Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
A canım ,hadi hayırlısıyla gelsin inş bebek :)hiç endişe etme erkende değil ,vardır herşeyde bir hayır ,rabbim bir avazda kurtarsın inş ,bizi haberdar etKızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
canım günlerimiz yakın seninle benimkide 2100 falan sanırım...bana önde demedi doktor haftasıyla uyumlu dedi..şuan 33+0 dayım..senin normal doğum tarihinle benim sezeryan tarihi çok yakın2.200 dedi canım
Kardesimi hatirlamiyor ama benimkini hatirladi annem de.anne naptin sen ya 42 haftalik dogurmussun beni diyorum ne bileyim kizim sanci gelince gittik dogurdum iste diyo. Dedim ölcekmişim be az daha
Canım iyi haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun...Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
sen güçlü bir annesin kattina....allah yardımcın olsun....dualarımız senınle ..saglıkla al kucagına bebişiKızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
Cnm a101de gordum geçen kasanın yakınına koymuşlardı ,güncel ürünlerin için de vardı ,yakınında a101varsa bir baktamam canım bakarım bende...hıc kullanmayınca cok zor bulunan bişi sandım
Bak yine ayniyizDoğum korkusu beni de sardı ya
Doğum şeklimi bilmemek bir de iyice strese sokuyor geçen haftalarda kızım daha dönmemişti :)
Bu ara hiçbir şey yapmıyorum canım istemiyor halim de kalmıyor habire oturuyorum
Uykusuzluk bende de varartık karnımdan dolayı rahat yatamıyorum bir de sıcak eklenincee:)
Canim dualarimiz seninle hayırlı haberlerle gel inşallah. ..Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
ohh ohh afiyet olsun canım..yanına da bi çay demleOff mahlepmi :)kandil simidi =mahlep =ağızda dağılan susamlı çorekotlu =eşime diyim gelirken mahlep alsın bari kandill simidi var akşama :)
canım günlerimiz yakın seninle benimkide 2100 falan sanırım...bana önde demedi doktor haftasıyla uyumlu dedi..şuan 33+0 dayım..senin normal doğum tarihinle benim sezeryan tarihi çok yakın
Allah yardimcin olsun sağlıkla al bebisini kucağına. Sonra bize güzel haberler ver.Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
O da çapada yaptı camım sezeryan oldu o kanaması çoktu çünkü bana normal diyor çapa. Neden normal diyor anlamamıyorum Çarşamba yine görüşeceğim, bu özeldeki de küvezde yer yok dedi vs oda canımı sıktı takipli hastası değilim ya ondan herhalde bilemedim yine ben.canım çapada doğuma kendini asistanların eline bırakma derim ..özeldeki gayet mantıklı şeyler söylemiş...neden riske giresinki..kardeşime suni sancı verilmişti yinede bebeği doğmamıştı kalp atışları azalınca bebişin direk sezeryana almışlardı ki 40 haftalıktı o...@2k1 nerde doğum yapmıştı..orayı bi araştır istersen
Bak yine ayniyiz
benim oğlum dönüp duruyor. Cumartesi akşamı hareketleri gün boyu hissetmeyince doktor a gitmiştik baş geliş dedi. Artık dönmez dedi ama yine de bu belirsizlik beni iyice panikletiyor. Hem sezeryandan korkuyorum hem normal denannem diyo eee nasıl çıkacak
cidden çok sıcak yani saçlarım bile islaniyor artık terden hiç birşey yapmadan sadece yatıyorum
kzuzum Allah yardımcınız olsun..güzel haberlerini bekliyoruz..sabah merak etmiştim seni bayadır görüşemedik.dikkat et kendine..dualarımız sizinleKızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
Ayyyy katti umarım sağ salim gelir bebişin Allah kolaylık versin dua edeceğim .Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?