doğumunu alakan hoca mı yapacak ?Canım ben Çapa da Prof Alkan hoca var perinatolog onun özel kliniğine gidiyorum kendisine güveniyorum içim rahat ama belki devlette de bir dra da gidebilirim ama kafam karışır diye de korkmuyor degilim...
evet canimDo
doğumunu alakan hoca mı yapacak ?
yok canım.bügün gelirken çok zorlandım..haftayada gelicem..ondan sonra inş evdeyimbu cevap iyiymiş :) sen de 37'ye kadar çalışacak mısın?
aynen yaa...erkelerin sorması daha abes oluyor ki bizimkilerin çoğu erkek....dün öğrendim çoğu izne ayrılacakmış haftaya..hop dedim noluyor kimse bana güvenmesin...iki personelle kalıcaz.o zaten muhasebeye bakıyor...birden tuhaf oldular...napim ama...en azından sırayla gitsinler...Ben de dün okuldayken pek hoşlanmadığım erkek bir hoca var bana diyor ki hocam doguma az kalmış ama siz hala iyi geldiniz, eşim de ben de durduk adamın suratına bakakaldik sanki ona ne benim hala calisiyor olmam insanlar bazen gerçekten beynini kullanmadan konuşuyorlar...
Tatlım daha ne kadar kaldı işten çıkmana yazık sana .. Ben ekmek almaya bile gidemiyorum şuanda ..ya benim iş yerimde biri var, her gördüğünde doğurcak gibisin diyor. bir tanesi de geçen göbeğin aşağıda sanki kaç gün kaldı diyor.
onlara inat iş yerinde doğurcam :)))
gel ölçüm yap dicen....boş beleş konuşup duruyorlar...aynen canım daha bugün sen daha izne ayrılmadın mı diyor bir tanesi.
bir taraftanda karnın küçük haftasından az görünüyor diyor.ne alaka şimdi.
yani millet sırf laf konuşmak için konuşuyor bence.
canım akıntı olabilir bendede oluyor.
suyun gelse hissedersin merak etme,acaba dedittirmez.
günaydın pampa....Günaydın bayanlarrr:)
Başka bir hastanedemi yoksa çapada mı merak ettim.evet canim
Sorma canım bayanı anlarım da erkeklerin konuşması tuhaf eşim de diyor ki kenafir gözlü adam nazar degdirecek neyse ki dün okul sondu birdaha görmem...resmen seninle yarışıyorlar sanırım sen mi hamilesin onlar mi...aynen yaa...erkelerin sorması daha abes oluyor ki bizimkilerin çoğu erkek....dün öğrendim çoğu izne ayrılacakmış haftaya..hop dedim noluyor kimse bana güvenmesin...iki personelle kalıcaz.o zaten muhasebeye bakıyor...birden tuhaf oldular...napim ama...en azından sırayla gitsinler...
Canım hocanın anlaşmalı olduğu hastaneler var biz Bahçelievler'de hizmet hastanesinde yaptıracağız ınsallah...sana özeller ne kadar dedi...Başka bir hastanedemi yoksa çapada mı merak ettim.
Tatlım daha ne kadar kaldı işten çıkmana yazık sana .. Ben ekmek almaya bile gidemiyorum şuanda ..
kenefir gözlüüSorma canım bayanı anlarım da erkeklerin konuşması tuhaf eşim de diyor ki kenafir gözlü adam nazar degdirecek neyse ki dün okul sondu birdaha görmem...resmen seninle yarışıyorlar sanırım sen mi hamilesin onlar mi...
dün 2 defa tuttu :)Kizlar sizin bebisinizede cok hickirik tutuyomu :)
aynen canım daha bugün sen daha izne ayrılmadın mı diyor bir tanesi.
bir taraftanda karnın küçük haftasından az görünüyor diyor.ne alaka şimdi.
yani millet sırf laf konuşmak için konuşuyor bence.
canım akıntı olabilir bendede oluyor.
suyun gelse hissedersin merak etme,acaba dedittirmez.
Memlekette cocuk doguran herkes kendini kadin dogumcu sandigindan bu tur seyleri sik duyuyoruz. Bana da sali gunu sen 10 gune dogurursun dedi bir abla. Hatta daha komigi bei 1 aydir gormemis olan arkadasimla telefinda konusurken. Haftaya dogurursun sen dedi. Karnimi bile gormeden bu yorumu yapabildiysen hurmetle egilirim onunde ama gobusten egilemiyorum maalesef dedim :)gel ölçüm yap dicen....boş beleş konuşup duruyorlar...
Valla medipol sezeryan 1900 dedi , medical park 3200 dedi hizmette melekem hoca diye biri varmış onasorayım dedim ama Cumartesi geç gittiğimiz için fiyat alamadık. Sana hizmet fiyat verdi mi ? Gerçi hocanın anlaşması varsa fiyatı farklıdır .Canım hocanın anlaşmalı olduğu hastaneler var biz Bahçelievler'de hizmet hastanesinde yaptıracağız ınsallah...sana özeller ne kadar dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?