2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm hakkında hayırlısı olsun ,kuran biliyorsan ozamanna kadar bol bol meryem suresı oku ,inş kolayca atlatırsın doğum sonrasını ,sezeryan olacak diye demiştin yanlış hatırlamıyorsam
Kuran okuyorum canım Rabbim herkese hayırlı doğum nasip etsin çok heyecanlıyım ..

Pazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor

Hayırlısı için dua ettik hepimiz canım benim, en hayırlı zamanı pazartesi günüymüş demekki. İnşallah minik kızını birkaç gün sonra kollarında göreceksin rabbim kolaylıkla kucağınıza alıp hayırla, sağlıkla, çabucak hastaneden çıkıp evinize geçmeyi nasip etsin inşallah :) annesi minik kızçesine doğduktan sonra çok çok kilo aldırcak inşallah

peki kaçıncı haftada doğum yaptınız 31de düşünce ?
Erken düşmesine rağmen hiç ağrım kasılmam olmadı ilk gebelikte, 39. Haftanın içinde sezeryanla doğum yaptım canım doğum için daha bi belirtim yoktu; yani inmesini bi tek baz almayalım ; bu sefer öyle inmedi hala ama kasılmalarım oluyor sık sık

Pazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor
Hadi hayırlısı olsun ? Ne yaptın hangi doktora gittin ? Niye acele dedi ki böyle ? Gerci bi kaç gün önce sonra farkeder mi bilmiyorum ama hayırlısı olsun sağ salim al kucağına

Ya off çok kötü bişey yaptım ki ben annem işten geldi çok yorgundu uyuya kaldı su sebiline de damacanayi koymak gerekiyordu ben kaldırdım koydum.
Annem az önce görünce sakin bana bişey deme aferin sana deyip kızdı
Ayy iyice şaşırdım kendimi

Bebek geçen haftadan beri 100 gr almış beklemeyelim yazık bebeğe dedi karnındaki her geçen gün risk dedi ve pazartesiye kadar her gün nst istedi
Canım demekki böylesi daha hayırlı sağlıkla kucağına al inşallah bak gör doğduktan sonra hızla arayı kapatıcak annem hep lüçük doğan bebeklerin daha hızlı büyüdüğünü söyler güzel haberlerini bekliyoruz canım

Şaka yapiyosun inanamiyorum sana
Şaka yapiyosun inanamiyorum sana

Maşallah sana ben normalde de kaldıramam damacanayı çok ağır biraz uzan dinlen bari

Ciddi olamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…