2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bir arkadaş daha yazmış şimdi ona bakıyodum Ozaman kuruma yazılı belge sunucam kafalarına göre iş yapmasınlar sağol canım
Canım pc de Internet yok telefonda bulamadım, bence de eğer doğumun gecikirse hakkını yemesinler. Süt izni ücretsiz izin hakkı vs hepsi analık izni bitimi itibariyle başlıyor, o açılardan da önemli.

Peki zor oluyo mu canim icimde korkuyorum .uyanmasi zor oluyomu anesteziyi verirken nasil bi hiss korkuyorumm RABBIM KORUSUN bide kalbimde aritmim varhemen anesteziden uyaninca kusma bulanti fln oluyomu?

Canım eğer tıbbi açıdan engel yoksa epidural ya da spinal ol bebeğinin doğum anını gör derim, ben sanırım spinal oldum, çok heyecanlandım, ama sakinleştirici yapıyorlar doktor ve eşim yanıma gelince rahatladım. Bebek zaten 4 dk da doğdu:) sonrasında hafif uyuşturuyorlar uykuya yarı dalar gibi bir halde oluyorsun. Sonra yukarı çıkarıyorlar bebeğini hemen alıyorsun kucağına. Genel anestezide sanırım ağrılı bir uyanma olıyor ama spinalde o ağrı yok çünkü ağrı duydukça kataterden ağrı kesici alıyorsun kendin istediğin zaman basıyorsun düğmeye. Ben memnundum şimdi kısmetse normal istiyorum ama seEryana dönerse yine ayık olmak istiyorum bebeğim çıkarken

Canim Belden ignenin yan etkileri var diyolar kalici bel agrisi gibi ondan cekiniyorum genel anesteziden de uyanamamakdan ve tum vucut bosuna anestezi aliyo gibime geliyor bilemedimki...korkuyorum...

selam eylül annelerii
fırsat buldukça karıştırıyorum forumları ve her birinize paylaşımlarınızdan ötürü teşekkürler ediyorum. gizemli_mor çok güzel hamiş olmuşsun. doğumun nasıl olacağına dair henüz hiç fikrim yok. doktorum çok rahat ama onun rahatlığı beni rahatsız etmeye başladı :) 32. haftadan sonra 2 haftada bir muayene olacağımı sanıyordum ama o yine bir ay sonrasına gün verdi. bebeğimin kilosu 31+2de 1720 idi. şimdi bekleyeceğim yine bi ay.. sabırsızlanıyorum. bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim iyiki de yapmışım bu aralar çok halsizim sıcaklar çok! hastane çantamı odaya koydum içine bir gecelik, 2 pijama takımı, sabahlık, iç çamaşırı bir de depend emici külot koydum. marketten 17 tlye aldım orta ve büyük boyları var. üzerinde kilonuza göre hangisini almanız gerektiği yazıyor. bebeğe 2 takım hastane çıkışı bir de fazladan takım koydum. henüz vakit erken diyorum tekrar gözden geçireceğim tabii herşeyi. eklemem gerekenler var biliyorum.

canım nivea da bubchen de alman malı ama. İkiside ithal urun değil mi sonuçta.
Dogru haklisin. Valla ben de tam bilmiyorum dedigim gibi. Ama sebamed mesela kozmetik bi firma aslinda ya da burda oyle. Ama bu kotu demek degil. Trdeki dermatologim bna demisti hatta sebamed kullanma diye. Ama ben seviyorum ve faydasini gordum. Bence cok takilma kendi arastirmani yap yorumlarini oku, icine sineni al cnm.

Antepliyim ama antepte degilim :) yurtdisinda yasiyorum. Ama hamile oldugumunbi zuyaret esnasinda hetam hastanesinde ogrendim. Sormak stedigin varsa sorabilirsin gecen seneye kadar ordaydim ben de. Hastane vs ya da bebek icin alinacak esyalar ucuz yerler seker icin fln sana soyleyebilirim. Ben de hep ordan aldim.
Ay sevindim aynı şehirden biri olunca hangi hastaneye gidiyorsun sen

Cnm mrb ben Adana'da medline a gidiyorum burda 400 tl cnm biz öyle anlaştık ama doğum çok Pahalı geldi bana normal istiyorum 1200 tl gerçi bebek te dönmedi ama

Cnm mrb ben Adana'da medline a gidiyorum burda 400 tl cnm biz öyle anlaştık ama doğum çok Pahalı geldi bana normal istiyorum 1200 tl gerçi bebek te dönmedi ama
Selam canım 400 tl çok iyiymiş bizde hala arayıştayız 1200 yl özel hastane ise normal gibi geldi bana bende antalyada özel Anadolu hastanesine gidiyorum 1750 tl normal yada sezaryen farketmiyor insanlar büyük şehirlerde acayip paralar ödüyorlarmış yine bizimkiler iyi:))

DivaSatanica kasilmalar siklasti ve bebek biraz asagi indi,nefesimi rahat alabiliyorum,resmen midem bosaldi gibi, vajinal baski artti,hatta 2 defa acile gittik sanci artınca yapacak bi sey yok ilaclarla devam yola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…