Cnm normal ddusnuyosan ol bence.bana 21 ağustosa sezeryan gün verdiler ama ben normal olabilir mi diye dusunuyidum.Dr um istekli oldugumu görünce çatı muayenesi yaptıve catimin dar oldgnu 3500 ustu olursa bbebeğin çatıdan gecmeyecegini söyledi.yanı ki bebis şimdiden 3200.40 beklersem 4 kg olur kesin. 21 ine sezeryan olcm yaniiiçatı muayenesi 36 dan sonra yapılıyorsa eğer benim Perşembe doluyor. muayeneden kaçmak için yarın mı gitsem acaba . yer mi ki doktor
canım ben de sezeryan istiyorum 28 ine sözleştik özeldekiyle de yarın devlete gidicem devletteki normalci ondan korkuyorum.Cnm normal ddusnuyosan ol bence.bana 21 ağustosa sezeryan gün verdiler ama ben normal olabilir mi diye dusunuyidum.Dr um istekli oldugumu görünce çatı muayenesi yaptıve catimin dar oldgnu 3500 ustu olursa bbebeğin çatıdan gecmeyecegini söyledi.yanı ki bebis şimdiden 3200.40 beklersem 4 kg olur kesin. 21 ine sezeryan olcm yaniii
Canım benim de ayaklarım cok sisiyor hatta sol ayağım hic düzenliyor, bu sıcakta normal diyorlar cevremdekiler, hsgtaya doktora soracağım.Kizlar bana yardimci olabilecek kimse yokmu
Dr un testleri yaparkende o morarmalar ve kirmizi lekeler var miydi? Goguste bisyler cikti bende de ama herkesin farkli oluyo o yuzden mutlaka dr unla gorus bakalim ne dicek...Mrb kizlar bende 34 haftalik gebeyim allahin izniyle eylulde yavrumu kucagima alicam size birsey sormak istiyorum benim ayaklarim asiri sisiyor birsuru test yapildi bisey cikmadi ayaklarim morariyor ve uzerinde kirmizi lekelenmeler oluyo bunlar normalmi birde gogus uclarimda sigil gibi kabarciklar cikti canim cok yaniyo dokunamiyorum ne yapmam gerek bana yardimci olabilirmisiniz
Ben bugun gittim, çok şükür aynı hızla döndüm doğurmadan :) bebeğim ortalama gidiyo, 2770 olmuş kilosu.. Kafası büyük biraz, koca kafalı şey diyorum :) senin ve herkesin hayırlı haberlerini alalım inşallah..Yarın 3bucukta randevum var kontrolü olan arkadaşlar dönüşte haberleselim inş nst.de sancı çıkıp dogurmayz :) giden bebekle geliyir bugünlerde
Test yaparken sadece sis vardi ama simdi hem morarma hemde kirmizi lekelenmeler basladi drumda 2 hafta izne cikmis bu persembe baska dra kontrolum var ozmn soracagim mutlaka sizede sormak istedim yine gogus icinde bana hametan diye bi krem verdi hic bi ise yaramiyo uzerindede yanik ve tahris icin yaziyo anlamadim gittiDr un testleri yaparkende o morarmalar ve kirmizi lekeler var miydi? Goguste bisyler cikti bende de ama herkesin farkli oluyo o yuzden mutlaka dr unla gorus bakalim ne dicek...
Bu ayak olayi onemli ne guzel baska de gitcekmissin mutlaka sor.benimde sisio ama morarma yok sadece ayaklarimin ustundeki damarlar aciyor.gogus icin biay diemiorum bende ben gibi seyler bar.onlar icinde biay yapmadim acikcasi.Test yaparken sadece sis vardi ama simdi hem morarma hemde kirmizi lekelenmeler basladi drumda 2 hafta izne cikmis bu persembe baska dra kontrolum var ozmn soracagim mutlaka sizede sormak istedim yine gogus icinde bana hametan diye bi krem verdi hic bi ise yaramiyo uzerindede yanik ve tahris icin yaziyo anlamadim gitti
açık ve net korkuyorum. Yaşadığım yerde çok vukuat var. geçen yaz arkadaşım maalesef Bebeğini kaybetti. hani kötü düşünmek istemiyorum. 80 km uzağa gidip yapıcam doğumu. günü belli olsun istiyorum.oskeortmen neden illa sezeryan diosun cnm?
Peki tesekkur ederim mutlaka sorucam draBu ayak olayi onemli ne guzel baska de gitcekmissin mutlaka sor.benimde sisio ama morarma yok sadece ayaklarimin ustundeki damarlar aciyor.gogus icin biay diemiorum bende ben gibi seyler bar.onlar icinde biay yapmadim acikcasi.
Hmm, hayırlısı olsun o zaman.. Gayet cesur biri imajını çiziosum kafamda da biliomusun :)açık ve net korkuyorum. Yaşadığım yerde çok vukuat var. geçen yaz arkadaşım maalesef Bebeğini kaybetti. hani kötü düşünmek istemiyorum. 80 km uzağa gidip yapıcam doğumu. günü belli olsun istiyorum.
sabırsızlandığım da açık aslında ama gideceğim hastane her anlamda süper. yine de Hayırlısı olsun.
İyi de hametan hakkaten yanık kremi! İlginçmiş doktorr.. Allah yardımcınız olsun..Test yaparken sadece sis vardi ama simdi hem morarma hemde kirmizi lekelenmeler basladi drumda 2 hafta izne cikmis bu persembe baska dra kontrolum var ozmn soracagim mutlaka sizede sormak istedim yine gogus icinde bana hametan diye bi krem verdi hic bi ise yaramiyo uzerindede yanik ve tahris icin yaziyo anlamadim gitti
Aynen bende bilmiyodum aldiktan sonra farkettim ilk gebelik oluncada tecrubesizlik oluyo tabi dogum yaklastikca zaten iyice tirsar oldum drumdanİyi de hametan hakkaten yanık kremi! İlginçmiş doktorr.. Allah yardımcınız olsun..
yok canım ya canım tatlıdırHmm, hayırlısı olsun o zaman.. Gayet cesur biri imajını çiziosum kafamda da biliomusun :)
yok canım niye yanlış anlıyım. sıkıntı yokoskeortmen yanlış anlama cnm, bebek olayı başka hiç bi şeye benzemiyo tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?