Evt canim gelebiliyormus benim sadece sağ göğsümun ucu sizliyor canım ee sen napacannn peki dr.soracakmisin ilk ağız sütü çok onemliymis doğumdan sonra tekrar olurmu acaba
Canim bence bebişi riske atma doktorların en sevmediğim sözü bu istersen seneye biliriz iyi peki deneyip başıma bişey gelse sorumlusu kim ö zamanda diycek ki kabul etmeseydin canım riske atma bebişi benceKızlar dünyyazdım ama arada kaynadi sankii.tekrar yaziyim .dün kontrolüm vardı 21 ağustosa gün verdi.plesentam önde ve rahim ağzına cok yakin.istersen normal doğumu bi deneyebilirz dedi.risk almk istemedim korktm.daha önce 19 haftalık gebelikte plesentam öndeydi erken ayrılmıştı hem bebeği kaybettm m hem çok kanama oldu.ölümden döndüm resmen .şimdiben 37+6 da sezeryan olcm.Dr izinde oluyo cnku sonrasında.istersen başka Dr a yönlendireyim dedi.istemedm. Dr um sezeryani cokiyi yapan bi Dr.o girsn istyrm ameliyata.ama 37+6 erken mi diyorum biyandan da.USG ye gore 3 hafta önde bebeğim.kilosu 3300 olmuş.Dr sorun olmaz diyo ama bi yandan da ya bi sknti olursa diyorum. Bu konuda ne dersnz..yadasizin Dr larin gorusu ne bu konuda????? Cokkararszmmmmhelpppp!!!
Canım asıl bebek emmeye başlayınca geliyor o ağız sutu bildiğiniz çig yumurta sarısi gibi bişey zaten iki gün sürüyor sonra beyaza dönüyor o iki gün emmesi bağışıkligini ve bağırsaklarini koruyorEvt canim gelebiliyormus benim sadece sağ göğsümun ucu sizliyor canım ee sen napacannn peki dr.soracakmisin ilk ağız sütü çok onemliymis doğumdan sonra tekrar olurmu acaba
Canım benim annem göğüslerinden çok çekmiş hatta birinin ucu işlevini kaybetmiş korkumdan ilk başta aventin gogus kalkanını ve sut sağma makinasını aldım ınsallah çok gerek kalmaz ama insan korkuyor iste...Ya
Ya ben daha göğüs kalkanı bile almadım canım ya
dün ultrason kağıdı vermedi, bende istemeyi unutmuşum. geçen hafta 35+1 de gitmiştim.o zaman baş çevremiz 33+5 ti yani 8 gün falan ufaktı. 2500 olması gerekirken 2360 tı kilosu. Boyumuz 48 cm biraz koca kafalı bir bebek olacak benim oğlum. Bende öyleydim küçüklük fotoğraflarıma bakıyorumda kocaman bir kafam varmış. Benim doktorum çok şükür ki söyledikleriyle rahatlatıyor. ilk 3 ay başka doktora gitmiştim, birşey söylemiyordu ultrasona bakarken 10 dk öyle inceliyordu. Bende çok tedirgin oluyordum, geçen yıl 11. haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. Hal böyle olunca o tedirginlikle doktorumu değiştirdim. İyi ki de bu kararı vermişim güler yüzlü şakacı bir doktorum var. Sende içinin rahat edeceği bir doktora git mutlaka. Evet bu doktorumda çok çok açıklama yapmıyor belki, yinede bebeğimin gelişiminin gayet iyi ve sağlıklı olduğunu biraz zayıf olsada uzun boylu ve koca kafalı olacağını söylüyor. Bizi güldürüp rahatlatıyor. İçin rahat olsun bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelecek inşallah
Ayyy süper bi haber arkadaşim doya,doya öp kokla kuzunu annesinin koynunda uyusun artık tekrardan gözün aydın canımGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
