Bebek geçen haftadan beri 100 gr almış beklemeyelim yazık bebeğe dedi karnındaki her geçen gün risk dedi ve pazartesiye kadar her gün nst istedi
2 gündür sağımda oynayan oglum şimdi solumda oynuyor bende anlayamadım acaba pozisyon mu Değişti diyeGece çokk kötü ağrıyla uyandım. Sol tarafa toplanıyor sürekli bebek. Sağa dönmenin mümkünü yok
Sizde de oluyor mu?
gayyee21 @evrembus @dilork @haapyyy @kattina @belmaakca @yeşilerik @esmanur canan @kuzumveben @MehlikaAzra @kuzucuk87 kızlar nerelerdesiniz
Çok teşekkür ederim önerilerin için. Biraz uzandim dinledim sipa da kıpır kıpır. Bi sıkıntı olmadı şimdilik inşallah olmaz daLuckylover canım iyi yapmışsın uzanmakla, daha da bu gece ayaklanma sabaha dek dinlen canım, bi de bebişinin hareketlerini dinle bence tatlı bişeyler ye, akıntı su kanama yoksa bebek te hareket ediyorsa hayırlısıyla bişey yoktur inş canım, ters bi durum olursa zaten drunu ararsın canım
Canim sade maden suyu icebilirsin. Hem magnezyum vs var icinde.Kizlar biliyorum gazli icecekler çok zararli (cola gazoz soda),vs..ama canim çok çekiyor dayanamiyorum iciyorum hele ki bu sicaklarda.sizce Allah korusun bisey olurmu bide bebeyimin hareketleri bu aralar azaldi çok sert ve sik değil ????
Biliyorum ama inanilmaz cola çekiyor canim.bazen dayanamiyip iciyorum.bugün bebisim az oynadi DİE aklim ondan kaldi onu oynatmaya calisiyorum şuan :)Canim sade maden suyu icebilirsin. Hem magnezyum vs var icinde.
Aaahhhhh ben hamile kalmadan once kola bagimlisiydim resmen. Icememk okdar zor geliyor ki. Dogumdan sonra ne istiyorsun diyorlar kolaaa diyorum. Ama bu sefer de sutume gecermis yine icemeyecegim heralde.Biliyorum ama inanilmaz cola çekiyor canim.bazen dayanamiyip iciyorum.bugün bebisim az oynadi DİE aklim ondan kaldi onu oynatmaya calisiyorum şuan :)
Yok cnm erken dogum riskim yoktu hersey güzel ilerliyordu ama seker çıkmıştı bende belki onuda göz önüne alarak önlem almak istedi bilmiyorum...iğne Olduğum aksam rahatsızlıklar yaşadım kasılma seker yükselmesi kasık ağrısı gibi ama şimdi iyiyim cok şükür nst yede bağladı bikaç gündür Sancı cıkmadı...umarım seninde geçer hemen soğuk duş iyi geliyodu bana tavsiye ederim...
Ayy canim walla dikkat et, bebisin hareketlerini falan takip et bence.. Allah korusunBen zaten ne zaman yapmamam gereken bişey olsa onu yaparım şimdi yine aynısı oldu inşallah bişey olmaz
Annem de öyle dedi bişey olur mu ki ya
Çok teşekkürler cnm internet sorunu yaşadığım için geç done bildim))))doğum günün kutlu olsun.Mutlu ve huzurlu yıllar bebişinle ...
maaşallah inşaallah bol ve faydalı olur sütün darısı başımızaKizlarrr sozde benim gibi sabahlari bi heves grubu acarken acaba bu gece kimler dogurdu die dusunuyormusunuz :) )
Birde benim goguslerimden sut gelmeye basladi..göğüslerinizi mumkun oldugunca nemlendirin ozel bi kremede gerek yok saf zeytinyagi varsa ewinizde surun..ben her gece kantoron yagi vucuduma suruyorum oda zaten zeytin yağı cok ise yario
e doğum iznimiz bitince sağlık izinlerini kullancaz o ara nasıl alcaz o ödeneğikızlar biraz önce milli eğitime gittim. 20 Ağustos'ta görevi bırakıcağımı söyledim. erken doğum olursa izin nasıl olacak dedim. doğum 40 hafta olarak hesaplanıyormuş. 38 de doğum yapacağım için (inşallah) o iki hafta da sonrasına aktarılacakmış.
eğitim ödeneğini de sordum. okuldan arkadaş doğum yaptı da temmuzda. 30 Eylül'e kadar göreve başlayanlar tam alıyormuş. 30 Eylül'den sonra 1. dönem başlayanlar %75i 2. dönem başlayanlar %50 sini alacakmış.
havadisler böyle
kızlar ağlanacak halime güldüm biraz önce.
malum çatlaklarım var. lierac işe yaramadı diye Zeytinyağı sürüyordum o da vıcık vıcık oluyor. vazelin alayım dedim. özellikle araba kullanmak için tek Başıma gittim. çünkü çok özledim araba kullanmayı. neyse iki araba arasına park ettim ama çok dardı. hani sığar mı sığmaz mı diye kararsız kalınır ya o derece. neyse kapıyı yarım açtım bi şekilde çıktım. işim bitince arabaya binicem binemiyorum. bir iki derken yok olmuyor. Göbek sığmıyor. etrafa bakıyorum kimse yok hani biri çıkarıversin arabayı diye. bekledim biraz baktım olmuyor eczacıdan rica ettim Sağolsun çıkarıverdi de öyle bindim. tam bir rezillikti gerçekten.
Ayy canim walla dikkat et, bebisin hareketlerini falan takip et bence.. Allah korusun
ben süslemicem boşu boşuna masraf gibi geliyor belki bebeğin beşiğini tülle çevircem o kadar dediğin gibi ben normal düşünüyorum zaten kim gelip görcek o kısa zamanda kikızlar sabahtan beri düşünüyorum hastane odası süslemesi hakkında.çok ayrıntılı güzel şeyler var fakat kafamda bazı deli sorular???sezeryan olursa amenna çünkü planlı bir şekilde gidip doğum yapıyorsun.ama normal doğum olursa gecenin köründe hadi yine eşin odayı süsledi.sabah yada öğlen hastaneden çıkış verilirse doğru düzgün kimse gelmez ki:SSS okadar çaba boşa gitmiş olur mu???fikirlerinizi bekliyorum!!!
Canim o hurclari nerden alabilirim ben bugun bitirdim kendi aldıklarını yıkama ütüleme bitti çok şükür sırada annemin aldıkları var inşallah. Ama buzdolabı posetine içine koydum hurclari nerden bulabilirim?????Canım ben kıyafetleri küçük hurclara ayırıp koydum biberon vs. ise dolap posetkerine koydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?