlar
bugün dr randevumuz var10:30 nts gireceğim geceden beri baya bi kasık ağrım var hiç uyumadım desem yeridir, umarım herşey yolunda gider..
musmutlu, ağrısız sızısız, bereketli, dualı ve ülkemiz için hayırlı bir hafta olsun inşallahgünaydın kızlar
bugün dr randevumuz var10:30 nts gireceğim geceden beri baya bi kasık ağrım var hiç uyumadım desem yeridir, umarım herşey yolunda gider..
günaydın canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah. bende şuan Ağrı yok ama resmen yanıyorum. Mersin çocuğuyum ve şuan çok daha serin bi yerdeyim ama bu kadar yandığımı terlediğimi hatırlamıyorum. puffmusmutlu, ağrısız sızısız, bereketli, dualı ve ülkemiz için hayırlı bir hafta olsun inşallahgünaydın kızlar
Canim havuzlu handa sonuncu katta asansor tarafda magaza var cok hos seyler satiliyo bakabilirsinnnBiz de bugün Eminönü'ne gideceğiz kapı süsü almaya umarım güzel bir şey bulurum içime sinen...nerelere baksam tavsiyesi olan var mi zaten çok gezemiyorum...
Günaydın, bebeklerin akciğerleri 37. haftada gelişiyormuş canım, bu haftadan önce doğarsa küvezde kalıyorlarmış, doktorum söyledi.kızlar kasıklarımın altında sürekli sancımsı bişey var.eğilip kalkarken daha çok oluyo.biz kaçıncı haftadan sonra doğurursak bebek küveze girmeden sağlıklı şekilde yaşıyo acaba.en erken ne zaman yani 37 demi başlıyo bilen var mı yoksa bebeğe göre mi değişir.
Cnm bende istanbuldayim resmen sicakdan yaniyoruzzz dun 3defa dusa girdim bugunde ayni olcak cooook sicak daysnamiyorumgünaydın canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah. bende şuan Ağrı yok ama resmen yanıyorum. Mersin çocuğuyum ve şuan çok daha serin bi yerdeyim ama bu kadar yandığımı terlediğimi hatırlamıyorum. puff
Canım arkadaş ayları karıştırmış kasım deyince benden baya önce olması gerek diye düşündüm, günler değişiyor Bikaç gün dediğin gibiBenim de 11 aralik ama doguma 12 eylul dediler. Ayrintili ultrasondan snra netlesiyor cocugun gelisimine gore.
günaydın cnm.. öyle bir durumda iznin doğum yaptığın günden sonrasına aktarılıyor..
doktor kontrolüm vardı cumartesi, bebeğimin gelişimi hep haftasıyla uyumluydu, şimdi bir hafta geri çıktı
çok üzülüyorum
doktor normal dedi, bir haftalık sapma olabilir dedi, 2 hafta sonra tekrar gideceğim, umarım düzelir yoksa nolur bilemiyorum...
hoşbuldum seda...raporluydum bi hafta..tekrar başladım..çalışabilir raporu alıcam bugün..iki hafta sonrada tekrar ayrılacam nasipse..oyyyyy evde olmak çok güzeldi.sen naptın nasılsınhoş geldin canım nerelerdeydin ...
Canim hosgeldin nasilsin??slm gençler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?