Bebek geçen haftadan beri 100 gr almış beklemeyelim yazık bebeğe dedi karnındaki her geçen gün risk dedi ve pazartesiye kadar her gün nst istediCanim belli oldu mu niye acilen dedi ki
Kuran okuyorum canım Rabbim herkese hayırlı doğum nasip etsin çok heyecanlıyım ..Cnm hakkında hayırlısı olsun ,kuran biliyorsan ozamanna kadar bol bol meryem suresı oku ,inş kolayca atlatırsın doğum sonrasını ,sezeryan olacak diye demiştin yanlış hatırlamıyorsam
Kiyafetleri hurca koy sonra hurcla cantaya koyarsin.biberon ve emzik de kilitli posete koyulabilir bencekızlar doğum çantamı hazırlıorum ama bana çok hijyenik gelmedi. bebeğin kıyafetiyle biberonunu falan neye koyucam ben? poşette olmaz ki :/ fikir verir misiniz?
Evet anlıyorum cnm :)kaaç zaman bu bebiş sana biuruatraksiyon yaşattı :)inş sapaağlam ,akıl ruh beden butunuğu olan bir evlat olur ...zaman geldi artık darısı bizeKuran okuyorum canım Rabbim herkese hayırlı doğum nasip etsin çok heyecanlıyım ..
Allah yardimcin olsun canimPazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor
Pazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor
Erken düşmesine rağmen hiç ağrım kasılmam olmadı ilk gebelikte, 39. Haftanın içinde sezeryanla doğum yaptım canım doğum için daha bi belirtim yoktu; yani inmesini bi tek baz almayalım ; bu sefer öyle inmedi hala ama kasılmalarım oluyor sık sıkpeki kaçıncı haftada doğum yaptınız 31de düşünce ?
benimdebenim 33+3 de 1.866'ydı :)
benim iki hafta var kontrole merak ediyorum çok kilosunu gelişimini.Bende ondan korkuyorum inşallah gelisimini etkilemez bebislerimiz in kontrolüm e daha bi hafta var
Hadi hayırlısı olsun ? Ne yaptın hangi doktora gittin ? Niye acele dedi ki böyle ? Gerci bi kaç gün önce sonra farkeder mi bilmiyorum ama hayırlısı olsun sağ salim al kucağınaPazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor
Canım demekki böylesi daha hayırlı sağlıkla kucağına al inşallah bak gör doğduktan sonra hızla arayı kapatıcak annem hep lüçük doğan bebeklerin daha hızlı büyüdüğünü söyler güzel haberlerini bekliyoruz canımBebek geçen haftadan beri 100 gr almış beklemeyelim yazık bebeğe dedi karnındaki her geçen gün risk dedi ve pazartesiye kadar her gün nst istedi
Şaka yapiyosun inanamiyorum sanaYa off çok kötü bişey yaptım ki benannem işten geldi çok yorgundu uyuya kaldı su sebiline de damacanayi koymak gerekiyordu ben kaldırdım koydum.
Annem az önce görünce sakin bana bişey deme aferin sana deyip kızdı
Ayy iyice şaşırdım kendimi
Şaka yapiyosun inanamiyorum sanaYa off çok kötü bişey yaptım ki benannem işten geldi çok yorgundu uyuya kaldı su sebiline de damacanayi koymak gerekiyordu ben kaldırdım koydum.
Maşallah sana ben normalde de kaldıramam damacanayı çok ağır biraz uzan dinlen bariYa off çok kötü bişey yaptım ki benannem işten geldi çok yorgundu uyuya kaldı su sebiline de damacanayi koymak gerekiyordu ben kaldırdım koydum.
Ya off çok kötü bişey yaptım ki benannem işten geldi çok yorgundu uyuya kaldı su sebiline de damacanayi koymak gerekiyordu ben kaldırdım koydum.
Canim hakkında hayırlısı olsun dualarimiz seninle ...Bebek geçen haftadan beri 100 gr almış beklemeyelim yazık bebeğe dedi karnındaki her geçen gün risk dedi ve pazartesiye kadar her gün nst istedi
Şuan karnimin altında hissettiğim ağrının saka olmasını çok isterdim yaŞaka yapiyosun inanamiyorum sana
hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.Pazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?