2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aslinda bende oyle istiyorum mumkunse ama doktor bi hafta gecsin yapariz diyince sealenmedim zamani gelince detayli konuscam insallah.

evt cnm içzzıbın göbek düşmeden giydiriliyomus ama bnm anlamadm onu giydirince uste bisey nasıl giydiricez yanı hem uzun kollu bisey o.uste tulum giydirilir mi mesela

Evet canım ben heyecan yaparım tansiyonum oynar diye ; bende sinir yokta değişik bi ruh hali içindeyim ikinci gebelikten dolayı belki oğluma yetememek, onu ihmal ediyo muyum; doğumdansonra ona yeterli vakti ayırabilecek miyim Endişesi gibi şeyler de aklıma takılıyor işte anne psikolojisi, sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi inş Allah bi kolaylığını verir

sağol cnm erinmeden yazmsn çok teşekkürler. Kaynatıp posetleyip kkaldiriyim bnde.hazır dursun

Ilk kullanim icin bu şekilde yapip hastane cantama hepsini koydum. Artik ondan sonrasi bize kalmis,ister her kullanimdan sonra kaynamis suda bekletiriz. Istersek muslukta sicak suda yikar oylece kurumaya birakiriz,ben cok takmiyorum acikcasi,
haklisn belki de abartmamak lazım .hem çocukları yumurtadayms gibi büyütmeyin diyorlar. Bagsklik zayıfoluyomus.bbizler mahalle bakkalinda satılan 1-2 milyonluk emziklerle büyüduk di mi ama

herseferinde olumsuz sonuç alınca mecbur beklemiştim ben yaklaşık 10 gün .yinede çıkmamıştı tabii

benim çok erken çıkmıştı ya test çok kaliteliydi yada şans ne bileyim :) adetim geçmemişti 27. gündü ovulasyon üzerinden geçen 13. gündü hemşire arkadaşıma resmini attım hemen gel demişti öyle gitmiştim bir heyecan :)

Annisler aklima basitde olsa bi soru geldi aklimi kurcaliyo malum tecrube yok)))sifir yani...bebislerimiz serin soguk havalara denk geliyolar kizlar insallah kisin nasil gidircez ???ilk citcitli badi peki uzerine ben dusunuyorum da uzerine bi beyaz sade ic tulum ustunede alt ust takim veya kadife tulum tecrubeli anneler yardimmmm

Benim hikayemde soyle kizlar...Kasim ayinda evde test yaptim cok silik halde cizgiyi gordum sonrasinda merak edip kanda baktirdim evet hamileydim ama degerim dusuktu.doktordan randevu aldim o da gun asiri beta hcg bakmak istedi.normalde gun asiri katlamasi hereken deger bende katlayarak gitmiyordu artik var ama katlayarak degil.Kesede gorunmuyo..yolunda gitmeyen biseyler vardi.7 Aralikta kanamam basladi ve b-hcg degerim dustu sifirlandi.Bu esnada dahiliyeyr gorundum onsulin direncim,B12 eksik

Yok esim matbaa da bastirdi stickerli kagida demis cok da uygun fiyata halletti.A4 boyutunda iste ben ordan yuvarlak yuvarlak kesip arkasindaki kagidi cikarip yapistiriyorum bebek sekerlerine
valla çok iyi olmuş, ben de isme karar verip bir an önce bastırsam çok iyi olacak.. herşey sıkışıyo, zaman az kaldı! bir de takı/bebek yastığı yapıcam inşallah bulut şeklinde, işim çok!

Kızlar benim ilk oğlum için 3 yıl uğraşmıştık kısmet olmadı; tüp bebekle hamile kaldım; hatta kardeşi için donmuş embriyomuz bile var hala bekliyor ama bu ikinci bıdık, olmuyor zaten diye korunmadığımız için abisinden 4 yıl sonra bize süpriz yaptı kendiliğinden geldi; adetim 5 gün geçince test yaptım tabi hiç inanamadık nasıl oldu diye :)

sende benim gibi sonradan öğrenmişsin sedacım.oyy kıyamamm
ayy tam nostalji olmus bugun.bnde yaziyim ..bnm zaten 3. Dusuk uzerinden 6 ay gecmisti.o ay dusnydm.adet bittikten sonraki 2 ve 3. Gun iliski oldu sadece.snra esim il disina gitmsti. Yumurtlamagunum gecti diye uzuluyodum bu ayda olmadi diye..sonra ustune de adet girunce ogrendgmde 8 haftalikti..esim inanamadi .erkn dollenme olmus megerse

yetersin sen canım bilinçli annesin..örnekleme belki yanlış olacak ama bazıları 6-7 doğuruyor salıveryor sokağa cocuk varmı yokmu umrunda olmuyor...sen fazlasıyla yetersin iki kuzunada.hormonlarda yerinde durmuyorki :)) bende genel anestezi isticem sanırım kabul ederse doktorum

Ay kiyamam o bidiga benn))))

o zamana kadar tecrübeli oluruz.hem ele avuca gelirler birazcıkta..evler genelde sıcak olur zaten ..dışarı çıkıncada bulunduğumuz yerin hava durumuna göre giydiririz...

Canim buarada yeni gordum senle benim sat aynimi???benim 11aralik.doktor bebis kendisi gelmezse sezeryan istiyorum zaten 39 hafta aliyorum diyo sana ayinn kaci dedi dogumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…