2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim bosver neyi deniyorsunuz de zaten normal dogum zamani degil aciklik yok sanci yok ne normal dogumu bu doktorlar neyin kafasini yasiyorlar diycem ama biraz sert olcak.canim bence sen bebegi riske atma sezeryani tercih et deniyeceklermis ALLAH KORUSUN yavruya zarar olur bosver normal dogum canim riske girme devletdekileride dinleme bence sezeryan ol al kucagina yavrunu gunah minnacik bebek riskli gebelik normal dogurtucsm diye ugrasib yavruyu riske atma bence yine sen bilirsin ama dayanamadim yazdim cnm

kızlar hacı şeriften çikolata siparişi veren oldumu eline ulaşan oldumu ben şimdi versem erken mi acaba bilemedim bekliyimmi
ben dün baktım kararımı verdim. konseptime uygun da buldum hatta. bir haftaya vericem sipariş inşallah.

Eklentiler

• image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 93
canım çapada doğuma kendini asistanların eline bırakma derim ..özeldeki gayet mantıklı şeyler söylemiş...neden riske giresinki..kardeşime suni sancı verilmişti yinede bebeği doğmamıştı kalp atışları azalınca bebişin direk sezeryana almışlardı ki 40 haftalıktı o...@2k1 nerde doğum yapmıştı..orayı bi araştır istersen

9 eylül sezeryan tarihini yoksa normal dogummu ?

normal doğum için konuştu canım bebeğimin kafası aşağıda mevzuya ordan girdi zaten. Bebek iri 3,5 - 4 kilo arası kesin olur kafasıda aşağıda normal doğum için çok yatkın dedi soru bile soramadım.. 10 gün sonra nts için gideceğim detaylı şekilde sorucam hepsini.

yazıyorum hemen.tşk ederim

Ben sözde bir defter alıp her gün içini dolduracaktım bebeğim için
Fotoğraflarını ekleyip altına o gün neler hissettiğimizi yazacaktım
Tabi hiçbirini yapmadım üşengeçlikten
Sende hep kendimi görüyorum

bende hemen anneme sordum da hiç hatırlamıyorum ki dedi sancı gelince gittim dedi kardeşimdede ultrasonda 23 ekim gibi bir tarih çıkmıştı ama 6 kasımda doğmuştu. aklında hiç tarih tutamıyor son gününü hatırlamıyordu kardeşimdede

haklısın bıraz pahalı
bana verılen bu sadece taç fiyatı...ıcınde terlık vs yok yani..bencede pahalı ama cıkıp bakmaya halim yok bıde buralarda yoktur zaten boyle taçlar

kesinlikle katılıyorum ben geçen iki doktora gittim aynı gün.yanlış olmasın biri 1950 diğeri 2100 gibi bişey demişti

ya kızlar demın bı tarıfe baktımda mahlep katıyor...nerde satılır bu mahlep hiç kullanmadım mıgrosta falan var mıdır?

kesinlikle. iyi düşünmüşsün canım

kızlar hacı şeriften çikolata siparişi veren oldumu eline ulaşan oldumu ben şimdi versem erken mi acaba bilemedim bekliyimmi
çabuk gönderiyorlarmış canım.ben öyle okumuştum yorumlarda..erken daha bikaç hafta daha geçsin bana kalırsa

Kardesimi hatirlamiyor ama benimkini hatirladi annem de.anne naptin sen ya 42 haftalik dogurmussun beni diyorum ne bileyim kizim sanci gelince gittik dogurdum iste diyo. Dedim ölcekmişim be az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…