Canım dr gittinmi dün kontrole sanada günaydın canimnohutlu battaniye alıcam.. googleden aratıyorum nohutlu pilav diyor sabah sabahhh..etme eyleme gözünü sevdiğim google amca
Canım bende gece çok kötü oldum iki defa kalktım tuvalete çok birikmiş sanki catlicaktim resmen kasiklarim çok kötüydü tuvalete gittim inan afadersin yap yap bitmedi yatağa geldim hala kasiklarim ağrıyorcanım bende oluyor. ben de öyle düşünüyorum. yani tuvalet olayı gecikince oluyor sanki. bir de ben her uyandığımda Sırt üstü uyanıyorum.
canım alırken kumaşına dikkat et. arkadaş Aldı çocuğu çok terletiyor bilgin olsun.
canım bende oluyor. ben de öyle düşünüyorum. yani tuvalet olayı gecikince oluyor sanki. bir de ben her uyandığımda Sırt üstü uyanıyorum.
günaydın genşler..nasılsınız...sağoll!!!!! sizde sağolun...oturabilirsiniz...bööööööööööööööööö sabah saba
Gunaydin ortmenim:)))))
cnm ayni seyi dun gece bnde yasadm.o sanciyla uyandim bide istemsz bagirmism sancidan esim uyandi korkudan gozleri faltasi gibi acilmistiOff kızlar herkese günaydın dün gece çook afedersiniz tuvalet için kalktım yatağa geri zor döndüm doğurucam sancım ağrıdan kasıklarıma çok fena ağrı saplandı acaba diorum uykuda istem dışı idrarı tutmaktan dolayı mı böle oluyo eşini kaldırıcaktım ama biraz daha dayaniim az sonra geçer die dua ede ede uyuya kalmışım sizlerinde başına gelio mu şu durum normal doğum yandaşı ben o sancıyla bu muymuş doğum sancısı bu ne be hareket edemiorum istemem böleyse die sölene sölene odaya zor gittim
Tuvaletim gelince banada oyle oluyor ozellikle gece birikiyor herhalde o da agri yapiyor.zor atiyorum kendimi tuvaleteCani
Canım bende gece çok kötü oldum iki defa kalktım tuvalete çok birikmiş sanki catlicaktim resmen kasiklarim çok kötüydü tuvalete gittim inan afadersin yap yap bitmedi yatağa geldim hala kasiklarim ağrıyor
gunaydin canım dün yoktun...günaydın genşler..nasılsınız...sağoll!!!!! sizde sağolun...oturabilirsiniz...bööööööööööööööööö sabah sabah iğrencimmm
kuzenim yaptırmıştı çok memnun ve kesinlikle sende yaptr diyo.çocuk çok daha çabuk iyilesiyomus.bide anne babayı tam tanımadan yaptrmk daha iyiyms .çok sknti yasanmiyomus.bnde dusunuyorm sankiGunaydin kizlar bugun hem oglumu gorcem hemde 32.hafta calisir raporu alcam bakalim hayirlisi. Aranizda yenidogan sunneti dusunen varmi? Doktoruma bi sorcam bakalim. Yaptirmayi dusunuyoruz bi aksilik olmaz ise
benim dr da 21 ile 31 i arası izinli. aynı durumu ben de yaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum cnmhakkımızda hayırlısı olsun
Gunaydin kizlar bugun hem oglumu gorcem hemde 32.hafta calisir raporu alcam bakalim hayirlisi. Aranizda yenidogan sunneti dusunen varmi? Doktoruma bi sorcam bakalim. Yaptirmayi dusunuyoruz bi aksilik olmaz ise
offf nasıl şişmiş halime şükrettim valla
Gunaydin kizlar bugun hem oglumu gorcem hemde 32.hafta calisir raporu alcam bakalim hayirlisi. Aranizda yenidogan sunneti dusunen varmi? Doktoruma bi sorcam bakalim. Yaptirmayi dusunuyoruz bi aksilik olmaz ise
battaniye nevresim vs. işlerinin hepsini annem tamamladı aslında.ben nohutluda istiyordum.almamış sanırım ..bende kendim bakayım dedim..sıcakta gezemiyorumda netten bakacaktım. almasam mı acaba.dünya kadar battaniyesi oldu..canım alırken kumaşına dikkat et. arkadaş Aldı çocuğu çok terletiyor bilgin olsun.
Sen neden yatıyorsun canım?Hastanede yatış cok zor ya Allah yardımcımız olsun
gittim fulyacım.doğumu yaptıracak doktorada gittim profada...biri 2100 dedi biri 1950 dedi kilosuna..pazarteside devletteki 1800 demişti..haftasıyla uyumlu gidiyor yani...çok şükür bi sıkıntı yoktu.dakikalarca izletti yüzünü vs..yaklaşık 6 hafta sonra doğum...Canım dr gittinmi dün kontrole sanada günaydın canim
doktora gitmiştim canım..bide ufak tefek eksiklerim vardı onları alayım dedim...G
gunaydin canım dün yoktun...
sen nasıl oldun canımS
Sen neden yatıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?