2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım benim kilosuna takılma bence 2500 üstünde doğacak ki bu da normal kilo zaten . 2500 üstü normal kabul edilir. ben neler yiyorum neler. eti bol bol tüketiyorum , hamurişi , tatlılar hiç kısmadan tabak tabak yiyorum . ama bak 35+2 yim bugün ben 6 kilo aldım bebek ise 1650 gr da düşün. aldıramıyorum kendime de bebeğime de . akşam bir oturuşta 1 ekmek yiyorum insan kilo alır di mi yok ? doğuma da gelince işte benim kafamı karıştıran sorun .. şimdi benim ki muhtemelen 1800 gr olarak dünyaya gelecek özel kesin sezeryan diyor. ama dünkü çapadaki doktorum burada küvezde yer olursa burada yaparsın normal yaparsın dedi? bende hocam ya oksijensiz kalırsa tehlikesi yok mu dedim ? her bebek için tehlike vardır dedi , minik bebeği normalle çok rahat doğurursun dedi bilemiyorum kafam karıştı ..

ay ne güzel 37 ye kadar dayanabilecek gücü bulmuşsun kendinde, benim 32 bugün doldu. bakalım ne kadar gelebileceğim işe...
canım ozel sektorde bılırsın ızınler sıkıntılı ne kadar geç çıkarsam ızıne o kadar geç donerım mantıgı var..
hem evde sıkılırım ben burada akrama vs kımsem yok
o yuzden saglıgım elverdıgı olcude kalmayı planlıyorum

Kizlarrr....bugun 34+2 olduk...calisiyorum hala ve ankara cok sicak...bu haftayi saymazsak daha 2 haftam var ve cts gunleri de calisiyorum...dua edin bana da cabucak gecsin bu gunler
Allah yardımcınız olsun ya bende 37 ye kadar çalışmak istiyorum bakalım nasip Allah dan hafta sonları tatil benim

Ben kendi istegimle sezeryan dusunuyorum doktor aynen bole shok olmus gibi bakiyo.duyunca RABBIM HANGISI HAYIRLISIYSA KOLAY ATLATICAKSAK O DOGUMU NASIP ETSIN INSALLAH HEMDE BEBISLER ICINDE HANGISI HAYIRLISIYSA ama normalden korkuyorum

kızlar kabızlık yaşıyorum.magnezyumla demir içiyırum onlar mı yapıyor acaba.karnım çok sert sanırım kabızın etkiside var.

saol canım ama benimkilerle bi süre daha bakışacaz galiba işten gidince hiç canım istemiyor yemeği zor yiyorum vallaa biri gelsede yaptırsam ..
Haklısın canım çalışanlar ıcın zor ben haftada 2 gün okula gidiyorum ve de okul ile ev yan yana ama o gün iptal oluyorum...bakismalarinizin biran önce bitmesi dılegıyle Seda'cim...

Canim dogum hikayeni bekliyoruzzzz insallah))

Ben geldim, ancak yazabildim. Bursa felaket sıcak. Dışarıda çalışanlara Allah kolaylık versin. 35+1 iz bugün boyumuz 48 cm kilomuz ise 2360 gr olmuş. Kilomuz hala biraz az ama doktorum gidişattan çok memnun. Nst miz gayet güzel çıkmış. 10 gün sonra kontrole gidicez ve sonra haftalık kontrollerle devam edecekmişiz. Böyle gidersek 3000 - 3200 civarı oluruz oda gayet normal dedi :) Biraz azda olsa kilomuz artık içim rahat.. Çok şükür, darısı güzel haberler bekleyenlerin başına inşallah

Dikkat etmemiz lazm namazlarımźı rabbim affetsin inş bidaha olmaz seninde canm.ya ben açlıktan uyanıyorum resmen benim kızım gece hareketli acikiyor sanırım bi kalkıyorm guuuur midemden ses geliyor ne ara gidiyor yediklerim hiç anlamıyorum

Kızlar yanıyor burası resmen fenalık geçiriyorum. Elimi kolumu kaldıracak halim olmuyor resmen. Bi ben miyim böyle anlamadım. Bazen küfür edesim geliyor kendime neden planlamadim zamanı diye gece gündüz yanıyorum. Akşam saat 8 den sonra esiyor hava onun dışında bütün gün eve kapalı odalar da ordan oraya atıyorum kendimi

can kuşlarrrr şimdi geldim hastaneden :)

oğluşum yine 2 hafta önde ortalama 34+1 çıktı 2.200 kg olmuş kafası aşağıda normal doğuma çok uygun dedi doktor. suyu zengin ama aşırı değil dedi. 25 ağustos sonrası ağırlaşacaksın iyice o zamandan sonra beklemeye başlayabiliriz dedi. usg ölçümüne göre doğum tarihi 9 eylüle düştü :) kan idrar verdim . 2 hafta sonra nts için gel dedi birde.. bizim cephemizde son durum bu :)

Gözün aydin canım...Sen ve benim suyum hep fazla çıktı canım şimdiye kadar...

Gözün Aydın canım 3000 civarı zaten çok normal..,

Gözün aydin canım...Sen ve benim suyum hep fazla çıktı canım şimdiye kadar...

evet canım ama şeker çıkmadı çok şükür su fazlalığıda önemli değil dedi bu göründüğüm 4. doktor oldu o yüzdn artık çok rahatım.. ( kendi doktorum izinde olduğu için diğer iyi alternatif olan doktora göründüm çalışabilir raporu almam gerekiyordu da bugün)

cnm karar senin ama 39 kadar bekle derim ona keza şahsen ben beklicem içerde gelişimlerini ne kadar tamamlarlarsa o kadar iyi diye düşünüyorum.

Canim sukret haline en azindan evdesin. Bunakdikca dus al soguk biseyler ye ic ferahlatir az da olsa seni...cok sukur bu gunlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…