2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
şuan kaç kilo canım senin bebiş..bana 38. haftada alırız dediler oda 7 eylülün başladığı hafta oluyor

sağolun kızlar şimdi fiyat uygun diye sipariş verim dedim ama beyazlama falan aklım karıştı saklayamazsam içime sinmez sonra üç dört hafta sonraya bıraktım şu an için yine ama sipariş veren olursa yazsın nasıl geldiğini yorumlar hep iyi ama siz daha güvenilir yorum yaparsınız
Corolinna34 benim gitmem gereken bir iki yer var sorcam bakim aynı fiyata da bulursam en azından gözüm görmüş olacak yoksa bilmiyorum sen sipariş verirsen yorumuna benide etiketle

Kizlar bisey sorucam aranizda kordon kani saklama yi dusunen arastiran varmi.?hangi labarotuvarlar iyidir ben arastiriyorum ama hala kararsizim.az zamanda kaldi karar vermem gerek bir an once son iki hafta once haber vermek gerekiyo cunku
Biz düşündük ama sadece düşünce de kaldı bir kaç yerle görüştü eşim fiyatlar oldukça yüksekti

@gulsahh88 nutellanın yağı ayrılmış kavonozun içinde sözde kilerde serin yerde tutuyorum bir kaç hafta sonra verim geç kalırsam olmadı doğuma giderken sipariş veririm eve çikolatayla döneriz sancının arasında başka bişiyle uğraşmak iyi gelir belki

Kız zaten çok benziyor çoğu problemimiz
Aynı şeyleri yaşıyoruz hep
ne olcaz biz böyle
bu aralar nasılsın
ben de bir uykusuzluk bir ağırlık çok fenayim
bir de doğum korkusu sardı beni

aa o zaman ben almıyım. dolaba koyamayacaksam erir çikolata bu sıcağa çikolata mı dayanır.
hacı şerifin facedeki sitesinden adminin soyledıgı buydu...sonuçta cıkolatıcalara bak gercektende hepsi dışarda duruyor..
kapalı ve serın yerde muhafaza ediciss mecbur

canım annemin kileri var baya serin oraya güvenipte aldım yoksa bizim evdede durum aynı

ne olcaz biz böyle
bu aralar nasılsın
ben de bir uykusuzluk bir ağırlık çok fenayim
bir de doğum korkusu sardı beni

Doğum korkusu beni de sardı ya
Doğum şeklimi bilmemek bir de iyice strese sokuyor geçen haftalarda kızım daha dönmemişti :)
Bu ara hiçbir şey yapmıyorum canım istemiyor halim de kalmıyor habire oturuyorum
Uykusuzluk bende de var artık karnımdan dolayı rahat yatamıyorum bir de sıcak eklenincee:)

çikolata içinmi canım?

Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…