Canım 3-4 gündür yapmamıştım da ne yapayım içime sinmiyor yaCanım bu kadar yorma kendini zaten böyle yaparsan erken doğum olur canım hergün yapma, sana da bebeğine de yazık
KıZlar öncelikle @ozlemo248 ve @yabanci hayat arkadaşları tebrik ediyorum . Allah Analı babalı büyütsün bugün 11 Ağustos ama kaç annemiz doğurdu maşallah . Allah bebeklerinizi yanınızdan ayırmasın. Benim bebeğim küvezde maalesef ciğeri hava almış ne zman çıkar belli değil umarım en yakın zamanda çıkar ... Onu küvezde görüyorum dokunuyorum okşuyorum o kadar güzel ki... Ağlamamak mümkün mü ? Anne olmak ne kadar güzelmiş . Umarım sağlıkla Aramıza katılır bir an önce .. Onsuz olmak çok Zor Sütüm de gelmiyor o yokken şırıngayla Alıp veriyoruz . Yarın eve gideceğim onsuz nasıl gideceğim bilmiyorum .... Ahhhhh evlat bambaşkaymış ya... Rabbimin bana hediyesi ...
Canim bende haber alamadim. Vatsapta gorusuyorlar onlar biz burda kalakaldikArzu da mı doğum yaptı durumu nasıl
Canım peşin paraya baya indirim yapıyo baya pazarlık yap sende eğer gidersen sabahlık pijama takımı 120tl verdim ama 160 lı fiyatlardan indirdi diye hatırlıyorum tatlım
Haklısın canım; zaten erkeklere göre ev hep temizCanım 3-4 gündür yapmamıştım da ne yapayım içime sinmiyor yaKimse yok yardım edecek eşime kalsa yapma diyor kendisi de yapamaz öyle benim gibi, içime sinmiyor o da
Şu an feci şekilde ağrım var bebek sıçrayıp duruyor. Hıçkırık dedikleri bu sanırım..
Allahım bi kurtulsam başka bişey istemem
15 dk da bire düştü ağrılar perşembe kontrol var kanama felan olmazsa 2 gün daha beklerim zaten yarın 39.haftaya giriyorumHaklısın canım; zaten erkeklere göre ev hep temizhaftasonları eşin yardım etse bari, çünkü ben de biraz işmyapınca senin gibi ağrılarım oluyor, kasılmalarım artıyor Doğumu tetiklemesin canım dinlene dinlene yap bari
Yok canım buradayız hepimiz, arzu nun suyu gelmiş ağrısız şekilde; bugün öğlen acil sezeryanla doğum yapmış iyiymiş bebiş te kendisi de; ben de forumdan önceki sayfalarda okudum canımCanim bende haber alamadim. Vatsapta gorusuyorlar onlar biz burda kalakaldik
ben oldum cnm.kasmaman lazim yoksa dr un eli sıkısıyomus;( ben cok kastim canin aciyo biraz ama psikolojini hazirkakızlar yarın doktor muayenem var çatı kontrolüde yapılacak ona göre doğum şekline karar verecek.biraz tedirginim muayeneden ötürü(( çatı kontrolü olan var mı aramızda???nasıl geçtiğine dair bilgi verirseniz sevinirim.belki biraz rahatlayabilirim:)
Canım 15 dk azmış yarına belki hastaneye gitmen gerekebilir hayırlısı olsun ama dinlen bu gece15 dk da bire düştü ağrılar perşembe kontrol var kanama felan olmazsa 2 gün daha beklerim zaten yarın 39.haftaya giriyorum
Evet canim vuruldum bundada yazdiracam a ma dayana bilirsem vurdurmuycam o ani yasamak istiyorum allaha sukur ben bi zorlugunu gormedim ustelik igneyi vururken sanci girmisti o kadar dikkatli ve hassas davrandilarki ebenin elini siktikca daha iyii sik elimi canim acimiyo yeterki kimildama diyodu.Ben daha başka bişey sanıyodumkemiklerim ayrılacak gibi ağrıyor doğumda nasıl olur kim bilir.. Sen péridurale vuruldun mu ilk doğumda? Benim doktorum bana önerdi güçsüz kalacağını biliyorum diye
canım link atar mısın zannımca bu bizim odaya uygun olur. ölçüsü nedir ?
Canim kendine dikkat et fazla yorma kendini biz hamilelerin zaten dogumu yaklasinca temizlik istegi artarmis annelik ve yuva kurma istegi den dolayi15 dk da bire düştü ağrılar perşembe kontrol var kanama felan olmazsa 2 gün daha beklerim zaten yarın 39.haftaya giriyorum
Evet canim vuruldum bundada yazdiracam a ma dayana bilirsem vurdurmuycam o ani yasamak istiyorum allaha sukur ben bi zorlugunu gormedim ustelik igneyi vururken sanci girmisti o kadar dikkatli ve hassas davrandilarki ebenin elini siktikca daha iyii sik elimi canim acimiyo yeterki kimildama diyodu.
Aynen öyle heryeri silmek istiyorum ya neden anlamadım.. Bir de kolonya koklayıp duruyorum çok canım çekiyor o kokuyuCanim kendine dikkat et fazla yorma kendini biz hamilelerin zaten dogumu yaklasinca temizlik istegi artarmis annelik ve yuva kurma istegi den dolayi
Hazir canim zaten hissediyosun bebegin gelisini tuvalet hissi gibi oluyo ikiniyosun yani bana oyle olmustu belimde hic agrimadi sonrasinda bende ilkinde istememistim esim sag olsun ben istemem dedikce yazdirmis sanci girince simdi vurmazlar mi diye sormustum anestezi uzmanin cok hakli aynen dedigi oluyoPeki ıkınma hissi yok oluyor diyorlar öyle mi gerçekten? Bir de ilerde belim ağrır diye korkuyorum ama anestezisi uzmanı ile görüştüm, istemiyorum dedim. O da güldü :) Herkes öyle diyor ama yapın diye bağırıyorlar diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?