2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim senin bebisin kilosu normal bence gebelik.org a gore normall benimkinede kilo aldiramiyorum fazla aman ne yapalim bizde dogurdukdan sonra tostiklesdiririz insallah gerci daha zaman var insallah 3200fln olsunlarda aminnnnnnnnnn

sağlıklı bir şekilde doğsunlar da inşallah canım illa ki kilo alırlar.. ama insanın kafasına takılıyor sırf küçük diye sezeryan olmak istemem.. artık hayırlısı diye dua edip beklicem. Allah gönlümüze göre versin canım..

Günaydın kızlar nasilsnz?? Sanrm birçok kişinin ortak sorunu Dr karın izin zamanı olmuş.ve bunlardan biri de benim maalesefff
Dr um 22 sinde izine ayriliyo bana istersen 21 ine alalm yoksa da 2 eylule kaliyo.21 inde 37+6 yim. 2 eylulde ise 39+3 oluyor.bebek iri oldugu icin 21 inde alirsak sorun olmaz dedi.aslinda ben 39. Haftayi tercih ederm tabii.ama korkum dr izindeyken aniden dogumun baslamasi.ay kizlar anlasilir oldummu bilmym amaa bana fikir verin lutfen neyapmaliyimmmm

üzülme canım, 2 çocuk iş derken hepsi gider patır patır:)

oğlum 4 yaşında, ikeanın 5 çekmeceli şifonyeri yetiyor artıyor bile. asılacak gömleklerini bizim dolaba asıyorum. hiç sorun olmuyor. 4 yıldır gardrop tarzı bir dolaba hiç ihtiyaç duymadım.

C cubuk kraker oğlum 4 yaşında, ikeanın 5 çekmeceli şifonyeri yetiyor artıyor bile. asılacak gömleklerini bizim dolaba asıyorum. hiç sorun olmuyor. 4 yıldır gardrop tarzı bir dolaba hiç ihtiyaç duymadım.

Günaydın kızzlarr ;
İkizimin kınası var yarın telaşımız çokk o yüzden bizim hazırlıklar bekleyecek biraz .. düğünden sonraa nasipse başlayacağım bende şeker hamurundan kurabiye yapacağım ve küçük kafesler alıp içine badem şekeri koymayı düşünüyorum .

canım medivia'da hangi doktora gidiyorsun? benim oğlumdaki doktorum istanbula taşınmış orada görev yapıyormuş sema yıldırım. ona mı gidiyorsun?

ahahah misk harikasın yaa : ))) çok tatlısın yüzüne demek gibi olmasın da:)

günaydınlarrr
bende ıs yerındeyım ve son 15 dıyorummmm...hafta sonlarını saymazsak son 11
ondan sonra hoppp doğum izni...benımde ütüler duruyor...sonra dolabımız yetleşecek...ama agırlastım ıyıce keske onceden yapsaymışım....sımdı o kadar gozumde buyuyorkı...hele de çalışan biri olunca bı de havalar malum..
başlamayan arkadaşlara tavsıye bır an once başlayın bence gıttıkce daha zor oluyor

Namaza kalkınca bişey yemeden yatamyrm yatsamda uyuyamıyorum var mı benim gibi tontiş
ya ben bugün ilk kez uyuyamadım sıcaktannnnn. bir de sabah ezanını duydum ama yataktan kalkmadım nasıl zor geldi o 4 rekatlık namaz bana anlatamam. allahım affeder inşallah çok pişmanlık duydum sabah işe kalkınca bir huzursuz oldum sabah namazını kılamadım diye. bende sabah kalkınca canım tatlı şeyler istiyor böyle ..işe de zor geldim. iyi ki bu hafta son dayanamazdım 36.haftamda veriyorum raporu yoruldum zaten . 37 de de doğum.....

Sag ol canim...her gün ütü var ben yaptıkça çıkıyor...korkumdan sabah yaptim sıcağa kalmayayım diye...dinlene dinlene yaptim sana kolay gelsin şimdiden....

saol canım ama benimkilerle bi süre daha bakışacaz galiba işten gidince hiç canım istemiyor yemeği zor yiyorum vallaa biri gelsede yaptırsam ..

ay ne güzel 37 ye kadar dayanabilecek gücü bulmuşsun kendinde, benim 32 bugün doldu. bakalım ne kadar gelebileceğim işe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…