2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben 6 sene önce sezeryan oldum kızımda genel anesteziydu simdi de genel anestezi olucam belden uyusturmli bana göre değil çok panik yaparım ben bide cevremde baş ve bel ağrısı çeken leri görünce kararım genel den yana

Arkadaslar ağustos sonu gibi doğumu olacak olanlar bayramda bebişlerimize tulummu giydiricez farklı bi fikri olan varmı çok küçük olucaklar elbise giydiremeyiz dimi yaa ilk bebeğim onun için bilemiyorum fikri olan varsa yardimci olsun

Canim uyanmasi fln zor oluyomu ve herkes genelde fazla sanciyla uyaniyosun fln diyolar.dogrumu??acaba benim ilk olcak da korkularimi yenemiyorumm

Kizlar arada bi kasiklarimda agri oluyor doğuma hazirlik olabilirmiş yada kasilma dedikleri boyle biseymi.birde sol göğsümun altındaki batma yanma gibi bi aci baya fena sanirim çocuk baski yapiyor.bunu yasayipta doktoruna danisan varmi

Teşekkür ederim internetten sipariş vercem ıvır zıvır şeyleri burası çok sıcak hiç gezesim gelmedi hemen hemen herşeyi hallettim banyo eşyaları ve hastane çıkışı bebek için gecelik, pijama ve terlik benim için ayyy yazdikca yaşasın geldi eksikleri hiç bitmicek gibi geliyor şu alışveriş ama çok sıcak dediğim gibi hiç çıkıp alaşım gelmiyor

Canım hani şu Mevlüt elbiseleri var ya, ben onlardan aldım, herhalde onu giyecek kadar büyürler inş yani. Rabbim sağlık versin de o zamana belki daha güzel Şeyler de buluruz, hatta burdan onları konuşuruz inş.

B
Benimde sol kaburgamda var aynı Ağrı. Doktorum çocuk büyüdüğü için bunun OLDUĞUNU ve normal bir durum OLDUĞUNU söyledi

Evet onlar benimde çok hoşuma gidiyo inşallah sağlıkla gelsin bebislerimiz

ben elbise giydiricem Allah nasip ederse aşağı yukarı 1 aylık olur benim kız bayrama hatta hazır bile kıyafetleri :)

Bayram konusu açılmış kızlar bayramda daha 40 çıkmamış olucak yani evden çıkmak pek iyi değil diyorlar siz ne yapmayı düşünüyorsunuz gezicek misiniz ben daha bu konuyu sormadm kimseye şimdi aklıma geldi

ay vallah millet deli gibi geziyor benim ağustos olacağı için yarı kırkım çıkmış olucak oğlum dada çıkmıştım bişey olmaz bence.

canım biz de bugün eşimle konuştuk bu konuyu. o günleri sağsalim görürsek kurbanda ben evde oğlumla kalıcam eşim de ailesinin yanına gidip -2 saat uzaktalar- kurbanı kesip dönecek. bi aksilik olmazsa ben uzun bi süre hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum. bahane olacak yani biraz. işime gelir lohusa olmak açıkcası biliyorum kötüyüm

Eskidenmis 40 kadar dışarı cikmamsk kış olsa yine çıkamayiz belki ama havalar böyle devam ederse çıkılır yeterki sağlıklı olsunlar en azından Anneanne babaanne gotururuz bebislerimizin ilk Bayramları olucak sonucta fotoğrafları olur inşallah o günleri görmek kısmet olur zaten hastaneye sağlık ocağına derken sürekli çıkıncaz bayramdami cikamicaz tabi benim fikrim

Selam kizlar eylulde anne olcaklar hastane odasi ekonpmik ikramliklariyla susleteceksenizz bana ulaşın..

tatlım kızım 10 günlükken bayramdı aldım kızı çıktım hiç umursamadım bu tarz şeyler biraz kişiyle alakalı kendimi iyi hissettiğim sürece çıkarım..

Kızlar ben birazda bahane arıyorum sanırım normal doğum düşünüyorum bayrama yakın olucak yine dikiş falan bahane ederimde bide 40la ilgili bişey bulsam iyi olucak :)) yoksa eşimin anne babası kardeşi falan geziyoruz çokta geziyorlar bunalıyorm olmadı direk derim gelmicm diye surat asar hepsi ama napalm

normaldede gezmeyiz biz çok fazla bayramda iller yakın olunca sabah kahvaltısı bir annede aksam yemeği bir annede yeniyor bu bayraam bebeğim 10 günlük falan olacak annem zaten yanıma gelecek dedesi de gelip elini öptürecek :) bu bayram gittiğimde herkese söyledim ben öbür bayram biz bekleriz diye

Evet bugun annemle konustum o da oyle dedi. Daha bi uc dort derece daha sicaklayacakmis maalesef. Evden cikmamaya calis aksam serinligine kadar. Agustos sonundan itibaren serinler ama merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…