2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kizlar iyi aksamlar
hastane cikisini 0-3 ay alan var mi?
oglumda 0 aylik almisim.bugun alirken farketmedim 0-3 aylik almisim simdide .
biraz fark var tabi.
Evet ben varım canım 0-3ay aldım 2tane onlar birazcık büyük ama diğer hastane çıkışımiz kucuk bide ananemi almış o daha gelmedi

hadi hayırlı olsun canım ebeişin cicileri...bende haftasonu yıkayacam..ama sadece hastaneye gidecekleri ütülicem..tembelim ben tembel
Ben hepsini yıkayıp utuledim miskcim bugün de nevresim takımlarını utuledim bitti çok şükür benim aldiklarimm

Evet ben varım canım 0-3ay aldım 2tane onlar birazcık büyük ama diğer hastane çıkışımiz kucuk bide ananemi almış o daha gelmedi
canim hastanede 0-3 aylik olani mi giydireceksin yoksa daha kucuk olani?
ben ilk cocukta idil bebe almisim ama cok kucuk.0-3 aylik sanki cuval gibi gelecek.arada cok olmasa da fark var.kafam karisti

canim hastanede 0-3 aylik olani mi giydireceksin yoksa daha kucuk olani?
ben ilk cocukta idil bebe almisim ama cok kucuk.0-3 aylik sanki cuval gibi gelecek.arada cok olmasa da fark var.kafam karisti
Canim küçüğü giydirmeyi düşünüyorum insallahh diğeri çok büyük geliyo gozume.bende aziz bebe den aldim

kizlar iyi aksamlar
hastane cikisini 0-3 ay alan var mi?
oglumda 0 aylik almisim.bugun alirken farketmedim 0-3 aylik almisim simdide .
biraz fark var tabi.
beşli seti öyle verdiler bana biraz büyük ama ilk zamanı sıcaklara gelcek zaten ben sadece çıtçıtlıyla gezer diye düşünüyorum 20li almıştım diğerini yeter heralde pijamalarla falan 0 aylık olanlar

Canım nevresim satan yerlerde bulabilirsin hatta 1 milyoncularda bile var saten şık küçük beyaz hurclar iyi oluyor...

Ben her gün 1 şişe maden suyu içiyorum.

2 gündür sağımda oynayan oglum şimdi solumda oynuyor bende anlayamadım acaba pozisyon mu Değişti diye
Sağa sola dönebilir sadece, artık çok kısıtlı yerleri kaldı :) Kasılma dedikleri oysa eğer bende çok var. Sol tarafım taş gibi oluyor.
Artık sabırsızlanıyorum kucağıma almak için...

Sidelya2011 Canım doktor hep soluna yat dedi, bende hep yattım şimdi asla sağa dönemiyorum. İdrarını rahat yapman için sola yat demişti. Düz yatsam da genelde solda toplanıyor. Eşim de çocuğun yeri daralmış biraz fazla ye de açılsın diyo Allaam Yareppim

Ayy bi alemsin ayka ya heryerde var boy boy pazarda tuhafiyede milyoncuda marketlerde bile var tekstil reyonu varsa.

Ay bende alayım ozaman BENİM HİÇ yok

kızlar izlediğiniz güzel yabancı dizi var mı ? şuan izlediğim bitmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…