2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım allahım şifa versin..allahım analı babalı buyutsun ins.ben anlamıyorum ya eğer normal olamiyorsa niye bu kadar zorluyorlar...RN kuşa zamanda bebeğine kavusursun inş canim

Sebepsiz yorgunluk olur mu kac gunlerdir hazirlaniosun.Azcik uzat ayaklarini hem bedenen hem ruhen kendini dinlendir.o duygusallik donemsel galiba oluyo canim:)
Uyumak iyi geldi Nilaycım, normalde bile uyku sorunu yaşayayan ben bugünlerde iyi uyur oldum, farketmesemde yorulmuşum sanırım..
Canım iki gündür bende öyleyim.hamileliğin de etkisi var tabi ama şehit haberleri de çok etkiledi beni.doğur büyüt 20 sinde alçakça öldürsünler .engel olamiyorum kendime sürekli ağlıyorum.
Senacım mutlaka haberlerinde etkisi vardır, dün annemdeydim arkadaşları geldiler. Bir tanesinin oğlu Hakkari Şemdinlinin bir yerinde asker ondan etkilenmiş olabilirim. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun çok zor

Beni çalışıyorum ve 31 ağustosta kdar calismaya devam. Var mı başka çalışan moral ihtiyacım Var?

ben de çalışıyorum canım 37.de bırakıyorum, sen de 37'ye kadar çalışacaksın anladığım. biraz zor oluyor ama insan dayanıyor, ne şartlarda çalışıyorsun? ben insanlardan nefret ediyorum artık iş yerindeki, bu durumda değilsen şükret

Çok merak ettik. Neyseki atlattın.İnşallah tez vakitte bebeğini yanına alırsın.2,500 de neden küveze aldılar ki.Çok zorladılar seni ya üzüldüm.Nasıl ilgilenmezler nasıl söylemezler kaç dikiş olduğunu ne biçim bir hastane ya.Aman neyse umarım çok çabuk iyileşir toparlarsın.

naptın sen, nasıl geçti doktor görüşmen ?

dün gittim doktora.Hamilelik geçmişimi ve kilosunda gerileme olduğunu anlattım. O da ayrıntılı ultrasonla baktı. Yine 1 hafta geri görünüyordu. (Ama Cumartesi gittiğimde 2 hafta geri görünüyordu.) kilosu da 320 gr fazla çıktı, büyük ihtimal ölçümlerden kaynaklanıyordur, her alet farklı mı ölçüyor nedir.
Neyse Dr.dedi ki 20.haftalar için sapmalar 1 hafta iken, 30.haftadan sonra 2 hafta sapma çok normal, 2 hafta ileri ya da geri olabilir. Bu sorun edilecek bir şey değil, diğer değerler gayet iyi, sizin 4.000 ya da 3.800 bebeğiniz olmayacak eğer bunu bekliyorsanız.bu şekilde giderse, sezaryanla vaktinden önce almak gereksiz, ben olsam 40’ı bekletirim. Min 2.800, max 3.300 doğar.
Ne yesem ne içse m yarar diye sordum boşuna fazla yemeyin etkilemez dedi, et süt yoğurt vs saydı. Zaten gereğinden fazla kilo almışsınız dedi .ben de kilo alsın diye 3 haftadır abanıyordum da kendim almışım. :)
Biraz rahatladım sayılır, bakalım Cumartesi bizimki ne diyecek.. resmen sınava girer gibi ultrasona giriyorum artık.

hadi neyse geçmiş olsun, çok sevindim... benim sorumun cevabını bile vermiş doktor. ben de pazartesi gideceğim bakalım neler olacak?

benim dr.um da son anda belli oluyor zaten önceden bakmanın etkisi yok demişti. doğrudur canım

hadi neyse geçmiş olsun, çok sevindim... benim sorumun cevabını bile vermiş doktor. ben de pazartesi gideceğim bakalım neler olacak?

evet aynen, 2 haftayı takmayalım bakalım nolcak, inş güzel geçer kontrollerimiz, ben artık haftada 1 gitcem

gece 2de mii? şaşırdım valla

Beni çalışıyorum ve 31 ağustosta kdar calismaya devam. Var mı başka çalışan moral ihtiyacım Var?

var canım merak etme aynı durumdayız bende 31 ine kadar burdayım artık cok zorlanıyorum ama sonrasında oğlumla geçireceğim günleri düşünüp hadi seda hadi diyorumm ...

geçmiş olsun canım , Allah en yakın zamanda bebeğine kavuştursun .

@tatlilavinya cok sevındım canım rahatladıgına kı oyle zaten bazı drlar abartıyor bazıları daha rahat dıyorum ben kızımı dogurdum 2800 bu son ana beklerse ancak okadar dogar ama benım drum hıc sorun etmedı zayıf bebıs bunlar saglıklı olacaklar ınsallah kızım cok hareketlı cok saglıklı bır bebektı zayıf olmasına ragmen yanı benım drumda yemekle ıcmekle alakası yok bosuna ugrasma dıyor ama ben bu ay sırf kılo olsun dıye saldım kendımı sen ıyı dusun kılosu 2500 bıle olsa normal dıyor dr 9 ayda dogam bebekler hata dıyor 3 kılo en normalı ustude altıda saglıklı olduktan sonra sukret ıcın rahatlamıs sevındım her ultrasom aynı olcmuyor ve tam olcmuyor faZladaa azda olcuyor olabılır asıl olan bebegım dogdugu tartı geldıgı gunlu tartı

Canım hayırlı olsun inşallah bu yaşadığın sıkıntıları tez zamanda bebeğinle unutursun Allah şifa versin bebişine sana.. Büyük doğum çok eski bie hastanedir bir zamanlar tekmiş ben orda doğmuşum ama işte şimdi be yazıkki yeteri kadar ilgi özen yok canını yakmışlar boşyere inşallah bian önce sağlığına kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…