2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

benim dr da 21 ile 31 i arası izinli. aynı durumu ben de yaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum cnm hakkımızda hayırlısı olsun

bebek bana göre anne karnında me kadar kalırsa (sağlıklı şekilde) o kadar iyi. yerinde olsam eylülü beklerim cnm

iyi akşamlar kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız yada yıkamayı duşunuyorsunz? ayrıca bebek mobilyalarını ne ıle temızleyeceksiniz.???

cnm deterjan olarak dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım. mobilyaları ise arap sabunu ile silindi

İyi günlerde giysin inşallah oğlun.17 numara ne zaman giymek için uygun ayakkabı ve patikleri kestiremiyorum ben pek:)

Günaydın güzel anneler ben tansiyon problemim nedeni ile dogum yapacagim yere geldim gecen haftasonu burda int yok 3g de yok malesef edge ile arada baglanicam. Sicaklara dikkat edin benim evim cok sicakti tansiyon sicaktan firlamis nabiz 140 i gormustu. Simdi annemin evindeyim burasi daha serin nabiz 110 lara indi tansiyonda iyi gibi. Bebegim iyi büyüyor kendince hafta ortalamalarini tutturuyoruz baş çevremiz 1 hafta geri çıktı ama doktor sikinti yok dedi. Umarim hepiniz iyisinizdir, bebekleriniz de mutlu tekmeler atiyordur forumu geri dogru okuma şansim olmadi.

Günaydın, yasal hakkımı kullanacağım tabi de, diyaloglar böyle...
Yani senin izin kullanmandan hoşnut olmadıklarını böyle dile getirmiş oluyorlar... psikolojik baskı yaratıyorlar...
Aslında benim niyetim 6 ayda ücretsiz izin kullanmaktı ama kısmet

çok geçmiş olsun, şimdi daha iyisindir umarım...

Off kızlar herkese günaydın dün gece çook afedersiniz tuvalet için kalktım yatağa geri zor döndüm doğurucam sancım ağrıdan kasıklarıma çok fena ağrı saplandı acaba diorum uykuda istem dışı idrarı tutmaktan dolayı mı böle oluyo eşini kaldırıcaktım ama biraz daha dayaniim az sonra geçer die dua ede ede uyuya kalmışım sizlerinde başına gelio mu şu durum normal doğum yandaşı ben o sancıyla bu muymuş doğum sancısı bu ne be hareket edemiorum istemem böleyse die sölene sölene odaya zor gittim

canım bende oluyor. ben de öyle düşünüyorum. yani tuvalet olayı gecikince oluyor sanki. bir de ben her uyandığımda Sırt üstü uyanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…