. Sağol cnm kolaymissBaşına @ koyup ismini yazıyorsun canım
Gözün aydın sağlıkla mutlulukla buyur inşallah bi daha ayrı kalmayın hicGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Hayır cnm eşimin telinden giriyorum@ayka777 canım internet problemini çözmüşsün sanırım
benim bir aydan fazladır ağırıyor ayakta değilde otururken ağırıyor.Normal dediler bende üstüne gitmedim çekiyorum öyleKızlar iyi günler iki gündür kuyruk sokumunun olduğu yer ağrıyor özellikle sol ayagimin üzerine basarken canim acıyor sizlerde var mı bu durum?
Canim bana da öyle demişti 37 de bakalım gelişimi iyiyse 38 de alalım diye normal sezeryan için 37+6 ... Doktorun ne derse ona güven benceKızlar dünyyazdım ama arada kaynadi sankii.tekrar yaziyim .dün kontrolüm vardı 21 ağustosa gün verdi.plesentam önde ve rahim ağzına cok yakin.istersen normal doğumu bi deneyebilirz dedi.risk almk istemedim korktm.daha önce 19 haftalık gebelikte plesentam öndeydi erken ayrılmıştı hem bebeği kaybettm m hem çok kanama oldu.ölümden döndüm resmen .şimdiben 37+6 da sezeryan olcm.Dr izinde oluyo cnku sonrasında.istersen başka Dr a yönlendireyim dedi.istemedm. Dr um sezeryani cokiyi yapan bi Dr.o girsn istyrm ameliyata.ama 37+6 erken mi diyorum biyandan da.USG ye gore 3 hafta önde bebeğim.kilosu 3300 olmuş.Dr sorun olmaz diyo ama bi yandan da ya bi sknti olursa diyorum. Bu konuda ne dersnz..yadasizin Dr larin gorusu ne bu konuda????? Cokkararszmmmmhelpppp!!!
Ah şu son haftaları da hayirlisiyla atlatsaydik :) bende pazartesi doktora soracağım bakalımbenim bir aydan fazladır ağırıyor ayakta değilde otururken ağırıyor.Normal dediler bende üstüne gitmedim çekiyorum öyle
Benim yaklaşık 2 haftadır var canım da okuduklarima göre doğuma hazırlık için kuyruk sokumu geriye doğru cekilirmis ağrı olmasi normaldir. ..Kızlar iyi günler iki gündür kuyruk sokumunun olduğu yer ağrıyor özellikle sol ayagimin üzerine basarken canim acıyor sizlerde var mı bu durum?
Havuç suyunu duydum canım ama yapmaya fırsatım yok dün özel deki dr.
Zekai tahir é yonlendirdiler riskli gebelik durumuna girdiği için
Birazdan gidecegiz dr yatış verebilirler hazırlıklı ol dedi ben de hazırlanıyor m
Evt canim gelebiliyormus benim sadece sağ göğsümun ucu sizliyor canım ee sen napacannn peki dr.soracakmisin ilk ağız sütü çok onemliymis doğumdan sonra tekrar olurmu acaba
bilmiyorum ya. saklanabilir mi bilmiyorum. saklansa da sağamam ki. doğumun başlamasına neden oluyo uyarılmak
Ayni durum 3 gun once bende basladi. Benim sag tarafimda oluyor ve simdi sag ayagimin uzerine malesef basamiyorum topalliyorum. Burda bir arkadas siyatik olabilir demisti arastirdim hamilelikte oluyormus ve dogumdan sonra geciyormusKızlar iyi günler iki gündür kuyruk sokumunun olduğu yer ağrıyor özellikle sol ayagimin üzerine basarken canim acıyor sizlerde var mı bu durum?
Canım benim annem göğüslerinden çok çekmiş hatta birinin ucu işlevini kaybetmiş korkumdan ilk başta aventin gogus kalkanını ve sut sağma makinasını aldım ınsallah çok gerek kalmaz ama insan korkuyor iste...
kızlar çok kotuyum. Resmen dünya başıma yıkıldı. Genital bölgemde et beni benzeri bişey. Dikkatimi çekti temizliğimi yaparken. Aynayla falan baktım sonra internetten baktım genital siğilmiş. Hpv diye bir virüs neden oluyormuş. Normal doğum sırasında bebeğe geçip ses tellerinde kansere sebep oluyormuş. Kadınlardada rahim kanseri yapabiliyormuş. Doktorumu aradım az ınce,çıkmış.,pazartesiye randevu aldım ama bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Bebeğime bişey olursa ben ne yaparım. Ya da bende,kanser varsa bebeğim bensiz ne yapar. Çok korkuyorum.
CanIm okadar korkma bende de var ve hep kanıyorda bıse olmaZ kızıma hamıleykende cıkmıstı kı bebek gelmeden once mıkrop kapmasın dıye genıtal bolgene bir sıvı dokuyorlar benek cıkarken mıkrop kapmasın dıye yanı nete her okuduguna ınanırsan kafayı sıyırursın hamılelıkten hersey oluyor cıkıyor ve gecıyor rahat ol hıc dusunme oyle bıse yok. ıkızlar çok kotuyum. Resmen dünya başıma yıkıldı. Genital bölgemde et beni benzeri bişey. Dikkatimi çekti temizliğimi yaparken. Aynayla falan baktım sonra internetten baktım genital siğilmiş. Hpv diye bir virüs neden oluyormuş. Normal doğum sırasında bebeğe geçip ses tellerinde kansere sebep oluyormuş. Kadınlardada rahim kanseri yapabiliyormuş. Doktorumu aradım az ınce,çıkmış.,pazartesiye randevu aldım ama bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Bebeğime bişey olursa ben ne yaparım. Ya da bende,kanser varsa bebeğim bensiz ne yapar. Çok korkuyorum.
gözüm doldu okuyunca çok sevindim bizim içinde kokla bebeğiniGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?