- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
canım sen kaydedersin mebbisten. o çıkartır senin yerine imzalar gerisi onda zaten . ama eşin ne iş yapıyor o da önemli. öğretmen değilse evrak gerekir. onları da taratır mail atarsın ya da Fax çekersin.Canim ya haftaya es durumu tayini varmış doğum izninde tayin ostebiliyorum da başvuru için o şehre gitmem gerekir mi yoksa buradan yapsam onaylarlar mi idarecime de yazdım ama henüz görmedi sana sorayım dedim
olması gereken o zaten ozeller de acil olan hicbirsey para alınmaması gerekiyor ve yeni doğan ünitesi acil bir durumdur hayatidir
Ben zaten ne zaman yapmamam gereken bişey olsa onu yaparım şimdi yine aynısı oldu inşallah bişey olmazMaşallah sana ben normalde de kaldıramam damacanayı çok ağır biraz uzan dinlen bari
Annem de öyle dedi bişey olur mu ki ya
Ciddi olamazsın
Canim neden böyle bisey yaptın ki yat dinlen bariŞuan karnimin altında hissettiğim ağrının saka olmasını çok isterdim ya
37 dolduğu gün yani 37 +0 da alacaksınMerhaba hatunlar. çalışan bacılarım malum zorunlu izne ayrılma haftamız yaklaştı. benim öğrenmek istediğim otuz yedinci haftanın başımda mı yani 37+1 demi, yoksa 38 inci haftanın başında mi yani 37+7 demi işten ayrılmam gerekiyor. bir yardımcı olun. Memurum ama komisyon 37 dedi. Basi mi sonu mu bilmiyor ee arada bi hafta oynuyor
yanii lucky cim bn normalde bile damacana kaldırmam, bu ne cesaretYa off çok kötü bişey yaptım ki benannem işten geldi çok yorgundu uyuya kaldı su sebiline de damacanayi koymak gerekiyordu ben kaldırdım koydum.
Annem az önce görünce sakin bana bişey deme aferin sana deyip kızdı
Ayy iyice şaşırdım kendimi
belmacım dualarımız snnle, inş sağlıkla kavuşucaksın minik kıxına.. güzel hbrlerini merakla heyecanla bekliyoruz.. bebişin de sen de allaha emanet olun..Pazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor
Bebek geçen haftadan beri 100 gr almış beklemeyelim yazık bebeğe dedi karnındaki her geçen gün risk dedi ve pazartesiye kadar her gün nst istedi
Pazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor
Sonrasinda pisman olacagin seyler yapma canim bi daha.Allah korusun can tasiyoruzYa off çok kötü bişey yaptım ki benannem işten geldi çok yorgundu uyuya kaldı su sebiline de damacanayi koymak gerekiyordu ben kaldırdım koydum.
Annem az önce görünce sakin bana bişey deme aferin sana deyip kızdı
Ayy iyice şaşırdım kendimi
Gece çokk kötü ağrıyla uyandım. Sol tarafa toplanıyor sürekli bebek. Sağa dönmenin mümkünü yok
Sizde de oluyor mu?
Hayirli olsun 2 gün sonra alıyorsun tatlı kızını kucağına inşallah herşey yolunda gidecek sende artık bi ohh diyeceksinPazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor
Canim neden böyle bisey yaptın ki yat dinlen bari
yanii lucky cim bn normalde bile damacana kaldırmam, bu ne cesaretinş kötü bşi olmamıştır, allaha emanet canım..
Sonrasinda pisman olacagin seyler yapma canim bi daha.Allah korusun can tasiyoruz
İnsallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına. Ben de dua edicem senin ve minik kızın için. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Rabbim büyük. Herşey güzel olacak insallah. Minik prensesinle bize doğum hikayeni yazacaksın....Kuran okuyorum canım Rabbim herkese hayırlı doğum nasip etsin çok heyecanlıyım ..
Sanırım 1.5 hafta kadar canım doktorum çok önemli vs demedi sadece çok kilolu doğmaz dedi tamam dedik bizde
Sade soda içebilirsin cola Zararlı Tabikide ama bir ili Yudum dan birşey olmaz bende yarım bardak olmamıştır toplamda canım çektiğinde tadına BaktımKizlar biliyorum gazli icecekler çok zararli (cola gazoz soda),vs..ama canim çok çekiyor dayanamiyorum iciyorum hele ki bu sicaklarda.sizce Allah korusun bisey olurmu bide bebeyimin hareketleri bu aralar azaldi çok sert ve sik değil ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?