2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynennn... Sunan bile kutsal oldugunu dusunuyorum. Hamile kadin her gun oruclu tum gece namaz kilmis gibi sevap kazanirmis bi hadiste okumustum. Evet zor hamilelik eziyet diye tasvir ediliyor kuranda da ama icimizde bi canli var buyuyor. Kolay olsa garip olurdu :)

geçmiş olsun canım dinlen bol bol allah zamanında kavuştursun inşallah minnaklarımıza..

Normal görmeye çalışıyorum da etrafımdakilere yazık oluyor Yaaa normal doğum istiyorum ama şimdi bu kadar ağrıyorsa sonrasında daha mı kötü olur diye düşünmeden de edemiyorum.. Nasip kısmet hayırlısı

günaydın kızlar.. bizde dün doktordaydık.. geçen hafta gittiğimde bebeğimin başının haftasıyla uyumlu ama vücudunun bi hafta geri olduğunu söylemişti doktorum çok üzülmüştüm.. çok şükür bu hafta kilo almış arayı kapatmış dedi.. çok mutlu oldum.. ama ısrarla bebeğimin çok küçük olduğunu söylüyor. şuan 2.280 gr. bir haftada 180 gr almış.. et ye kemik suyu çorba iç filan demişti geçen hafta dediklerini yaptım bu kadar olmuş.. kilo alımı durursa acil sezeryan olur dedi. kilo alımı devam ederse gününü doldurana kadar beklicez dedi o anki kilosu 2500 ların altındaysa normal doğum önermiyorum çünkü bebek zarar görebiliyor dedi. ama kilosu iyiyse tabiki normal doğum ilk tercihimiz dedi..zaten hep 3 kilo bile doğmayabilir diyor.. ben kilo alacağına inanıyorum zaten çok iri olmasını beklemiyordum nedense ama normal doğuma engel teşkil edecek kadar da küçük olmaz inşallah.. nst ye de girdim yine maşallah güzeldi sonucu. kontrollerim her hafta oluyor artık... bide hafta sonu ya da gece doğum olursa dönüşümlü çalıştıklarını söyledi ayın 17-25 arası da izinliymiş.. iyice stres oldum doğumuma hangi doktorun gireceği bile belli değil bizden haberler böyle

Gunaydin kizlar cok sicak hava bu gece bana eziyetti resmen hic uyuyamadim bide deprem oldu ama hafifti.bide bel agrisi yasadim klimadan oliyor herhalde dun banyo yapip klimayi acip biraz uyumustum ondan sonra oldu zaten.klimada acmazsam catlicam resmen.Allah im sagsaglim atlatsaydik su sicak gunleri

bende de bunun gibi bi durum var.7 kilo aldım iki aydır da hiç almadım ama bebek alıyo bu nasıl iş anlamadım.galiba dediğin gibi biz veriyoruz bebek alıyo.

bebek alsın da biz almayalım en güzeli dimi: ) karnım büyüyor, ama başka yerlerde bi değişim yok. ilk zamanlar bulantıyla birlikte ekmek yemekten aldım ben.. hızlı aldım bu hamileliğimde. eyvah 20yi bulacam derken bi anda durdu. 15-16 hedefim. öyle bitse bana yeter:)

Gecmiş olsun canim deprem ıcın...Sıcaklar herkeste bu aralar zorluk olmaya başladı Rabbim yardımcımız olsun...

Canim senin bebisin kilosu normal bence gebelik.org a gore normall benimkinede kilo aldiramiyorum fazla aman ne yapalim bizde dogurdukdan sonra tostiklesdiririz insallah gerci daha zaman var insallah 3200fln olsunlarda aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…