2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynen yaa...erkelerin sorması daha abes oluyor ki bizimkilerin çoğu erkek....dün öğrendim çoğu izne ayrılacakmış haftaya..hop dedim noluyor kimse bana güvenmesin...iki personelle kalıcaz.o zaten muhasebeye bakıyor...birden tuhaf oldular...napim ama...en azından sırayla gitsinler...

ya benim iş yerimde biri var, her gördüğünde doğurcak gibisin diyor. bir tanesi de geçen göbeğin aşağıda sanki kaç gün kaldı diyor.
onlara inat iş yerinde doğurcam :)))
Tatlım daha ne kadar kaldı işten çıkmana yazık sana .. Ben ekmek almaya bile gidemiyorum şuanda ..

gel ölçüm yap dicen....boş beleş konuşup duruyorlar...

Sorma canım bayanı anlarım da erkeklerin konuşması tuhaf eşim de diyor ki kenafir gözlü adam nazar degdirecek neyse ki dün okul sondu birdaha görmem...resmen seninle yarışıyorlar sanırım sen mi hamilesin onlar mi...

Tatlım daha ne kadar kaldı işten çıkmana yazık sana .. Ben ekmek almaya bile gidemiyorum şuanda ..

canım ben azim ve inatla aslında mecburiyetle 37+0 a kadar çalışcam bir sorun olmazsa, o da 19 ağustosa denk geliyor, 13 gün var... tabii zorlanıyorum, sabah 6da kalkıyorum 6.40da servis 7de işyerindeyim, 5de çıkıyorum. salı günü mesai bile kaldım 9 buçuğa kadar. çok sinirlerim bozuluyor aslında ( ben de rahat rahat evde doğum beklemek istiyorum. dokunsan ağlayacak gibiyim yani.
bilmiyorum da bu temponun bebeğe zararı yoktur inşallah

sen de haftaya doğum yapıyorsun sanırım, inşallah çok kolay gelişir herşey, çapada kararlı mısın?

Günaydın kızlar ;
Dün bebişin eşyalarını yıkadım malum haftaya doğum var. Kasıklarım ağrıyor dünden beri dün doktora dedim ay hadi inşallah geliyordur umarım diyor. Hey yarabbim.. Eve daha kimseyi çağırmadım ne kendi ailemi ne de kayınvalidemi. Kafamı dinliyorum uzanıyorum zaten son bir haftam kimseyi çekemem. Doğuma bir gün kala gelirler artık. Ben eşimle iyeyim böyle ...evi de dün temizlettim , bugün bebeğin kıyafetlerini ütüledim artık dedim pufffffff öyle işte

kenefir gözlüüutanmaz bide eşinin yanında soruyor...neyseki bitirdin sen...bende haftayı tamamalrsam bi oh çekecem...araç kullanırkende zorlanıyorum.. şimdiye kadar bişey demedim ama son hafta eşim bıraksın beni..dün bide iğnemi yaparken şükret haline evde iğneni yapan var dedi.zoruma gitti..

Bu su gelme olayi 1 bardaga yakin olur ilik olur deniyor, ben sadece siziyor mu acaba diye endise ettim ,dedigin gibi akintidir insallahhh

gel ölçüm yap dicen....boş beleş konuşup duruyorlar...
Memlekette cocuk doguran herkes kendini kadin dogumcu sandigindan bu tur seyleri sik duyuyoruz. Bana da sali gunu sen 10 gune dogurursun dedi bir abla. Hatta daha komigi bei 1 aydir gormemis olan arkadasimla telefinda konusurken. Haftaya dogurursun sen dedi. Karnimi bile gormeden bu yorumu yapabildiysen hurmetle egilirim onunde ama gobusten egilemiyorum maalesef dedim :)

Canım hocanın anlaşmalı olduğu hastaneler var biz Bahçelievler'de hizmet hastanesinde yaptıracağız ınsallah...sana özeller ne kadar dedi...
Valla medipol sezeryan 1900 dedi , medical park 3200 dedi hizmette melekem hoca diye biri varmış onasorayım dedim ama Cumartesi geç gittiğimiz için fiyat alamadık. Sana hizmet fiyat verdi mi ? Gerçi hocanın anlaşması varsa fiyatı farklıdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…