Ben 6 sene önce sezeryan oldum kızımda genel anesteziydu simdi de genel anestezi olucam belden uyusturmli bana göre değil çok panik yaparım ben bide cevremde baş ve bel ağrısı çeken leri görünce kararım genel den yanaKizlar aranizda sezeryan olacak olanlar ve gecmisde sezeryan olanlar sizce epidural anestezi mi genel anestezi mi spinal mi hangisini tercih etmeliyizz?????doktorlarinizla konusdunuzmu bu konuyu???benim kalbimde aritmi oldugu icin doktor genel dedi ama geneldende korkuyorum hangisini secmeliyiz acaba??secim bize kalirsa...
Canim uyanmasi fln zor oluyomu ve herkes genelde fazla sanciyla uyaniyosun fln diyolar.dogrumu??acaba benim ilk olcak da korkularimi yenemiyorummBen 6 sene önce sezeryan oldum kızımda genel anesteziydu simdi de genel anestezi olucam belden uyusturmli bana göre değil çok panik yaparım ben bide cevremde baş ve bel ağrısı çeken leri görünce kararım genel den yana
Teşekkür ederim internetten sipariş vercem ıvır zıvır şeyleri burası çok sıcak hiç gezesim gelmedi hemen hemen herşeyi hallettim banyo eşyaları ve hastane çıkışı bebek için gecelik, pijama ve terlik benim için ayyy yazdikca yaşasın geldi eksikleri hiç bitmicek gibi geliyor şu alışveriş ama çok sıcak dediğim gibi hiç çıkıp alaşım gelmiyorAntepliyim ama antepte degilim :) yurtdisinda yasiyorum. Ama hamile oldugumunbi zuyaret esnasinda hetam hastanesinde ogrendim. Sormak stedigin varsa sorabilirsin gecen seneye kadar ordaydim ben de. Hastane vs ya da bebek icin alinacak esyalar ucuz yerler seker icin fln sana soyleyebilirim. Ben de hep ordan aldim.
Canım hani şu Mevlüt elbiseleri var ya, ben onlardan aldım, herhalde onu giyecek kadar büyürlerArkadaslar ağustos sonu gibi doğumu olacak olanlar bayramda bebişlerimize tulummu giydiricez farklı bi fikri olan varmı çok küçük olucaklar elbise giydiremeyiz dimi yaa ilk bebeğim onun için bilemiyorum fikri olan varsa yardimci olsun
Benimde sol kaburgamda var aynı Ağrı. Doktorum çocuk büyüdüğü için bunun OLDUĞUNU ve normal bir durum OLDUĞUNU söylediKizlar arada bi kasiklarimda agri oluyor doğuma hazirlik olabilirmiş yada kasilma dedikleri boyle biseymi.birde sol göğsümun altındaki batma yanma gibi bi aci baya fena sanirim çocuk baski yapiyor.bunu yasayipta doktoruna danisan varmi
Evet onlar benimde çok hoşuma gidiyo inşallah sağlıkla gelsin bebislerimizCanım hani şu Mevlüt elbiseleri var ya, ben onlardan aldım, herhalde onu giyecek kadar büyürlerinş yani. Rabbim sağlık versin de o zamana belki daha güzel Şeyler de buluruz, hatta burdan onları konuşuruz inş.
ben elbise giydiricem Allah nasip ederse aşağı yukarı 1 aylık olur benim kız bayrama hatta hazır bile kıyafetleri :)Arkadaslar ağustos sonu gibi doğumu olacak olanlar bayramda bebişlerimize tulummu giydiricez farklı bi fikri olan varmı çok küçük olucaklar elbise giydiremeyiz dimi yaa ilk bebeğim onun için bilemiyorum fikri olan varsa yardimci olsun
Oyy bende çok hevesleniyorum elbise içim ama 1 aylıkken olurmu acaba elbiseben elbise giydiricem Allah nasip ederse aşağı yukarı 1 aylık olur benim kız bayrama hatta hazır bile kıyafetleri :)
olur tabi şekerim niye olmasın süslü püslü hemde :)Oyy bende çok hevesleniyorum elbise içim ama 1 aylıkken olurmu acaba elbise
ay vallah millet deli gibi geziyor benim ağustos olacağı için yarı kırkım çıkmış olucak oğlum dada çıkmıştım bişey olmaz bence.Bayram konusu açılmış kızlar bayramda daha 40 çıkmamış olucak yani evden çıkmak pek iyi değil diyorlar siz ne yapmayı düşünüyorsunuz gezicek misiniz ben daha bu konuyu sormadm kimseye şimdi aklıma geldi
canım biz de bugün eşimle konuştuk bu konuyu. o günleri sağsalim görürsek kurbanda ben evde oğlumla kalıcamBayram konusu açılmış kızlar bayramda daha 40 çıkmamış olucak yani evden çıkmak pek iyi değil diyorlar siz ne yapmayı düşünüyorsunuz gezicek misiniz ben daha bu konuyu sormadm kimseye şimdi aklıma geldi
Eskidenmis 40 kadar dışarı cikmamsk kış olsa yine çıkamayiz belki ama havalar böyle devam ederse çıkılır yeterki sağlıklı olsunlar en azından Anneanne babaanne gotururuz bebislerimizin ilk Bayramları olucak sonucta fotoğrafları olur inşallah o günleri görmek kısmet olur zaten hastaneye sağlık ocağına derken sürekli çıkıncaz bayramdami cikamicaz tabi benim fikrimBayram konusu açılmış kızlar bayramda daha 40 çıkmamış olucak yani evden çıkmak pek iyi değil diyorlar siz ne yapmayı düşünüyorsunuz gezicek misiniz ben daha bu konuyu sormadm kimseye şimdi aklıma geldi
tatlım kızım 10 günlükken bayramdı aldım kızı çıktım hiç umursamadım bu tarz şeyler biraz kişiyle alakalı kendimi iyi hissettiğim sürece çıkarım..Bayram konusu açılmış kızlar bayramda daha 40 çıkmamış olucak yani evden çıkmak pek iyi değil diyorlar siz ne yapmayı düşünüyorsunuz gezicek misiniz ben daha bu konuyu sormadm kimseye şimdi aklıma geldi
Evet bugun annemle konustum o da oyle dedi. Daha bi uc dort derece daha sicaklayacakmis maalesef. Evden cikmamaya calis aksam serinligine kadar. Agustos sonundan itibaren serinler ama merak etme.Teşekkür ederim internetten sipariş vercem ıvır zıvır şeyleri burası çok sıcak hiç gezesim gelmedi hemen hemen herşeyi hallettim banyo eşyaları ve hastane çıkışı bebek için gecelik, pijama ve terlik benim için ayyy yazdikca yaşasın geldi eksikleri hiç bitmicek gibi geliyor şu alışveriş ama çok sıcak dediğim gibi hiç çıkıp alaşım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?