2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    473
Bebek geçen haftadan beri 100 gr almış beklemeyelim yazık bebeğe dedi karnındaki her geçen gün risk dedi ve pazartesiye kadar her gün nst istedi

Canim rabbim hayirli dogum nasip etsin insallah saglikla kucagina alirsin,ciger gelistirici vuruldun mu?? Benimde heran alinabilir bebegim endiseleniyorum bende
 

kızlar aslında arada giriyorum ama hiç yazamadım. okul ve seminer dönemi bittiğinden beri koşturmacam başladı. son alışverişler, kıyafet yıkama ütüleme fasılları, hastanede dağıtılacak süsler derken bu zaman oldu. 2 gün önce bitti tüm işlerim derken bugün sabah hafif bir kanamayla uyandım sanırım nişan geldi diye acile gittim. elle çatı muayenesi yaptı.. sonrasında epey kanamam oldu ama bebek ok şükür iyi. şimdilik açılmam da yok.. hala yasinlere devam ediyorum ben hepimiz adına buarada.. sen nasılsın misk?
 
Çok teşekkür ederim önerilerin için. Biraz uzandim dinledim sipa da kıpır kıpır. Bi sıkıntı olmadı şimdilik inşallah olmaz da
 
Canim sade maden suyu icebilirsin. Hem magnezyum vs var icinde.
 
Kizlar benim yine sancim var. Gecen carsamba da vardi gittim bisey cikmadi serum takip gonderdi doktor. O yuzden gitmek istemiyorum yine. Gerci bu kez sancilar cok fazla saat 5 bucuktan beri devam ediyor ozellikle belimde. Ama kac dkikada bir oldugunu anlayamiyorum sanki kesilmeden agriyor.
 
Biliyorum ama inanilmaz cola çekiyor canim.bazen dayanamiyip iciyorum.bugün bebisim az oynadi DİE aklim ondan kaldi onu oynatmaya calisiyorum şuan :)
Aaahhhhh ben hamile kalmadan once kola bagimlisiydim resmen. Icememk okdar zor geliyor ki. Dogumdan sonra ne istiyorsun diyorlar kolaaa diyorum. Ama bu sefer de sutume gecermis yine icemeyecegim heralde.

Gecen ksam bizim kizda korkuttu beni oynamadi hic. Ben durte durte 20 dk falan ugrastim anca uyandi hanfendi. Sonra da o beni uyutmadi :)
 

Bende devlet hastanesi aciliné gittim orda sadece bebek yaşıyor mu diye bakti bebeğin kalbi atıyor dedi.
Sarılık testi burda yapmıyoruz takibini yaptırdığın hast git dedi bugün git dedi acil bir durum bu bende suan kendi hast. Geldim ultrason à baktı dr bebeğin suyu azalmış 80 ml kalmış alt sınır dedi bakalım hayırlısı
 
maaşallah inşaallah bol ve faydalı olur sütün darısı başımıza
 
e doğum iznimiz bitince sağlık izinlerini kullancaz o ara nasıl alcaz o ödeneği
 
ben bu hafta hiç dışarı çıkmamıştım yarın bi denicem hala arabaya binebiliyormuyum diye
 
kizlar iyi aksamlar
hastane cikisini 0-3 ay alan var mi?
oglumda 0 aylik almisim.bugun alirken farketmedim 0-3 aylik almisim simdide .
biraz fark var tabi.
 
ben süslemicem boşu boşuna masraf gibi geliyor belki bebeğin beşiğini tülle çevircem o kadar dediğin gibi ben normal düşünüyorum zaten kim gelip görcek o kısa zamanda ki
 
kizlar bu arada araya girmis gibi oldm kudura bakmayin.cepten yaziyorum
 
Canım ben kıyafetleri küçük hurclara ayırıp koydum biberon vs. ise dolap posetkerine koydum...
Canim o hurclari nerden alabilirim ben bugun bitirdim kendi aldıklarını yıkama ütüleme bitti çok şükür sırada annemin aldıkları var inşallah. Ama buzdolabı posetine içine koydum hurclari nerden bulabilirim?????
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…