2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

hadi bakalım katicim rabbim ikinizede yardım etsinn haberdar et bizi... bir avazda doğuruver oğlusunu

tüylerim diken diken olduuuuuuu heyecandan :) inşallah sağ sağlim kavuşursun prense. inşallah tosuncuk küvese girmez hemen kollarına gelir kokuna kavuşur. dualarım seninle bizi mutlaka haberdar et lütfeeeeenn :) bir avazda inşallah amin.

A canım ,hadi hayırlısıyla gelsin inş bebek :)hiç endişe etme erkende değil ,vardır herşeyde bir hayır ,rabbim bir avazda kurtarsın inş ,bizi haberdar et

2.200 dedi canım
canım günlerimiz yakın seninle benimkide 2100 falan sanırım...bana önde demedi doktor haftasıyla uyumlu dedi..şuan 33+0 dayım..senin normal doğum tarihinle benim sezeryan tarihi çok yakın

Kardesimi hatirlamiyor ama benimkini hatirladi annem de.anne naptin sen ya 42 haftalik dogurmussun beni diyorum ne bileyim kizim sanci gelince gittik dogurdum iste diyo. Dedim ölcekmişim be az daha

evet eskiler gayet rahat bizimkide sancı gelince gitmiş

Canım iyi haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun...

sen güçlü bir annesin kattina....allah yardımcın olsun....dualarımız senınle ..saglıkla al kucagına bebişi

Bak yine ayniyiz
benim oğlum dönüp duruyor. Cumartesi akşamı hareketleri gün boyu hissetmeyince doktor a gitmiştik baş geliş dedi. Artık dönmez dedi ama yine de bu belirsizlik beni iyice panikletiyor. Hem sezeryandan korkuyorum hem normal den annem diyo eee nasıl çıkacak
cidden çok sıcak yani saçlarım bile islaniyor artık terden hiç birşey yapmadan sadece yatıyorum

Canim dualarimiz seninle hayırlı haberlerle gel inşallah. ..

canım günlerimiz yakın seninle benimkide 2100 falan sanırım...bana önde demedi doktor haftasıyla uyumlu dedi..şuan 33+0 dayım..senin normal doğum tarihinle benim sezeryan tarihi çok yakın

valla bu doktorlar çeşit çeşit hiç anlamıyorum kafam iyice karıştı ultrason kağıdında

GA:32w0d AUA:34w1d çıktı ondan ileri dedi sanıyorum

Ay canımm Allahım hem oğluna hem sana güç kuvvet versin
Kolay doğum olur inşallah

Allah yardimcin olsun sağlıkla al bebisini kucağına. Sonra bize güzel haberler ver.

O da çapada yaptı camım sezeryan oldu o kanaması çoktu çünkü bana normal diyor çapa. Neden normal diyor anlamamıyorum Çarşamba yine görüşeceğim, bu özeldeki de küvezde yer yok dedi vs oda canımı sıktı takipli hastası değilim ya ondan herhalde bilemedim yine ben.

Bu cumartesi tekrar gidicem doktora bakalım o zaman dönmüş olur mu
Kendimi normale hazırlıyorum çocuk dönmemiş oluyor
Sezeryana hazırlıyorum dönmüş çıkar onda da

ooo hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsunn , İnşallah bi nefeste doğurursun.

kzuzum Allah yardımcınız olsun..güzel haberlerini bekliyoruz..sabah merak etmiştim seni bayadır görüşemedik.dikkat et kendine..dualarımız sizinle

Ayyyy katti umarım sağ salim gelir bebişin Allah kolaylık versin dua edeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…