şuan kaç kilo canım senin bebiş..bana 38. haftada alırız dediler oda 7 eylülün başladığı hafta oluyornormal doğum için konuştu canım bebeğimin kafası aşağıda mevzuya ordan girdi zaten. Bebek iri 3,5 - 4 kilo arası kesin olur kafasıda aşağıda normal doğum için çok yatkın dedi soru bile soramadım.. 10 gün sonra nts için gideceğim detaylı şekilde sorucam hepsini.
on dakika falan yeterli olur ozamn benim fırın 10-15 dakika arası pişiriyor kurabiyeleri..180 derecede fanli pisiriyorum.ustu kizarmadan cikariyorum beyaz kalacak kurabiyeler
ben vericem 10 undan sonra ...kapalı ve karanlık yerde muhafaza edersen bişi olmuyormuş..buzdolabına koymayın cıkolata beyazlaşıyor dıyorlar
ya kızlar demın bı tarıfe baktımda mahlep katıyor...nerde satılır bu mahlep hiç kullanmadım mıgrosta falan var mıdır?
Biz düşündük ama sadece düşünce de kaldıKizlar bisey sorucam aranizda kordon kani saklama yi dusunen arastiran varmi.?hangi labarotuvarlar iyidir ben arastiriyorum ama hala kararsizim.az zamanda kaldi karar vermem gerek bir an once son iki hafta once haber vermek gerekiyo cunku
ya kızlar demın bı tarıfe baktımda mahlep katıyor...nerde satılır bu mahlep hiç kullanmadım mıgrosta falan var mıdır?
kızlar hacı şeriften çikolata siparişi veren oldumu eline ulaşan oldumu ben şimdi versem erken mi acaba bilemedim bekliyimmi
Kız zaten çok benziyor çoğu problemimiz
Aynı şeyleri yaşıyoruz hep
hacı şerifin facedeki sitesinden adminin soyledıgı buydu...sonuçta cıkolatıcalara bak gercektende hepsi dışarda duruyor..aa o zaman ben almıyım. dolaba koyamayacaksam erir çikolata bu sıcağa çikolata mı dayanır.
@gulsahh88 nutellanın yağı ayrılmış kavonozun içinde sözde kilerde serin yerde tutuyorum bir kaç hafta sonra verim geç kalırsam olmadı doğuma giderken sipariş veririm eve çikolatayla dönerizsancının arasında başka bişiyle uğraşmak iyi gelir belki
ne olcaz biz böyle
bu aralar nasılsın
ben de bir uykusuzluk bir ağırlık çok fenayim
bir de doğum korkusu sardı beni
çikolata içinmi canım?sağolun kızlar şimdi fiyat uygun diye sipariş verim dedim ama beyazlama falan aklım karıştı saklayamazsam içime sinmez sonra üç dört hafta sonraya bıraktım şu an için yineama sipariş veren olursa yazsın nasıl geldiğini yorumlar hep iyi ama siz daha güvenilir yorum yaparsınız
Corolinna34 benim gitmem gereken bir iki yer var sorcam bakim aynı fiyata da bulursam en azından gözüm görmüş olacak yoksa bilmiyorum sen sipariş verirsen yorumuna benide etiketle
canım yatak dolabının ıcıne koyuyorlar yada mutfak cekmecesıne amaç güneş almayan bi yer bulmak...sıcak haklısın ama buzdolabında muhafaza edılmıyormus maalesef...bu sıcaklarda serin yeri nerden bulcaz dolap hariç ama ya erimez mi acaba...
tamam canım bakarım bende...hıc kullanmayınca cok zor bulunan bişi sandımMahlep çok güzel tat veriyor canım baharat bölümünde her markette vardır canım
şuan kaç kilo canım senin bebiş..bana 38. haftada alırız dediler oda 7 eylülün başladığı hafta oluyor
Off mahlepmi :)kandil simidi =mahlep =ağızda dağılan susamlı çorekotlu =eşime diyim gelirken mahlep alsın bari kandill simidi var akşama :)tamam canım bakarım bende...hıc kullanmayınca cok zor bulunan bişi sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?