2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ben de yatak odasına sepet beşik aldım. içine pamuk yatak yaptırdım. büyüklerimize sordum. Yün çok sıcak olurmuş.

kızlar alakasız olucak ama bildiğiniz güzel tuzlu vey şekerli kurabiye tarifiniz varmı buzluğa atılabilecek.annem yanımda olucak doğum sonrasında....çayın yanına çıkarmaya bişeyler yapmak istiyorum annem için

gittigidiyor canım
facedekı gelmedı henüz
işte küçücük çok eğreti olmuş
neden böyle gelmiş ki ya nil arkadasımıza gelen gayet hoştu...ben geçen nil den numarayı alıp aradım kadını sipariş vermeden bir daha arayayım bari...bir de seni sipariş verdiğin kadın aramadan direk mi gönderdi ürünleri...

BEN ELMALI KURABİYE YAPIP KOYUYRUM HER ZAMAN CANIM BUZLUKTAN ÇIKINCA TADINDA FARKLILIK OLMUYOR DOĞUM SONRASI MİSAFİRLERİM İÇİNDE YAPIP KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUMM..

canım ben de yatak odasına sepet beşik aldım. içine pamuk yatak yaptırdım. büyüklerimize sordum. Yün çok sıcak olurmuş.
Canim dun besigi aldigim magazaya sordum yun yaptirin dedi kayinvalidem de yun alerji yapar pamuk yaptir diyo kafam iyice karisdi

evet ..sadece gittigidiyorun mesajlaşma bolumunden mesejlaştık...başka sitelere bak derim..şans işi ben beğenmedim

Ozmn bende yun yapayim ama kayinvalidemde alerji yapar dedi gozumu korkutdu((
aman o kayınvalıdeler çok biliyo...benım kaynanamda ogluma yun alerjı yapıyor dıye gelın yatagıma bile karıştı..ogluda yun de gayet güzel yatıyor...yanı yatsa yunde farketmıyor bile...sen guzelce yıka nevresımı falan derken zaten temas olmaz..

BEN ELMALI KURABİYE YAPIP KOYUYRUM HER ZAMAN CANIM BUZLUKTAN ÇIKINCA TADINDA FARKLILIK OLMUYOR DOĞUM SONRASI MİSAFİRLERİM İÇİNDE YAPIP KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUMM..
rica etsem tarifi verirmisin canım..kek vs koymuştum daha önce...atıp koyacam elimizin altında dursun

ayy kararsızdım iyi oldu..bende ya alayım kendim uğraşabilirsem kendim yapayım..hiç el emeği bişeyim olmicak bari defter olsun..tabi yapabilirsem
Aynen canım ben de el emegi birsey yapmadım bari bunu doldurayim :) icinde fotograf yeri doldurulacak yerler hepsi ayrı defterde. Günlük gibiydi, ne yazacagini onlar yazmış zaten :)

Aynen canım ben de el emegi birsey yapmadım bari bunu doldurayim :) icinde fotograf yeri doldurulacak yerler hepsi ayrı defterde. Günlük gibiydi, ne yazacagini onlar yazmış zaten :)
aynen ya güzel olacak inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…