2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

evet kafaya takılacak bir şey yok aslında, 2.500 doğsa nolur kilo alır yani :) ben kendim kilolu doğmuşum ama şu an minyonum mesela :)
ben de saldım senin gibi umarım veremeyip pişman olmayız canımm

Canım rezene ic kimyon ye hem gazına iyi gelir hem sütun ü artırır BiDe yattığım yerde chi bacaklarını karnına çekip uzat yavaş tgsd hareket etmen lazim

kızlar günaydın. ben çok sıkıldım dra gitmekten. hal böyleyken bir de sağlık ocağı kontrol var diye aradı. dün atlattım ama bugün gitmem Lazım. yoksa arıyorlar aşıda da böyle olmuştu.

benim sağlık ocağı hiç takmıyor beni, ne güzel ilgileniyorlar

kızlar bi gün yoktum neler olmuş..şöyle hali olup iki dakika özet geçebilecek varmı..geçmişi okuyamıyorum sadece bildirimlere baktım.işim yoğun bitirmeye çalışıyorum son 3........şükür biri daha doğum yapmış

günaydın canımmmmmmmmmmm hepinize SUHAN Sidelya2011 bizimde yarınnn :) güzel haberlerini bekliyoruz

Benim de kontrolüm yarın ve bu kadar çok doğum yapan olunca korkumdan çantamı hazırlayıp, evimi toparlayıp, kişisel temizliğimi yapıp öyle gitcem yarın kontrole Nolur nolmaz sıcağı gören bebekler tek tek çıkıyorlar valla korkumdan haftasonu oğlumun odası geldi ve ben harıl harıl oda yerleştirip çanta hazırladım. Doğurcağım yoktuysa da yorgunluktan o kıvama getirmişimdir kendimi diye tırsıyorum şimdi de

bende öyle canım ya bakıma haftaya gidicektim minikler diye bu akşam gideyim diyorum nolur nolmaz bide ntsde sancı çıkar Allah korusun :) gerçi daha erken ama bebişim 2 hafta önde olunca insan acaba mı diyor.. hayırlı haberlerle döneriz inşallah canım. bu arada ben çantamı daha haftasonu hazır etcem :)

oskeortmen canım sordun mu ne kontrolü diye? Beni de çağırmışlardı 2 hafta önce, ben de geçen hafta gittim. Kan tahlili yaptılar sonra da kalp atışı dinlettiler ardından da doğumun başladığını nasıl anlarım diye bilgi verdiler ve doğum sonrası kontrolleri anlattılar geldim. Yani tahlil yapcaklarsa senin de sabah erken gitmen gerekebilir ara istersen bi, öğleden sonra tahlil almıyor mesela benim sağlık ocağı boşuna gitmiş olma sonra

Bence bu akşam bi el atıver çanta işine nolur nolmaz hazır olsun

Canım çok üzüldüm bu süreçlerine kıyamam sana ben Allah yardımcın olsun bebek neden küvezde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…