Canım allahım şifa versin..allahım analı babalı buyutsun ins.ben anlamıyorum ya eğer normal olamiyorsa niye bu kadar zorluyorlar...RN kuşa zamanda bebeğine kavusursun inş canimKızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Çok ikindi m heralde kuyruk sokumu m çok ağrıyor oturamiyorum bile.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
@EmiSemi burası ankara da büyük doğum diye geçiyor ama gelenler bin pişman
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Annem bile yanım da değil suan tuvalet é zor kalkıp yürüyorum.
Bebeğim kuvez de 2500 kilo 47 santim 36+4 doğum zaman u.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Akşam hast. Deki sagma mak. Süt sagmayi denedim sütum gelmedi.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
Uyumak iyi geldi Nilaycım, normalde bile uyku sorunu yaşayayan ben bugünlerde iyi uyur oldum, farketmesemde yorulmuşum sanırım..Sebepsiz yorgunluk olur mu kac gunlerdir hazirlaniosun.Azcik uzat ayaklarini hem bedenen hem ruhen kendini dinlendir.o duygusallik donemsel galiba oluyo canim:)
Senacım mutlaka haberlerinde etkisi vardır, dün annemdeydim arkadaşları geldiler. Bir tanesinin oğlu Hakkari Şemdinlinin bir yerinde asker ondan etkilenmiş olabilirim. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun çok zorCanım iki gündür bende öyleyim.hamileliğin de etkisi var tabi ama şehit haberleri de çok etkiledi beni.doğur büyüt 20 sinde alçakça öldürsünler .engel olamiyorum kendime sürekli ağlıyorum.
Beni çalışıyorum ve 31 ağustosta kdar calismaya devam. Var mı başka çalışan moral ihtiyacım Var?
naptın sen, nasıl geçti doktor görüşmen ?Beni de grubs ekler misini(( arzuya msj atmistim
KızLar birşy srcm bu haftalarda bebeğin hareketleri yavaşlarmı azalırmı yani?
Çok merak ettik. Neyseki atlattın.İnşallah tez vakitte bebeğini yanına alırsın.2,500 de neden küveze aldılar ki.Çok zorladılar seni ya üzüldüm.Nasıl ilgilenmezler nasıl söylemezler kaç dikiş olduğunu ne biçim bir hastane ya.Aman neyse umarım çok çabuk iyileşir toparlarsın.Kızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
naptın sen, nasıl geçti doktor görüşmen ?
hadi neyse geçmiş olsun, çok sevindim... benim sorumun cevabını bile vermiş doktor. ben de pazartesi gideceğim bakalım neler olacak?dün gittim doktora.Hamilelik geçmişimi ve kilosunda gerileme olduğunu anlattım. O da ayrıntılı ultrasonla baktı. Yine 1 hafta geri görünüyordu. (Ama Cumartesi gittiğimde 2 hafta geri görünüyordu.) kilosu da 320 gr fazla çıktı, büyük ihtimal ölçümlerden kaynaklanıyordur, her alet farklı mı ölçüyor nedir.
Neyse Dr.dedi ki 20.haftalar için sapmalar 1 hafta iken, 30.haftadan sonra 2 hafta sapma çok normal, 2 hafta ileri ya da geri olabilir. Bu sorun edilecek bir şey değil, diğer değerler gayet iyi, sizin 4.000 ya da 3.800 bebeğiniz olmayacak eğer bunu bekliyorsanız.bu şekilde giderse, sezaryanla vaktinden önce almak gereksiz, ben olsam 40’ı bekletirim. Min 2.800, max 3.300 doğar.
Ne yesem ne içse m yarar diye sordum boşuna fazla yemeyin etkilemez dedi, et süt yoğurt vs saydı. Zaten gereğinden fazla kilo almışsınız dedi .ben de kilo alsın diye 3 haftadır abanıyordum da kendim almışım. :)
Biraz rahatladım sayılır, bakalım Cumartesi bizimki ne diyecek.. resmen sınava girer gibi ultrasona giriyorum artık.
bnde çok istyrdm cnm normal doğum.ozeldeki dr çatın dar diyince dün bide devletegittim.oordaki Dr a diyorm çatı muayenesi yaparmsnz diye.Dr dediki doğuma geldiğinde yapılı r önceden yapmiyoruz,şimdi belli olmaz .....resmn bskmamak için kırk takla attı cnm.yanı buradaki hiccccc mmerakli degildibcati muayenesi yapmaya
hadi neyse geçmiş olsun, çok sevindim... benim sorumun cevabını bile vermiş doktor. ben de pazartesi gideceğim bakalım neler olacak?
Kızlar bende hastaneden yeni geldim benm doktr bugn nöbetciydi randewu alamaynca bu hafta dedim nöbetciykn gidiyim çok beklemm hem fakat akşam 10dan beri hastanedeydik gece 2 de sıra bana geldi şükür bebiş biraz kilo almış 2100 olmuş Herşey yolunda dedi normal dogum pozisyonunda falan agrılarımın oldugunu söyleyincede bugün ilk defa nstye girdim sonucu dk bakınca gözleri açıldı magnezyumu günde 3e çıkardı kasılmslar çok fazla buda erken doguma sebep olur dedi iki gün sonra tekrar nst istedi benden bakalım
Beni çalışıyorum ve 31 ağustosta kdar calismaya devam. Var mı başka çalışan moral ihtiyacım Var?
sıkıntı şu ki henüz süt yok. doğum yapmadım dahaMerhabA
En iyi çözüm kendi sütünü sıkıp göğsüne sürmek ilk başta sürseydin hiç sıkıntı yaşamazdın benim dr bana verdiği en güzel bilgi
O 80 tl lik kremler hikayeer
Kızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Yarın inşallah gelir.
Hayirli geceler
Benım de catı muaynesı yapmad doguma gıtıgım Zaman yaptıbenim dr.um da son anda belli oluyor zaten önceden bakmanın etkisi yok demişti. doğrudur canım
Canım hayırlı olsun inşallah bu yaşadığın sıkıntıları tez zamanda bebeğinle unutursun Allah şifa versin bebişine sana.. Büyük doğum çok eski bie hastanedir bir zamanlar tekmiş ben orda doğmuşum ama işte şimdi be yazıkki yeteri kadar ilgi özen yok canını yakmışlar boşyere inşallah bian önce sağlığına kavuşursunKızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Yarın inşallah gelir.
Hayirli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?