Aynen canım ekran fotograf ini çek paintte sadece etiketi kes al sonra word e yapistirip bi sayfaya tüm kopyalakızlar bebek şekerini kendisi yapanlara bir sorum var. zazzle.com'dan etiketi hazırladım ama matbaaya nasıl götürcem kaydedemiyorum. ekran görüntüsünü aldım o şekilde götürsem basılabilir mi acaba ? yapanlar nasıl yaptı şu işe bi el atıverin.
Canm doktorumu aradım 2 gibi arayın denildi bende saglık Ocağına gittim ordaki doktor bol su iç patates Haşlama sebzelere dikkat et dedi geçmezse hastaneye git dedi belki yatış Verip kontrol eder dedi Aklımı bulandırdı yarına geçmezse gidicem artık bu arada etrafta ishal Salgını varmış bana hazır suyu bile kaynat dedimutlaka ciddiye almalısın cnm, bol bol sıvı al birde...
Evet canım geldim , hastaneye yattım hatta. Tansiyon yüksek olunca hep, bi de bizim gozetimimizde bakalım dediler. Yatıyoruz biz de. Tşk ederim.Canım kapı süsünün arka fon tülü olarak aldım cicekcilerdeki tuller gibi ama daha ince...
Bu arada sen bugün dr a gidecektin canım gittin mi
Cok gecmis olsun...insallah en kisa zamanda yoluna girer her seyEvet canım geldim , hastaneye yattım hatta. Tansiyon yüksek olunca hep, bi de bizim gozetimimizde bakalım dediler. Yatıyoruz biz de. Tşk ederim.
Sevindim buna. Ben de kararsizdim yeter mi yetmez mi diyeoğlum 4 yaşında, ikeanın 5 çekmeceli şifonyeri yetiyor artıyor bile. asılacak gömleklerini bizim dolaba asıyorum. hiç sorun olmuyor. 4 yıldır gardrop tarzı bir dolaba hiç ihtiyaç duymadım.
Iyi haberlerini bekliyoruz kizinla canım...Gecmiş olsun...Evet canım geldim , hastaneye yattım hatta. Tansiyon yüksek olunca hep, bi de bizim gozetimimizde bakalım dediler. Yatıyoruz biz de. Tşk ederim.
Kalitesi dusuk olurmus printscreen yaptiginda ama esime sordum da.esim de photoshop programinda yapmis iki A4 boyutunda 96 tane sigdi 6 liraya sticker seklinde bastirdikya ben geçen ay yaptım etiketlerden, çatır çatır da farklı kaydete basılıyodu, sen sorunca tekrar girdim ama nerden indirdiğimi bulamadım malesefyapabileceğin şeyi yapmışsın şu anda, paintle açıp kırpacaksın print screen lediğin etiketi.. ben bulmaya çalışacağım, başarırsam sana dönüş yaparım.
kırptığın etiketi de at bi usb ye, götür matbaaya.. ben de daha bastırmadım
Evet yalanci sancilar insani korkutuyorBaşladım ya hastane çıkışı aldım mesela bugün :) darısı yıkamaya :)
Aslında bugün çok sancim oldu nstye bağlandim yalancı sancılar dedi doktor ama korktum ışte hemen bitiririm artık yıkama utuleme işini kalan seyleride gelecek haftasonuna bitirmiş olurum gerçekten çok korktum
O temizlik olayi bende de var.Sanki bir hamle yapsam butun evi misler gibi yapcakmisim gibi geliyo.sonra mutfaga kadar gidiyorum nefes nefese geri donuyorum.hala calisiyorum aksam eve geldigimde hem yorgun oluyorum hemde sicaktan hicbir sey yapamiyorum.Temizlige yardimci cagirayim diorum onun icin bile once benim evi derlemem lazim.Gercekten su son zamanlar bence hanileligin en zor donemiymisEvet yalanci sancilar insani korkutuyorBen esyalari hallettim ama dolabi duzenlemem lazim. Bi de ev sanki cok daginik gibi geliyor. Bu da bi semptommus her seyi temizle ek istermis son aylarda hamile kadin. Yuva yapma icgudusu diyorlar :) enerjim olsa duvar silecegim. :)
Aynen... Su an dun gece sicaktan uyuyamadigim icin cokkk yorgunum ama ona ragmen ufak tefek duzenlemeler yaptim. Pirinci unu sekeri falan buyuk kavanozlara ldim sanki tek derdim bu gibi :) balkondaki ciceklerin yerini degistirdim. Sonra dunden kalan makarnayi yedim. Simdi yine uzandim birazdan yine kendimi cok enerjik hisseder kalkar cok gereksiz bikac sey daha yapar tekrar yorulur uzanirim :) gunlerim boyle geciyor :)O temizlik olayi bende de var.Sanki bir hamle yapsam butun evi misler gibi yapcakmisim gibi geliyo.sonra mutfaga kadar gidiyorum nefes nefese geri donuyorum.hala calisiyorum aksam eve geldigimde hem yorgun oluyorum hemde sicaktan hicbir sey yapamiyorum.Temizlige yardimci cagirayim diorum onun icin bile once benim evi derlemem lazim.Gercekten su son zamanlar bence hanileligin en zor donemiymis
Sevndm hallettiğinize.. Kırtasiyedemi bastırdınız? Sticker istiyorum mu diyoruz?Kalitesi dusuk olurmus printscreen yaptiginda ama esime sordum da.esim de photoshop programinda yapmis iki A4 boyutunda 96 tane sigdi 6 liraya sticker seklinde bastirdik
Canım kıyafetleri dalının sıvı deterjani ile yıkadım beşiği de sirkeli su ile sildim...iyi akşamlar kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız yada yıkamayı duşunuyorsunz? ayrıca bebek mobilyalarını ne ıle temızleyeceksiniz.???
Dolaptaki tencereler gozume batiyo benimde:) fazla egilemedigim icin esim yerlestirio tencereleri:) yapio die bisey demiyorum ama karmakarisik diziyoAynen... Su an dun gece sicaktan uyuyamadigim icin cokkk yorgunum ama ona ragmen ufak tefek duzenlemeler yaptim. Pirinci unu sekeri falan buyuk kavanozlara ldim sanki tek derdim bu gibi :) balkondaki ciceklerin yerini degistirdim. Sonra dunden kalan makarnayi yedim. Simdi yine uzandim birazdan yine kendimi cok enerjik hisseder kalkar cok gereksiz bikac sey daha yapar tekrar yorulur uzanirim :) gunlerim boyle geciyor :)
Dalin sivi deterjanla yikadim bende birde dalin hipoalerjenik yumusatici koydum.iyi akşamlar kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız yada yıkamayı duşunuyorsunz? ayrıca bebek mobilyalarını ne ıle temızleyeceksiniz.???
. Benim 9.3 kan değerim. 12.5 ile başladım. Bir ay şurup olandan kullandım hiçbir etkisi olmadı aksi gibi çok düştü. Şimdi gynoferronu kullanıyorum günde 2 kez.canım sende mi günde 2 kez kullanıyorsun?
hangi ilacı kullanıyorsun birde?
Rica ederim :) diğer doktorunda adını öğrenip bilgi veririm inşallah :)şükrü bey canım. necati beyin telefonu bende var çok teşekkür ederim düşündüğün için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?