Evet ritmik batada uzun surdu inşallah dönmüştür.artik biran önce saglikla kavuşmak istiyorum oğluna :) ne zaman gelecek onu bile bilmiyorum hesap piyano yorum bi turlu :) herkes bi tarih soyliyor .daha muanemede 1 hafta var :)ritmik tekme gibi bir şeyse hıçkırıyordur yavrubenimki ben ne yesem Başlıyor hıçkırmaya. aşağıda hissediyorsan dönmüştür muhtemelen. benimki 28 lerde dönmüştü o zamandan beri aşağıda hissediyorum. tabi tahmin bunlar.
Evet ritmik bayada uzun surdu inşallah dönmüştür.artik biran önce saglikla kavuşmak istiyorum oğluma :) ne zaman gelecek onu bile bilmiyorum hesapliyamiyorum bi turlu :) herkes bi tarih soyliyor .daha muanemede 1 hafta var :)
Bugün doktora gideceğim için evdeyim, bir iyi geldi bir iyi geldi :)) kahvaltımı eşimle birlikte yaptık, o gidince ortalığı topladım, yemeğimi yaptım, dinlendim ohhh!! Birazdan havuza gideceğim sonra da Oğlumu görmeye:)) ne kadar uzun zaman geçiyormuşum iş yerinde şimdi anladım
güzelmiş canım..güzel günlerde kullan...ınternette varmı acaba o kampanyaKızlar bu arada dagi mağazalarında 1 alana 1 bedava kampanyası var
Ben bir ay önce netten dagi lohusa pijama sipariş etmiştim ama ürün tedarik edilemedi vs iptal edildi
Bende cuma günü mağazasını gördüm, netten iptal olan ürünün aynısını aldım
Bu lohusa pijaması
Eki Görüntüle 1597248
Bu da normal pijama idi önü boydan düğmeli bir beden büyük aldım rengine bayıldım :)
Eki Görüntüle 1597251
Böylece gecelik pijama işleri benim için bitti:)
emzirme sütyeni vs işi de haftaya halledicem:)
Haftaya bebek odası da geliyor sonra dooğruca valiz hazırlamaya:)
Haftaya dediğim bu cumartesi yaw
Canim benim hickirirken asagida hissediyorum ama doktorum bebis donmemis diyo makat pozisyonunda oturuyo bizim kuzuEvet canım bende kafasının nerde olduğunu hickiriklardan biliyorum :)) düzenli şekilde segirme gibi oluyo
Demekki dönmüş çok mutlu oldum :)Evet canım bende kafasının nerde olduğunu hickiriklardan biliyorum :)) düzenli şekilde segirme gibi oluyo
AaaaaCanim benim hickirirken asagida hissediyorum ama doktorum bebis donmemis diyo makat pozisyonunda oturuyo bizim kuzu
Eki Görüntüle 1597178 kizimin sekerleri tamam nasil olmus sizce
hayırlı olsun canım..kampanya nette geçerlimiKızlar bu arada dagi mağazalarında 1 alana 1 bedava kampanyası var
Ben bir ay önce netten dagi lohusa pijama sipariş etmiştim ama ürün tedarik edilemedi vs iptal edildi
Bende cuma günü mağazasını gördüm, netten iptal olan ürünün aynısını aldım
Bu lohusa pijaması
Eki Görüntüle 1597248
Bu da normal pijama idi önü boydan düğmeli bir beden büyük aldım rengine bayıldım :)
Eki Görüntüle 1597251
Böylece gecelik pijama işleri benim için bitti:)
emzirme sütyeni vs işi de haftaya halledicem:)
Cumartesi bebek odası da geliyor sonra dooğruca valiz hazırlamaya:)
canım ben beşık aldıgım yerden aldım fıyatını da 20 TL ye bıraktı..çok süslü bişi değil düz beyaz...kızlar cibinlik alan varmı beşik için ..nerden aldınız.. bide anı defteri yapan veya alan oldumu
kızlar cibinlik alan varmı beşik için ..nerden aldınız.. bide anı defteri yapan veya alan oldumu
Canım ben d&r dan alacağım, daha önce bakmistim, baskasina yazdirmak icin değil biz dolduracağız içini, bebise hatıra olacak inşallah :)kızlar cibinlik alan varmı beşik için ..nerden aldınız.. bide anı defteri yapan veya alan oldumu
bende öyle çok süslü bişey istemiyorum..en fazla etrafını çeviren biyesi olabilir...çarşıya bakayım ben fırsatım olursa..bide demirini alıcamcanım ben beşık aldıgım yerden aldım fıyatını da 20 TL ye bıraktı..çok süslü bişi değil düz beyaz...
anı defterıde aldım pembe süslü bişi ..butik bebeden..ama kıme yazdırıcamkı ...sonra mılletı zorla bısı yazdırmaya zorlamıyım dıye dusundum...aldım kaldı oyle bakalım umarım kullanırım
kızlar cibinlik alan varmı beşik için ..nerden aldınız.. bide anı defteri yapan veya alan oldumu
ben de biraz önce yastık Yaptım kalan malzemelerle. polarlarım da arttı onlardan da battaniye yapıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?