2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet ritmik batada uzun surdu inşallah dönmüştür.artik biran önce saglikla kavuşmak istiyorum oğluna :) ne zaman gelecek onu bile bilmiyorum hesap piyano yorum bi turlu :) herkes bi tarih soyliyor .daha muanemede 1 hafta var :)

Kızlar bu arada dagi mağazalarında 1 alana 1 bedava kampanyası var
Ben bir ay önce netten dagi lohusa pijama sipariş etmiştim ama ürün tedarik edilemedi vs iptal edildi
Bende cuma günü mağazasını gördüm, netten iptal olan ürünün aynısını aldım
Bu lohusa pijaması

Bu da normal pijama idi önü boydan düğmeli bir beden büyük aldım rengine bayıldım :)

Böylece gecelik pijama işleri benim için bitti:)
emzirme sütyeni vs işi de haftaya halledicem:)
Cumartesi bebek odası da geliyor sonra dooğruca valiz hazırlamaya:)

Kızlar bugün doktor randevum vardı . her şey yolunda çok sukur ama bizim hanımefendi dönmemiş. Kafası karnimin sol alt caprazindaydi. Doktor ilk gebeliklerde genelde bu haftalarda dönmüş olur dedi. Beklicez bakalım. 33+6 idi haftası 34+3 çıktı ultrasonda. Kilosu da 2 380 gr olmuş. Gayet rahat içerde :))

dimi dimi? evde olmak çok güzel.. 32. haftadan sonra hala çalışabilen hamişlere bravo.. tabiki herşeye bebişlerimiz için katlanıyoruz, ama gerçekten çok zordur eminim.. Özellikle 34. haftaya girdiğim şu bikaç gündür, acaip bi ağırlaşma, ağrı, huzursuzluk, uykusuzluk hissetmeye başladım.. ya bu 34. haftada bşi var, ya da bana öyle denk geldi :)

güzelmiş canım..güzel günlerde kullan...ınternette varmı acaba o kampanya

hayırlı olsun canım..kampanya nette geçerlimi

kızlar cibinlik alan varmı beşik için ..nerden aldınız.. bide anı defteri yapan veya alan oldumu
canım ben beşık aldıgım yerden aldım fıyatını da 20 TL ye bıraktı..çok süslü bişi değil düz beyaz...
anı defterıde aldım pembe süslü bişi ..butik bebeden..ama kıme yazdırıcamkı ...sonra mılletı zorla bısı yazdırmaya zorlamıyım dıye dusundum...aldım kaldı oyle bakalım umarım kullanırım

kızlar cibinlik alan varmı beşik için ..nerden aldınız.. bide anı defteri yapan veya alan oldumu

selam miskcim :) ben 2 tane anı defteri aldım.. öyle başka insanlara yazdırmak için değil de, bebişin doğumdan itibaren tüm ayrıntısıyla anılarının yazıldığı defterlerden.. hatta bayaa önce buraya yüklemiştim ama şimdi bulamam..
aldıklarımdan biri muhteşem ilk yıl anı defteri :) bi de mavili biraz dha ayrıntılı bi anı defteri

Canım ben d&r dan alacağım, daha önce bakmistim, baskasina yazdirmak icin değil biz dolduracağız içini, bebise hatıra olacak inşallah :)

bende öyle çok süslü bişey istemiyorum..en fazla etrafını çeviren biyesi olabilir...çarşıya bakayım ben fırsatım olursa..bide demirini alıcam

merhaba kızlar 4 gündür giremiyorum maşallah sayfalar ilerlemiş geriden okuyarak geliyorum. bende dün yıkama işlerini bitirdim utu yapıp çantamı hazırlamak kaldı. kontrolum yarın bir aydır görmüyorum prenses bakalım kaç kılo oldu. sıcaklardan gece uykularım yok çalışıyorum ama çok şükür bu hafta son Allah hepimizin yardımcısı olsun kolay doğumlar yapalım

bn aldm cnm kanz marka yumuşacık kumasi cokhos.mağazadanaldm 50 tl. Ani defteride yaptm.ilk USG fotolari sonra arara başka USG resimleri. İşte yanına da duygu ve dsnceler doğduktan sonrada devamedcm.cçocukluğunda felan ara ara özel anlar in fotosunu yapistrcm.ve yazcm birşeyler.buyudgnde teslim edcm.torunlarima bile kalabilck hoş bisey oldgnu dsnyrm​

Kızlar gece 4ten önce uyuyamiyorum, sabah erken uyanamiyorum, bebis baya bastırıyor bazen canım aciyor, geceden beri de göbek deliğime çalışıyor, biraz da kasıgım ağrıyor . son haftalar nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…