- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
hadi hayırlı olsun canım ebeişin cicileri...bende haftasonu yıkayacam..ama sadece hastaneye gidecekleri ütülicem..tembelim ben tembel
Evet ben varım canım 0-3ay aldım 2tane onlar birazcık büyük ama diğer hastane çıkışımiz kucuk bide ananemi almış o daha gelmedikizlar iyi aksamlar
hastane cikisini 0-3 ay alan var mi?
oglumda 0 aylik almisim.bugun alirken farketmedim 0-3 aylik almisim simdide .
biraz fark var tabi.
Ben hepsini yıkayıp utuledim miskcim bugün de nevresim takımlarını utuledim bitti çok şükür benim aldiklarimmhadi hayırlı olsun canım ebeişin cicileri...bende haftasonu yıkayacam..ama sadece hastaneye gidecekleri ütülicem..tembelim ben tembel
canim hastanede 0-3 aylik olani mi giydireceksin yoksa daha kucuk olani?Evet ben varım canım 0-3ay aldım 2tane onlar birazcık büyük ama diğer hastane çıkışımiz kucuk bide ananemi almış o daha gelmedi
Canim küçüğü giydirmeyi düşünüyorum insallahh diğeri çok büyük geliyo gozume.bende aziz bebe den aldimcanim hastanede 0-3 aylik olani mi giydireceksin yoksa daha kucuk olani?
ben ilk cocukta idil bebe almisim ama cok kucuk.0-3 aylik sanki cuval gibi gelecek.arada cok olmasa da fark var.kafam karisti
beşli seti öyle verdiler bana biraz büyük ama ilk zamanı sıcaklara gelcek zaten ben sadece çıtçıtlıyla gezer diye düşünüyorum 20li almıştım diğerini yeter heralde pijamalarla falan 0 aylık olanlarkizlar iyi aksamlar
hastane cikisini 0-3 ay alan var mi?
oglumda 0 aylik almisim.bugun alirken farketmedim 0-3 aylik almisim simdide .
biraz fark var tabi.
Aynen canım gün sayıyorum artık...@ayisigi3434 az kaldı sabır biraz daha
Canım nevresim satan yerlerde bulabilirsin hatta 1 milyoncularda bile var saten şık küçük beyaz hurclar iyi oluyor...Canim o hurclari nerden alabilirim ben bugun bitirdim kendi aldıklarını yıkama ütüleme bitti çok şükür sırada annemin aldıkları var inşallah. Ama buzdolabı posetine içine koydum hurclari nerden bulabilirim?????
Ben her gün 1 şişe maden suyu içiyorum.Kizlar biliyorum gazli icecekler çok zararli (cola gazoz soda),vs..ama canim çok çekiyor dayanamiyorum iciyorum hele ki bu sicaklarda.sizce Allah korusun bisey olurmu bide bebeyimin hareketleri bu aralar azaldi çok sert ve sik değil ????
Sağa sola dönebilir sadece, artık çok kısıtlı yerleri kaldı :) Kasılma dedikleri oysa eğer bende çok var. Sol tarafım taş gibi oluyor.2 gündür sağımda oynayan oglum şimdi solumda oynuyor bende anlayamadım acaba pozisyon mu Değişti diye
Maşallah canım aman iyi olun :)Çok teşekkür ederim önerilerin için. Biraz uzandim dinledim sipa da kıpır kıpır. Bi sıkıntı olmadı şimdilik inşallah olmaz da
Ayy bi alemsin ayka yaCanim o hurclari nerden alabilirim ben bugun bitirdim kendi aldıklarını yıkama ütüleme bitti çok şükür sırada annemin aldıkları var inşallah. Ama buzdolabı posetine içine koydum hurclari nerden bulabilirim?????
Teşekkürler canim yarın sorayimCanım nevresim satan yerlerde bulabilirsin hatta 1 milyoncularda bile var saten şık küçük beyaz hurclar iyi oluyor...
Canim hiç dikkat etmedimkiAyy bi alemsin ayka yaheryerde var boy boy pazarda tuhafiyede milyoncuda marketlerde bile var tekstil reyonu varsa.
Dogrudur canim hosuma gitti boyle sorman sadeceCanim hiç dikkat etmedimki
Ay bende alayım ozaman BENİM HİÇ yokDogrudur canim hosuma gitti boyle sorman sadecebenim evde dolu yatagimin alti bu hurclarla.buyuklerine yorgan yastik koydum.orta boylar var iste misafir havlulari falan duruyo.kislik kiyafetlerim de hurcta su an mesela.vesselam kullanisli bisey.mutlaka edinmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?