2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynı kaygı bende de var canım. İnstagram kullanıyorsan şükran kaymak var orda. tarifleri çok güzel ben ordan alıp yapıyorum hep. Denemeni tavsiye ederim. Sıcaklardan bi kendime gelebilirsem bende ikramlıkhazırlayıp buzluğa koymayı düşünüyorum.

Hic sorma hepsi ayni kumas ya...

Canim dun besigi aldigim magazaya sordum yun yaptirin dedi kayinvalidem de yun alerji yapar pamuk yaptir diyo kafam iyice karisdi
canım bizim ev kışın aşırı sıcak oluyor. Yün de çok sıcak tutacağı için bana uymadı. bi de yün koku yapabilir yıkamak Lazım sen onu beceremezsin dediler

aaa evet o kdaını biliyorum hamile olmadan bakıyordum hesabım yok ama açıktı sanırım onun fotoları herkese. bi göz atayım hala açıksa... iyi hatırlattın.sunumları dehşet güzeldi hatunun...

kzılar dünki foto çekimlerinden ama bunları biz çektik fotoğrafçıların çektiğini yükleyemedim hata veriyor akşam atarım

Eklentiler

• IMG-20150802-WA0059.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG-20150802-WA0121.webp
    89,9 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG-20150802-WA0132.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG-20150802-WA0140.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 152
kızlar ben su Böreği yaptırcam. arkadaş da lohusa kurabiyesi yapacak. ikisi yeter diye düşünüyorum

kızlar ben su Böreği yaptırcam. arkadaş da lohusa kurabiyesi yapacak. ikisi yeter diye düşünüyorum

annem su böreği yaptı saolsun o bekliyor buzlukta bende yanına tatlı bişeyler yapacamm zaten doğumdan hemen sonra memelekete gidecem cocugun kırkı çıkana kadar falan durmayı düşünüyorum ankarada cok fazla kimsemiz yok bi iş arkadaşlarımız gelir onlara yeter diye düşünüyorum..

Evet karmasik bisey ya benim hep haftasiyla uyumluydu bide.ilk defa son muayenede ileri cikti ve 15 eylul gorunen dogum tarihim 3 eylule geriledi. 36 ha ftalikken gel cati muayeneni yapayim bebegim o zamanki durumuna gore artik az cok belli olur agustos sonu mu eylul basimi dedi
Yalniz annemin beni kac haftada dogurdugunu hesapladik da ben 23 martta 40 hafta dolmusken 5 nisanda dogmusumanne dedim naptin sen yaaaa. Umarim anneme benzemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…