2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar iyi günler iki gündür kuyruk sokumunun olduğu yer ağrıyor özellikle sol ayagimin üzerine basarken canim acıyor sizlerde var mı bu durum?

Kızlar iyi günler iki gündür kuyruk sokumunun olduğu yer ağrıyor özellikle sol ayagimin üzerine basarken canim acıyor sizlerde var mı bu durum?
benim bir aydan fazladır ağırıyor ayakta değilde otururken ağırıyor.Normal dediler bende üstüne gitmedim çekiyorum öyle

Canim bana da öyle demişti 37 de bakalım gelişimi iyiyse 38 de alalım diye normal sezeryan için 37+6 ... Doktorun ne derse ona güven bence

Benim yaklaşık 2 haftadır var canım da okuduklarima göre doğuma hazırlık için kuyruk sokumu geriye doğru cekilirmis ağrı olmasi normaldir. ..

Allah yardımcın canım. Kolaylık versin inşallah. Hastaneye giderken armut al bi marketten manavdan falan istersen. Armut da iyi geliyordu diye aklımda, en etkilisi havuçtu ilk onu yazmıştım o yüzden. Annen yada eşin evde havuç suyu hazırlayıp getirirse yatışın yapılsa bile içme şansın olur belki?

Kizlar oglum 2714 gr olmus her sey yolunda..preeklampsi kontrol altinda. Doktorum 22 sinde cati muayenesi yapicak ve o gun yada ertesi gun duruma gore once suni sanci ile normal deniyecek...yada cirttt.....biz de haberler boylee

Evt canim gelebiliyormus benim sadece sağ göğsümun ucu sizliyor canım ee sen napacannn peki dr.soracakmisin ilk ağız sütü çok onemliymis doğumdan sonra tekrar olurmu acaba

adagide
İlk ağız sütü deniyor ama aslında hazırlık sütü diyebilirmişiz :) benim sanırım 1 aydan fazladır azar azar geliyor. Doktorum sıkıp sağmadığın sürece kendiliğinden gelmesi problem değil dedi.
Ha geçen gün benden gelmiyor sütüm az mı olcak ya da benden geliyor sütüm çok mu olacak diye konuşulmuştu. Böyle bi genelleme yapamazmışız. Şimdi gelmesi doğumdan sonra çok olacağı anlamına gelmediği gibi, şuan gelmemesi de doğumdan sonra sıkıntı olacağını göstermezmiş. Ama adaçayı, nane ve mısır sütü azaltıyor. Tecrübeyle sabit. Ben şimdiden bu üçünden uzak durmaya başladım.
Bir de konusu açılmışken ben yabancı bi blogda okumuştum sütümüzün çok olmasından ziyade yağlı olması önemliymiş. Emzirirken ilk sulu süt gelirmiş ki bu sulu sütün çok olmaması lazımmış yoksa yağlı süt gelene kadar bebekler doyuyormuş ve asıl ihtiyaçları olan o yağlı sütmüş. O blogda sulu sütün çok olması durumunda günde bir bardak adaçayı içerek sütünü bile isteye azaltıyordu anlatan bayan, doktoru böyle önermiş :) zamanı gelince aklınızda olsun sizin de, ben doktoruna soracağım inşallah sütüm olursa :)
Son olarak bu da tecrübeyle sabit allah korusun süt düğümlenmesi dedikleri şeyi yaşarsak lahana sarın göğsünüze. Ben geçen sene oğlumu kaybettiğimde sütüm gelmişti.. Emziremiyorsun, sağsan da artacak öyle olunca ilaçla durmasını beklemiştik ama göğsümde duran süt çok ağrı veriyordu. Bunu da o yabancı blogda okumuştum: beyaz lahananın yapraklarını ayırıyorsun, güzelce yıkayıp kurulayıp dondurucuya koyuyorsun. Çok bekletirsen pörsüyorlar şöyle 2-3 saat dursa kafi. Kalıplaşıyorlar, avuç içi gibi bi hal alıyorlar. O buzlu olan lahanaları göğsünüze koyduğunuzda sütü çekiyor (azcık can yakıyor bu süreç, göğüsler inanılmaz hassas oluyor çok doluyken ama mecbur..) Baya baya süt akıyor kendiliğinden :) inşallah ihtiyacımız olmaz hiçbirimizin ama gerektiği durumda aklınızda olsun istedim :)

bilmiyorum ya. saklanabilir mi bilmiyorum. saklansa da sağamam ki. doğumun başlamasına neden oluyo uyarılmak

Sağma sakın demin uzun bi mesaj yazdım ama bu mesajını sonradan gördüm. Hem doğumu başlatırmış sağmak hem de şuan gelen süt bebeklerimizin ilk emeceği süte hazırlık sütü. Eğer sağarsan işte o zaman emzirmeden önce o sütü çekmiş olurmuşsun

Son düzenleme:
Ayni durum 3 gun once bende basladi. Benim sag tarafimda oluyor ve simdi sag ayagimin uzerine malesef basamiyorum topalliyorum. Burda bir arkadas siyatik olabilir demisti arastirdim hamilelikte oluyormus ve dogumdan sonra geciyormus

kızlar herkese merhaba...

bugün biraz daha eksik tamamladık. neredeyse çok az eksiğimiz kaldı çok şükür. aldığım hastahane çıkışları gözüme büyük geldi baktım ki getçekten öyleymiş. neredeyse çoğu 1-3 aylık. bugün gidip 10 lu aldım hiç yoktu çünkü. bu şekilde kızlar

Eklentiler

• image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 103
kızlar çok kotuyum. Resmen dünya başıma yıkıldı. Genital bölgemde et beni benzeri bişey. Dikkatimi çekti temizliğimi yaparken. Aynayla falan baktım sonra internetten baktım genital siğilmiş. Hpv diye bir virüs neden oluyormuş. Normal doğum sırasında bebeğe geçip ses tellerinde kansere sebep oluyormuş. Kadınlardada rahim kanseri yapabiliyormuş. Doktorumu aradım az ınce,çıkmış.,pazartesiye randevu aldım ama bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Bebeğime bişey olursa ben ne yaparım. Ya da bende,kanser varsa bebeğim bensiz ne yapar. Çok korkuyorum.

ya ben göğüs pedi aldım cnm göğüs kalkanı nedense bana çok gereksiz geliyor neden acaba

canım senin bu dediğini ben 2010 da yaşadım. merak etme mantar ilacı gibi ilaçlarla geçiyor 3 haftda falan. çok büyütme derim. internette çok abartı yazıyor. benim fenaydı kendimden tiksinmiştim çok vardı ve çok büyüktü. bilgin olsun cnm

CanIm okadar korkma bende de var ve hep kanıyorda bıse olmaZ kızıma hamıleykende cıkmıstı kı bebek gelmeden once mıkrop kapmasın dıye genıtal bolgene bir sıvı dokuyorlar benek cıkarken mıkrop kapmasın dıye yanı nete her okuduguna ınanırsan kafayı sıyırursın hamılelıkten hersey oluyor cıkıyor ve gecıyor rahat ol hıc dusunme oyle bıse yok. ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…