- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 53
- 39
Aynennn... Sunan bile kutsal oldugunu dusunuyorum. Hamile kadin her gun oruclu tum gece namaz kilmis gibi sevap kazanirmis bi hadiste okumustum. Evet zor hamilelik eziyet diye tasvir ediliyor kuranda da ama icimizde bi canli var buyuyor. Kolay olsa garip olurdu :)Neden pislik diye düşündünüz anlamadım bunlar cilveleri zahmetsiz hiç birşey olmuyor heleki anne hiç olmuyor boşuna efendimiz demiyor cennet anaların ayakları altında diye.
Ben 30 ay bekledim kızımı elhamdülillah hiçte pis bi yanını görmedim nasıl baktığına bağlı sanırım değil idrar başka bişey olsa eyvallah yavrularımın canı sağolsun ben çekerim her sıkıntıyı.......................
Tebrik ederim canimm Simdi nasilsiniz? Kavustun bebisine
Az once geldik kizlar kizm 2500 gr olmis suyu iyi dedi. Alttan elle muayene etti acilma yok dedi. Nst ye bagladi. Birde serum taktilar. Belimdeki agri gecti ama karnimin alt kismindaki devam ediyor. Dogum sancisi oldugunu dusunmuyorum enfeksiyon olabilir dedi. Ilac verdi. Bol bol dinlen agrin gezmez veya artarsa tekrar gel dedi.
Normal görmeye çalışıyorum da etrafımdakilere yazık oluyor8.ayda sinirlilik hali normal cnm stres yapma.. kuyruk sokumunda sorun varsa normal tavsiye etmez büyük ihtimal bnm kız kardeşimde kuyruk sokumu yamukluğu vardı sezeryan yaptılar ama sorununu dr konuş detaylıca son karar tabiki onda..
bende de bunun gibi bi durum var.7 kilo aldım iki aydır da hiç almadım ama bebek alıyo bu nasıl iş anlamadım.galiba dediğin gibi biz veriyoruz bebek alıyo.
Gecmiş olsun canim deprem ıcın...Sıcaklar herkeste bu aralar zorluk olmaya başladı Rabbim yardımcımız olsun...Gunaydin kizlar cok sicak hava bu gece bana eziyetti resmen hic uyuyamadim bide deprem oldu ama hafifti.bide bel agrisi yasadim klimadan oliyor herhalde dun banyo yapip klimayi acip biraz uyumustum ondan sonra oldu zaten.klimada acmazsam catlicam resmen.Allah im sagsaglim atlatsaydik su sicak gunleri
Canim senin bebisin kilosu normal bence gebelik.org a gore normall benimkinede kilo aldiramiyorum fazla aman ne yapalim bizde dogurdukdan sonra tostiklesdiririz insallah gerci daha zaman var insallah 3200fln olsunlarda aminnnnnnnnnngünaydın kızlar.. bizde dün doktordaydık.. geçen hafta gittiğimde bebeğimin başının haftasıyla uyumlu ama vücudunun bi hafta geri olduğunu söylemişti doktorum çok üzülmüştüm.. çok şükür bu hafta kilo almış arayı kapatmış dedi.. çok mutlu oldum.. ama ısrarla bebeğimin çok küçük olduğunu söylüyor. şuan 2.280 gr. bir haftada 180 gr almış.. et ye kemik suyu çorba iç filan demişti geçen hafta dediklerini yaptım bu kadar olmuş.. kilo alımı durursa acil sezeryan olur dedi. kilo alımı devam ederse gününü doldurana kadar beklicez dedi o anki kilosu 2500 ların altındaysa normal doğum önermiyorum çünkü bebek zarar görebiliyor dedi. ama kilosu iyiyse tabiki normal doğum ilk tercihimiz dedi..zaten hep 3 kilo bile doğmayabilir diyor.. ben kilo alacağına inanıyorum zaten çok iri olmasını beklemiyordum nedense ama normal doğuma engel teşkil edecek kadar da küçük olmaz inşallah.. nst ye de girdim yine maşallah güzeldi sonucu. kontrollerim her hafta oluyor artık... bide hafta sonu ya da gece doğum olursa dönüşümlü çalıştıklarını söyledi ayın 17-25 arası da izinliymiş.. iyice stres oldum doğumuma hangi doktorun gireceği bile belli değilbizden haberler böyle
Sagol canim.sicaklar nefes aldirmiyor cok zorluyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsunGecmiş olsun canim deprem ıcın...Sıcaklar herkeste bu aralar zorluk olmaya başladı Rabbim yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?