2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bı akşam çok mutsuzum, bi sebebi yok ilk defa durup dururken ağlayasın geliyo.. sonra kendime gülüyorum, üzerimde sebepsiz bir yorgunluk var. Bunlar hamilelikten oluyo heralde değil mi kızlar?

Beni çalışıyorum ve 31 ağustosta kdar calismaya devam. Var mı başka çalışan moral ihtiyacım Var?
Bende hala calisiyorum aslinda ama bikac gun izin aldim.yarin donuyorum persembe isbasi yaparim.10 gun daha calisip dogum iznine ayrilcam kismetse ama bizim kendi isimiz o yuzden ayrilsamda o telwfonlar susmaz biliyorum

Bı akşam çok mutsuzum, bi sebebi yok ilk defa durup dururken ağlayasın geliyo.. sonra kendime gülüyorum, üzerimde sebepsiz bir yorgunluk var. Bunlar hamilelikten oluyo heralde değil mi kızlar?
Sebepsiz yorgunluk olur mu kac gunlerdir hazirlaniosun.Azcik uzat ayaklarini hem bedenen hem ruhen kendini dinlendir.o duygusallik donemsel galiba oluyo canim:)

Umarim bir an once bebegine kavusursun.o guzel kokusunu icine ceke ceke buyutursun.tum kabimle bebise ve sana sabir ve sevgi hep sizinle olsun.

KızLar birşy srcm bu haftalarda bebeğin hareketleri yavaşlarmı azalırmı yani?

Canım 2100 gr Doğdu Ağlayarak Doğdu spinal Yaptım ama sonrasinda bebek nefes alışverişi hızlı diye küveze aldılar bugün de tüp takmışlar Ciğer filminde hava çıkmış ondan bir an önce toparlar inşallah yavrum . Benim affedersin ama gazım var ve çıkaramıyorum sürekli Ağrı kesici oluyorum onun haricinde rahatım yürüyorum vs. Sadece Sütüm çok az

Bende burada herkes için dua ediyorum inan herkesi çok aeviyoeum herkes kardesim gibi umarım herkes güzel Doğumlar yapar Hayırlısı ile canım benim hepimizin yavrusu çok Kıymetli Allah yokluklarını göstermesin

Belli değil canm ne zman düzelirse inşallah çıkar bir an önce çok kötü oluyorum yavrumu özlüyorum

Canım iki gündür bende öyleyim.hamileliğin de etkisi var tabi ama şehit haberleri de çok etkiledi beni.doğur büyüt 20 sinde alçakça öldürsünler .engel olamiyorum kendime sürekli ağlıyorum.

Yarın doktora gidicem sezeryann için gün verecek yalnız bir heyecan kapladı kontrole giden arkadaşlar bebeklerini kucaklarına alıyorlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bebekleri olan arkadaşlar tekrardan tebrik ediyorum Allah yavrularını sağlıklı büyümeyi nasip etsin

Canım gaz için hafif sıcaga yakın bir bardak suya bi tatlı kaşığı kimyon koy onu iç ,süt içinde kuru inciri sütle ye ve yarım saat olsada uyu uyanınca göğüslerin sütle dolacak Allahin izniyle

Mrb kizlar bende 34 haftalik gebeyim allahin izniyle eylulde yavrumu kucagima alicam size birsey sormak istiyorum benim ayaklarim asiri sisiyor birsuru test yapildi bisey cikmadi ayaklarim morariyor ve uzerinde kirmizi lekelenmeler oluyo bunlar normalmi birde gogus uclarimda sigil gibi kabarciklar cikti canim cok yaniyo dokunamiyorum ne yapmam gerek bana yardimci olabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…