Kuşum yer yok adama. Ayrıca ilk kendi muayenesine gitmek lazım o yönlendiriyor hastaneye ?Canim dun sana yazmıştım ama kaynağı sanırım istanbulda arda lembetin çalıştığı hastaneye çok iyi diyorlar yeni doğan ünitesine de aynı şekilde biraz pahalı olduğu için boş yer de vardır mutlaka doktor çok iyi bi de onunla görüş istersen
Canım öncelikle senin adına sevindim suyun normale donmus ınsallah kalan zamanı da guzelce atlatirsin...esasında doktorum telkinde bulundu riskli donemi atlattık sıkıntı yapacak durum yok diye net konuştu ama 20 li haftalarda olsaydık kötüydü diye de ekledi...pazartesi devlete kan ve idrar tahlili ıcın gideceğim olmadı bir de orda baktiracagim canım...
Canim sen egitim arastirma hasytnesin de de muayene oluyordu diye hatirliyorum. Neden orda dogum yapmiyorsun. Tamam ozel hastanenin konforu bambaska ama emin ol egitim arastirma hastaneleri cek cok acidan daha donanimlilar. Ozellikle riskli gebelik gibi bir durum varsa. Kuzenim ilk dogumunu ozelde yapti ikinci gebeligi biraz sorunluydu bebegimizin kalbi sag tarafindaydi ve 33. Haftasinda sancilari tutmustu. Surekli gittigi ozel hastane dogum icin kabul etmedi capaya gonderdi. Orada yapti dogumunu. Cok da iyi ilgilendirler hem bebekle hem onunla. Simdi bu ay ameliyat olacak bebegimiz yine capada yapacaklar ameliyati. Ozele guvenemiyorum diyor.Ya kızlar benim canım sıkıldı şimdi . Gittiğim özeldeki doktor bana dedi küvezde yer olmayabilir , takipli hastam değilsin , takipli hastalara öncelik tanıyoruz vs gibi şeyler söyledi ? Acaba bana doğum yaptırmak istemiyor mu ? Şimdi oturup ağlayacağım ben bu saatten sonra hangi hastane hangi doktora güveneyim ki ?
merakla bekliyoruz senin doğumunu :) inşallah her şey düşündüğünden daha güzel olacak. o kadar geniş bir gönlün var ki yaşadıklarını düşündükçe ben yapamazdım diyorum çoğu zaman...Y
Yarın belli olacak inşallah
Canım bebeğimi erken alacakları için çapa ortada bıraktı beni. Sezeryan olmalıymış ama çapa sezeryan yapmıyor ilk suninsancı verecek bebek kaldırmazsa hareket yavaşlarsa kalbi durursa ancak sezeryan yapıyor. Bu da bebeğe travma yaşatıyor yoksa aylardır Çapadayım bende isterim orada doğurmak ama riskleri söylediler bir de küvez 10 taneymiş sevk edebiliriz dediler.Canim sen egitim arastirma hasytnesin de de muayene oluyordu diye hatirliyorum. Neden orda dogum yapmiyorsun. Tamam ozel hastanenin konforu bambaska ama emin ol egitim arastirma hastaneleri cek cok acidan daha donanimlilar. Ozellikle riskli gebelik gibi bir durum varsa. Kuzenim ilk dogumunu ozelde yapti ikinci gebeligi biraz sorunluydu bebegimizin kalbi sag tarafindaydi ve 33. Haftasinda sancilari tutmustu. Surekli gittigi ozel hastane dogum icin kabul etmedi capaya gonderdi. Orada yapti dogumunu. Cok da iyi ilgilendirler hem bebekle hem onunla. Simdi bu ay ameliyat olacak bebegimiz yine capada yapacaklar ameliyati. Ozele guvenemiyorum diyor.
Ben bubchen alim canim bir arkadasim sudocrem kullaniuor cok memnunum demisti.Kizlar pisik kremi ne aldiniz bu sudocream iyi mi ondan mi alayim?
nerde bende o beceri...Sagol canim. Kapi susu tamamen kendi imalatim eminonunden kecleri cickleri boncuklai aldim. Evde once kagida bir kalip cikardim sonra bu kaliplari kecelere yerlestirip kestim. Kenarlarini dikip iclerini boncuk silikonla doldurdum. Ustunude cicek ve kiz figuruyle susledim. Isim kismini da ayni sekilde pc den isim kaakterini cikartip kestim bictim diktim :) internetten fiyatlarina bakmistim bu tarz sato seklinde stedigim bir kac model bldm 160 tl ve uzereydi bana maaliyeti 20 tlyi gecmedi.
