2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kuşum yer yok adama. Ayrıca ilk kendi muayenesine gitmek lazım o yönlendiriyor hastaneye ?

Amin canım doktorların aksiyonları bitmiyor inşallah hayirlisiyla atlatiriz bu gunleri

[QUOartıkisigi3434, post: 42046802, member: 643300"] oskeortmen , catdog , aslan bebek , kuzumveben bizimoykumuz2701 topikte hatirladigim ogretmen arkadaşlar eylulde yatacak olan eğitim ögretim ödeneğini alacak miyiz? Dün bir yerde alamayız gibi bir ifade okudum bilgisi olan var mi?[/QUOTE]
Yok artıkk.yazık bize yaa Ondan da mahrum kalırsak tam acıların çocuğu olucaz yani

Canim sen egitim arastirma hasytnesin de de muayene oluyordu diye hatirliyorum. Neden orda dogum yapmiyorsun. Tamam ozel hastanenin konforu bambaska ama emin ol egitim arastirma hastaneleri cek cok acidan daha donanimlilar. Ozellikle riskli gebelik gibi bir durum varsa. Kuzenim ilk dogumunu ozelde yapti ikinci gebeligi biraz sorunluydu bebegimizin kalbi sag tarafindaydi ve 33. Haftasinda sancilari tutmustu. Surekli gittigi ozel hastane dogum icin kabul etmedi capaya gonderdi. Orada yapti dogumunu. Cok da iyi ilgilendirler hem bebekle hem onunla. Simdi bu ay ameliyat olacak bebegimiz yine capada yapacaklar ameliyati. Ozele guvenemiyorum diyor.

Canım bebeğimi erken alacakları için çapa ortada bıraktı beni. Sezeryan olmalıymış ama çapa sezeryan yapmıyor ilk suninsancı verecek bebek kaldırmazsa hareket yavaşlarsa kalbi durursa ancak sezeryan yapıyor. Bu da bebeğe travma yaşatıyor yoksa aylardır Çapadayım bende isterim orada doğurmak ama riskleri söylediler bir de küvez 10 taneymiş sevk edebiliriz dediler.

Merhaba guzel anneler...
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim hepinize ayri ayri cevap vermek isterdim ama malesef vaktim yok dun oglumla taburcu olduk evimize geldik cok şükür
Niye erken dogum yaptigimi merak edenler olmus tansiyon yuksekligi yuzunden acil sezeryana alindim. 15 dk da bebegim cikmis dışarı hemen kuvoze almislar yari gorebilirsinizdemisler esime ama benim kucuk mucizem yarim saatte kendini toparlayip annesine babasina geldi simdilik bu kadar musait bir animda dogum hikayemide yazarim operiz hepinizi

nerde bende o beceri... oyle el becerim pek yoktur
ben bıraz hazırcıyım ...ama sana maşallahh çok güzel yapmıssın herşeyini

Ne kadar sacma bisey ne demek kalbi durursa bilmem ne sok oldum resmen. Teyzemin sezeryan yapmislardi oysaki direk. Neyse canim demkki onlarada guven kalmadi artik.

slm kızlar hergün oğluma gidip geliyorum o yüzden forma pek fırsatım olmadı.. bugün ilk kez kucağıma alıp emzirdim çok şükür.. resmen hissetti beni göğsümü hemen tuttu gözlerini açtı ve emzirme boyunca eliyle göğsümü okşadı yarım saat bir arada kaldık, dr herşey yolunda dedi son test sonucu yarın en geç c.tesi çıkacak sonuç çıkar çıkmaz eve gelebilecek oğlum son 1-2 gün çok şükür.. doğum hikayemi yeni açtığınız topiğe yazacağım şimdi.. hepinizi seviyorum en kısa zamanda sizlerde kavuşun evlatlarınıza sağlıkla inşallah

Ya
ya öyle deme ne korkularım var şu anda biliyor musun ? Ama iyi ki korkularımdan sığınabileceğim bir Rabbim var ya o olmazsaydı .... Hepimizin bebekleri ona emanet çok korkuyorum çok. Bak ne diyeceğim ağlayacağım şimdi dün eşimle konuşuyoruz biz bebeğimizi ultrasonda hiç görmedik, kime benziyor gözü nasıl ayakları elleri nasıl ? Hiç ama hiç görmedik. Bir çok arkadaşımız burada ultrason görüntüsü paylaştı. Rabbim şimdi kucağımızda göreceğiz inşallah.,,

yeni topik nerde

çooook sevindim güle güle büyütün bebeğinizi :)))) darısı başımıza inşallah...

ne güzel haberler alıyoruz böyle :) çok şükür bugünümüze. inşallah son testte güzel çıkacak ve minik prens evine dönecek :) doğum hikayesini dört gözle bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…