2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benim ilk doğumumda yatırmamışlardı; ki ben rapor haklarımı kullandım ikinci dönem işbaşı yaptım ama o yıl Ödenek almadım
demek ki almama durumumuz var yani canım kötü olur öyle ise...fakat sacma neticede sen boyu izinli değiliz ki hem de zorunlu izin ücretsiz olsa anlarım da...meb in işlerini anlamak çok zor...

Korkma sakın sende benim dualarımdasın çok seviyorum seni çok Rabbim bu meleğini hayırlısı ile alacaksın bak gör . Nasıl mutluyum kız kardeşim gibisin İnan çok sevindim Rabbim kucağına almayı mis kokusunu çekmeyi nasip etsin. Her zaman gönlümde ve duamdasın unutma ...ve sakın korkma kun fe yekun. Rabbim ol der ve olur ...

canım aynı durumdayız bende ilkinde ne sancı ne kasılma hissettim.açılma hiçbirşey yoktu.
şuanda ise aynı durumdayım senle.
bende doktoruma sorayım,hiç aklıme gelmedi sormakta.

canım ben isimli olanı daha çok beğendim.
ama ikiside çok güzel bence

Hastanede dogumdan sonra alınıyor.hastanede yapilmasina ragmen, sağlık ocagida tekrar alıyor.Canlari yanmiyormus kasları gelismedigi icin.
benim kızım çok ağlamamıştı.
benim oğlum çok ağlamıştı sen yazınca o günlere döndüm.
oğlum ağladı ben ağlamıştım.şimdide gözlerim doldu.
annelik çok garip birşey...

Dirim canım ya seni tedirgin etmiyim; Dr öyle söyledi sen sor canım tabi seninkine ama ikaz etmediyse belki dikişlerin iyi durumdadır, beni 28. Hafta da vajinal muayene etmişti plesenta önde diye ozaman söylemişti, ama şuan plesenta normalmiş çok şükür

benim oğlum çok ağlamıştı sen yazınca o günlere döndüm.
oğlum ağladı ben ağlamıştım.şimdide gözlerim doldu.
annelik çok garip birşey...
:))) Bende serum takilacakken aglamistim.
bir turlu damar bulamadilar artik yavrum aglamaktan perisan olmustu.babasi bi yandan ben bi yandan tutuyorum benim gözlerimden yaşlar dokuluyor.esimle birbirimize bakiyoruz.cocuklarin aglamasi dayanilacak gibi degilki.bak simdi bende o gunleri hatirladim.konusmaya kalksak anılar hiç bitmez.

demek ki almama durumumuz var yani canım kötü olur öyle ise...fakat sacma neticede sen boyu izinli değiliz ki hem de zorunlu izin ücretsiz olsa anlarım da...meb in işlerini anlamak çok zor...
Belki okulla ilgilidir; ben Ödenek zamanı raporluydum Ondandır belki bu sefer yatar mı bilmiyorum canım

Belki okulla ilgilidir; ben Ödenek zamanı raporluydum Ondandır belki bu sefer yatar mı bilmiyorum canım
Anladım canım zaten her okulun izin vs. gibi birçok uygulamasi farklılık gösteriyor aslında net olmali ama umarım yatırırlar ödeneği ihtiyacımız olacak çünkü ...

Canım haftaya hangi gün gelicek bebiş:)

Hayırlısı olsun tarihler kesinleşince günlere zor geçer artık:)

Bence SGK lı ist fiyatlarına göre normal canım, benim hastanemde SGK lı 3000 ama oda seçeneği aneztezi yenidoğan küvez hizmetleri ekmiş
Yenidogankuvez hizmetlerine 5 kirus para odememniz lazim kizlar. Yengem ozel hastanede nisanda 32 haftalik ikizlerini dogurdu biri 2 digeri 30 gun kuvezde kaldi. Dogduklarinin ertesi gunu dayim gitti bebeklerin kimligini cikartti. Ve tum kuvez yogun bakim gibi seyleri ucretsiz oldu.

Evet 3d yapiyorum.evde oturmak sikar beni bos oturamiyorum.gerci bende alan genis mutlaka oyalanacak bisey buluyorum.heykeltrasim aslinda yaninda boyle islerle bos kalmamaya calisiyorum

Ya kızlar benim canım sıkıldı şimdi . Gittiğim özeldeki doktor bana dedi küvezde yer olmayabilir , takipli hastam değilsin , takipli hastalara öncelik tanıyoruz vs gibi şeyler söyledi ? Acaba bana doğum yaptırmak istemiyor mu ? Şimdi oturup ağlayacağım ben bu saatten sonra hangi hastane hangi doktora güveneyim ki ?

Sagol canim. Kapi susu tamamen kendi imalatim eminonunden kecleri cickleri boncuklai aldim. Evde once kagida bir kalip cikardim sonra bu kaliplari kecelere yerlestirip kestim. Kenarlarini dikip iclerini boncuk silikonla doldurdum. Ustunude cicek ve kiz figuruyle susledim. Isim kismini da ayni sekilde pc den isim kaakterini cikartip kestim bictim diktim :) internetten fiyatlarina bakmistim bu tarz sato seklinde stedigim bir kac model bldm 160 tl ve uzereydi bana maaliyeti 20 tlyi gecmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…