cnm atmadm zaten 3 kaybim var;( şuan aklımı kurcalayan şey 37+6 erkenmi oluyo...biyandan da cokmu pimpirikleniyorm diyorum.erkn doğum yapan arkdskarimiz oldu maşallah bebisler sağlıklı..bide bi arkdsm var onunda bebis USG ye gore 3 hafta önde doğum tarihini epey öne cekti Dr .bnm de önde bebis kilosu da iyi ama...ne biliyim hakszlk mi yapyrm bebisime diyorum biyandan daaaCanim bence bebişi riske atma doktorların en sevmediğim sözü bu istersen seneye biliriz iyi peki deneyip başıma bişey gelse sorumlusu kim ö zamanda diycek ki kabul etmeseydin canım riske atma bebişi bence
Canım doktoruna güveniyorsan riske atma zaten önceki hikayende benzer bir durum var...bak benim gecen haftaki kontrolümde erken dogum riski var deyince doktor üzüldüm hatta anlayınca dr kızdı su anda bile alsak sorun yok dedi...evet hepimiz 40. haftayı görüp normal dogum yapmayı isteriz sma kar-zarar olayını masaya yatırırsak bebek miadını doldurmuş ise detaya girme insan içinden çıkamıyor..Çarşamba randevum var esime diyorum ki dr alalım derse hayır demem hem de 37. Hafta olacak duşun oysaydı benim sezeryan normal şartlarda 39. Hafta olur diyordu doktor...ınsallah gönlüne göre olan doğru kararı verirsin canım...Kızlar dünyyazdım ama arada kaynadi sankii.tekrar yaziyim .dün kontrolüm vardı 21 ağustosa gün verdi.plesentam önde ve rahim ağzına cok yakin.istersen normal doğumu bi deneyebilirz dedi.risk almk istemedim korktm.daha önce 19 haftalık gebelikte plesentam öndeydi erken ayrılmıştı hem bebeği kaybettm m hem çok kanama oldu.ölümden döndüm resmen .şimdiben 37+6 da sezeryan olcm.Dr izinde oluyo cnku sonrasında.istersen başka Dr a yönlendireyim dedi.istemedm. Dr um sezeryani cokiyi yapan bi Dr.o girsn istyrm ameliyata.ama 37+6 erken mi diyorum biyandan da.USG ye gore 3 hafta önde bebeğim.kilosu 3300 olmuş.Dr sorun olmaz diyo ama bi yandan da ya bi sknti olursa diyorum. Bu konuda ne dersnz..yadasizin Dr larin gorusu ne bu konuda????? Cokkararszmmmmhelpppp!!!
Maşallah bebişine bayaa iyi kilosu o tarihe kadar dahada artar plesanta rahimi kapatıyosa zaten sezeryan yapıyolar hiç sıkma canını doktoruna güven derimKızlar dünyyazdım ama arada kaynadi sankii.tekrar yaziyim .dün kontrolüm vardı 21 ağustosa gün verdi.plesentam önde ve rahim ağzına cok yakin.istersen normal doğumu bi deneyebilirz dedi.risk almk istemedim korktm.daha önce 19 haftalık gebelikte plesentam öndeydi erken ayrılmıştı hem bebeği kaybettm m hem çok kanama oldu.ölümden döndüm resmen .şimdiben 37+6 da sezeryan olcm.Dr izinde oluyo cnku sonrasında.istersen başka Dr a yönlendireyim dedi.istemedm. Dr um sezeryani cokiyi yapan bi Dr.o girsn istyrm ameliyata.ama 37+6 erken mi diyorum biyandan da.USG ye gore 3 hafta önde bebeğim.kilosu 3300 olmuş.Dr sorun olmaz diyo ama bi yandan da ya bi sknti olursa diyorum. Bu konuda ne dersnz..yadasizin Dr larin gorusu ne bu konuda????? Cokkararszmmmmhelpppp!!!
