2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar size 2 sorum var

1. Magnesium diasporal granül şase kullanan var mı?
2. sabah ya da gece kalktığımda 3-4 saniye kasığıma bir şey batıyor gibi oluyor bunu yaşayan var mı?
o iğrenç şeyi kullanıyorum ne yazık ki , bana akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkarsam oluyor o tarz hisler...

Kızlar size 2 sorum var

2. sabah ya da gece kalktığımda 3-4 saniye kasığıma bir şey batıyor gibi oluyor bunu yaşayan var mı?
Cnm 2.soruna cevap vereyim iki hafta öncesine kadar aynı şey ben de sabah yataktan kalkınca oluyordu böyle nasıl Bişiler batıyo sanki kasığıma canım da baya acıyordu ama doktorum normal OLDUĞUNU ve ani hareketler yapmadığım sürece sorun olmadığını söledi çünkü ordaki kaslarımız sürekli geriliyormuş normal yani

Güzel hamişler tatlı hamişler bu sıcaklarda üşüten oldumu hiç? boğazım ağrıyor yutkunamıyorum. Ne yapsam geçer bilgisi olan varmı?

Kızlar Merhaba o kadar çok ayrı kaldım ki sizden ahh bu internetsizlik bugün kontrolumuz vardı 1810 gr oglusum az değil mi kilosu nasıl sizce ? Bana az gibi geldi. 2 hafta ya düştü artık kontrolum. Bu sıcaklar beni mahvetti. Geçmişi okumadım inşallah hersey yolundadir

çatı muayenesınden korkuyorummmmm
off nerdeyse dogumdan cok korkar oldum ...38 de yapıcaz dedı..çok canım acırmıki acepp

Canım neden preeklemsi çıktı? Tansiyon benim de yüksek çıkmaya başladı da maaşallah size

Sıkma Can'ını annesi, Kızın geliyor Kızın sadece ona odaklan, sağ salim gelecek inş yanına.

Kızlar size 2 sorum var

Canim ben ondan kullaniyorum gunde 1kere oyle batma falan yasamadim.Sadece kasik bolgemdemi kemiklerim kalca kemiklerim cok agriyo yataktayken..Senin batmalarin magnezyumdan degildir bi kac ay once sanki bana da oyle batma tarzi oluyodu..

Canım bazen kasiklarimdan yuruyemiyorum baskı yapıyor sanırım bugunde dr.soyledim benim ogluşum çapraz yatiyormus kafası sağ tarafımda ayaklarida sol üst tarafta o seni rahatsız eder dedi çok yorulmamaya çalış dedi büyüyor dedi yavaş yavaş doğum pozisyonunu alır dedi 20 eylül normal tarih dedi sezeryan olursa bir hafta önce alırız dedi korkuyorum miskk

Canim ben ondan kullaniyorum gunde 1kere oyle batma falan yasamadim.Sadece kasik bolgemdemi kemiklerim kalca kemiklerim cok agriyo yataktayken..Senin batmalarin magnezyumdan degildir bi kac ay once sanki bana da oyle batma tarzi oluyodu..

yok canım magnezyumdan değildir zaten magnezyuma daha dün başladım çünkü, batma şikayetim genelde sabah uyanınca ya da gece uyku arasında uyanırsam oluyor.

Canm seninle
Canım seninle
Hemseriyiz sanırım aramıza hoşgeldin bende adanaliyim adanadayim.

sıkma canını bu zamana kadar geldi bak gebeliğin inş. bundan sonra herşey daha güzel olucak Allahın izni ile kızınla güzel günler geçiriceksin belki kuvezde kalması daha iyi olucak herşeyin hayırlısı cnm benim.

merhaba
sız ne guzel kurtulmussunuz darısı bıze ınsallah...normal mı dogum yaptınız bızde bu stres varda bıraz

günaydın arkadaşlar :)
haftasonu annemlerin yazlıktaydık, dün gece döndük, bursa yanıyo resmen bugün 37 derece olucakmışşşş!
buarada sbh yataktan kalkmaya çalışırken bnm de özellikle kasığımın bi tarafı ağrı yapıyor, sonra hmn geçiyor, inş bi sıkıntı yoktur..
bi de kızlar çok afedersiniz ama sizin de idrar kokunuz değişti mi? ya da hassaslaştık ondan mı farklı geliyor?

belmaakca canım minik prensesin sağlıkla gelicek ufacık tefecik içi dolu turşucuk olcak o minik kız gör sen :) küçük doğacak az kilosu olucak endişesini yaşama lütfen kendini sütünle besliceğine onu büyüteceğine inandır lütfen çünkü böyle olucak :) hepimiz sağlıkla kavuşacağız meleklerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…