Canim bosver neyi deniyorsunuz de zaten normal dogum zamani degil aciklik yok sanci yok ne normal dogumu bu doktorlar neyin kafasini yasiyorlar diycem ama biraz sert olcak.canim bence sen bebegi riske atma sezeryani tercih et deniyeceklermis ALLAH KORUSUN yavruya zarar olur bosver normal dogum canim riske girme devletdekileride dinleme bence sezeryan ol al kucagina yavrunu gunah minnacik bebek riskli gebelik normal dogurtucsm diye ugrasib yavruyu riske atma bence yine sen bilirsin ama dayanamadim yazdim cnmKızlar merhaba ;
Evde olmak harika bir duyguymuş . Cumartesi özel hastaneye gittik 36 hafta olması gerekirken 33 çıktı bebek ama kiloya 2100 dedi şaşırdık. Çarşamba bize 1600 demişlerdi . 3 günde bu kadar kilo alır mı bilmiyorum. Herşey bu Çarşamba belli olacak. Özeldeki kadın bana kalsa haftaya salı Çarşamba alırım bebeği beklenmenin lüzumu yok dedi. Sezeryan yaparım ancak şuan 50 küvez var ve yer yok küvezde siz başka bir hastanede bakın dedi. Moralim bozuldu. Çapaya devam edin ortak bir karar alıp doğum yapalım dedi. Çapada profların görünmüyorum ki artık ben , asistanlar muayene ediyor onlarda burada yaparsın dedi ama çapa normal doğum diyor. Haftaya doğum olacak nasıl normal olacak ki anlamadım. Özetledik kadın dedi ki ben normal yapmam çünkü senin açılman olmayacak açılman olması için suni sancı vermem lazım e o zman da bebek ufak olduğuiçin kaldıramayabilir kalbi durabilir vs dedi. Çapa normal denemek isteyebilir birşey diyemem dedi. E çapa nasıl normal yapacak ki anlamadım ben ? Açılmam yok kasılmam yok hiçbirşey yok haftaya da bebek alınacak nasıl olacak bilmem ? Artık eşimle de cinselliği dün itibariyle noktaladık. Hafta sonu da bebek ihtiyaçlarımı aldık. Çarşamba doktor muayenenin olduğu gün kadın gelecek eve temizlik yapacak. Bende Perşembe günü bebek kıyafetlerini yıkar hazırlar kenara koyarım. Premature kıyafet aldım ama belki ihtiyaç bile olmayacak bilmiyorum . Hakkımızda hayırlısı, sağlıkla gelse yavrum başka birşey istemem.
ben dün baktım kararımı verdim. konseptime uygun da buldum hatta. bir haftaya vericem sipariş inşallah.kızlar hacı şeriften çikolata siparişi veren oldumu eline ulaşan oldumu ben şimdi versem erken mi acaba bilemedim bekliyimmi
canım çapada doğuma kendini asistanların eline bırakma derim ..özeldeki gayet mantıklı şeyler söylemiş...neden riske giresinki..kardeşime suni sancı verilmişti yinede bebeği doğmamıştı kalp atışları azalınca bebişin direk sezeryana almışlardı ki 40 haftalıktı o...@2k1 nerde doğum yapmıştı..orayı bi araştır istersenKızlar merhaba ;
Evde olmak harika bir duyguymuş . Cumartesi özel hastaneye gittik 36 hafta olması gerekirken 33 çıktı bebek ama kiloya 2100 dedi şaşırdık. Çarşamba bize 1600 demişlerdi . 3 günde bu kadar kilo alır mı bilmiyorum. Herşey bu Çarşamba belli olacak. Özeldeki kadın bana kalsa haftaya salı Çarşamba alırım bebeği beklenmenin lüzumu yok dedi. Sezeryan yaparım ancak şuan 50 küvez var ve yer yok küvezde siz başka bir hastanede bakın dedi. Moralim bozuldu. Çapaya devam edin ortak bir karar alıp doğum yapalım dedi. Çapada profların görünmüyorum ki artık ben , asistanlar muayene ediyor onlarda burada yaparsın dedi ama çapa normal doğum diyor. Haftaya doğum olacak nasıl normal olacak ki anlamadım. Özetledik kadın dedi ki ben normal yapmam çünkü senin açılman olmayacak açılman olması için suni sancı vermem lazım e o zman da bebek ufak olduğuiçin kaldıramayabilir kalbi durabilir vs dedi. Çapa normal denemek isteyebilir birşey diyemem dedi. E çapa nasıl normal yapacak ki anlamadım ben ? Açılmam yok kasılmam yok hiçbirşey yok haftaya da bebek alınacak nasıl olacak bilmem ? Artık eşimle de cinselliği dün itibariyle noktaladık. Hafta sonu da bebek ihtiyaçlarımı aldık. Çarşamba doktor muayenenin olduğu gün kadın gelecek eve temizlik yapacak. Bende Perşembe günü bebek kıyafetlerini yıkar hazırlar kenara koyarım. Premature kıyafet aldım ama belki ihtiyaç bile olmayacak bilmiyorum . Hakkımızda hayırlısı, sağlıkla gelse yavrum başka birşey istemem.
