O da çapada yaptı camım sezeryan oldu o kanaması çoktu çünkü bana normal diyor çapa. Neden normal diyor anlamamıyorum Çarşamba yine görüşeceğim, bu özeldeki de küvezde yer yok dedi vs oda canımı sıktı takipli hastası değilim ya ondan herhalde bilemedim yine ben.
Kek yap un kurabiyesi yap at buzluğa hiç değişmiyor tadi :)hatta poğaça bile atabilirsin ,ben buzluk boreği yaptım kıymalı ,ayttım dolaba ,Hakkatten yaaa..bıde pasta borek işine giricez...ne yapıcazkii
ortalamasını alıyorlarvalla bu doktorlar çeşit çeşit hiç anlamıyorumkafam iyice karıştı ultrason kağıdında
GA:32w0d AUA:34w1d çıktı ondan ileri dedi sanıyorum
Bu cumartesi tekrar gidicem doktora bakalım o zaman dönmüş olur mu
Kendimi normale hazırlıyorum çocuk dönmemiş oluyor
Sezeryana hazırlıyorum dönmüş çıkar onda da
iyice sor bakalım canım..bebek için bişey dedimi özeldeki genel durumu içinO da çapada yaptı camım sezeryan oldu o kanaması çoktu çünkü bana normal diyor çapa. Neden normal diyor anlamamıyorum Çarşamba yine görüşeceğim, bu özeldeki de küvezde yer yok dedi vs oda canımı sıktı takipli hastası değilim ya ondan herhalde bilemedim yine ben.
Doğumlar başladıkta fena panik oluyorum .....
Ayy shok oldumm eylul bebisleri aceleci ciktilar canim insallah tek avazda kucagina alirsinnKızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
çok hızlı çıktılar..daha ağustosun başındayızEylül bebişleri sabırsız sanırım biraz:)) Yavaş yavaş başladı doğumlar bakalım biz ne zaman kavuşacağız:))
ortalamasını alıyorlar
benim altı haftam kaldıevet sanırım öyle çünkü işte mesela kafasını ölçtü 36 çıktı karın çevresi 34 e yakın çıktı boy desen öyle yuvarladı gibi geldi ağustostan sonra bekleriz diyince nutkum tutuldu
buzluk boregını pişmemiş atsak ne olurkii.??Kek yap un kurabiyesi yap at buzluğa hiç değişmiyor tadi :)hatta poğaça bile atabilirsin ,ben buzluk boreği yaptım kıymalı ,ayttım dolaba ,
benim altı haftam kaldıaltıma edicem
Bende öyle valla. Annemde girme artık okuma psikolojik olarak kendini sartlayip erken doguracaksin diyor ; )Doğumlar başladıkta fena panik oluyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?