tabi canım ama şimdi ezbere yanlış verebilirim malum hamilelikaksam yazarım sana
Canim beni de etiketle bende yapiyimtabi canım ama şimdi ezbere yanlış verebilirim malum hamilelikaksam yazarım sana
Hakkatten yaaa..bıde pasta borek işine giricez...ne yapıcazkiiay daha o işler var dimiii gelecek misafirlere ikramlıklarhamileliğim herşeyi düşünerek geçti zaten kafalar hep doluu
Aynı kaygı bende de var canım. İnstagram kullanıyorsan şükran kaymak var orda. tarifleri çok güzel ben ordan alıp yapıyorum hep. Denemeni tavsiye ederim. Sıcaklardan bi kendime gelebilirsem bende ikramlıkhazırlayıp buzluğa koymayı düşünüyorum.kızlar alakasız olucak ama bildiğiniz güzel tuzlu vey şekerli kurabiye tarifiniz varmı buzluğa atılabilecek.annem yanımda olucak doğum sonrasında....çayın yanına çıkarmaya bişeyler yapmak istiyorum annem için
Hic sorma hepsi ayni kumas ya...aman o kayınvalıdeler çok biliyo...benım kaynanamda ogluma yun alerjı yapıyor dıye gelın yatagıma bile karıştı..ogluda yun de gayet güzel yatıyor...yanı yatsa yunde farketmıyor bile...sen guzelce yıka nevresımı falan derken zaten temas olmaz..
anladım canım o kadar emek veriyoruz maddiyat da ayrı bir boyut tabii...evet ..sadece gittigidiyorun mesajlaşma bolumunden mesejlaştık...başka sitelere bak derim..şans işi ben beğenmedim
koyarlar canım...bırazdan doner merak etme@Corolinna34 bende bugün sipariş vercem ama kolonya yerine gül suyu koyabilirmisiniz diye sordum daha cevap vermediler
kendim çizdim kestim silikonla yapıştırdım. çok uğraşmadım dikmekleçok güzel olmuş cnm süslemede hazır malzememi kullandın kendin mi kestin bayıldım
canım bizim ev kışın aşırı sıcak oluyor. Yün de çok sıcak tutacağı için bana uymadı. bi de yün koku yapabilir yıkamak Lazım sen onu beceremezsin dedilerCanim dun besigi aldigim magazaya sordum yun yaptirin dedi kayinvalidem de yun alerji yapar pamuk yaptir diyo kafam iyice karisdi
aaa evet o kdaını biliyorum hamile olmadan bakıyordum hesabım yok ama açıktı sanırım onun fotoları herkese. bi göz atayım hala açıksa... iyi hatırlattın.sunumları dehşet güzeldi hatunun...Aynı kaygı bende de var canım. İnstagram kullanıyorsan şükran kaymak var orda. tarifleri çok güzel ben ordan alıp yapıyorum hep. Denemeni tavsiye ederim. Sıcaklardan bi kendime gelebilirsem bende ikramlıkhazırlayıp buzluğa koymayı düşünüyorum.
gitti gidiyordanmı alıyorsun sende..satıcının adı ne bende bakayım@Corolinna34 bende bugün sipariş vercem ama kolonya yerine gül suyu koyabilirmisiniz diye sordum daha cevap vermediler
kızlar ben su Böreği yaptırcam. arkadaş da lohusa kurabiyesi yapacak. ikisi yeter diye düşünüyorum
maşallah size..bu ne güzellik canımkzılar dünki foto çekimlerinden ama bunları biz çektik fotoğrafçıların çektiğini yükleyemedim hata veriyor akşam atarım
Teşekkürler canım...maşallah size..bu ne güzellik canım
Evet karmasik bisey ya benim hep haftasiyla uyumluydu bide.ilk defa son muayenede ileri cikti ve 15 eylul gorunen dogum tarihim 3 eylule geriledi. 36 ha ftalikken gel cati muayeneni yapayim bebegim o zamanki durumuna gore artik az cok belli olur agustos sonu mu eylul basimi dediCanım bu soruyu en kafası bu konuyla ilgili karışmış kişiye sordun
Normalde kendi doktorum son adete göre olan Tarihi bekler bebek yada 1 hafta uzar demisti ultrasonda benim 2 hafta önde çıkıyordu gelişimi önde olması etkilemez demisti fakat bu sefer gittiğimde ise başka doktor (kendi doktorum izindeydi başka doktora çıkmak zorunda kaldım) ultrason ölçümünde muhtemel doğum tarihi 9 eylül çıktı o yüzden 25 ağustostan sonra ağırlaşırsın ondan sonra beklemeye başlarız dedi. Temelli kafam karıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?