günaydın kızlar bugün kontrolümüz var :)
@tatlilavinya cok sevındım canım rahatladıgına kı oyle zaten bazı drlar abartıyor bazıları daha rahat dıyorum ben kızımı dogurdum 2800 bu son ana beklerse ancak okadar dogar ama benım drum hıc sorun etmedı zayıf bebıs bunlar saglıklı olacaklar ınsallah kızım cok hareketlı cok saglıklı bır bebektı zayıf olmasına ragmen yanı benım drumda yemekle ıcmekle alakası yok bosuna ugrasma dıyor ama ben bu ay sırf kılo olsun dıye saldım kendımısen ıyı dusun kılosu 2500 bıle olsa normal dıyor dr 9 ayda dogam bebekler hata dıyor 3 kılo en normalı ustude altıda saglıklı olduktan sonra sukret ıcın rahatlamıs sevındım her ultrasom aynı olcmuyor ve tam olcmuyor faZladaa azda olcuyor olabılır asıl olan bebegım dogdugu tartı geldıgı gunlu tartı
dün doktora gittim geride işe dönesim gelmedi evde yattım danalar gibigünaydın canım nerelerdesin sen ?
anladım canm allah yardımcımız olsun bakalım benm nasıl olacak :)canım ben sözleşmeliyim o yüzden 4 ay maaş yok izin bitince sgk ödeyecek
anladım canm allah yardımcımız olsun bakalım benm nasıl olacak :)
ohh iyi yapmışsın. ben de bugün gidicem büyük ihtimalledün doktora gittim geride işe dönesim gelmedi evde yattım danalar gibi
Canım rezene ic kimyon ye hem gazına iyi gelir hem sütun ü artırır BiDe yattığım yerde chi bacaklarını karnına çekip uzat yavaş tgsd hareket etmen lazimCanım 2100 gr Doğdu Ağlayarak Doğdu spinal Yaptım ama sonrasinda bebek nefes alışverişi hızlı diye küveze aldılar bugün de tüp takmışlar Ciğer filminde hava çıkmış ondan bir an önce toparlar inşallah yavrum . Benim affedersin ama gazım var ve çıkaramıyorum sürekli Ağrı kesici oluyorum onun haricinde rahatım yürüyorum vs. Sadece Sütüm çok az
kızlar günaydın. ben çok sıkıldım dra gitmekten. hal böyleyken bir de sağlık ocağı kontrol var diye aradı. dün atlattım ama bugün gitmem Lazım. yoksa arıyorlar aşıda da böyle olmuştu.
iyi haberler bekliyoruz canım..ohh iyi yapmışsın. ben de bugün gidicem büyük ihtimalle
Benim de kontrolüm yarın ve bu kadar çok doğum yapan olunca korkumdan çantamı hazırlayıp, evimi toparlayıp, kişisel temizliğimi yapıp öyle gitcem yarın kontroleNolur nolmaz sıcağı gören bebekler tek tek çıkıyorlar valla korkumdan haftasonu oğlumun odası geldi ve ben harıl harıl oda yerleştirip çanta hazırladım. Doğurcağım yoktuysa da yorgunluktan o kıvama getirmişimdir kendimi diye tırsıyorum şimdi de
Şimdiden susam yağı sürmeye başla gerçekten yumuşatıyor doğum sonrası yara olmasini da engelliyorbenim göğüsler yara olacak ya acayip acıyor. krem sürdüm ama çok fayda etmedi ne yapıcaz böyle.
bende öyle canım ya bakıma haftaya gidicektim minikler diye bu akşam gideyim diyorum nolur nolmaz bide ntsde sancı çıkar Allah korusun :) gerçi daha erken ama bebişim 2 hafta önde olunca insan acaba mı diyor.. hayırlı haberlerle döneriz inşallah canım. bu arada ben çantamı daha haftasonu hazır etcem :)
Canım çok üzüldüm bu süreçlerine kıyamam sana ben Allah yardımcın olsun bebek neden küvezde ?Kızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Çok ikindi m heralde kuyruk sokumu m çok ağrıyor oturamiyorum bile.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
@EmiSemi burası ankara da büyük doğum diye geçiyor ama gelenler bin pişman
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Annem bile yanım da değil suan tuvalet é zor kalkıp yürüyorum.
Bebeğim kuvez de 2500 kilo 47 santim 36+4 doğum zaman u.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Akşam hast. Deki sagma mak. Süt sagmayi denedim sütum gelmedi.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
Bence bu akşam bi el atıver çanta işine nolur nolmaz hazır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?