2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynen öyle dıyorlar canım bende inan ki şu riskli durum olmasa doktorumu degistirecegim ama göze alamıyorum ki

Başta konuşmak için erken diyorduk sonradan geç olduğunu fark ediyoruz ben 34. Haftada doktor değiştirdim ama onceden de gitmiştim buna ve daha çok istediğim bir doktordu ama yinede içim rahat değil acaba hata mi ediyorum diye bence mecbur kalmadıkça içine sunuyorsa hiç degisturme derim ben

Gaziantepteyim canım imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz da ben şimdiden ona buna boşuna para harcamamiszdir umarım diyorum çünkü maddi sıkıntı çekmek en büyük korkum bebegimle allah kimseyi gördüğünden geri koymasin umarım onları sağlıklı şekilde buyutecegimiz eşyalar alıp sağlıkla kucagimiza alacağımız hastanelerde doğum yaparız

Canım Bahçelievler istanbul medical park SSK lı sezeryan 3200 verdi pahalı mı ki bilmiyorum ben
Ben bir doktor görüşü için gittim burdakine bir arkadaşım devam ediyordu oraya ona verilen fiyat bu oda düşmemesi falan yok tabi sadece doğum ücreti vip oda icin

Kizlar pisik kremi ne aldiniz bu sudocream iyi mi ondan mi alayim?
Sebamed aldım ben kardeşimin kızının yeni çok hassas o memnun kaldıysa iyidir diye düşündüm ama burda desilin di sanırım onuda çok ovmuslerdi benim ikinci tercihim o olabilir sebamed ise yaramazsa

bende aynı şeyleri düşünüyorum canım.. acaba ben mi abartıyorum diye yazdım hatta bugün buraya siz ne düşüneceksiniz diye bir çoğunuz benimle aynı fikirdesiniz.. beklemekten başka çarem yok şimdilik bakalım haftaya ne dicek doktorum.. senin durumunda bile normal doğumu denemeyi teklif etti çapadakiler.. benimkinde bir tuhaflık olduğu aşikar..

canım doğum kanalına inmesin diye mi yürüme dedi.
ben ilkinde 40 haftaya kadar bayağı bir yürüdüm.banamısın demedi

tamamen farklı canlandırmışım kafamda,
ekte koyduğun fotoğrafın tamamına pafta deniyor yani
projenin tamamına ben her biri pafta gibi hayal etmiştim.
bilgi için teşekkürler.

Tombik yanak benimki teyzesi maşallah :)) sen şuan böyleyken tabi ki naif olursun canım maşallah sana da; belki de bebişleri biraz büyütünce buradaki arkadaşlarla buluşma ayarlarız kısmet olur umarım ; güzel dostluklar kurarız :)

Canım senin kafan çok karışmış haklı olarak normal doğum yapma imkanın varsa bütün şartlarını değerlendir ben de olsam öyle yapardım ama benim mecburen sezeryan olacak inşallah süreçten istediğin gibi çıkarsın...

Dirim aynen canım ben de ilkinde çok yürüdüm, 10 gün kalana kadar da çalıştım buna rağmen hiç sancım olmadı ama bu sefer kasılmaları daha fazlaca hissediyorum, bi de Dr ilk sezeryan dikişlerimin yerinin ince olduğunu söyledi çok gerilip baskı olmasın dedi bebeğim biraz önde kilosu; doğum erken başlamasın dedi , ikinci diye herhalde o da tedirgin oldu

teyzesi ısırır o yakışıklının yanaklarını...İstanbul grubu olarak baya kalabalığız neden olmasın ayarlarsak ben katılırım canım neticede birbirimizden çok destek gördük devam etsin isterim canım...

inşallah hepimiz istediğimiz gibi tamamlayalım bu süreci.. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..

Nedir bu drun sezeryAn merakı ıste o yuzden bazı ozel hastaneler sezeryanla normal dogum fıyatını bır tutuyorlarkı tıcarı dusunce olmasın benım gıtıgım hastane ucret aynı ve kızımı normal dogumla dunyaya getırdım gayet saglıklı masallah 2800 gramdı dogdugunda

Inş canım ben de çok isterim; doğumdan sonra biraz kendimizi toparlayalım inş tekrar Gündeme gelir konuşuruz arkadaşlarla da

süpermiş cesaret geldi valla ..inşallah bizim dogumlarda seninki kadar güzel olur

Bence bir pijama takımı daha koy.ben 2 pijama degistirdim hep kan gecmisti altıma 3.pijamayi giydim.hastaneden gazli bez verdiler ama tam korumuyor.o yuzden depend aldim.olmaz derlersede gazlibezi dependin icine koyarim.zaten kulot seklinde.ayriyaten pedde koydum.1 tane de corap koy ne olur ne olmaz.pecete,kağıt havlu,yüz havlusu,kendimiz icin ıslak mendil,ben orda banyo yapmadım yine yapmam sanirim,o yüzden banyo havlusu koymadım.lansinoh krem.bebek icinde cıtcıtlı badi.

böyle hikayeler duyunca daha çok hevesleniyorum inşallah bende normal doğurucam diye gaza geliyorum benim hastanede ücret farklı sezeryan ve normal doğum keşke dediğin gibi olsa insan şüphe etmez o zaman..

Hastanede dogumdan sonra alınıyor.hastanede yapilmasina ragmen, sağlık ocagida tekrar alıyor.5.gün saglik ocagina gidiliyor hatirladigim kadariyla.Canlari yanmiyormus kasları gelismedigi icin.
benim kızım çok ağlamamıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…