Harika olmuşsun canım ne güzel anılar bunlar....kzılar dünki foto çekimlerinden ama bunları biz çektik fotoğrafçıların çektiğini yükleyemedim hata veriyor akşam atarım
9 eylül sezeryan tarihini yoksa normal dogummu ?
yazıyorum hemen.tşk ederim1 yumurta
Yarim paket margarin
1 cay bardagi sivi yag
Bir su bardagina yakin pudra sekeri
Kabartma tozu vanilin un
Bu benim en sevdigim kurabiyemdir pastane isi gibi olur.buyuk yassı kurabiyeler yapiyorum bu tariften ben.icine damla cikolata yaban mersini falan da cok yakisiyo.ustune de damla cikolata.
Sende hep kendimi görüyorumBen sözde bir defter alıp her gün içini dolduracaktım bebeğim için
Fotoğraflarını ekleyip altına o gün neler hissettiğimizi yazacaktım
Tabi hiçbirini yapmadım üşengeçlikten
ben vericem 10 undan sonra ...kapalı ve karanlık yerde muhafaza edersen bişi olmuyormuş..buzdolabına koymayın cıkolata beyazlaşıyor dıyorlarkızlar hacı şeriften çikolata siparişi veren oldumu eline ulaşan oldumu ben şimdi versem erken mi acaba bilemedim bekliyimmi
Evet karmasik bisey ya benim hep haftasiyla uyumluydu bide.ilk defa son muayenede ileri cikti ve 15 eylul gorunen dogum tarihim 3 eylule geriledi. 36 ha ftalikken gel cati muayeneni yapayim bebegim o zamanki durumuna gore artik az cok belli olur agustos sonu mu eylul basimi dedi
Yalniz annemin beni kac haftada dogurdugunu hesapladik da ben 23 martta 40 hafta dolmusken 5 nisanda dogmusumanne dedim naptin sen yaaaa. Umarim anneme benzemem
haklısın bıraz pahalı@ Corolinna34 ben inci taç çiçekli falan bir şey sordum 28 dedide 10 tl kargo bebeğe taç yaptırmıcam ben terlik falan zaten o terlikler hastanede giyilirse çöp olur evdede ben giymem öle bişi bi bakıcam pahalı geldi bama kargoyla
Daha erken bence.cok cabuk geliyomus.ben ankaradayim ertesi gun teslimat yapiliyomus sanirim yorumlar oyleydikızlar hacı şeriften çikolata siparişi veren oldumu eline ulaşan oldumu ben şimdi versem erken mi acaba bilemedim bekliyimmi
çok mantıklı deniz bebeğe uygun bencede..ben dün baktım kararımı verdim. konseptime uygun da buldum hatta. bir haftaya vericem sipariş inşallah.
kesinlikle katılıyorum ben geçen iki doktora gittim aynı gün.yanlış olmasın biri 1950 diğeri 2100 gibi bişey demişti@belmaakca canım bebeğine kavuşmana az kaldı. hakkında Hayırlısı olsun. bir de makineye göre değişiyor. aynı hafta içinde ben üç ayrı doktora gitmiştim. Üçünde de ciddi fark çıktı. 200 300 gr kadar. seni hepimiz çok merak ediyoruz. lütfen doğum olunca hemen yaz bize de
ya kızlar demın bı tarıfe baktımda mahlep katıyor...nerde satılır bu mahlep hiç kullanmadım mıgrosta falan var mıdır?1 yumurta
Yarim paket margarin
1 cay bardagi sivi yag
Bir su bardagina yakin pudra sekeri
Kabartma tozu vanilin un
Bu benim en sevdigim kurabiyemdir pastane isi gibi olur.buyuk yassı kurabiyeler yapiyorum bu tariften ben.icine damla cikolata yaban mersini falan da cok yakisiyo.ustune de damla cikolata.
kesinlikle. iyi düşünmüşsün canımdüz beyaz cnm.beşik de beyaz. Dönence renkli olck sadece. Sadeliği sevyrm ben. Ani defteri içinde Nt den güzel bi defter aldm .on kısmı hoş ve sağlam .yanı cnm ben bu defteri 13-14 yaşlarına kadar doldurmayı dsnyrm ömrüm yeterse.ona verdgm de hayatının kısa bi özeti olck .foto ve duygusal yazılarla bunu desteklicem tabi ki.hayatımızın önemli gelişmeleri ve onun özel anlarını deftere isliyecem.oyke dsnym
Sende hep kendimi görüyorum
çabuk gönderiyorlarmış canım.ben öyle okumuştum yorumlarda..erken daha bikaç hafta daha geçsin bana kalırsakızlar hacı şeriften çikolata siparişi veren oldumu eline ulaşan oldumu ben şimdi versem erken mi acaba bilemedim bekliyimmi
Kardesimi hatirlamiyor ama benimkini hatirladi annem de.anne naptin sen ya 42 haftalik dogurmussun beni diyorum ne bileyim kizim sanci gelince gittik dogurdum iste diyo. Dedim ölcekmişim be az dahabende hemen anneme sordum da hiç hatırlamıyorum ki dedi sancı gelince gittim dedikardeşimdede ultrasonda 23 ekim gibi bir tarih çıkmıştı ama 6 kasımda doğmuştu. aklında hiç tarih tutamıyor son gününü hatırlamıyordu kardeşimdede
aa o zaman ben almıyım. dolaba koyamayacaksam erir çikolata bu sıcağa çikolata mı dayanır.ben vericem 10 undan sonra ...kapalı ve karanlık yerde muhafaza edersen bişi olmuyormuş..buzdolabına koymayın cıkolata beyazlaşıyor dıyorlar
180 derecede fanli pisiriyorum.ustu kizarmadan cikariyorum beyaz kalacak kurabiyeleryazıyorum hemen.tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?