hayırlı olsun canım..kampanya nette geçerlimi
slm canım...bende gereksizmi dedim acaba..paylaşan pek kimsede olmayınca kararsız kaldım.babaanne anneanne,dede, teyze bide amcaya yazdıracam gerisini kendim doldurmak istiyorum bende...hoş bi anı olur onlar için dımıselam miskcim :) ben 2 tane anı defteri aldım.. öyle başka insanlara yazdırmak için değil de, bebişin doğumdan itibaren tüm ayrıntısıyla anılarının yazıldığı defterlerden.. hatta bayaa önce buraya yüklemiştim ama şimdi bulamam..
aldıklarımdan biri muhteşem ilk yıl anı defteri :) bi de mavili biraz dha ayrıntılı bi anı defteri
Buhafta gidince sorarim cnm hic aklima gelmemisdi bu soruAaaaapeki neden hickirigi o tarafta hissesiyoruz ozaman
ayy kararsızdım iyi oldu..bende ya alayım kendim uğraşabilirsem kendim yapayım..hiç el emeği bişeyim olmicak bari defter olsun..tabi yapabilirsemCanım ben d&r dan alacağım, daha önce bakmistim, baskasina yazdirmak icin değil biz dolduracağız içini, bebise hatıra olacak inşallah :)
güzelmiş canım..güzel günlerde kullan...ınternette varmı acaba o kampanya
bende bu hafta bunları halledeyim..zaten artık işin eğlence kısımları kaldı..(yıkama ütüleme işlerim duruyor)ne renk cibinliğin canım..bide anı defterini nasıl yaptın..bn aldm cnm kanz marka yumuşacık kumasi cokhos.mağazadanaldm 50 tl. Ani defteride yaptm.ilk USG fotolari sonra arara başka USG resimleri. İşte yanına da duygu ve dsncelerdoğduktan sonrada devamedcm.cçocukluğunda felan ara ara özel anlar in fotosunu yapistrcm.ve yazcm birşeyler.buyudgnde teslim edcm.torunlarima bile kalabilck hoş bisey oldgnu dsnyrm
selam miskcim :) ben 2 tane anı defteri aldım.. öyle başka insanlara yazdırmak için değil de, bebişin doğumdan itibaren tüm ayrıntısıyla anılarının yazıldığı defterlerden.. hatta bayaa önce buraya yüklemiştim ama şimdi bulamam..
aldıklarımdan biri muhteşem ilk yıl anı defteri :) bi de mavili biraz dha ayrıntılı bi anı defteri
evet bende baktım yok sanırımSağol canım Baktım az önce sitesine ama sanırım yok göremedim baktığımda
Miskcim sarayli modeli gibi oval yatak odam icin besik almisdim cibinliyile birlikde kanzdan,bide mobilya takimimiz var daha gelmedi gerci badanayi bekliyoruz oda kidboo marka uyku seti cibinliyi dahil.bide KIZLAAAAAR OVAL BESIKLER VAR YA ONLARA MINDER YAPTIRDINIZ MI ELYAFMI YUNMU PAMUK MU NE YAPTINIZZZZkızlar cibinlik alan varmı beşik için ..nerden aldınız.. bide anı defteri yapan veya alan oldumu
senin hepsi içinde daha iyi olmuş...ben oval beşik almadım ama alan oldu..sanırım yün minder yaptırdılar içine emin değilim bu arada .bi ara konusu geçmiştiMiskcim sarayli modeli gibi oval yatak odam icin besik almisdim cibinliyile birlikde kanzdan,bide mobilya takimimiz var daha gelmedi gerci badanayi bekliyoruz oda kidboo marka uyku seti cibinliyi dahil.bide KIZLAAAAAR OVAL BESIKLER VAR YA ONLARA MINDER YAPTIRDINIZ MI ELYAFMI YUNMU PAMUK MU NE YAPTINIZZZZ
Ben sözde bir defter alıp her gün içini dolduracaktım bebeğim için
Fotoğraflarını ekleyip altına o gün neler hissettiğimizi yazacaktım
Tabi hiçbirini yapmadım üşengeçlikten
Canim yunmu yaptirayim acaba elyafmi ay bilmiyorum onuda yaptirsam birazdaha rahatliycamsenin hepsi içinde daha iyi olmuş...ben oval beşik almadım ama alan oldu..sanırım yün minder yaptırdılar içine emin değilim bu arada .bi ara konusu geçmişti
yazılar ve şekiller keçeden canımçok güzel olmuş canım yazıları keçe ile mi yaptın? onlar da mı polar?
aynen canım ben de ilk iki gün yazdım sonra yokBen sözde bir defter alıp her gün içini dolduracaktım bebeğim için
Fotoğraflarını ekleyip altına o gün neler hissettiğimizi yazacaktım
Tabi hiçbirini yapmadım üşengeçlikten
Sıkılmazsak çok sevdim gerçekten . Ama yarın işe gideceğim bakalım dayanabildiğim kadar yoksa ya z başı başlamam gerekecek ki bizim işin en yoğun olduğu dnm hiç istemiyorum o yüzdendimi dimi? evde olmak çok güzel.. 32. haftadan sonra hala çalışabilen hamişlere bravo.. tabiki herşeye bebişlerimiz için katlanıyoruz, ama gerçekten çok zordur eminim.. Özellikle 34. haftaya girdiğim şu bikaç gündür, acaip bi ağırlaşma, ağrı, huzursuzluk, uykusuzluk hissetmeye başladım.. ya bu 34. haftada bşi var, ya da bana öyle denk geldi :)
Bende kendim yapayim dedim.usg fotolarini ve gittigimizde cektigimiz kamera goruntulerini koyayim dedim.ben hic bisey almadim yapmadim bebegime.sagolsun kayin validem herseyi yapmis, almis benimde hevesim kalmadi alis verise.bari onu ben yapayim dedim.zaten bu zamana kadar cok yogundum.daha temizlik isleri yapiladi.elbise dolabi yaptiriyorum ben gelmeden de hixc birsey yapamiyacagim anlasilan.cok stresliyim bu yuzden.agirlastim fazla egilemiyorum.duvar kagidini nasil yapacagimi dusunuyorum da karabasanlar basiyor bana.aglamak istiyorumbn aldm cnm kanz marka yumuşacık kumasi cokhos.mağazadanaldm 50 tl. Ani defteride yaptm.ilk USG fotolari sonra arara başka USG resimleri. İşte yanına da duygu ve dsncelerdoğduktan sonrada devamedcm.cçocukluğunda felan ara ara özel anlar in fotosunu yapistrcm.ve yazcm birşeyler.buyudgnde teslim edcm.torunlarima bile kalabilck hoş bisey oldgnu dsnyrm
aynen canım ben de ilk iki gün yazdım sonra yok
bende öyle çok süslü bişey istemiyorum..en fazla etrafını çeviren biyesi olabilir...çarşıya bakayım ben fırsatım olursa..bide demirini alıcam[
paketın ıcınde demırıyle bırlıkteydı bızımkı
yün al canım..bebegın onu kıs mevsımı..elyaf ısıtmaz...yun en rahatı..benımkı oval besık degıl ama annem yun yatak yapıyorsenin hepsi içinde daha iyi olmuş...ben oval beşik almadım ama alan oldu..sanırım yün minder yaptırdılar içine emin değilim bu arada .bi ara konusu geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?