2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çatı muayenesi 36 dan sonra yapılıyorsa eğer benim Perşembe doluyor. muayeneden kaçmak için yarın mı gitsem acaba . yer mi ki doktor
Cnm normal ddusnuyosan ol bence.bana 21 ağustosa sezeryan gün verdiler ama ben normal olabilir mi diye dusunuyidum.Dr um istekli oldugumu görünce çatı muayenesi yaptıve catimin dar oldgnu 3500 ustu olursa bbebeğin çatıdan gecmeyecegini söyledi.yanı ki bebis şimdiden 3200.40 beklersem 4 kg olur kesin. 21 ine sezeryan olcm yaniii

canım ben de sezeryan istiyorum 28 ine sözleştik özeldekiyle de yarın devlete gidicem devletteki normalci ondan korkuyorum.

Dr un testleri yaparkende o morarmalar ve kirmizi lekeler var miydi? Goguste bisyler cikti bende de ama herkesin farkli oluyo o yuzden mutlaka dr unla gorus bakalim ne dicek...

Yarın 3bucukta randevum var kontrolü olan arkadaşlar dönüşte haberleselim inş nst.de sancı çıkıp dogurmayz :) giden bebekle geliyir bugünlerde
Ben bugun gittim, çok şükür aynı hızla döndüm doğurmadan :) bebeğim ortalama gidiyo, 2770 olmuş kilosu.. Kafası büyük biraz, koca kafalı şey diyorum :) senin ve herkesin hayırlı haberlerini alalım inşallah..

Dr un testleri yaparkende o morarmalar ve kirmizi lekeler var miydi? Goguste bisyler cikti bende de ama herkesin farkli oluyo o yuzden mutlaka dr unla gorus bakalim ne dicek...
Test yaparken sadece sis vardi ama simdi hem morarma hemde kirmizi lekelenmeler basladi drumda 2 hafta izne cikmis bu persembe baska dra kontrolum var ozmn soracagim mutlaka sizede sormak istedim yine gogus icinde bana hametan diye bi krem verdi hic bi ise yaramiyo uzerindede yanik ve tahris icin yaziyo anlamadim gitti

Bu ayak olayi onemli ne guzel baska de gitcekmissin mutlaka sor.benimde sisio ama morarma yok sadece ayaklarimin ustundeki damarlar aciyor.gogus icin biay diemiorum bende ben gibi seyler bar.onlar icinde biay yapmadim acikcasi.

oskeortmen neden illa sezeryan diosun cnm?
açık ve net korkuyorum. Yaşadığım yerde çok vukuat var. geçen yaz arkadaşım maalesef Bebeğini kaybetti. hani kötü düşünmek istemiyorum. 80 km uzağa gidip yapıcam doğumu. günü belli olsun istiyorum.
sabırsızlandığım da açık aslında ama gideceğim hastane her anlamda süper. yine de Hayırlısı olsun.

Bu ayak olayi onemli ne guzel baska de gitcekmissin mutlaka sor.benimde sisio ama morarma yok sadece ayaklarimin ustundeki damarlar aciyor.gogus icin biay diemiorum bende ben gibi seyler bar.onlar icinde biay yapmadim acikcasi.
Peki tesekkur ederim mutlaka sorucam dra

Hmm, hayırlısı olsun o zaman.. Gayet cesur biri imajını çiziosum kafamda da biliomusun :)

İyi de hametan hakkaten yanık kremi! İlginçmiş doktorr.. Allah yardımcınız olsun..

İyi de hametan hakkaten yanık kremi! İlginçmiş doktorr.. Allah yardımcınız olsun..
Aynen bende bilmiyodum aldiktan sonra farkettim ilk gebelik oluncada tecrubesizlik oluyo tabi dogum yaklastikca zaten iyice tirsar oldum drumdan

Hmm, hayırlısı olsun o zaman.. Gayet cesur biri imajını çiziosum kafamda da biliomusun :)
yok canım ya canım tatlıdır bi de bu çocuk meselesi başka bi olay. şimdi buradan örnek vermiyim çok olay duyuyoruz. e insan da korkuyor haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…