- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
tadina bakinca yaz canim bende merak ediyorum yada siparisi gelen arkadaslar yazabilir mi?kızlar 1 civarında çikolataları sipariş ettim. 2 ye doğru kargoya vermişler. yarın gelir büyük ihtimalle.
buyuksehirlerde daha sikinti sanirim ya da benim 36.haftam eylulun ilk haftasina denk gelmesi mucize gibi bisey sanirim ekletebilmem icin
Bende hala calisiyorum aslinda ama bikac gun izin aldim.yarin donuyorum persembe isbasi yaparim.10 gun daha calisip dogum iznine ayrilcam kismetse ama bizim kendi isimiz o yuzden ayrilsamda o telwfonlar susmaz biliyorumBeni çalışıyorum ve 31 ağustosta kdar calismaya devam. Var mı başka çalışan moral ihtiyacım Var?
Sebepsiz yorgunluk olur mu kac gunlerdir hazirlaniosun.Azcik uzat ayaklarini hem bedenen hem ruhen kendini dinlendir.o duygusallik donemsel galiba oluyo canim:)Bı akşam çok mutsuzum, bi sebebi yok ilk defa durup dururken ağlayasın geliyo.. sonra kendime gülüyorum, üzerimde sebepsiz bir yorgunluk var. Bunlar hamilelikten oluyo heralde değil mi kızlar?
Umarim bir an once bebegine kavusursun.o guzel kokusunu icine ceke ceke buyutursun.tum kabimle bebise ve sana sabir ve sevgi hep sizinle olsun.KıZlar öncelikle @ozlemo248 ve @yabanci hayat arkadaşları tebrik ediyorum . Allah Analı babalı büyütsün bugün 11 Ağustos ama kaç annemiz doğurdu maşallah . Allah bebeklerinizi yanınızdan ayırmasın. Benim bebeğim küvezde maalesef ciğeri hava almış ne zman çıkar belli değil umarım en yakın zamanda çıkar ... Onu küvezde görüyorum dokunuyorum okşuyorum o kadar güzel ki... Ağlamamak mümkün mü ? Anne olmak ne kadar güzelmiş . Umarım sağlıkla Aramıza katılır bir an önce .. Onsuz olmak çok Zor Sütüm de gelmiyor o yokken şırıngayla Alıp veriyoruz . Yarın eve gideceğim onsuz nasıl gideceğim bilmiyorum .... Ahhhhh evlat bambaşkaymış ya... Rabbimin bana hediyesi ...
Canım 2100 gr Doğdu Ağlayarak Doğdu spinal Yaptım ama sonrasinda bebek nefes alışverişi hızlı diye küveze aldılar bugün de tüp takmışlar Ciğer filminde hava çıkmış ondan bir an önce toparlar inşallah yavrum . Benim affedersin ama gazım var ve çıkaramıyorum sürekli Ağrı kesici oluyorum onun haricinde rahatım yürüyorum vs. Sadece Sütüm çok azCanim seninde Allah anali babali buyutsun rabbim sana bagislasin uzun omurlu hayirli evlat olsin insallah.. Kac kilo dogdu??? Benimkide kucucuk kiyamiyo bakmaya insan. SEN nasilsin?? Toparlandin mi?? Duygularini cok iyi anliyorum insallah minigin biran once toparlanip gelicek kollarina
Bende burada herkes için dua ediyorum inan herkesi çok aeviyoeum herkes kardesim gibi umarım herkes güzel Doğumlar yapar Hayırlısı ile canım benim hepimizin yavrusu çok Kıymetli Allah yokluklarını göstermesincanım taa hamileliğinin başındaan beri sen hep aklımdan çıkmadın. hala daha çıkmıyorsun. hep dualarımda oldun ama yalan yok bebeğin için daha çok dua ettim.. sen doğum yapınca sanki ben doğurdum gibi rahatladım. duydum ki iyi haberlerin geldi çok mutlu oldum o zaman. bebeğin de sağlığına kavuşur en kısa zamanda hiç merak etme. dua edelim bol bol. duanın açmayacağı kapı yok. darısı da biz doğurmayanların başına olsun. yavrunla beraber mutlu mesut yaşayın inşallah.
Belli değil canm ne zman düzelirse inşallah çıkar bir an önce çok kötü oluyorum yavrumu özlüyorumÇok şükür senin ağzından bunları duydum çok mutluyum bak anne oldun prenses iyi çok şükür sütünü bol bol sağ gelir bebeğin dokundukca onu hissettikce merak etme ne kadar kalacağını söylediler mi peki
Evet yatıyorum aslında yatmayabikirim ama oturunca yada ayakta hemen kasılıyorum en rahat yatar pozisyon 10 gün sonra kontrolüm var Dr gün verecek sen nasilsin
Buyudugu icin yeri daralio o yuzden haraketleri azalabilir ama ben daha sert hissetmeye basladimKızLar birşy srcm bu haftalarda bebeğin hareketleri yavaşlarmı azalırmı yani?
Canım iki gündür bende öyleyim.hamileliğin de etkisi var tabi ama şehit haberleri de çok etkiledi beni.doğur büyüt 20 sinde alçakça öldürsünler .engel olamiyorum kendime sürekli ağlıyorum.Bı akşam çok mutsuzum, bi sebebi yok ilk defa durup dururken ağlayasın geliyo.. sonra kendime gülüyorum, üzerimde sebepsiz bir yorgunluk var. Bunlar hamilelikten oluyo heralde değil mi kızlar?
37. hafta raporunu tam 37+0 da mı almamız gerekiyor?Benim de 37.haftam okulun açıldığı ilk güne denk geliyor nasip olursa. Bu arada eğitim ödenegini alabiliyoruz bu da konusulmustu burada
evet canım37. hafta raporunu tam 37+0 da mı almamız gerekiyor?
Canım gaz için hafif sıcaga yakın bir bardak suya bi tatlı kaşığı kimyon koy onu iç ,süt içinde kuru inciri sütle ye ve yarım saat olsada uyu uyanınca göğüslerin sütle dolacak Allahin izniyleCanım 2100 gr Doğdu Ağlayarak Doğdu spinal Yaptım ama sonrasinda bebek nefes alışverişi hızlı diye küveze aldılar bugün de tüp takmışlar Ciğer filminde hava çıkmış ondan bir an önce toparlar inşallah yavrum . Benim affedersin ama gazım var ve çıkaramıyorum sürekli Ağrı kesici oluyorum onun haricinde rahatım yürüyorum vs. Sadece Sütüm çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?