2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar sag göğüsümün ucu sızlıyor kaç gündür normalmi sizce krem sürmeye baslamalimiyim acaba p.tesi yada salı dr.gidecem kontrole onada sorcam

Kalici olmaz insallahta raziyim doguma kadar cekmeye yatarken ve otururken problem yok sadece ayaga kalkinca bicak saplaniyor gibi uzerine basamiyorun

Günaydın kızlar Bana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Canim hadi gozun aydin rabbim birdaha ayirmasin ins yavrularini yanindan. Masallah minik Eymene cabucak toparladi

Günaydın kızlar Bana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Hadi gozun aydin canim benim cok sevindim senin adina ne guzel kavustun yavruna masallah eymen beye

Merhabalar anneler.uzun suredir takip ediyorum sizi bir.turlu konuya dahil olamadim bu da benim bebegimin cantasi bolmeleri falan cok ise yaradi
Bir de hurc konusu gecmis ikeadaki hurclari cok kullandim bu sefer tavsiye ederim. Bu sefer demisken ikinci bebegim oglum 4 yasinda. Daha tecrubeli oluyor insan. Herkese hayirli dogumlar dilerim zamaninda gelsin kuzular insallah

Eklentiler

• 20150802_220714.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 154
merhaba arkadaşım, benim bebeğimin de karın çevresi yani kilosu geride gidiyor. Doktorum bunun kötü birşey ifade etmediğini bebeğin ufak kilosu az bir bebek olacağını gösterdiğini söyledi. Önemli olan baş çevresi yani beyin gelişimiymiş. Biz beyin gelişimiyle ilgileniyoruz, az kiloda doğar sütün besler çabucak kilo alır toparlar endişelenme dedi

Çok
Çok şükür canım gözün aydın yavrularınla esinle mutlu bi ömür diliyorum oglusun iyi olmasına sevindim masallah

Günaydınlar canım gözün aydın oglusunu da getir artık yuvan bebek kokularıyla dolsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…