2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Valla canım sezeryan isteyen doktorun söyledikleri bana da mantıklı geldi.
Ben sezeryan tercih ederdim sanırım.

Eylül bebişleri sabırsız sanırım biraz:)) Yavaş yavaş başladı doğumlar bakalım biz ne zaman kavuşacağız:))

Bu cumartesi tekrar gidicem doktora bakalım o zaman dönmüş olur mu
Kendimi normale hazırlıyorum çocuk dönmemiş oluyor
Sezeryana hazırlıyorum dönmüş çıkar onda da
bende haftaya pazartesi gidicem. Servisteki hemsireleri gördüm hepsi birbirinden cins. Ebeler öyle değil Allah tan. Bir de doğum haneyi gördüm baya gezdim baktım kendimi suan hiç bir türlü hazirlayamiyorum ama bi an once de dogurayim diyorum

iyice sor bakalım canım..bebek için bişey dedimi özeldeki genel durumu için

Ayy shok oldumm eylul bebisleri aceleci ciktilar canim insallah tek avazda kucagina alirsinn

ortalamasını alıyorlar

evet sanırım öyle çünkü işte mesela kafasını ölçtü 36 çıktı karın çevresi 34 e yakın çıktı boy desen öyle yuvarladı gibi geldi ağustostan sonra bekleriz diyince nutkum tutuldu

@kattina cım canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.. inşallah çok kolay bir doğum olur hemencik kavuşursun oğluşuna.. hepimize bir heyecan bastı

Kek yap un kurabiyesi yap at buzluğa hiç değişmiyor tadi :)hatta poğaça bile atabilirsin ,ben buzluk boreği yaptım kıymalı ,ayttım dolaba ,
buzluk boregını pişmemiş atsak ne olurkii.??
sarıp koysak çıkarınca pişirmek kalsa sadece?

Doğumlar başladıkta fena panik oluyorum .....
Bende öyle valla. Annemde girme artık okuma psikolojik olarak kendini sartlayip erken doguracaksin diyor ; )
Bu arada Belma bence özeldeki doktoru dinle. Asistanlarin eline atma kendini Allah korusun. Allah hakkında hayırlı neyse onu nasip etsin. Bu arada sana ne zamandır söyleyeceğim ama hep unutuyorum buyukcekmece kolan da Altan bey var istersen onunla da görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…