2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım taa hamileliğinin başındaan beri sen hep aklımdan çıkmadın. hala daha çıkmıyorsun. hep dualarımda oldun ama yalan yok bebeğin için daha çok dua ettim.. sen doğum yapınca sanki ben doğurdum gibi rahatladım. duydum ki iyi haberlerin geldi çok mutlu oldum o zaman. bebeğin de sağlığına kavuşur en kısa zamanda hiç merak etme. dua edelim bol bol. duanın açmayacağı kapı yok. darısı da biz doğurmayanların başına olsun. yavrunla beraber mutlu mesut yaşayın inşallah.

Ben de öyle dedim dayanamazsam yapın bari dedim

Anladım canım bende giremiyorum zaten çok sinir bozucu inşallah yetistirebilirim herseyi çok sağol bu arada cikolatalatinizi ağız tadilat yiyin insallah

Sıcak olmasa belki bu kadar zorlanmazdım ama sıcak ve nem halsiz bırakıyor. Cankurtaran gibi bir ablam var o da olmasa ne yaprdım bilmiyorum .Her halukarda bu işler olacak yoluna girecek ama işte insanız neticede gücümüz tükeniyor bir yerde.Allah hepimize sabır ve sukunet versin .

Çok şükür senin ağzından bunları duydum çok mutluyum bak anne oldun prenses iyi çok şükür sütünü bol bol sağ gelir bebeğin dokundukca onu hissettikce merak etme ne kadar kalacağını söylediler mi peki
Kuzumveben ,hala yatıyormusun cnm ..nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık ,kasılmaların falanmı oluyor
Evet yatıyorum aslında yatmayabikirim ama oturunca yada ayakta hemen kasılıyorum en rahat yatar pozisyon 10 gün sonra kontrolüm var Dr gün verecek sen nasilsin

Çikolatalardan bende sipariş vericem fakat erken olur diye düşündüm buzdolabına koyarsakta beyazlamaz mı çikolata ???
Ben de ondan çekinerek sipariş edemiyorum herşey yolunda giderse daha 5 hafta var çünkü hatta benim ilki gibi olursa 6 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…