Canim bir hafta gerden geliyor diye niye sezeyana alicakti?normal degilmi bir hafta?baska sikintinizmi var canim?Canim hic korkma...benim de bir hafta geriden geliyordu. Cok uzuldum agladim heo durmadan.ama bu hafta kontrolde mutlu etti bni oglum 400 gr a yakin almis bir haftada...olabiliyor yani...toparlaniyir bebisler. Sikma canini..yoksa beni de yarin sezeryana alacakti doktorum...simdi 37. Haftayi goruruz diyor.yarin 34 bitecek 35. Haftamiza girecegiz insallah....yer gok dua ile ayakta...sen inan yeter ki... iyi olacak bebislerimiz....
normal dediyse üzülme canım, olabilir böyle şeyler, benim de kontrolüme 1 hafta var daha merak ediyorum... artık 2 haftada 1 e mi düştü kontroller ?doktor kontrolüm vardı cumartesi, bebeğimin gelişimi hep haftasıyla uyumluydu, şimdi bir hafta geri çıktı
çok üzülüyorum
doktor normal dedi, bir haftalık sapma olabilir dedi, 2 hafta sonra tekrar gideceğim, umarım düzelir yoksa nolur bilemiyorum...
Canim bir hafta gerden geliyor diye niye sezeyana alicakti?normal degilmi bir hafta?baska sikintinizmi var canim?
hani 35'de ayrılıyorduk :))hoşbuldum seda...raporluydum bi hafta..tekrar başladım..çalışabilir raporu alıcam bugün..iki hafta sonrada tekrar ayrılacam nasipse..oyyyyy evde olmak çok güzeldi.sen naptın nasılsın
Anladim canim insallah boyle devam edersin saglikla alirsin yavrunu kucagina.hicmi kilo almamisti azmi almisti canim?Preeklampsi var bende o yuzden.. gelisim durursa yada tansiyon yukselirse akacakti.sukur iyi gidiyo du an her sey...gelisim bir hafta dursa da sonra devam etti. Tansiyon da iyi gidiyor. Boyle giderse sorun yok
içini ferah tut, bu kadar dayandın artık sonuna geldin güzel haberlerini paylaşacağın günlere çoook az kaldı :)kızlar günaydın ;
bebeğim 1550 gr dı geçen çarşamba. bu çarşamba da kontrolümüz var . umarım iyi çıkar çünkü 25 günnnnnnnn geriden geliyoruz. doktor artık 37. haftamda yani 2 hafta sonra doğum verdi. hepinizden önce doğuracağım. tek korkum bebeğimin ısrarla gerilememesi çünkü bu sefer acil sezeryan olacağım. bu hafta sonu yoğun bakım ünitesi olan hastaneleri gezdik. ufak doğacağı için küvez şart olacak. çarşamba için yine korkuyorum . artık bu cumartesi de eşya alacağız bir anda doğurabilirim. pufffffff çok sıkkın içim
Rabbim sağlıkla kavuştursun canım kuzuna seni...iyi olsunda varsın birazcık kuvezde olsun canımcım.sıkma canını..kuvez hepimiz için geçerli.kızlar günaydın ;
bebeğim 1550 gr dı geçen çarşamba. bu çarşamba da kontrolümüz var . umarım iyi çıkar çünkü 25 günnnnnnnn geriden geliyoruz. doktor artık 37. haftamda yani 2 hafta sonra doğum verdi. hepinizden önce doğuracağım. tek korkum bebeğimin ısrarla gerilememesi çünkü bu sefer acil sezeryan olacağım. bu hafta sonu yoğun bakım ünitesi olan hastaneleri gezdik. ufak doğacağı için küvez şart olacak. çarşamba için yine korkuyorum . artık bu cumartesi de eşya alacağız bir anda doğurabilirim. pufffffff çok sıkkın içim
normal dediyse üzülme canım, olabilir böyle şeyler, benim de kontrolüme 1 hafta var daha merak ediyorum... artık 2 haftada 1 e mi düştü kontroller ?
hoşbuldum fulyacımMiskamber cigim hoşgeldin senin yokluğun çok belli ben biraz önce gittim dr.calisabilir raporumu aldım oglusumu da gördüm geldim darısı sana 2 100 gr olmuş maşallah bundan sonra iki hafta bir geleceksin dedi bi dahaki gittiğimde ntsye girecekmisim canım doğumu sordum hersey yolunda olursa normal yapacaz dedi beni simdiden korku sardı valla
bilmediğim konular bunlar ama güvenli ellerdesin bu yüzden için rahat olsun. zaten rahat bir insandın yanlış hatırlamıyorsam. üzülmek muhtemelen senin risklerini daha arttıracaktır, çok az kaldı bu saatten sonra inşallah önemli bir sorunla karşılaşmayacaksındır...Yaa aslinda oyle canim ama insan ister istemez uzuluyor. Ya hic duzelmezse hep geri kalirsa diye.
Ayrintili ultrasondan sonra ben hep 2 haftada bir gidiyorum canim cunku preeklampsi riski var diye.ikili taramada kan degerlerimden papp-a ve b-hcg degerlerim de riskli cikmisti.onunla baglantiliymis.simdiye kadar iyiydi cok sukur.korkma sebebim de biraz bunlar.
Napalim beklicez bakalim 2 hafta
amin inşşş...tşk ederiz...Yerim yaaaa... Gebelik günlerimi öyle özledim ki... Daha 9 ay önce bebeğim göbüşümdeydi... Böyle topiklere bakıyorum arada bir... Heyecanla kıyafetleri yıkayıp dolapları düzenlemeler evi yeni gelecek birreye göre hazırlama beşiği vs.. Nasıl tatlı heyecanlar... Allah sağlıkla minik elleri ayakları kucağınızda da göstersin inşallah... Hayırlı doğumlar...
Dogum sonrasina 5 deil 6 haftan aktariliyomus 36 da dogum yaptigini varsayarsakgünaydın güzel hamişler,
izin konusu konuşulmuş baya ama soruma cvp bulamadım konuşulduysa affola ben göremedim.
Sorum şu ; ben nasipse perşembe günü gidip erteleteceğim iznimi 37. haftaya. peki bu süreçte örneğin 36. haftada doğum yaptım. o zaman ne oluyor?
35 'de ayrılacaz..çalışabilir raporu alıcam bugün...geçen haftaki kafa izniydi..çok bunalmıştım.iyi geldi...birbirimizi gazlamaya devam..söz verdik patatescim herkesi doğurtacaz ondan sonrahani 35'de ayrılıyorduk :))
Allah yardim etsin insallah canim dua etcem sanada bebisine de hastane secebildinmi belmacim ??kızlar günaydın ;
EkleniyomusGünaydınlar herkese. Şu doğum izni herkesin kafasını karıştırıyo sanırım. Benim de bi sorum olucak bilenlere. Şimdi benim olası normal doğum tarihim 15 eylül görünüyor. Peki olur da atıyorum sezeryan derse ve 38. Haftada bebişi alırsa o iki hafta doğum sonrasına ekleniyor değil mi mutlaka???ekleniyo deyin nolur nolur nooolur
valla ben senden destek alıyordum, boşlukta kaldım şimdi :))35 'de ayrılacaz..çalışabilir raporu alıcam bugün...geçen haftaki kafa izniydi..çok bunalmıştım.iyi geldi...birbirimizi gazlamaya devam..söz verdik patatescim herkesi doğurtacaz ondan sonraay pardon bu hesaba göre 34'de ayrılıyorum ben...gaza gelirsem 35'i zorlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?