o iğrenç şeyi kullanıyorum ne yazık kiKızlar size 2 sorum var
1. Magnesium diasporal granül şase kullanan var mı?
2. sabah ya da gece kalktığımda 3-4 saniye kasığıma bir şey batıyor gibi oluyor bunu yaşayan var mı?
Cnm 2.soruna cevap vereyim iki hafta öncesine kadar aynı şey ben de sabah yataktan kalkınca oluyordu böyle nasıl Bişiler batıyo sanki kasığıma canım da baya acıyordu ama doktorum normal OLDUĞUNU ve ani hareketler yapmadığım sürece sorun olmadığını söledi çünkü ordaki kaslarımız sürekli geriliyormuş normal yaniKızlar size 2 sorum var
2. sabah ya da gece kalktığımda 3-4 saniye kasığıma bir şey batıyor gibi oluyor bunu yaşayan var mı?
o iğrenç şeyi kullanıyorum ne yazık ki, bana akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkarsam oluyor o tarz hisler...
Canım neden preeklemsi çıktı? Tansiyon benim de yüksek çıkmaya başladı daKizlarrrr nazarlar degmesin doktordan cok mutlu ciktik bugun...1 hafta geriden gelen oglum haftasini yakalamis prreeklampsiye ragmen....suyu ve kordon kani iyi dedi. Nst de iyi cikti cok sukur bu cts tekrar kontrole cagirdi...tansiyon takibi ve sık kontrollerle devam insallah
çatı muayenesınden korkuyorummmmm
off nerdeyse dogumdan cok korkar oldum ...38 de yapıcaz dedı..çok canım acırmıki acepp
Sıkma Can'ını annesi, Kızın geliyor Kızınkızlar günaydın ;
bebeğim 1550 gr dı geçen çarşamba. bu çarşamba da kontrolümüz var . umarım iyi çıkar çünkü 25 günnnnnnnn geriden geliyoruz. doktor artık 37. haftamda yani 2 hafta sonra doğum verdi. hepinizden önce doğuracağım. tek korkum bebeğimin ısrarla gerilememesi çünkü bu sefer acil sezeryan olacağım. bu hafta sonu yoğun bakım ünitesi olan hastaneleri gezdik. ufak doğacağı için küvez şart olacak. çarşamba için yine korkuyorum . artık bu cumartesi de eşya alacağız bir anda doğurabilirim. pufffffff çok sıkkın içim
Canim ben ondan kullaniyorum gunde 1kere oyle batma falan yasamadim.Sadece kasik bolgemdemi kemiklerim kalca kemiklerim cok agriyo yataktayken..Senin batmalarin magnezyumdan degildir bi kac ay once sanki bana da oyle batma tarzi oluyodu..Kızlar size 2 sorum var
O kadar can yakıcı bisey değil.tabi doktor biraz sert davranmazsa eğer.kendini rahat bırak sıkma sakin.anlamazsin bile.çatı muayenesınden korkuyorummmmm
off nerdeyse dogumdan cok korkar oldum ...38 de yapıcaz dedı..çok canım acırmıki acepp
Canım bazen kasiklarimdan yuruyemiyorum baskı yapıyor sanırım bugunde dr.soyledim benim ogluşum çapraz yatiyormus kafası sağ tarafımda ayaklarida sol üst tarafta o seni rahatsız eder dedi çok yorulmamaya çalış dedi büyüyor dedi yavaş yavaş doğum pozisyonunu alır dedi 20 eylül normal tarih dedi sezeryan olursa bir hafta önce alırız dedi korkuyorum miskkhoşbuldum fulyacımayy sen kurtulmuşsun o işten..maşallah bebitoyaa bende öğleden sonra geçicem bakalım..devletten alıcam..randevum perşembe günü doktorumla.bulunduğum yerlede mesafesi var biraz..iki defa yorgunluk olmasın dedim bana..inş bi sorun olmadan alırım bende...Rabbim doğum konusunda hepimize kolaylık versin..bende de gitgide garip duygular oluşmaya başladı aara ara sancı giriyor bana sende de varmı.
gece yatmadan önce içiyorum ben, aç karnına o şeyi hayatta içemem zaten... ama günde 2 kere içilmesi gerekiyor aslında.
Canim ben ondan kullaniyorum gunde 1kere oyle batma falan yasamadim.Sadece kasik bolgemdemi kemiklerim kalca kemiklerim cok agriyo yataktayken..Senin batmalarin magnezyumdan degildir bi kac ay once sanki bana da oyle batma tarzi oluyodu..
Canım seninleCnm 2.soruna cevap vereyim iki hafta öncesine kadar aynı şey ben de sabah yataktan kalkınca oluyordu böyle nasıl Bişiler batıyo sanki kasığıma canım da baya acıyordu ama doktorum normal OLDUĞUNU ve ani hareketler yapmadığım sürece sorun olmadığını söledi çünkü ordaki kaslarımız sürekli geriliyormuş normal yani
sıkma canını bu zamana kadar geldi bak gebeliğin inş. bundan sonra herşey daha güzel olucak Allahın izni ile kızınla güzel günler geçiriceksin belki kuvezde kalması daha iyi olucak herşeyin hayırlısı cnm benim.kızlar günaydın ;
bebeğim 1550 gr dı geçen çarşamba. bu çarşamba da kontrolümüz var . umarım iyi çıkar çünkü 25 günnnnnnnn geriden geliyoruz. doktor artık 37. haftamda yani 2 hafta sonra doğum verdi. hepinizden önce doğuracağım. tek korkum bebeğimin ısrarla gerilememesi çünkü bu sefer acil sezeryan olacağım. bu hafta sonu yoğun bakım ünitesi olan hastaneleri gezdik. ufak doğacağı için küvez şart olacak. çarşamba için yine korkuyorum . artık bu cumartesi de eşya alacağız bir anda doğurabilirim. pufffffff çok sıkkın içim
merhabaYerim yaaaa... Gebelik günlerimi öyle özledim ki... Daha 9 ay önce bebeğim göbüşümdeydi... Böyle topiklere bakıyorum arada bir... Heyecanla kıyafetleri yıkayıp dolapları düzenlemeler evi yeni gelecek birreye göre hazırlama beşiği vs.. Nasıl tatlı heyecanlar... Allah sağlıkla minik elleri ayakları kucağınızda da göstersin inşallah... Hayırlı doğumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?