Oy Kıyamam rahat demekki öyle annesi döner daha galiba demi benimki 32.32.haftadan beri donmus durumda...Canim benim hickirirken asagida hissediyorum ama doktorum bebis donmemis diyo makat pozisyonunda oturuyo bizim kuzu
@ayka777 soruyordu canım..bencede yün yapsın..annem yün yorgan yaptırıyor bebim bebitoyayün al canım..bebegın onu kıs mevsımı..elyaf ısıtmaz...yun en rahatı..benımkı oval besık degıl ama annem yun yatak yapıyor
canım ben de yatak odasına sepet beşik aldım. içine pamuk yatak yaptırdım. büyüklerimize sordum. Yün çok sıcak olurmuş.Miskcim sarayli modeli gibi oval yatak odam icin besik almisdim cibinliyile birlikde kanzdan,bide mobilya takimimiz var daha gelmedi gerci badanayi bekliyoruz oda kidboo marka uyku seti cibinliyi dahil.bide KIZLAAAAAR OVAL BESIKLER VAR YA ONLARA MINDER YAPTIRDINIZ MI ELYAFMI YUNMU PAMUK MU NE YAPTINIZZZZ
canım bu gittigidiyordan verdiğin siparis mi yoksa faceden verdiğin mi...
çok güzel olmuş cnm süslemede hazır malzememi kullandın kendin mi kestin bayıldımben de biraz önce yastık Yaptım kalan malzemelerle. polarlarım da arttı onlardan da battaniye yapıcam inşallah.
gittigidiyor canımcanım bu gittigidiyordan verdiğin siparis mi yoksa faceden verdiğin mi...
neden böyle gelmiş ki ya nil arkadasımıza gelen gayet hoştu...ben geçen nil den numarayı alıp aradım kadını sipariş vermeden bir daha arayayım bari...bir de seni sipariş verdiğin kadın aramadan direk mi gönderdi ürünleri...gittigidiyor canım
facedekı gelmedı henüz
işte küçücük çok eğreti olmuş
Amaaan canim bosver otursun teyzesi zaten sezeryan dusunuyorum benim oglus isini biliyo oturuyo anne normal istemiyorum diyo galiba ayyyyy yerimmmmn kiyammnmmammmmmOy Kıyamam rahat demekki öyle annesi döner daha galiba demi benimki 32.32.haftadan beri donmus durumda...
kızlar alakasız olucak ama bildiğiniz güzel tuzlu vey şekerli kurabiye tarifiniz varmı buzluğa atılabilecek.annem yanımda olucak doğum sonrasında....çayın yanına çıkarmaya bişeyler yapmak istiyorum annem için
Ozmn bende yun yapayim ama kayinvalidemde alerji yapar dedi gozumu korkutdu((yün al canım..bebegın onu kıs mevsımı..elyaf ısıtmaz...yun en rahatı..benımkı oval besık degıl ama annem yun yatak yapıyor
Canim dun besigi aldigim magazaya sordum yun yaptirin dedi kayinvalidem de yun alerji yapar pamuk yaptir diyo kafam iyice karisdicanım ben de yatak odasına sepet beşik aldım. içine pamuk yatak yaptırdım. büyüklerimize sordum. Yün çok sıcak olurmuş.
evet ..sadece gittigidiyorun mesajlaşma bolumunden mesejlaştık...başka sitelere bak derim..şans işi ben beğenmedimneden böyle gelmiş ki ya nil arkadasımıza gelen gayet hoştu...ben geçen nil den numarayı alıp aradım kadını sipariş vermeden bir daha arayayım bari...bir de seni sipariş verdiğin kadın aramadan direk mi gönderdi ürünleri...
Hayır CNm söylemedi doğumla ilgili birşey konuşmadık sordum ama erken oldugunu söylediDoktorun tahmini doğum tarihini soledimi canim kendiminkini hesaplicamda
aman o kayınvalıdeler çok biliyo...benım kaynanamda ogluma yun alerjı yapıyor dıye gelın yatagıma bile karıştı..ogluda yun de gayet güzel yatıyor...Ozmn bende yun yapayim ama kayinvalidemde alerji yapar dedi gozumu korkutdu((
rica etsem tarifi verirmisin canım..kek vs koymuştum daha önce...atıp koyacam elimizin altında dursunBEN ELMALI KURABİYE YAPIP KOYUYRUM HER ZAMAN CANIM BUZLUKTAN ÇIKINCA TADINDA FARKLILIK OLMUYOR DOĞUM SONRASI MİSAFİRLERİM İÇİNDE YAPIP KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUMM..
Aynen canım ben de el emegi birsey yapmadım bari bunu doldurayim :) icinde fotograf yeri doldurulacak yerler hepsi ayrı defterde. Günlük gibiydi, ne yazacagini onlar yazmış zaten :)ayy kararsızdım iyi oldu..bende ya alayım kendim uğraşabilirsem kendim yapayım..hiç el emeği bişeyim olmicak bari defter olsun..tabi yapabilirsem
aynen ya güzel olacak inşşAynen canım ben de el emegi birsey yapmadım bari bunu doldurayim :) icinde fotograf yeri doldurulacak yerler hepsi ayrı defterde. Günlük gibiydi, ne yazacagini onlar yazmış zaten :)
rica etsem tarifi verirmisin canım..kek vs koymuştum daha önce...atıp koyacam elimizin altında dursun
tmm canımcımtabi canım ama şimdi ezbere yanlış verebilirim malum hamilelikaksam yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?