inşallah arkadaşım herbirimize Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Yüreğini ferah tut, 6 ay önce arkadaşımın bebeği 4 hafta gelişim geriliği ile dünyaya geldi. 3 hafta küvözde kaldı. Çok şükür iyi bir bakımla şuan gayet sağlıklı durumda. Rabbim ol dedikten sonra bizim korkularımız silinir. İnşallah doktordan güzel sonuçlarla dönersin..Doktor gercekten cok onemli iyi yapmissin degistirmekle bende bugun gidecegim doktorun yorumuyla karar vericegim doktora son zaman doktor degistirmek cok mantikli degil AMA beni cok karistirdi doktor.. Sizin 8 gunmus fark bu cok degil insallah rabbim hayirli dogum nasip eder.
evt sanrm haklisn .gitgide pimpirikleniyo insan. Hatrliyorum da ilk gebe kaldgmda diyodum Allah im 32 yı gecsem yeter.cnku inanamiyodm.riskli gebelikti..sonra 32 yı geçince dedim 34 bitsn ciğerleri gelişsin .şimdi de 37+6 yı begenmym .insan hep daha fazlasını istiyo.yinede coksukurCanım doktoruna güveniyorsan riske atma zaten önceki hikayende benzer bir durum var...bak benim gecen haftaki kontrolümde erken dogum riski var deyince doktor üzüldüm hatta anlayınca dr kızdı su anda bile alsak sorun yok dedi...evet hepimiz 40. haftayı görüp normal dogum yapmayı isteriz sma kar-zarar olayını masaya yatırırsak bebek miadını doldurmuş ise detaya girme insan içinden çıkamıyor..Çarşamba randevum var esime diyorum ki dr alalım derse hayır demem hem de 37. Hafta olacak duşun oysaydı benim sezeryan normal şartlarda 39. Hafta olur diyordu doktor...ınsallah gönlüne göre olan doğru kararı verirsin canım...
. Tam olarak kapatmiyo ama rahim ağzında ucu.evt kilosu doğuma kadar enaz 3700 olur bnceMaşallah bebişine bayaa iyi kilosu o tarihe kadar dahada artar plesanta rahimi kapatıyosa zaten sezeryan yapıyolar hiç sıkma canını doktoruna güven derim
Ben senin yerinde olsam riske atmazdım olurdum sezeryan ama kafanda sorular varsa başka bi doktora daha danışabilirsin. Tam olarak kapatmiyo ama rahim ağzında ucu.evt kilosu doğuma kadar enaz 3700 olur bnce
Canim erken değil benim doktorum da 38 39 da alıyorum dedi bebisin gelişimine önemli tabiki haksızlık yapmıyorsun yani üzme kendini)))cnm atmadm zaten 3 kaybim var;( şuan aklımı kurcalayan şey 37+6 erkenmi oluyo...biyandan da cokmu pimpirikleniyorm diyorum.erkn doğum yapan arkdskarimiz oldu maşallah bebisler sağlıklı..bide bi arkdsm var onunda bebis USG ye gore 3 hafta önde doğum tarihini epey öne cekti Dr .bnm de önde bebis kilosu da iyi ama...ne biliyim hakszlk mi yapyrm bebisime diyorum biyandan daaa
Kalici olmaz insallahta raziyim doguma kadar cekmeyeyatarken ve otururken problem yok sadece ayaga kalkinca bicak saplaniyor gibi uzerine basamiyorun [/Q
kalıcı olursa eğer bel ağrıları yüzüstü yatıp tersten kaldırın ellerinizi bacaklarınıza doğru hergün yaparsanaız beşer dakika beliniz güçlenir.Benim çok eskiden sıkıntım vardı yürüyemiyor duruma geliyordum bel kaslarımı güçlendirdim şimdi hala bel ağrısı yaşamıyorum.Bel kaslarınızı nekadar güçlendirirseniz okadar rahat edersiniz derim ben başlangıçtır çünkü ilk hamilelikte çıktıysa durum.
Başına @ koyup ismini yazıyorsun canımcnm isim etiketlemeyi nasıl yapıyorsun.katti na nin adını etiketlemissn yaş.anlatabilir msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?