Canım benim gözün aydınGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Canım sen nasılsın kizin nasıl isim ne koydunuz...Canım benim gözün aydınevladın yanında.olduktan sonra hiç birşeyin önemi yok gerçekten. Ben hangi odaya geçsem kızımı oraya götürüyorum. Sanki gözümün önünde olmasa içim huzursuz oluyor.
Suyunun alt sınırda olması son dönemde bi sıkıntı doğurmuyordur inşallah? Hastanede takiptemisin yoksa?Denemek istermisin bilmem ama aklında olsun bebeğin suyunu artırmak için havuç suyu liçiyordu geçen sene bu forumdan aralık annelerinden bi arkadaş ve işe yaramıştı. Taze sıkılmış havuç suyu diye aklımda kalmış.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah.Havuç suyunu duydum canım ama yapmaya fırsatım yok dün özel deki dr.
Zekai tahir é yonlendirdiler riskli gebelik durumuna girdiği için
Birazdan gidecegiz dr yatış verebilirler hazırlıklı ol dedi ben de hazırlanıyor m
merhaba arkadaşım, benim bebeğimin de karın çevresi yani kilosu geride gidiyor. Doktorum bunun kötü birşey ifade etmediğini bebeğin ufak kilosu az bir bebek olacağını gösterdiğini söyledi. Önemli olan baş çevresi yani beyin gelişimiymiş. Biz beyin gelişimiyle ilgileniyoruz, az kiloda doğar sütün besler çabucak kilo alır toparlar endişelenme dedi
dün ultrason kağıdı vermedi, bende istemeyi unutmuşum. geçen hafta 35+1 de gitmiştim.o zaman baş çevremiz 33+5 ti yani 8 gün falan ufaktı. 2500 olması gerekirken 2360 tı kilosu. Boyumuz 48 cm biraz koca kafalı bir bebek olacak benim oğlum. Bende öyleydim küçüklük fotoğraflarıma bakıyorumda kocaman bir kafam varmış. Benim doktorum çok şükür ki söyledikleriyle rahatlatıyor. ilk 3 ay başka doktora gitmiştim, birşey söylemiyordu ultrasona bakarken 10 dk öyle inceliyordu. Bende çok tedirgin oluyordum, geçen yıl 11. haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. Hal böyle olunca o tedirginlikle doktorumu değiştirdim. İyi ki de bu kararı vermişim güler yüzlü şakacı bir doktorum var. Sende içinin rahat edeceği bir doktora git mutlaka. Evet bu doktorumda çok çok açıklama yapmıyor belki, yinede bebeğimin gelişiminin gayet iyi ve sağlıklı olduğunu biraz zayıf olsada uzun boylu ve koca kafalı olacağını söylüyor. Bizi güldürüp rahatlatıyor. İçin rahat olsun bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelecek inşallahBenimkide beni oyle korkutuki hala huzursuzum, yok Anne karni mezar olabilir oyuzden erken almak gerekebilir derken bir yandanda belki minyon bebektir dedi her seferinde, 2 doktora daha gittim onlara gore normal hersey bugun farkli bir doktora daha gidicem oda normal derse olumsuz konusan doktora birdaha gitmiycem zaten cok zor olan yillar sonra gelen bir bebek herseyden korkuyoruz bide olumsuz sozler beni daha cok uzuyor.. Insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Sizin nekadar geri Karin cevresi??? Kilosu nasil?
E bebekten mi alacam lansihon kremi eczanedede vardır dimi canimCanım başla sonrası ıcın geç olmasin...
Günaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Arkadaşlar sag göğüsümün ucu sızlıyor kaç gündür normalmi sizce krem sürmeye baslamalimiyim acaba p.tesi yada salı dr.gidecem kontrole onada sorcam
cnm isim etiketlemeyi nasıl yapıyorsun.katti na nin adını etiketlemissn yaş.anlatabilir msn@kattina Gözün aydın canım. Öp oğlunu yerimize de :) Allah ayırmasın birdaha..
Canım ben watsondan aldım e bebekte de var ama eczanede de olabilir...hemen temin edip sürmeye başla canım gecmiş olsun çünkü Göğüs ağrısı doğumdan sonra çok zor diyorlar...E bebekten mi alacam lansihon kremi eczanedede vardır dimi canim
Evt canim gelebiliyormus benim sadece sağ göğsümun ucu sizliyor canım ee sen napacannn peki dr.soracakmisin ilk ağız sütü çok onemliymis doğumdan sonra tekrar olurmu acababenim de sızlıyor. Hatta tüm göğsüm sızlıyor. oluk oluk da sıvı geliyor kızlar. baktım da netten galiba ilk ağız sütü. tüm tariflere uyuyo ve hamilelikte de gelebiliyormuş.
Ya ben daha göğüs kalkanı bile almadım canım yaCanım ben watsondan aldım e bebekte de var ama eczanede de olabilir...hemen temin edip sürmeye başla canım gecmiş olsun çünkü Göğüs ağrısı doğumdan sonra çok zor diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?