2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynen canım ekran fotograf ini çek paintte sadece etiketi kes al sonra word e yapistirip bi sayfaya tüm kopyala

mutlaka ciddiye almalısın cnm, bol bol sıvı al birde...
Canm doktorumu aradım 2 gibi arayın denildi bende saglık Ocağına gittim ordaki doktor bol su iç patates Haşlama sebzelere dikkat et dedi geçmezse hastaneye git dedi belki yatış Verip kontrol eder dedi Aklımı bulandırdı yarına geçmezse gidicem artık bu arada etrafta ishal Salgını varmış bana hazır suyu bile kaynat dedi

Canım kapı süsünün arka fon tülü olarak aldım cicekcilerdeki tuller gibi ama daha ince...
Bu arada sen bugün dr a gidecektin canım gittin mi
Evet canım geldim , hastaneye yattım hatta. Tansiyon yüksek olunca hep, bi de bizim gozetimimizde bakalım dediler. Yatıyoruz biz de. Tşk ederim.

Kızlar bugun dr kontrolumuz vardı hersey yolunda nst ıyı sukur ama benın oglum zatıf sanırım 2390 kızımda zatıftı bu daha mı zayıf olaak bıde yuzde 15 yanılma payı var daha zatıf olacak dusunun kızımda 2800 dogmustu dr 3600 demıstı ve tam zamanında gelmıstı

Kalitesi dusuk olurmus printscreen yaptiginda ama esime sordum da.esim de photoshop programinda yapmis iki A4 boyutunda 96 tane sigdi 6 liraya sticker seklinde bastirdik

Evet yalanci sancilar insani korkutuyor Ben esyalari hallettim ama dolabi duzenlemem lazim. Bi de ev sanki cok daginik gibi geliyor. Bu da bi semptommus her seyi temizle ek istermis son aylarda hamile kadin. Yuva yapma icgudusu diyorlar :) enerjim olsa duvar silecegim. :)

O temizlik olayi bende de var.Sanki bir hamle yapsam butun evi misler gibi yapcakmisim gibi geliyo.sonra mutfaga kadar gidiyorum nefes nefese geri donuyorum.hala calisiyorum aksam eve geldigimde hem yorgun oluyorum hemde sicaktan hicbir sey yapamiyorum.Temizlige yardimci cagirayim diorum onun icin bile once benim evi derlemem lazim.Gercekten su son zamanlar bence hanileligin en zor donemiymis

Aynen... Su an dun gece sicaktan uyuyamadigim icin cokkk yorgunum ama ona ragmen ufak tefek duzenlemeler yaptim. Pirinci unu sekeri falan buyuk kavanozlara ldim sanki tek derdim bu gibi :) balkondaki ciceklerin yerini degistirdim. Sonra dunden kalan makarnayi yedim. Simdi yine uzandim birazdan yine kendimi cok enerjik hisseder kalkar cok gereksiz bikac sey daha yapar tekrar yorulur uzanirim :) gunlerim boyle geciyor :)

iyi akşamlar kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız yada yıkamayı duşunuyorsunz? ayrıca bebek mobilyalarını ne ıle temızleyeceksiniz.???

Dolaptaki tencereler gozume batiyo benimde:) fazla egilemedigim icin esim yerlestirio tencereleri:) yapio die bisey demiyorum ama karmakarisik diziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…