2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Internetten hangisitelerden alisveris yapiyorsunuz arkadaslar? Hastane cantalarinizda neler var,benimki henuz hazir degil hastane cikisi bakiyorum ama biturlu begenemiyorum.Fazla secici,titiz davraniyorum galiba

Masallah canim melegine.bizimde yarin kontrolunuz bakalim bi sikinti yoktur insallah.bizede 3 hafta var yaklasik hayirlisiyla sagsaglim aliriz insallah kucagimiza.Rabbim korusun bizide meleklerimizide

Sırtüstü olayı bende de var, ne kadar yan yatarsam yatayım gece çoğunlukla uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi
Dikkat etsem de yok yani uyurken dönüyorum demek ki
benim drum okadardan bişey olmaz dedi aynı sorun bendede var.

Oglusum 2140 gr olmus kizlar 33+0 dayiz ama bacak boyu biraz geriden geliyor kisa Boylu olacak sanirim 40 cm mis boyu. Aman napim saglikli olsunda. Doktor 10 gunlukken yapabilirz dedi sunneti. Kucuk olunca aciyi daha ax hissediyormus ve hizli iyilesiyormus insallah saglikli olursa yaptirmayi dusunuyoruz hem idrar yolu enfeksiyonundan da korumus olcaz

kuzenim yaptırmıştı çok memnun ve kesinlikle sende yaptr diyo.çocuk çok daha çabuk iyilesiyomus.bide anne babayı tam tanımadan yaptrmk daha iyiyms .çok sknti yasanmiyomus.bnde dusunuyorm sanki
Evet canim bende cok olumlu seyler duydum doktorda olumlu bakti insallah sikinti cikmaz yaptirabilirz

Gunaydin kizlar bugun hem oglumu gorcem hemde 32.hafta calisir raporu alcam bakalim hayirlisi. Aranizda yenidogan sunneti dusunen varmi? Doktoruma bi sorcam bakalim. Yaptirmayi dusunuyoruz bi aksilik olmaz ise
Bende düşünüyorum yaptırıcaz inşallah Allah nasip ederse hatta bununla ilgili konu açmıştım. Bak istersen

Sırtüstü olayı bende de var, ne kadar yan yatarsam yatayım gece çoğunlukla uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi
Dikkat etsem de yok yani uyurken dönüyorum demek ki

Bunada yapılcak bişe yok herhalde elimizde olmuyo demek ki vücut istiyo yüzüstü yatmayı o kadar özledim ki

Internetten hangisitelerden alisveris yapiyorsunuz arkadaslar? Hastane cantalarinizda neler var,benimki henuz hazir degil hastane cikisi bakiyorum ama biturlu begenemiyorum.Fazla secici,titiz davraniyorum galiba

daha hazırlamadım hastahane çantamı bende lohusa geceliği bakıorum ama hiç beğenemiyorum

Selam kizlar. Dun bir arkadasim dogum yapti epdral sezeryanla. Masllah bebegimiz 4200 gram dogdu. Tontik tontik yanaklarivar cok tatl. Ama ben arkadasima cok kizdim. Kendisi saglikci olmasina ragmen bunlarinbir cok kez konusmuz olmamiza ragmen acayip hazirliksiz gitmisti hastaneye. Resmen bos bir hastanne cantasiyla gitmis. Bebis icin gunluk kullandigimiz islak mendillerden koymus, pisk remi koymamis koymadigi gibi de saat 2mde dogan bebegin altina bakmak saat aksam 9 da akillarina geldi ki o da onlarin degil kuzenlerinin aklina geldi. Bebis ne zaman yaptiysa artik kakasi tasmis. Zibini batmis. Yaninda alt acma goturmemis su kullan at olanlaran, altini degistirrken battaniyesini serdiler bu sirada battaniye batti baska penye battaniye de yokmus yainda. Bebegi prgu battaniyeyle orttuler. Bebek terlemis emzirirken ustunu degistirseniz dedik annesine o kdar terden bisey olmaz dedi. Eline eldiven takmislar eldiven sikmis diye cikarmislar yavru yuzunu cizmis. Valla hasta yatagindan kaldirip dovesim geldi arkadasimi fena gicik oldum. Yazik cocuga. Acaba ben mi evham yaptim diyorum ama ne bleyim baya sinir oldum. Eve gidip kendi cantami getiresim geldi kullansin diye.

Aynen 2 gündür o kadar az hareket edio ki korkutuyo ama allahın izniyle hiç bişecik olmaz bebişlerimize

Canım zaten net soyleyemiyorlar kilosunu canım çok az kaldı doğuma şöyle bir Düşünüyorum da ilk hamile kaldığım zamanları kaç gün uyuyamamistim sevinçten heyecandan şimdi maşallah ne kadar az kaldı kavusmamiza

maşallah bıcırığa büyümüş

daha hazırlamadım hastahane çantamı bende lohusa geceliği bakıorum ama hiç beğenemiyorum

Eh bir de o var.Lohusa geceligi,pijama tk,hastane cikisi arayisindayim ben de. Allah gonlumuze gore buldursun bi an evvel:) bu arada lansinoh gogus kremi,pedi alacaklar ben bebekhouse dan aldim diger yerlere gore daha uygun geldi bana.Ustelik cok hizlilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…