2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım sen kaydedersin mebbisten. o çıkartır senin yerine imzalar gerisi onda zaten . ama eşin ne iş yapıyor o da önemli. öğretmen değilse evrak gerekir. onları da taratır mail atarsın ya da Fax çekersin.

37 dolduğu gün yani 37 +0 da alacaksın

yanii lucky cim bn normalde bile damacana kaldırmam, bu ne cesaret inş kötü bşi olmamıştır, allaha emanet canım..

Pazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor

canımm sonunda kavuşuyorsun kızına :) Allah ım sağlıkla doğurmayı nasip etsin. gebeliğinin başından beri dualarımdasın. allah ım yardımcın olsun. ben ist avrupa yakasındayım, hastahaneye bile gelebilirim özelden msj atman yeterli cnm. bence sadece internet üzerinden değil her tirlü durumda destek olmalıyız birbirimize öpüyorum cnm seni.

Gece çokk kötü ağrıyla uyandım. Sol tarafa toplanıyor sürekli bebek. Sağa dönmenin mümkünü yok

Sizde de oluyor mu?

Sonrasinda pisman olacagin seyler yapma canim bi daha.Allah korusun can tasiyoruz

Annem nobetten gelmişti çok yorgundu bende kiyamadim. Hafif bi ağrı oldu ama sanırım annem kızınca korkudan oldu galiba :) ayaklarimi dikleyip uzandim bişey yok şimdilik inşallah da olmaz

Canim neden böyle bisey yaptın ki yat dinlen bari

yanii lucky cim bn normalde bile damacana kaldırmam, bu ne cesaret inş kötü bşi olmamıştır, allaha emanet canım..

Sonrasinda pisman olacagin seyler yapma canim bi daha.Allah korusun can tasiyoruz

Kuran okuyorum canım Rabbim herkese hayırlı doğum nasip etsin çok heyecanlıyım ..
İnsallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına. Ben de dua edicem senin ve minik kızın için. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Rabbim büyük. Herşey güzel olacak insallah. Minik prensesinle bize doğum hikayeni yazacaksın....

Luckylover canım iyi yapmışsın uzanmakla, daha da bu gece ayaklanma sabaha dek dinlen canım, bi de bebişinin hareketlerini dinle bence tatlı bişeyler ye, akıntı su kanama yoksa bebek te hareket ediyorsa hayırlısıyla bişey yoktur inş canım, ters bi durum olursa zaten drunu ararsın canım

Sanırım 1.5 hafta kadar canım doktorum çok önemli vs demedi sadece çok kilolu doğmaz dedi tamam dedik bizde

Zayif dogmasina raziyim bende usg de bu kadar farklar cikmasi sasirtiyor beni,1.5 hafta normalmis, benim kiloyada pazartesi 2262 gr dediler yani celiski var, gecen hafta ciger gelistirici igne vuruldum gelisim durursa erken dogum planlariz dedi, digerlerine gorede hic sorun yok.. Insallah saglikla aliriz kuzulari kucagimiza cok az kaldi rabbime emanetler

Kizlar biliyorum gazli icecekler çok zararli (cola gazoz soda),vs..ama canim çok çekiyor dayanamiyorum iciyorum hele ki bu sicaklarda.sizce Allah korusun bisey olurmu bide bebeyimin hareketleri bu aralar azaldi çok sert ve sik değil ????

Sade soda içebilirsin cola Zararlı Tabikide ama bir ili Yudum dan birşey olmaz bende yarım bardak olmamıştır toplamda canım çektiğinde tadına Baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…