- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
Canim senin bebisin kilosu normal bence gebelik.org a gore normall benimkinede kilo aldiramiyorum fazla aman ne yapalim bizde dogurdukdan sonra tostiklesdiririz insallah gerci daha zaman var insallah 3200fln olsunlarda aminnnnnnnnnn
Valla kızlar hepinize bravo; 6-7 kilo alan Arkadaşlara da sizlere de maşallah :) ben 16 kg aldım daha 3 kg daha alırsam ilk oğlumdaki kadar almış olucamonda daha Zayıf hamile kalmıştım ama şuan yarım dünya oldum
Valla cnn bana yeter gibi geldi bizde kiradayız ama çok heyecanlı eşim herşey hemen hemen onun seçimi ben dolabına kendi eşyalarını şifonyere de nevresim takımı yastık yorgan battaniye gibi eşyalarını koymayı düşünüyorum daha dizmeye başlamadım bklm hayırlısı bence 5li yeter sana ilk zmnlar için
Valla cnn bana yeter gibi geldi bizde kiradayız ama çok heyecanlı eşim herşey hemen hemen onun seçimi ben dolabına kendi eşyalarını şifonyere de nevresim takımı yastık yorgan battaniye gibi eşyalarını koymayı düşünüyorum daha dizmeye başlamadım bklm hayırlısı bence 5li yeter sana ilk zmnlar için
Kolay gelsin...foto bekliyoruz...günaydın kızlarr. kahvaltımı yaptım. öğleye kadar balkonum serin oluyor. bebek şekeri imalatına devam
Kolay gelsin canım...ben de ütü yapıyorum bu sicakta ve cooookkk sıcak....günaydın kızlarr. kahvaltımı yaptım. öğleye kadar balkonum serin oluyor. bebek şekeri imalatına devam
Kolay gelsin canım...ben de ütü yapıyorum bu sicakta ve cooookkk sıcak....
Dün doktor kontrolü vardı. 32 hafta işgöremez raporumu aldım.Bu sıcakta çalışmaya hiç niyetim yok.Zaten izin bittikten sonra geri dönmeyeceğim.
Bebeğimizin adını Aziz koymaya karar verdik bu arada.
Aziz bey 2044 gram olmuş. Plasenta ön duvarda ve yükselmeye devam ediyor. Suyumuz çok iyi. Yaptıracağımız birkaç test var. Aspirini kestik. Demir,kalsiyum ve omega3 e devam ediyoruz.
Doğum tercihleriyle ilgili bir dahaki görüşmede konuşacağız. Doğumu çengelköy mediviada yapmaya karar verdik. Ssvd konusunda tecrübeli bir hastane. Hastaneyi de ziyaret edeceğiz.
Toplam 10,5 kilo aldım.
günaydın millet..nabersiniz....direnmeye devam....çalışabilirliğimin üçüncü günündeyim....hedef 15 gün yani üç haftaa..
ohhh missss gibi hava..gece çok rahat uyumuşum ...yastığa kafamı koyduğumu hatırlıyorum....çok güzel bikahvaltı yaptım......bi rüzgar bi rüzgar...püfür püfür geldim işyerine..arabada açtım pencereleri açtım müziği sağa sola gülümseye gülümseye geldim..hiç kimseye kızmadım..beni sıkıştıranlara korna bile çalmadım...içimden küfürlerde savurmadım...cici tatlı bi anne oldum....merdivenleride çok rahat çıktım...hülya koçyiğt edasıyla....odama girdim..aaaaa odamda çok serin klimayı açmayayım dedim..o derece serin yani.ayaklarımı uzattım sehpaya...kahvemi söyledim..sebastiyan yapıyor...birazdan hazır olur.............................yalannnnnnnnnnnn yalannnnnnnnnnnnnnnn yalannnnnnnnn hepsi yalan...tamamen tersi bu olaylar zinciri çatlıyorum bildiğin sıcaktan uykusuzluktan...
Sag ol canim...her gün ütü var ben yaptıkça çıkıyor...korkumdan sabah yaptim sıcağa kalmayayım diye...dinlene dinlene yaptim sana kolay gelsin şimdiden....kolay gelsin canım benim ütüler dağ gibi oldu ben onlara bakıyorum onlar bana
ya ben bugün ilk kez uyuyamadım sıcaktannnnn. bir de sabah ezanını duydum ama yataktan kalkmadım nasıl zor geldi o 4 rekatlık namaz bana anlatamam. allahım affeder inşallah çok pişmanlık duydum sabah işe kalkınca bir huzursuz oldum sabah namazını kılamadım diye. bende sabah kalkınca canım tatlı şeyler istiyor böyle ..işe de zor geldim. iyi ki bu hafta son dayanamazdım 36.haftamda veriyorum raporu yoruldum zaten . 37 de de doğum.....Namaza kalkınca bişey yemeden yatamyrm yatsamda uyuyamıyorum var mı benim gibi tontiş
Sag ol canim...her gün ütü var ben yaptıkça çıkıyor...korkumdan sabah yaptim sıcağa kalmayayım diye...dinlene dinlene yaptim sana kolay gelsin şimdiden....
ay ne güzel 37 ye kadar dayanabilecek gücü bulmuşsun kendinde, benim 32 bugün doldu. bakalım ne kadar gelebileceğim işe...günaydınlarrr
bende ıs yerındeyım ve son 15 dıyorummmm...hafta sonlarını saymazsak son 11
ondan sonra hoppp doğum izni...benımde ütüler duruyor...sonra dolabımız yetleşecek...ama agırlastım ıyıce keske onceden yapsaymışım....sımdı o kadar gozumde buyuyorkı...hele de çalışan biri oluncabı de havalar malum..
başlamayan arkadaşlara tavsıye bır an once başlayın bence gıttıkce daha zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?