2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimki de 2gun once 32+1 1822gramcikdi bende cok dert etdim ama toparlariz insallah diye dua ediyorum.gebelik.org sitete yazilana gore normal

takviminde 1780 yazıyor..fazla bile takvime göre.doktor azmı dedi neden üzüldün

günaydınnn.. peki mesela 37de çıktık,42de doğum yaptık, o aradaki 2 hafta boşa geçmiş mi oluyor yoksa 13 haftaya ekleniyor mu?
cnm toplam 16 hafta izin ne yazıkki 42 de doğarsa senin zararına.. ama hiç bir doğum 42 olmaz 40 haftayı doldurduğunda bebeği alırlar çünkü her an dışkısını yapabilme riski oluyor oda Allah korusun büyük risk..

aynen bende bazen yürüyemiyorum..sanırım benimde kafa solda bacaklar sağ üstte...oyy kıyamam..doğuracaz bi şekilde ama işte korkular illaki oluyor...Allahın izniyle hepimiz güzel bir şekilde alıcaz kucaklarımıza

Senin minnos donmus ozmn))))benim pasa oturuyo basi yukarda ayaklar asagida makat pozisyonu)))))))masallah kuzularimizaaaaa))

Merhaba kizlar bayadan beri girmiyorum insallah herkes iyidir eweli gunu birden bire otururken suyum geldi hemen doktora gittik cati muayenesi falan yapti aman allahim ne cok aciyo o ole sonra ntsye bagladi sancim falan cikmadi ultrosnda suyuma bakti oda normal cikti doktorum bebegin kafasi asagiya donmus dedi sizinti yapabilir dedi simdilik bisey yok bekliyoruz bakalim ama suyun gelmesi cok farkli bi his yavas yavas geliyo simdi korkuyorum birdaha olursa diye

Haftasına göre önde olduğunda daha erken gelme olasılığı var mı acaba benim kızda 10 gün ilerden gidiyormuş
Genellikle vaktini beklerlermis cnm ama tabi erken doganda olabiliyormus..benm bebek ters oldugu icin sezeryan olcam herturlu erken dogcak bebegim

kızlar biz geldik hastaneden oğlum çoook aşağıya inmiş anlıyordum zaten kasılmalardan nts sancı çıktı ama doğum boyutunda değil bol bol yat kalkma dedi suyu çok fazlaymış aniden suyun gelebilir öyle bi durumda hemen gel dedi.. kontroller normalde 2 haftada 1 di ama erken doğum riskim varmış bebiş aşağıda olduğu için o yüzden haftaya salı yine gidiyorum kontrole artık her hafta gideceğim.. 2 hafta daha sabretmeliyiz olabildiğince geç olsun doğum dedi en azından 37. haftayı görelim ki küves olayı olmasın dedi.. magnezyum ilacını gün aşırı alıyordum şimdi günde 2 kez alacağım beni ve bebeği doğuma hazırlayıp kuvvetlendiriyormuş ağrıları azaltıyormuş bu da doğumu geciktirirmiş.. bizden haberler böyle bakalım haftaya ne olacak.. bu arada 2400 gr olmuş bebeğim..

Son düzenleme:
yönetmelikte beklenen tarihten önce veya sonra doğum yapanlar için geçen maddeler
ç) 657 sayılı Kanunun 6111 sayılı Kanunla değişik 104 üncü maddesinin yürürlüğe girdiği 25/2/2011 tarihinden önce erken doğum yapan ve mezkur maddenin yürürlük tarihinde doğum sonrası analık iznini kullanan kadın memurun erken doğum sebebiyle kullanamadığı doğum öncesi analık izni süreleri, kullanmakta olduğu doğum sonrası analık iznine eklenecektir.

d) Doğumun beklenen tarihten sonra gerçekleşmesi halinde, fazladan geçen süreler doğum sonrası analık izni süresinden düşülemeyecektir.

ewet canım esım asker.bende dogumdan sonra gidicem..gönderdim onu 3 hafta sonra ınsallah gelıcek ızın alabılırse doguma..ekim bası bende gidiyorum vana..siz nereye biz merkeze gidiyoruz
bugun tekrardan aradm canım kurumu atama müdürü açtı teli hepsı yemege cıkmıs çok yardımcı oldu saolsun aps ile yollıyıcam evrakları bırde dilekçe yazıcam sende yazmıstın dımı dılekçe neler yazdn yardımcı olabılırmısın bana?

Canim cookk cokk gecmis olsun ins. Bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz .. Su çati muanesini nasil yapti cnmm cokmu acidii,bende 2hafta sonra olacagimda..

nasıl anladın suyun olduğunu..geçen gece bende uyandığımda sızıntı gibi bişey hissettim..ama okuduğum kadarıyla idrardı..yani idrardan farkı nedir..kıvamı kokusu vs.

Canım sen göğüs kalkanı almismiydin aldiysa hangi siteden ve ne kadara aldın bende cumartesi ateş ölçer aldım kulaktan olani é bebekten indirimdeydi wewell çok iyi dedi satıcı avent in emzigini aldım 0-6ay olanından ama biberon konusunda kararsız kaldım avent ile dr.browns arasında kararsız kaldım cammi plastikmi alım bilemedim

İnşallah zamanında gelir canım peki sen hissettinmi aşağıya indiğini yada aşağıda olduğunu benimde mide kısmım boşalmış gibi geliyor düz gibi sanki kasıklara doğru daha şiş bide sürekli sıkışma hissi var iki gündür bendw böyle hissediyorum acaba benim bebişdemi indi

Canim seninki aceleci cikti desene :) bol bol yat dinlen iki haftayida sag saglim gecirirsen Allah in izniyle biseycik olmaz.

Geçmiş olsun canımm
Sağ salim alsak kucağımıza artık bebişlerimizi

geçmiş olsun kuzum..yat dinlen bol bol..evdesin diye sürekli hareket halindesin..dikkatli olmaya çalış.eymen iki hafta daha sıksın dişini

geçmiş olsun kuzum..yat dinlen bol bol..evdesin diye sürekli hareket halindesin..dikkatli olmaya çalış.eymen iki hafta daha sıksın dişini
cnm özledim seni yoktun geçen hafta.. evdeyim ama inan bişey yapmıyorum çok sıcak kolumu kaldırasım yok zaten.. hakkımızda hayırlısı olsun umarım vaktinde gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…