2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim gecmis olsun Allah yardimcin olsun bebegine bir an once kavusursun insallah.zor kismi atlattin biraz daha dayan.o lanet hastaneye de kendi seciminle gitmedin biliyorum ama hayirlisi boyleymis demekki.hayirli olsun tekrar

Günaydınlarrr yabanci hayat allah analı babalı büyütsün cnm inş en kısa zamanda toparlarsınız
Bol bol dua edin arkadaşlar bu ay için safer ayı gökten semaya 320.000 bela iniyor die okudum hergün mutlaka la havle tesbihini çekin bol bol la ilahe illallah çekin hayırlı doğumlarımız olsun hepimizin inş

yabanci hayat yaşı uzun olsun canım umarım ayrılığınız çok uzun sürmez kokusuna kavuşursun yavrunun dualarımız sizinle. acılarında inşallah evladın yanına geldiği anda diner...

kızlar günaydın,
bizde 35+2 yiz oğlumla:) bende çalışıyorum ama dayanımycam 36. haftada bırakacağım işi.Çünkü oğlum ultrasonda 2 hafta ileri gidiyor.Kilosu 3000 gr boyu 47 cm heran herşey olabilir.ama günler yaklaştıkça korkum dahada artıyor doktorum normal olması için hiçbir engelin olmadığını(aslında gönlüm sezeryandan yanaydı normal doğumdan çok korkuyorum...) bunu söylemeye çekindim doktoruma nedense belkide bişeyler beni engelledi .benim gibi bu kadar cok doğumu kafasına takan ve düşünen varmıdır?devamlı doğum hikayeleri felan okuyorum ,çevremdekilere anlatmasını istiyorum doğum anılarını felan..allah hepimize kolay doğum yapmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

çok geçmiş olsun tez zamanda bebeğinle evinize dönersiziniz inşallah

Kizlaaar gunaydin herkese merakla bekliyorum bugun bi kuzucuk daha gelcekmi acaba guya hepimiz lafda eylul anneleriyiz ama agustosta dogumlar basladi masallah e hadi hayirlisi bakalim bugun hangi suprizler var topigimizde)))

Her sabah bende aynı heyecanla bakıyorum valla bugün bir bebek daha geldi mi diye:)

Herkese günaydıııın..
yabanci hayat yaşadıklarına çok üzüldüm cnm ama Rabbimin katında en ufak bir acının bile mükafatı varken senin çektiklerinle inşallah anadan doğma gibi günahsız tertemiz olmuşsundur.. Zaten doğum kadınları temizler günahlardan, korkmamak lazım, bu kadar büyük bir ecir verildiğine göre zahmeti büyük demektir.. Sabırlı olmaya çalış ki isyan olmasın Aşlah korusun.. İnşallah en kısa zamanda tüm yaşadıklarını unutur bebişinle koyun koyuna yatasınız cnm..

son 2 iş günüüü :) idareden sıkıntı çıkmadı kızlar 2 haftalık yıllık iznimi kullanıyorum 17sinden itibaren. 31 ağustosta dönüp 3 eylül de 37+0 da raporu alıp doğum iznine çıkıyorum :)

cnm maas durumu nasıl olacak doğum iznine çıkınca iş yeri mi verecek devlet mı veriyor bir fikrin varmı?

canım gecmiş olsun ve gozun aydın tez vakitte iyileşirsin bebeğini kucagına alırsın ıns :)

canım çok geçmiş olsun. Allah ım yardımcın olsun. küvöze neden alındığını anlamadım ama inş bir an önce sen de bebeğin de iyi olursunuz. dualarım seninle canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…