2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cani
canım bende oluyor. ben de öyle düşünüyorum. yani tuvalet olayı gecikince oluyor sanki. bir de ben her uyandığımda Sırt üstü uyanıyorum.
Canım bende gece çok kötü oldum iki defa kalktım tuvalete çok birikmiş sanki catlicaktim resmen kasiklarim çok kötüydü tuvalete gittim inan afadersin yap yap bitmedi yatağa geldim hala kasiklarim ağrıyor

canım alırken kumaşına dikkat et. arkadaş Aldı çocuğu çok terletiyor bilgin olsun.

Bi kaç yerde bakmıştım %100 polyesterdi canım ondan terletiyordur.

Günaydınlar herkeseee bu arada :)) bakalım öğleden sonra dr kontrolümüz var
İnş bu hafta kilo almıştır bizim ufaklık

canım bende oluyor. ben de öyle düşünüyorum. yani tuvalet olayı gecikince oluyor sanki. bir de ben her uyandığımda Sırt üstü uyanıyorum.

Sırtüstü olayı bende de var, ne kadar yan yatarsam yatayım gece çoğunlukla uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi
Dikkat etsem de yok yani uyurken dönüyorum demek ki

cnm ayni seyi dun gece bnde yasadm.o sanciyla uyandim bide istemsz bagirmism sancidan esim uyandi korkudan gozleri faltasi gibi acilmisti ambulans cagiriyiimmi dogummu basladi diyo..ayni sey iki kez oldu .bnm idrarla alakasi oldgnu sanmym cnku dun ginduzde iki-uc kez sancilandm.suan iyiym .eger bugun de olursa gidicem valla belli olmaz.bide bebis hic oynamiyo nerdeyse artik.sıkısp kaldi mi diyorm buyudu diye

Gunaydin kizlar bugun hem oglumu gorcem hemde 32.hafta calisir raporu alcam bakalim hayirlisi. Aranizda yenidogan sunneti dusunen varmi? Doktoruma bi sorcam bakalim. Yaptirmayi dusunuyoruz bi aksilik olmaz ise

Tuvaletim gelince banada oyle oluyor ozellikle gece birikiyor herhalde o da agri yapiyor.zor atiyorum kendimi tuvalete

Gunaydin kizlar bugun hem oglumu gorcem hemde 32.hafta calisir raporu alcam bakalim hayirlisi. Aranizda yenidogan sunneti dusunen varmi? Doktoruma bi sorcam bakalim. Yaptirmayi dusunuyoruz bi aksilik olmaz ise
kuzenim yaptırmıştı çok memnun ve kesinlikle sende yaptr diyo.çocuk çok daha çabuk iyilesiyomus.bide anne babayı tam tanımadan yaptrmk daha iyiyms .çok sknti yasanmiyomus.bnde dusunuyorm sanki

benim dr da 21 ile 31 i arası izinli. aynı durumu ben de yaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum cnm hakkımızda hayırlısı olsun

zaten doktor seçip güvenmek zor.. son dk böyle birşey olması iyice strese soktu beni.. inşallah iyi doktorlara denk geliriz.. belki daha hayırlı olur bilemeyiz diye kendime moral vermeye çalışıyorum ben.. sende öyle yap canım başka çare yok çünkü

güzel haberler alırsın inşallah oğluşundan canım.. arkadaşım yaptırdı yakın zamanda yeni doğan sünneti çok memnun kaldılar hemen iyileşti hiç sıkıntı yaşamadık dedi.. benim erkek olsaydı bende düşünüyordum.. sonra daha zor oluyor sanırım..

hadi bakalım iyi haberlerle gelirsin insaşllah canım ben de sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama 40 çıktıktan sonra falan yaptıracam şimdi cesaret edemiyorum ilk coçugum nedense ufacık diye korkuyorum zaten azıcık toparlansın yaptıracağım bende

canım alırken kumaşına dikkat et. arkadaş Aldı çocuğu çok terletiyor bilgin olsun.
battaniye nevresim vs. işlerinin hepsini annem tamamladı aslında.ben nohutluda istiyordum.almamış sanırım ..bende kendim bakayım dedim..sıcakta gezemiyorumda netten bakacaktım. almasam mı acaba.dünya kadar battaniyesi oldu..

Canım dr gittinmi dün kontrole sanada günaydın canim
gittim fulyacım.doğumu yaptıracak doktorada gittim profada...biri 2100 dedi biri 1950 dedi kilosuna..pazarteside devletteki 1800 demişti..haftasıyla uyumlu gidiyor yani...çok şükür bi sıkıntı yoktu.dakikalarca izletti yüzünü vs..yaklaşık 6 hafta sonra doğum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…