Ne kadar sacma bisey ne demek kalbi durursa bilmem ne sok oldum resmen. Teyzemin sezeryan yapmislardi oysaki direk. Neyse canim demkki onlarada guven kalmadi artik.Canım bebeğimi erken alacakları için çapa ortada bıraktı beni. Sezeryan olmalıymış ama çapa sezeryan yapmıyor ilk suninsancı verecek bebek kaldırmazsa hareket yavaşlarsa kalbi durursa ancak sezeryan yapıyor. Bu da bebeğe travma yaşatıyor yoksa aylardır Çapadayım bende isterim orada doğurmak ama riskleri söylediler bir de küvez 10 taneymiş sevk edebiliriz dediler.
canım bu sıcakta o kadar yürünürmü??hanimlar bugun biraz cok yurudum sicakta 7 km civari iki damla kan gelmis sizce dr a gideyim mi yatip dinleneyim mi
Yok artıkk.yazık bize yaa Ondan da mahrum kalırsak tam acıların çocuğu olucaz yani[/QUOTE][QUOartıkisigi3434, post: 42046802, member: 643300"]oskeortmen , catdog , aslan bebek , kuzumveben bizimoykumuz2701 topikte hatirladigim ogretmen arkadaşlar eylulde yatacak olan eğitim ögretim ödeneğini alacak miyiz? Dün bir yerde alamayız gibi bir ifade okudum bilgisi olan var mi?
ya öyle deme ne korkularım var şu anda biliyor musun ? Ama iyi ki korkularımdan sığınabileceğim bir Rabbim var ya o olmazsaydı .... Hepimizin bebekleri ona emanet çok korkuyorum çok. Bak ne diyeceğim ağlayacağım şimdi dün eşimle konuşuyoruz biz bebeğimizi ultrasonda hiç görmedik, kime benziyor gözü nasıl ayakları elleri nasıl ? Hiç ama hiç görmedik. Bir çok arkadaşımız burada ultrason görüntüsü paylaştı. Rabbim şimdi kucağımızda göreceğiz inşallah.,,merakla bekliyoruz senin doğumunu :) inşallah her şey düşündüğünden daha güzel olacak. o kadar geniş bir gönlün var ki yaşadıklarını düşündükçe ben yapamazdım diyorum çoğu zaman...
yeni topik nerdeslm kızlar hergün oğluma gidip geliyorum o yüzden forma pek fırsatım olmadı.. bugün ilk kez kucağıma alıp emzirdim çok şükür.. resmen hissetti beni göğsümü hemen tuttu gözlerini açtı ve emzirme boyunca eliyle göğsümü okşadıyarım saat bir arada kaldık, dr herşey yolunda dedi son test sonucu yarın en geç c.tesi çıkacak sonuç çıkar çıkmaz eve gelebilecek oğlum son 1-2 gün çok şükür.. doğum hikayemi yeni açtığınız topiğe yazacağım şimdi.. hepinizi seviyorum en kısa zamanda sizlerde kavuşun evlatlarınıza sağlıkla inşallah
Merhaba guzel anneler...
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim hepinize ayri ayri cevap vermek isterdim ama malesef vaktim yok dun oglumla taburcu olduk evimize geldik cok şükür
Niye erken dogum yaptigimi merak edenler olmus tansiyon yuksekligi yuzunden acil sezeryana alindim. 15 dk da bebegim cikmis dışarı hemen kuvoze almislar yari gorebilirsinizdemisler esime ama benim kucuk mucizem yarim saatte kendini toparlayip annesine babasina geldisimdilik bu kadar musait bir animda dogum hikayemide yazarim operiz hepinizi
slm kızlar hergün oğluma gidip geliyorum o yüzden forma pek fırsatım olmadı.. bugün ilk kez kucağıma alıp emzirdim çok şükür.. resmen hissetti beni göğsümü hemen tuttu gözlerini açtı ve emzirme boyunca eliyle göğsümü okşadıyarım saat bir arada kaldık, dr herşey yolunda dedi son test sonucu yarın en geç c.tesi çıkacak sonuç çıkar çıkmaz eve gelebilecek oğlum son 1-2 gün çok şükür.. doğum hikayemi yeni açtığınız topiğe yazacağım şimdi.. hepinizi seviyorum en kısa zamanda sizlerde kavuşun evlatlarınıza sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?