Kalici olmaz insallahta raziyim doguma kadar cekmeyeTarif ettiğin gibi ağrıyı 3.ayımdan beri ben de yalnızca sağ tarafımda yaşıyorum.. Kaybettiğim bebeğimde de 3.ayımdan doğumuma kadar çekmiştim.. Şimdiki doktorum tarif ettiğin ağrı siyatiğe benziyor, belki bi sinire baskı yapıyordur demişti. Ben de siyatiği araştırmıştım birazcık ve ağrı olan tarafa yatmanın iyi geldiğini okumuştum. Ve gerçekten işe yaradı :) yani en azından yatarkenki yada otururkenki ağrımı hafifletiyor ama o ayağa kalktığımda yada yürürken bıçak saplanmış gibi aniden giren tarifsiz acıya bi çözüm bulamadım.. İstersen yatarken ağrının olduğu tarafına sağına yat bi dene bakalım sen de, uyurken acısız uyumak bile yetiyor bana :) İnşallah doğumdan sonra geçecek, az kaldı diyorum artık :)
Kuzucuk siyatik olabilir demis dogumdan sonra gecermis ins oyledir aykacimB
Bende fitik dan korkuyorum benimde belini en aşağısı sağ taraf bacağını cekemiyorum ağrıyor belim
Canim hadi gozun aydin rabbim birdaha ayirmasin ins yavrularini yanindan. Masallah minik Eymene cabucak toparladiGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Gözün aydın canım, büyük kavuşmaya az kaldı demek. Rabbim oğluşunla sana başka ayrılık vermesin .Günaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Gozun aydin guzel anneGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Hadi gozun aydin canim benim cok sevindim senin adina ne guzel kavustun yavruna masallah eymen beyeGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
gözün aydın cnmm.ins son ayriliginiz olur bu.gule gule buyut oglusunuGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
merhaba arkadaşım, benim bebeğimin de karın çevresi yani kilosu geride gidiyor. Doktorum bunun kötü birşey ifade etmediğini bebeğin ufak kilosu az bir bebek olacağını gösterdiğini söyledi. Önemli olan baş çevresi yani beyin gelişimiymiş. Biz beyin gelişimiyle ilgileniyoruz, az kiloda doğar sütün besler çabucak kilo alır toparlar endişelenme dediBenimkininde Karin cevresi geride bi doktor acayip korkuttu beni, hersey olabilir gibi bir suru olumsuz sey soyledi 2.5 hafta fark var diyor erken alinabilir diyor, baska doktora gittim 1.5 hafta fark olctu cok normal oldugunu soyledi, 2 gun oncede universiteye perinatoloji bolumune gittim oda 5 gun fark gordu herseyin normal oldigunu soyledi.. Kime inanicagimi sasirdim panik haldeyim ilk doktor cok korkutuyor beni digerlerine gore normal, yarin 4. Bir doktora daha gidicem bakalim o nediycek.. Sizin Karin cevresi nekadar fark var???
Çok şükür canım gözün aydın yavrularınla esinle mutlu bi ömür diliyorum oglusunGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Günaydınlar canım gözün aydın oglusunu da getir artık yuvan bebek kokularıyla dolsunnnnGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Haven var ben severek izledim, onu tavsiye ederim özgecimkızlar izlediğiniz güzel yabancı dizi var mı ? şuan izlediğim bitmek üzere.
Canım başla sonrası ıcın geç olmasin...Arkadaşlar sag göğüsümün ucu sızlıyor kaç gündür normalmi sizce krem sürmeye baslamalimiyim acaba p.tesi yada salı dr.gidecem kontrole onada sorcam
Canım hayırlı olsun bu gece evin misler kokacak desene...Günaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?