- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
günaydın kızlar.. bizde dün doktordaydık.. geçen hafta gittiğimde bebeğimin başının haftasıyla uyumlu ama vücudunun bi hafta geri olduğunu söylemişti doktorum çok üzülmüştüm.. çok şükür bu hafta kilo almış arayı kapatmış dedi.. çok mutlu oldum.. ama ısrarla bebeğimin çok küçük olduğunu söylüyor. şuan 2.280 gr. bir haftada 180 gr almış.. et ye kemik suyu çorba iç filan demişti geçen hafta dediklerini yaptım bu kadar olmuş.. kilo alımı durursa acil sezeryan olur dedi. kilo alımı devam ederse gününü doldurana kadar beklicez dedi o anki kilosu 2500 ların altındaysa normal doğum önermiyorum çünkü bebek zarar görebiliyor dedi. ama kilosu iyiyse tabiki normal doğum ilk tercihimiz dedi..zaten hep 3 kilo bile doğmayabilir diyor.. ben kilo alacağına inanıyorum zaten çok iri olmasını beklemiyordum nedense ama normal doğuma engel teşkil edecek kadar da küçük olmaz inşallah.. nst ye de girdim yine maşallah güzeldi sonucu. kontrollerim her hafta oluyor artık... bide hafta sonu ya da gece doğum olursa dönüşümlü çalıştıklarını söyledi ayın 17-25 arası da izinliymiş.. iyice stres oldum doğumuma hangi doktorun gireceği bile belli değilbizden haberler böyle
Günaydın kızlar nasilsnz?? Sanrm birçok kişinin ortak sorunu Dr karın izin zamanı olmuş.ve bunlardan biri de benim maalesefff
Dr um 22 sinde izine ayriliyo bana istersen 21 ine alalm yoksa da 2 eylule kaliyo.21 inde 37+6 yim. 2 eylulde ise 39+3 oluyor.bebek iri oldugu icin 21 inde alirsak sorun olmaz dedi.aslinda ben 39. Haftayi tercih ederm tabii.ama korkum dr izindeyken aniden dogumun baslamasi.ay kizlar anlasilir oldummu bilmym amaa bana fikir verin lutfen neyapmaliyimmmm
iyi akşamlar kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız yada yıkamayı duşunuyorsunz? ayrıca bebek mobilyalarını ne ıle temızleyeceksiniz.???
Eki Görüntüle 1594925 Hanımlar 56 liraya düşmüş int almadım Kardeşimi iş çıkışı avm ye gönderdim o bakmış mağazada indirim yrn başlıcakmş son bir tane kalmış onu bize ayırmışlar yanında aynı renkte peluş topuda Var benim ki 17 numara bilginiz Olsun almak isteyenler bu fiyata kaçırmasın
Günaydın, yasal hakkımı kullanacağım tabi de, diyaloglar böyle...ne kadar vicdansızlar bunlar ya. merhamet yok mu bunlarda. yıllık iznini de kullanabilirsin. ayrıca kanun gereği 37.haftadan sonra çalışamazsın. ne demek 10 eylülde izne çık doğuma beş gün kala mı çıkacaksın yok artık ?
çok geçmiş olsun, şimdi daha iyisindir umarım...Canm doktorumu aradım 2 gibi arayın denildi bende saglık Ocağına gittim ordaki doktor bol su iç patates Haşlama sebzelere dikkat et dedi geçmezse hastaneye git dedi belki yatış Verip kontrol eder dedi Aklımı bulandırdı yarına geçmezse gidicem artık bu arada etrafta ishal Salgını varmış bana hazır suyu bile kaynat dedi
canım bende oluyor. ben de öyle düşünüyorum. yani tuvalet olayı gecikince oluyor sanki. bir de ben her uyandığımda Sırt üstü uyanıyorum.Off kızlar herkese günaydın dün gece çook afedersiniz tuvalet için kalktım yatağa geri zor döndüm doğurucam sancım ağrıdan kasıklarıma çok fena ağrı saplandı acaba diorum uykuda istem dışı idrarı tutmaktan dolayı mı böle oluyo eşini kaldırıcaktım ama biraz daha dayaniim az sonra geçer die dua ede ede uyuya kalmışım sizlerinde başına gelio mu şu durum normal doğum yandaşı ben o sancıyla bu muymuş doğum sancısı bu ne be hareket edemiorum istemem böleyse die sölene sölene odaya zor gittim
canım alırken kumaşına dikkat et. arkadaş Aldı çocuğu çok terletiyor bilgin olsun.nohutlu battaniye alıcam.. googleden aratıyorum nohutlu pilav diyor sabah sabahhh..etme eyleme gözünü sevdiğim google amca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?