2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
slm canım...bende gereksizmi dedim acaba..paylaşan pek kimsede olmayınca kararsız kaldım.babaanne anneanne,dede, teyze bide amcaya yazdıracam gerisini kendim doldurmak istiyorum bende...hoş bi anı olur onlar için dımı

Canım ben d&r dan alacağım, daha önce bakmistim, baskasina yazdirmak icin değil biz dolduracağız içini, bebise hatıra olacak inşallah :)
ayy kararsızdım iyi oldu..bende ya alayım kendim uğraşabilirsem kendim yapayım..hiç el emeği bişeyim olmicak bari defter olsun..tabi yapabilirsem

Kızlar dün sancilandm acile gittik nstcektiler.sancm çıktı ama çok değil.gecede ani ani sancilandm surekli.acaba erkn dogummu yapcmki??? Ebe bebek iri olduğu için normal olur dedi sancin.aynı drmda olan varmii

bende bu hafta bunları halledeyim..zaten artık işin eğlence kısımları kaldı..(yıkama ütüleme işlerim duruyor)ne renk cibinliğin canım..bide anı defterini nasıl yaptın..

Ben sözde bir defter alıp her gün içini dolduracaktım bebeğim için
Fotoğraflarını ekleyip altına o gün neler hissettiğimizi yazacaktım
Tabi hiçbirini yapmadım üşengeçlikten

kızlar cibinlik alan varmı beşik için ..nerden aldınız.. bide anı defteri yapan veya alan oldumu
Miskcim sarayli modeli gibi oval yatak odam icin besik almisdim cibinliyile birlikde kanzdan,bide mobilya takimimiz var daha gelmedi gerci badanayi bekliyoruz oda kidboo marka uyku seti cibinliyi dahil.bide KIZLAAAAAR OVAL BESIKLER VAR YA ONLARA MINDER YAPTIRDINIZ MI ELYAFMI YUNMU PAMUK MU NE YAPTINIZZZZ

senin hepsi içinde daha iyi olmuş...ben oval beşik almadım ama alan oldu..sanırım yün minder yaptırdılar içine emin değilim bu arada .bi ara konusu geçmişti

işte anı defteri alsan, hazır olur, bi şekilde doldurmaya başlardın :) ben şimdiden usg görüntülerini fln ekledim, bekliyorum :)

senin hepsi içinde daha iyi olmuş...ben oval beşik almadım ama alan oldu..sanırım yün minder yaptırdılar içine emin değilim bu arada .bi ara konusu geçmişti
Canim yunmu yaptirayim acaba elyafmi ay bilmiyorum onuda yaptirsam birazdaha rahatliycam

aynen canım ben de ilk iki gün yazdım sonra yok

Sıkılmazsak çok sevdim gerçekten . Ama yarın işe gideceğim bakalım dayanabildiğim kadar yoksa ya z başı başlamam gerekecek ki bizim işin en yoğun olduğu dnm hiç istemiyorum o yüzden

Bende kendim yapayim dedim.usg fotolarini ve gittigimizde cektigimiz kamera goruntulerini koyayim dedim.ben hic bisey almadim yapmadim bebegime.sagolsun kayin validem herseyi yapmis, almis benimde hevesim kalmadi alis verise.bari onu ben yapayim dedim.zaten bu zamana kadar cok yogundum.daha temizlik isleri yapiladi.elbise dolabi yaptiriyorum ben gelmeden de hixc birsey yapamiyacagim anlasilan.cok stresliyim bu yuzden.agirlastim fazla egilemiyorum.duvar kagidini nasil yapacagimi dusunuyorum da karabasanlar basiyor bana.aglamak istiyorum
Offff offfff

yün al canım..bebegın onu kıs mevsımı..elyaf ısıtmaz...yun en rahatı..benımkı oval besık degıl ama annem yun yatak yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…