2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım bu kadar yorma kendini zaten böyle yaparsan erken doğum olur canım hergün yapma, sana da bebeğine de yazık
Canım 3-4 gündür yapmamıştım da ne yapayım içime sinmiyor ya Kimse yok yardım edecek eşime kalsa yapma diyor kendisi de yapamaz öyle benim gibi, içime sinmiyor o da
Şu an feci şekilde ağrım var bebek sıçrayıp duruyor. Hıçkırık dedikleri bu sanırım..
Allahım bi kurtulsam başka bişey istemem

Canim seninde Allah anali babali buyutsun rabbim sana bagislasin uzun omurlu hayirli evlat olsin insallah.. Kac kilo dogdu??? Benimkide kucucuk kiyamiyo bakmaya insan. SEN nasilsin?? Toparlandin mi?? Duygularini cok iyi anliyorum insallah minigin biran once toparlanip gelicek kollarina

Canım peşin paraya baya indirim yapıyo baya pazarlık yap sende eğer gidersen sabahlık pijama takımı 120tl verdim ama 160 lı fiyatlardan indirdi diye hatırlıyorum tatlım

tmm cnm çok sağol tşk ederim. savha loya mağazasına git demişti, oraya gidicem. orada bulamazsam oraya giderim cnm çok tşk ederim :)

Haklısın canım; zaten erkeklere göre ev hep temiz haftasonları eşin yardım etse bari, çünkü ben de biraz işmyapınca senin gibi ağrılarım oluyor, kasılmalarım artıyor Doğumu tetiklemesin canım dinlene dinlene yap bari

15 dk da bire düştü ağrılar perşembe kontrol var kanama felan olmazsa 2 gün daha beklerim zaten yarın 39.haftaya giriyorum

Canim bende haber alamadim. Vatsapta gorusuyorlar onlar biz burda kalakaldik
Yok canım buradayız hepimiz, arzu nun suyu gelmiş ağrısız şekilde; bugün öğlen acil sezeryanla doğum yapmış iyiymiş bebiş te kendisi de; ben de forumdan önceki sayfalarda okudum canım

ben oldum cnm.kasmaman lazim yoksa dr un eli sıkısıyomus;( ben cok kastim canin aciyo biraz ama psikolojini hazirka

Aa arzu doğum mu yaptı ben şaka yapıyorsunuz sanmıştım o da doğurdu sanırım diyince :)
arzu3850 Canım hayırlı olsun tebrik ederim. Allah bağışlasın

kuzumveben canım ben kendi sayfama baktım da hata veriyor şu anda. bizde de bir arkadaş var eşi Üniversite'de Çalışıyor. onun işlemlerini yapıcam ben yarın detayları öğrenirim. ona göre bilgilendiririm canım seni.

Ben daha başka bişey sanıyodum kemiklerim ayrılacak gibi ağrıyor doğumda nasıl olur kim bilir.. Sen péridurale vuruldun mu ilk doğumda? Benim doktorum bana önerdi güçsüz kalacağını biliyorum diye
Evet canim vuruldum bundada yazdiracam a ma dayana bilirsem vurdurmuycam o ani yasamak istiyorum allaha sukur ben bi zorlugunu gormedim ustelik igneyi vururken sanci girmisti o kadar dikkatli ve hassas davrandilarki ebenin elini siktikca daha iyii sik elimi canim acimiyo yeterki kimildama diyodu.

Peki ıkınma hissi yok oluyor diyorlar öyle mi gerçekten? Bir de ilerde belim ağrır diye korkuyorum ama anestezisi uzmanı ile görüştüm, istemiyorum dedim. O da güldü :) Herkes öyle diyor ama sonradan yapın diye bağırıyorlar diyo

Hazir canim zaten hissediyosun bebegin gelisini tuvalet hissi gibi oluyo ikiniyosun yani bana oyle olmustu belimde hic agrimadi sonrasinda bende ilkinde istememistim esim sag olsun ben istemem dedikce yazdirmis sanci girince simdi vurmazlar mi diye sormustum anestezi uzmanin cok hakli aynen dedigi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…