- 14 Şubat 2013
- 10
- 2
- 16
Masallah canim melegine.bizimde yarin kontrolunuz bakalim bi sikinti yoktur insallah.bizede 3 hafta var yaklasikgittim fulyacım.doğumu yaptıracak doktorada gittim profada...biri 2100 dedi biri 1950 dedi kilosuna..pazarteside devletteki 1800 demişti..haftasıyla uyumlu gidiyor yani...çok şükür bi sıkıntı yoktu.dakikalarca izletti yüzünü vs..yaklaşık 6 hafta sonra doğum...
benim drum okadardan bişey olmaz dedi aynı sorun bendede var.Sırtüstü olayı bende de var, ne kadar yan yatarsam yatayım gece çoğunlukla uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi
Dikkat etsem de yok yani uyurken dönüyorum demek ki
Güzel haberlerle dönmüşsün canım maşallah oğluna...doktora gitmiştim canım..bide ufak tefek eksiklerim vardı onları alayım dedim...
Evet canim bende cok olumlu seyler duydum doktorda olumlu bakti insallah sikinti cikmaz yaptirabilirzkuzenim yaptırmıştı çok memnun ve kesinlikle sende yaptr diyo.çocuk çok daha çabuk iyilesiyomus.bide anne babayı tam tanımadan yaptrmk daha iyiyms .çok sknti yasanmiyomus.bnde dusunuyorm sanki
Bende düşünüyorum yaptırıcaz inşallah Allah nasip ederse hatta bununla ilgili konu açmıştım. Bak istersenGunaydin kizlar bugun hem oglumu gorcem hemde 32.hafta calisir raporu alcam bakalim hayirlisi. Aranizda yenidogan sunneti dusunen varmi? Doktoruma bi sorcam bakalim. Yaptirmayi dusunuyoruz bi aksilik olmaz ise
Sırtüstü olayı bende de var, ne kadar yan yatarsam yatayım gece çoğunlukla uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi
Dikkat etsem de yok yani uyurken dönüyorum demek ki
Internetten hangisitelerden alisveris yapiyorsunuz arkadaslar? Hastane cantalarinizda neler var,benimki henuz hazir degil hastane cikisi bakiyorum ama biturlu begenemiyorum.Fazla secici,titiz davraniyorum galiba
Nasilsin canim ayagindaki sis nasil oldu indimi biraz?daha hazırlamadım hastahane çantamı bendelohusa geceliği bakıorum ama hiç beğenemiyorum
cnm ayni seyi dun gece bnde yasadm.o sanciyla uyandim bide istemsz bagirmism sancidan esim uyandi korkudan gozleri faltasi gibi acilmistiambulans cagiriyiimmi dogummu basladi diyo..ayni sey iki kez oldu .bnm idrarla alakasi oldgnu sanmym cnku dun ginduzde iki-uc kez sancilandm.suan iyiym .eger bugun de olursa gidicem valla belli olmaz.bide bebis hic oynamiyo nerdeyse artik.sıkısp kaldi mi diyorm buyudu diye
O
Nasilsin canim ayagindaki sis nasil oldu indimi biraz?
Canım zaten net soyleyemiyorlar kilosunu canım çok az kaldı doğuma şöyle bir Düşünüyorum da ilk hamile kaldığım zamanları kaç gün uyuyamamistim sevinçten heyecandan şimdi maşallah ne kadar az kaldı kavusmamizagittim fulyacım.doğumu yaptıracak doktorada gittim profada...biri 2100 dedi biri 1950 dedi kilosuna..pazarteside devletteki 1800 demişti..haftasıyla uyumlu gidiyor yani...çok şükür bi sıkıntı yoktu.dakikalarca izletti yüzünü vs..yaklaşık 6 hafta sonra doğum...
yok cnm yaaa 37.5 dan 40 a çıktım. şimdilik 40 numara terlikle idare ediyorum. eski ayaklarımı ve topuklu ayakkabılarımı çookkk özledimm :)))))
Canım ben öyle durumlarda sol tarafıma yatıyorum ayakları solda sipamin kıpır kıpır oluyorAynen 2 gündür o kadar az hareket edio ki korkutuyo ama allahın izniyle hiç bişecik olmaz bebişlerimize
o kadarıda nazar boncuğu olsun canım :)))
maşallah bıcırığa büyümüşgittim fulyacım.doğumu yaptıracak doktorada gittim profada...biri 2100 dedi biri 1950 dedi kilosuna..pazarteside devletteki 1800 demişti..haftasıyla uyumlu gidiyor yani...çok şükür bi sıkıntı yoktu.dakikalarca izletti yüzünü vs..yaklaşık 6 hafta sonra doğum...
Kilolarda gider sislerde gider canim sikma canini yeterki saglikla kucagimiza alalim bebisler iyi olsuntopiğin en çok kilo alanı da benim24 kilo almışım hahaah ağlancak halime gülüyorum
daha hazırlamadım hastahane çantamı bendelohusa geceliği bakıorum ama hiç beğenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?